Νέα Σελήνη στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει !!!


Η πρώτη Νέα Σελήνη της άνοιξης πραγματοποιείται στις 24/03 στις 11:28 π.μ. σε ένα ιδιαίτερο σκηνικό. Μία Νέα Σελήνη, αυτό που σηματοδοτεί ,είναι τα γεγονότα που θα μας απασχολήσουν, άλλες φορές μέχρι την Πανσέληνο και άλλες μέχρι το επόμενο νέο φεγγάρι.

Το ζώδιο του Κριού είναι άμεσα συνδεδεμένο με την έναρξη νέων πραγμάτων και το ξύπνημα της φύσης, αυτή όμως είναι η Νέα Σελήνη είναι για όλους μας διαφορετική.

Αρχικά, πραγματοποιείται στην 4ο 12’ του Κριού,και είναι ένα φεγγάρι που μπορεί άμεσα να συνδεθεί τόσο με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Ζυγού στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2019 όσο και με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 26/12/2019, και επηρεάζει άμεσα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στη 7ο 01’ του επίσης Παρορμητικού Καρκίνου, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με το σπίτι, την οικογένεια και την πατρίδα.

Ποια είναι όμως αυτά τα στοιχεία που κάνουν αυτή την Νέα Σελήνη τόσο ξεχωριστή;

Η όψη συνόδου που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Χείρωνα και η όψη τετραγώνου που σχηματίζει με τον Ωροσκόπο της, μας ζητά να πάρουμε μια απόσταση από τις καταστάσεις και το κυνήγι της εικόνας μας, να εκτιμήσουμε τους ανθρώπους και το περιβάλλον μας, να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας, ώστε, όταν κάνουμε τις επανεκκινήσεις μας, να είμαστε πιο δυνατοί.

Και επειδή πολλές φορές μας δόθηκε αυτή η δυνατότητα αλλά δεν το κάναμε, είτε γιατί δεν είχαμε το χρόνο, είτε γιατί δεν το θεωρήσαμε σημαντικό, ήρθε η στιγμή να μείνουμε σπίτι και να πάρουμε αποστάσεις από ότι αποσπά την προσοχή μας, και να επαναπροσδιορίσουμε τη ζωή μας.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Άρης με τον Πλούτωνα απαιτεί από εμάς να μεταμορφώσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας, ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζουν με την Έριδα θα μας ωθήσουν να κινηθούμε με γνώμονα το κοινό καλό.

Σε αυτό άλλωστε θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και η όψη εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα η οποία ωθεί τα οράματα μας, ενώ με τη βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό είναι πιθανό να έχουμε ξαφνικές ειδήσεις μέσα από τις οποίες θα δούμε την κατάσταση γύρω μας με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Βέβαια, η υλοποίηση μιας ευχάριστης είδησης, για να γίνει σωστά και μεθοδικά μπορεί να πάρει λίγο καιρό, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ουρανό, αυτό όμως δεν μειώνει την αξία της, άλλωστε και  η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός με τον Ωροσκόπο, μας λέει ότι η αλλαγή που θα έρθει στην ζωή όλων μας θα μας κάνει καλύτερους.

Ευχάριστη διέξοδο σε όλο αυτό το κλίμα αποτελεί η Αφροδίτη, η οποία με τις όψεις τριγώνου που σχηματίζει τόσο με τον Δία όσο και με τον Πλούτωνα θα επαναφέρει το χαμόγελο μας και θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις ερωτικές μας σχέσεις.

Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την μάχη που δίνει όλη η υφήλιος κατά τις απειλής του Κορωνοϊού, μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη θα χρειαστεί να μείνουμε πειθαρχημένοι στις οδηγίες που μας δίνονται, και να αφήσουμε την όψη συνόδου του Άρη με τον Πλούτωνα να παλέψει ενάντια αυτής της απειλής.

Αστρικά, η Νέα Σελήνη στην 10ο 04’ των Ιχθύων, κάνοντας επιτακτική την ανάγκη των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου να προχωρήσουν σε αναθεωρήσεις.

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι ότι μπορούμε να βρούμε την δύναμη να αλλάξουμε ουσιαστικά την ζωή μας και να ξαναρχίσουμε από την αρχή αφήνοντας πίσω ότι μας πληγώνει. Άλλωστε τη δύναμη την έχουμε μέσα μας.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη   του Μαρτίου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Αναθεωρήσεις και επανεκκινήσεις θα κάνετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας εσείς οι Κριοί. Και αυτό όχι μόνο δεν σας τρομάζει, αλλά είστε από τους ανθρώπους που το καινούργιο τους ιντριγκάρει, ιδιαίτερα όσοι από εσάς έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας οι αλλαγές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι συγκλονιστικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα βήμα πίσω σας καλεί να κάνετε αυτή η Νέα Σελήνη στον Κριό. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να κάνετε την αυτοκριτική σας και να επαναπροσδιορίσετε τη ζωή και τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικές αλλαγές στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις θα έχετε εσείς οι Δίδυμοι. Ίσως ήρθε η στιγμή για να δείτε τι πραγματικά θέλετε από τις φιλικές σας σχέσεις και να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα. Με αυτό τον τρόπο θα αφήσετε χώρο για να έρθουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού απαιτεί από εσάς δύο πράγματα.  Το πρώτο είναι να ασχοληθείτε με την εικόνα σας, μπαίνοντας στην διαδικασία να δείτε πως πραγματικά σας βλέπουν οι άλλοι, και το δεύτερο να ξανασχεδιάσετε από την αρχή τα επαγγελματικά σας βήματα.

ΛΕΩΝ

Νέους ορίζοντες θα ανοίξει στην ζωή σας η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού. Για άλλους αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάρουν την απόφαση να ξεκινήσουν ένα νέο κύκλο σπουδών, ενώ για άλλους μπορεί να πάρουν την απόφαση και να αλλάξουν το επαγγελματικό τους προφίλ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ποιο βαθιά και πιθανό αχαρτογράφητα νερά θα οδηγήσει εσάς τους Παρθένους η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού. Και αυτά δεν είναι άλλα από τα νερά της ψυχής σας στα οποία θα πρέπει να βουτήξετε  για να ξεπεράσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας ώστε να χτίσετε τη ζωή σας και το μέλλον σας σε νέες βάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού, σας ζητά να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Αφήστε στην άκρη τους ενδοιασμούς και αφήστε να μπούνε στην ζωή σας άνθρωποι οι οποίοι θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα και οικεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την ρουτίνα της καθημερινότητας σας, παροτρύνει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού εσάς τους Σκορπιούς. Αλλάζοντας τον τρόπο που λειτουργείτε στην καθημερινότητα σας θα καταφέρετε να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας  και να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πιο χαλαρή περίοδος ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να περάσετε όμορφες και δημιουργικές στιγμές τόσο με τους αγαπημένους σας όσο και με τα παιδιά σας, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να βρείτε σημαντικές λύσεις, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσουν να δραστηριοποιούνται επαγγελματικά μέσα από το χώρο του σπιτιού τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο εκφραστικοί και επικοινωνιακοί, απαιτεί από εσάς να γίνετε η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού. Μη διστάζετε λοιπόν να πείτε τη γνώμη σας και να βοηθήσετε τους φίλους σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αποκτήσετε και νέα εκπαιδευτικά ενδιαφέροντα.

ΙΧΘΥΣ

Το τι έχει ουσιαστική αξία για εσάς θα σας βοηθήσει να δείτε η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας και να γίνετε πιο δοτικοί απέναντι σε όσους είναι πραγματικά σημαντικοί για εσάς.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 21-28 Ιουλίου 2024. Καυτή και γεμάτη με σημαντικά γεγονότα!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Καυτή και γεμάτη σημαντικά πλανητικά γεγονότ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 20 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!