Astrotip ημέρας Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020


Κριός

Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από σας, πιο είναι το καλό σας και ποιες θα πρέπει να είναι οι σωστότερες επιλογές από σας. Σήμερα επειδή κάποιο δικό σας πρόσωπο, μάλλον θα σας πει τη δική του γνώμη, φροντίστε να μη θυμώσετε.

Ταύρος

Ένα δικό σας πρόσωπο, ίσως εκφράσει τις αντιρρήσεις του για κάτι που σκέφτεστε να ακολουθήσετε. Επειδή θα χρειαστείτε όμως τη βοήθειά του, υλική ή μη, μην τσακωθείτε μαζί του, απλώς ακούστε το αμέτοχοι.

Δίδυμοι

Εάν έχετε να λύσετε κληρονομικής φύσεως διαφορές, ή άλλες εκκρεμότητες με κάποια συγγενικά σας πρόσωπα, καλύτερα να φερθείτε διπλωματικά και να μη συμμετέχετε σε καυγάδες και αντιλογίες.

Καρκίνος

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε, είναι να γίνετε περισσότερο διπλωματικοί και να περιορίσετε τον συναισθηματικό σας παρορμητισμό. Έτσι θα καταφέρετε να περάσετε στους άλλους τα “θέλω” σας, χωρίς να χαρακτηριστείτε χειριστικοί.

Λέων

Πριν κάνετε το οτιδήποτε που πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσει στην προσωπική σας εξέλιξη, καλό θα ήταν να υπολογίζετε και τις τυχόν αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσετε στο περιβάλλον που κινήστε.

Παρθένος

Ότι ξεκινήσετε τώρα και στοχεύει σε μια φιλοδοξία σας, ή ένα όνειρο ζωής, μπορεί να πραγματοποιηθεί, ύστερα από πολύ κόπο αλλά θα γίνει. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Ζυγός

Μπορεί να δυσκολεύεστε κάποιες καταστάσεις να τις αναλαμβάνετε με δυναμισμό και δική σας πρωτοβουλία, όμως ένα θέμα που σχετίζεται με το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή μια οικονομική σας εκκρεμότητα, πρέπει να την λύσετε ζητώντας βοήθεια.

Σκορπιός

Μπορεί να είστε πάντοτε επιφυλακτικοί, σε αυτά που σας προτείνουν, όμως επειδή πρόκειται να δεχτείτε μία πρόταση για μια νέα δουλειά, ή για μια διαφορετικής φύσεως οικονομική συνεργασία τις ημέρες αυτές, εξετάστε τη πριν πείτε όχι.

Τοξότης

Αντί να βγαίνετε συνεχώς παραπονούμενοι για ότι σας συμβαίνει, σηκώστε τα μανίκια και τελειώνετε με υποθέσεις και εκκρεμότητες που χρονίζουν και σας αγχώνουν.

Αιγόκερως

Εάν κάποια όνειρα στόχοι και φιλοδοξίες σας παρέμειναν ανολοκλήρωτα ή στη μέση, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να τα ενεργοποιήσετε και να τα επιτύχετε. Η επιλογή σας όμως αυτή θα απαιτήσει κόπους και θυσίες.

Υδροχόος

Όπως πολύ συχνά αμφισβητείτε κάποιους ανθρώπους, για τη γνώμη ή τη στάση τους, μήπως σήμερα το ίδιο θα έπρεπε να κάνετε και με την άποψή σας, ή την απόφαση που έχετε πάρει σχετικά με την επαγγελματική σας στάση; Η συμβουλή ενός φίλου θα σας βοηθήσει.

Ιχθύς

Η ενισχυμένη σας διαίσθηση, θα μπορέσει να ξεχωρίσει, ποιοι από όσους σας πλησιάζουν είναι ανιδιοτελείς, ή είναι δίπλα σας για να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!