Astrotip ημέρας Κυριακή 19 Ιουλίου 2020


Κριός

Διεύρυνση του κοινωνικού, φιλικού και επαγγελματικού σας κύκλου επιτάσσουν οι ημέρες αυτές, κάτι που να το κάνετε με προθυμία, όσο και αν μερικές φορές νιώθετε καλύτερα με το να μείνετε στο σπίτι.

Ταύρος

Εάν κάποια θέματα δεν τα βλέπετε να εξελίσσονται με τους ρυθμούς που επιθυμούσατε, ή στους χρόνους που περιμένατε να εξελιχθούν, αλλάξτε τη στάση ή την τακτική που μέχρι τώρα ακολουθούσατε. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με ένα καινούργιο γνωστικό αντικείμενο.

Δίδυμοι

Η ζωή είναι έξω, με φίλους, με χαρούμενους ανθρώπους και αγαπημένα πρόσωπα. Βγείτε και αφήστε για λίγο τις έννοιες πίσω. Δεν υπάρχει δεν μπορώ, δε θέλω υπάρχει κι εσείς δεν πρέπει να αρνείστε τις προκλήσεις και τις προσκλήσεις.

Καρκίνος

Αποφύγετε να πιέσετε ή να λειτουργήσετε χειριστικά, στους ανθρώπους που ζουν ή εργάζονται μαζί σας. Προσπαθήστε να κάνετε επίκληση στο συναίσθημα του άλλου για να σας πει το «ναι» και όχι προβάλλοντας εγωιστικά τα «θέλω σας.

Λέων

Αφήστε για λίγο πίσω σας το βαρύ πρόγραμμα που δε σας αφήνει ελεύθερο χρόνο για να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν και βγείτε για λίγο από τις έννοιες της καθημερινότητας.

Παρθένος

Ακόμα και αν βαριέστε τις μετακινήσεις, επειδή σήμερα θέλετε να μείνετε σπίτι, αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους. Τώρα θα μπορέσετε να ανοιχτείτε κοινωνικά και να γνωρίσετε ανθρώπους που έχουν να σας πουν και να σας μάθουν πολλά από την εμπειρία τους.

Ζυγός

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα κάποια πράγματα να φαινόντουσαν στάσιμα, ή να δεχτήκατε πιέσεις από τον τομέα της εργασίας σας, τώρα όμως οι ζημιές θα αποκατασταθούν.

Σκορπιός

Σίγουρα έχετε ανάγκη κάποιες ημέρες όπως η σημερινή, να μείνετε μόνοι με το μυαλό σας και τις σκέψεις σας, όμως σήμερα, ακόμα κι αν το νιώσετε σαν ανάγκη, καλέστε τον κολλητό ή την κολλητή σας, έτσι για να μην είστε μόνοι.

Τοξότης

Η ζωή σας φέρνει άκρως δελεαστικές ευκαιρίες αλλά ταυτόχρονα θα σας βάλει σε διλήμματα για το τι να διαλέξετε και τι να αφήσετε πίσω σας. Όποια κι αν είναι η απόφασή σας, θα πρέπει να την υπηρετήσετε μέχρι τέλους.

Αιγόκερως

Δεν μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά χρησιμοποιώντας παλιά και φθαρμένα υλικά, όπως σχέσεις που πλέον δεν προχωρούν και δεν εξελίσσονται, συνεργασίες που δεν σας δίνουν κανένα κέρδος κι ανθρώπους που ενώ τους δώσατε ευκαιρίες να συμμορφωθούν δεν το έπραξαν.

Υδροχόος

Μείνετε μακριά από κουτσομπολιά και παρασκήνιο, ιδίως στον εργασιακό σας χώρο που την εποχή αυτή συμβαίνουν πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις. Προσπαθήστε την εβδομάδα που έρχεται να περνάτε απαρατήρητοι.

Ιχθύς

Χαρίστε τη σημερινή ημέρα σε σας και στους ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε, στους φίλους και σε εκείνους που μαζί του περνάτε καλά. Ένας δικός σας άνθρωπος, θα σας συγκινήσει με την προθυμία του να σας βοηθήσει σε ότι του ζητήσετε.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!