Astrotip ημέρας Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020


ΚΡΙΟΣ

Η εικόνα σας δέχεται περίεργες επιρροές και σοβαρές αλλαγές . Το ίδιο και ο χώρος καριέρας. Φροντίστε να αποδεχτείτε τις αλλαγές με ψυχραιμία, ότι κι αν σημαίνει αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποβάλλετε την αρνητικότητα που σας διακατέχει κατά διαστήματα, καθώς και το πείσμα που προβάλλετε όταν σας προτείνουν μεγάλες αλλαγές. Έτσι κι αλλιώς, οι αλλαγές, είναι στο “παιχνίδι”αυτόν τον καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμη, επικρατεί μια αισιοδοξία στη ζωή σας, χωρίς όμως ουσιαστικά, να βλέπετε κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Η εγκράτεια στον ενθουσιασμό, είναι κάτι που επιβάλλεται, ειδικά αυτό το διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον Κρόνο, απαντάς με Κρόνο. Δηλαδή, μη δείξετε αδυναμία στα προβλήματα, αλλά να φέρεστε με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και με “καλυμμένη”αυστηρότητα για να αντεπεξέλθετε στο βάρος των περιστάσεων. 

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητα σας είναι σαν να περνάτε “δίκη”με αυστηρούς δικαστές. Η σοβαρότητα της αντιμετώπισης των όσων ζείτε, χρειάζεται σοφία και όχι πεσιμισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ορθή κρίση είναι αυτό που επιβάλλεται να ορίσει τώρα, τις καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Αποφύγετε να γίνετε “ένα”με την στενοχώρια και “πλεύστε”προς την ελπίδα.

ΖΥΓΟΣ

Ο καιρός, δεν είναι και πολύ κατάλληλος για “χαριτωμενιές”, αντιθέτως, μια σοβαρή προσέγγιση, είναι η καταλληλότερη μέθοδος για επίτευξη στόχων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο πειθήνιος λόγος σας, είναι αρκετός για να καταφέρετε να ολοκληρώσετε, ακόμη και το πλέον δύσκολο έργο. Χρησιμοποιήστε λοιπόν τον ήρεμο αλλά και σταθερό λόγο σας και θα ζήσετε “θαύματα”.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό που θα σας προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά, είναι η οργανωτικότητα και η μεθοδικότητα. Πρόκειται για δυο εποικοδομητικές συμβουλές. Μη βιάζεστε για το αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές υποχρεώσεις που ακόμη κι εσάς σας “πνίγουν”. Η ικανότητα σας να ξεπερνάτε τα προβλήματα με υπομονή, βρίσκει τώρα το κατάλληλο έδαφος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συνήθεια που έχετε να “βαφτίζετε”όλον τον κόσμο “φίλους”, πολλές φορές έχει αποβεί ζημιογόνα. Το νου σας στα κρυφά και το παρασκήνιο.

ΙΧΘΥΣ

Αναθεωρείστε τις φιλίες και τον κοινωνικό σας κύκλο. Κάποια άτομα θα είναι εξαιρετικά θετικά δίπλα σας, αλλά θα έχετε και ζημιές από άλλους,που δεν έχετε αντιληφθεί.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Καλό θα ήταν σήμερα, να ελέγξετε περισσότερο τον παρορμητισμό σας. Μπορεί να ...

Astrotip ημέρας Τετάρτη 1 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Ακόμη, επικρατεί μια αισιοδοξία στη ζωή σας, χωρίς όμως ουσιαστικά, να βλέπετ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Άρης σύνοδος Κρόνος (ακρίβεια χθες) Εντάσεις, νεύρα, κακοτυχία και μειωμένη ζωτικό ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

Κριός Είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, είτε βρίσκεστε σε μια σχέση που αισθ ...

Astrotip ημέρας Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Να μην λησμονείτε, πως το συγκεκριμένο διάστημα κρύβει κάποια «παιχνίδια ισ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

Δίας σύνοδος Πλούτωνας (ακρίβεια 5/4) Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης νιώθεις να ωθε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u