Astrotip ημέρας Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020


Κριός

Προσπαθήστε να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα για να μπορέσετε να αλλάξετε το σκηνικό του σπιτιού σας, κάτι που θα σας ανανεώσει δημιουργικά και ψυχολογικά.

Ταύρος

Όταν κάποια πράγματα που θεωρείτε ως σημαντικά, διαπιστώνετε ότι δεν γίνονται, μην απογοητεύεστε. Θα γίνουν, απλά δεν έχει έρθει ακόμα η κατάλληλη ώρα. Μπροστά σας τις ημέρες αυτές θα έχετε θετικές εξελίξεις κάπου που περιμένετε.

Δίδυμοι

Κάποια χρήματα έρχονται στα χέρια σας από εκεί που δεν το περιμένατε, είτε υπό μορφή δώρου από κάποιον δικό σας άνθρωπο, ίσως και γονέα σας, ή μπόνους από την εργασία σας. Μην τα σπαταλήσετε όμως άσκοπα, τακτοποιείστε χρέη σας.

Καρκίνος

Συναισθηματικά παρορμητικοί, πιθανόν σήμερα να βρεθείτε σε πορεία σύγκρουσης και ρήξεις με κάποιους ανθρώπους που βάζουν εμπόδια στην ανοδική σας πορεία. Να το αποφύγετε για λόγους στρατηγικούς.

Λέων

Ναι είστε άτομα με ταλέντα και ξεχωριστές δεξιότητες και θυμώνετε όταν κάποιοι προσπαθούν να σας υποτιμήσουν. Να θυμάστε όμως ότι το σεβασμό και την αναγνώριση την εμπνέουμε και δεν την επιβάλλουμε.

Παρθένος

Ότι και αν συμβαίνει γύρω σας, συνεχίστε να ονειρεύεστε ένα καλύτερο μέλλον, μία καλύτερη επαγγελματική σταδιοδρομία ή ένα μεγάλο έρωτα, ακόμα κι αν όλοι και όλα θέλουν να σας το διαψεύσουν.

Ζυγός

Όσο και αν αυτό σας φαίνεται μια απλή ευχή, να ξέρετε ότι από δω και στο εξής όλα θα πηγαίνουν καλύτερα. Οι εντάσεις υποχωρούν στη ζωή σας και κάποιες υποθέσεις παίρνουν καλό δρόμο στη συνέχεια με θετική έκβαση.

Σκορπιός

Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, παίρνετε τις υποθέσεις σας και τις λύνετε, ενώ δε θα φοβηθείτε να ρισκάρετε και να δοκιμάσετε να ανοιχτείτε σε κύκλους ανθρώπων που άλλοτε δε συνηθίζατε. Είστε σε καλό δρόμο.

Τοξότης

Προσπαθήστε να ελέγξετε τον εκνευρισμό σας, αφού η παρατεταμένη περίοδος της οικονομικής κυρίως ανασφάλειας, έχει αλλοιώσει τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους.

Αιγόκερως

Μπορεί η κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή να είναι σε φάση ανάπτυξης και όλα δείχνουν ότι θα επιτύχετε τους στόχους σας, όπου στοχεύσατε, η προσωπική και ερωτική σας ζωή χρειάζεται ξεκαθαρίσματα.

Υδροχόος

Να θυμάστε ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που σας περιστοιχίζουν, συνεργάτες φίλοι ή και δικοί σας άνθρωποι, αυτό που δείχνουν. Ακόμα και αν ακούσετε λόγια καλά, κρατήστε και μικρό καλάθι.

Ιχθύς

Δεν είναι ανάγκη να πέφτετε ψυχολογικά για κάτι που έγινε και δεν διορθώνεται πλέον.  Κοιτάξτε μπροστά και φροντίστε να μην επαναλάβετε πάλι τα ίδια λάθη ή να μην κάνετε τις ίδιες υποχωρήσεις που σας φέρνουν στο μυαλό δυσάρεστες μνήμες.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!