Astro-Μηνύματα από 5/5 – 12/5/2019

Astro-Μηνύματα από 5/5 – 12/5/2019


Την εβδομάδα αυτή, καλούμαστε να γίνουμε πιο ευέλικτοι. Να ενεργούμε κατόπιν σκέψεως, να ζυγίζουμε τα λόγια μας, ακόμα και αν φορτιζόμαστε συναισθηματικά. Και ενώ επικοινωνιακά θα είμαστε σε καλό επίπεδο, θα πρέπει να προσέχουμε αυτά που τάζουμε, να μην ξεπερνούν τις δυνατότητές μας. Υπάρχει το ενδεχόμενο εάν παρασυρθούμε να θεωρηθούμε από τους άλλους ανακόλουθοι και αναξιόπιστοι. Ειδήσεις μηνύματα τηλεφωνήματα θα δίνουν και θα παίρνουν. Θα υπάρχει μια εξωστρέφεια και μια ανάγκη να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας. Καινούργιες φιλίες και ενδιαφέροντες άνθρωποι, μπαίνουν στη ζωή μας κι έρχονται για να μείνουν.

Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι, Συναισθηματικά φορτισμένοι θα είστε αρκετές φορές την εβδομάδα αυτή. Κάποιες δύσκολες αποφάσεις που πήρατε το προηγούμενο διάστημα, μπαίνουν σε εφαρμογή. Έχετε αποφασίσει να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας και θα το καταφέρετε να πάτε μπροστά.

*Κριοί, όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα περάσετε τις επόμενες ημέρες. Μερικές φορές λόγω των υποχρεώσεών σας θα γίνεστε πολύ απαιτητικοί προς τον εαυτό σας. Σε μερικούς συνεργάτες σας, θα πρέπει να βάλετε κάποια όρια εάν χρειαστεί. Προσοχή όμως θα πρέπει να δώσετε στα λόγια σας, ιδίως τις στιγμές που αισθάνεστε πιεσμένοι.

*Ζυγοί, με πιο ανάλαφρη διάθεση θα βρίσκεστε την εβδομάδα αυτή. Η γοητεία σας δεν περνάει απαρατήρητη και δύσκολα θα αντισταθούν κάποιοι άνθρωποι σ αυτή. Ανοίγετε τα φτερά σας και ακολουθείτε νέους δρόμους που στο παρελθόν δεν είχατε κατά νου. Πιθανόν να αναλάβετε κάποιο καινούργιο πόστο στον εργασιακό σας χώρο που θα έχει περισσότερες υποχρεώσεις.

*Καρκίνοι, με περισσότερη εξωστρέφεια από μέρους σας θα κινηθείτε αυτές τις ημέρες. Γίνεστε πιο κοινωνικοί και γνωρίζετε καινούργιους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Κάποια γνωριμία που θα κάνετε, φαίνεται ότι έρχεται για να μείνει. Κι αν είστε σε φάση χωρισμού, θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα, ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει. Φίλοι και συνεργάτες υποστηρίζουν το έργο σας.

*Αιγόκεροι, ιδιαίτερα προστατευτικοί γίνεστε με αυτούς που αγαπάτε. Στον εργασιακό τομέα κάνετε βήματα σταθερά και ανοδικά. Προσέξτε μόνο το παρασκήνιο που υπάρχει και δε βλέπει με καλό μάτι την πρόοδό σας. Βάζετε στο πρόγραμμα την προσωπική ανανέωση της εικόνας σας και της υγείας σας. Μη γίνεστε αυστηροί, όταν μερικά πράγματα δε γίνονται όπως θα θέλατε.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι, μια πολύ καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσάς. Επικοινωνιακά θα τα πάτε περίφημα. Νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους μπαίνουν στη ζωή σας. Υποστηρίζουν το έργο σας και αποκτάτε νέους συμμάχους. Αρκετή δουλειά χρειάζεται σε ζητήματα σπιτιού και οικογένειας.

*Ταύροι, όσο και αν οι υποχρεώσεις είναι αρκετές αυτό το διάστημα, φροντίστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και για εκείνους που αγαπάτε. Νέες γνωριμίες ευνοούνται και άνθρωποι θα βρεθούν κοντά σας για να σας υποστηρίξουν. Οικονομικά τα πράγματα μέρα με τη μέρα φτιάχνουν, ενώ δε θα λείψουν κάποια έκτακτα έξοδα που πρέπει να γίνουν κυρίως για το σπίτι.

*Σκορπιοί, το σπίτι και η οικογένεια θα είναι η κύρια ασχολία σας την εβδομάδα αυτή. Βάζετε στο πρόγραμμα ζητήματα διατροφής. Θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την εξωτερική σας εικόνα. Τακτοποιούνται οικονομικές υποχρεώσεις κι έτσι φεύγει το άγχος σας γι αυτές. Προσπαθήστε να περιορίσετε τις καταναλωτικές σας συνήθειες. Καλό διάστημα για να προγραμματίσετε τη ζωή σας.

*Λέοντες, με φίλους και συνεργάτες θα τα λέτε συχνότερα την εβδομάδα αυτή. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να χτίσετε μια καινούργια καριέρα. Δεν θα έχετε υπομονή να αντιμετωπίσετε εκείνους που σας αμφισβητούν γι αυτό να προσέχετε αυτά που λέτε και τον τρόπο που τα λέτε. Καινούργιος έρωτας χτυπάει την πόρτα της καρδιάς σας. Κερδίζετε την εμπιστοσύνη των άλλων.

*Υδροχόοι, αλλαγές ανατροπές και εξελίξεις θα έχετε στον οικογενειακό σας τομέα, που όμως είναι απαραίτητες για να προχωρήσετε τη ζωή σας, όπως εσείς θέλετε. Νέες επαγγελματικές προτάσεις σας ανοίγουν πόρτες και καινούργιους δρόμους στην καριέρα σας. Ο λόγος και η παρουσία σας γοητεύει. Κάποιες στιγμές η διάθεσή σας θα πέφτει αλλά αυτό θα είναι παροδικό.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες, θα έχετε την τάση να επιβληθείτε σε ένα περιβάλλον που ακόμα δεν έχει ωριμάσει για να σας ακούσει. Επαγγελματικά σας περιμένει αρκετή δουλειά γι αυτό οργανώστε καλύτερα το χρόνο σας. Η διάθεσή και η ενέργεια που θα έχετε θα είναι σε καλά επίπεδα, το ίδιο και η αισιόδοξη σκέψη.

*Δίδυμοι, εξαιρετική θα είναι για εσάς η εβδομάδα αυτή. Τώρα επιτέλους μπορείτε να προγραμματίσετε ένα μικρό ταξίδι ή μια απόδραση, μαζί με φίλους, ή αγαπημένα πρόσωπα. Στον εργασιακό σας χώρο οι πιέσεις υποχωρούν και τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους. Η ενέργεια δε σας λείπει κι όταν θα βρεθείτε με κόσμο θα γίνεστε η ψυχή της παρέας. Θα περάσετε όμορφα.

*Τοξότες, ευχάριστες ειδήσεις μηνύματα και τηλεφωνήματα, συναντήσεις με αγαπημένους φίλους και πρόσωπα σημαντικά για τη ζωή σας, έχει το menu της εβδομάδας για εσάς. Στον εργασιακό σας χώρο, οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται. Οικονομικά καταφέρνετε να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας. Δείξτε λίγο παραπάνω προσοχή στον άνθρωπό σας, εάν έχετε μόνιμο δεσμό.

*Παρθένοι, ίσως πιεστείτε λιγάκι παραπάνω ψυχολογικά τις επόμενες ημέρες γιατί θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν κυρίως με τη στάση σας στον εργασιακό σας χώρο. Υπάρχει πολύ παρασκήνιο και αυτό θα πρέπει να το προσέξετε. Μην εμπλακείτε σε συζητήσεις με ανθρώπους που σας έχουν δείξει ότι είναι αναξιόπιστοι. Κρατείστε ουδέτερη στάση.

*Ιχθύες, κάποια από τα όνειρά σας, δρομολογούνται την εβδομάδα αυτή και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους. Υπάρχουν όμως αρκετές δυσκολίες στο έργο σας, ειδικότερα εάν αυτό, πρέπει να προωθηθεί από κάποιους συνεργάτες σας, που δεν σας υποστηρίζουν πρόθυμα. Κατά τα άλλα, καταφέρνετε να περάσετε όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα τις δικές σας στιγμές.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Πιο ήρεμη θα είναι σε γενικές  γραμμές η 3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, δίνοντας μας ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Κριέ Το φθινόπωρο έρχεται, τα φύλλα σε λίγο θα πέφτουν να φτιάξουν χαλί χρυσοκόκκι ...

Astro-Μηνύματα από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Οι ημέρες που ακολουθούν, είναι αρκετά καλύτερες από της προηγούμενης εβδομάδας, α ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Εξίσου ενδιαφέρουσα με την προηγούμενη, θα είναι και η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Κριέ Θα πρέπει να γίνεις περισσότερο δημιουργικός και να μη βαριέσαι, κάθε φορά πο ...

Astro-Μηνύματα από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Εβδομάδα έμπνευσης και δημιουργικότητας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή που έρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u