Astrotip ημέρας Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020


Κριός

Είστε γεννημένοι για να ηγείστε, όμως να θυμάστε ότι κάποιος άνθρωπος χρίζεται επί κεφαλής ή ηγέτης στους άλλους, γιατί τους εμπνέει και όχι γιατί παίρνει τη θέση αυτή με το έτσι θέλω, ή λόγω ισχυρής αυτοπεποίθησης.

Ταύρος

Πιθανόν να συμβεί σήμερα μία έντονη διαφωνία, με ένα πρόσωπο της οικογενείας σας, ή ένα στενό σας φίλο που να πάρει  διαστάσεις. Προσπαθήστε από μεριάς σας να μην τραβάτε στα άκρα το σκοινί.

Δίδυμοι

Πριν αντιδράσετε απέναντι σε ένα δικό σας άνθρωπο, ένα φίλο, ή ένα συνεργάτη σας, επειδή δε θα έχετε καταλάβει τι σας λέει, ζητήστε του επιπλέον διευκρινήσεις, από τα να παρεξηγήσετε τις πράξεις ή τις λέξεις του.

Καρκίνος

Όχι δε σας φταίνε οι άλλοι, οι δικοί σας άλλοι ή οι στενοί συνεργάτες σας, όταν γίνεται κάτι που πάει λάθος γιατί εσείς στην ουσία, είστε εκείνοι που δεν το αφήνετε να προχωρήσει και να εξελιχθεί.

Λέων

Μερικοί άνθρωποι λειτουργώντας ανταγωνιστικά απέναντί σας, ίσως κλέψουν κουβέντες από σας και μετά να τις μεταφέρουν παραποιημένες εκεί που δεν πρέπει. Σε ένα φίλο ή συνεργάτη σας, ίσως και σε ένα προϊστάμενό σας. Προσέξτε τι λέτε και που το λέτε.

Παρθένος

Ενισχύστε τη διάθεσή σας για εξωστρέφεια. Εμπλακείτε με κύκλους ανθρώπων, που μπορεί να φαίνονται διαφορετικοί από εσάς, εντούτοις θα έχουν πράγματα να σας μάθουν και πόρτες να σας ανοίξουν.

Ζυγός

Από το να αντιδράσετε σήμερα απέναντι σε κάποιον που θα σας προκαλέσει συναισθηματικά, καλύτερο θα ήταν, ή να αποτραβηχτείτε από το σημείο έντασης, ή να ασκήσετε το μεγάλο ταλέντο της διπλωματίας που διαθέτετε.

Σκορπιός

Εάν πραγματικά θέλετε να βγάλετε κάποια πράγματα από μέσα σας και να σας ακούσουν οι άλλοι, κατεβάστε τον τόνο και την ένταση της φωνής σας και μην τους κάνετε να σας αγνοούν από άμυνα γιατί δεν ανέχονται την απόλυτη στάση σας.

Τοξότης

Μία είδηση που θα είναι προϊόν παραπληροφόρησης θα σας αναστατώσει σήμερα και θα θελήσετε να μιλήσετε γι αυτήν σε έναν φίλο ή άνθρωπο δικό σας με τέτοια ένταση που πραγματικά, κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε γραφικοί και επιπόλαιοι.

Αιγόκερως

Σε περίοδο διαγραφής κάποιων ανθρώπων από τη ζωή σας βρίσκεστε, που σε πολλές περιπτώσεις θα έχετε δίκιο να τους βγάλετε από την καθημερινότητά σας, αλλά σε κάποιες άλλες μάλλον αδικείτε μερικούς. Σκεφτείτε το.

Υδροχόος

Κοιτάξτε και φροντίστε παραπάνω τον εαυτό σας. Μικρές ενοχλήσεις ή προβληματάκια στην υγεία σας, πιθανόν να προέρχονται από τον άστατο ψυχισμό που σας δημιουργεί, ψυχοσωματικά θέματα.

Ιχθύς

Αφοσιωμένοι στους στόχους και στις φιλοδοξίες σας, στην επαγγελματική σας καταξίωση, τελικά περισσότερο ζείτε για να δουλεύετε και δε δουλεύετε για να ζείτε. Αυτό είναι λάθος ακόμα κι αν υποσχεθήκατε στον εαυτό σας, ότι μόνο για λίγο θα γίνεται.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!