Astro-Μηνύματα από 23/2 – 1/3/2020


Θετικά ξεκινάει η εβδομάδα αυτή, με καλύτερη διάθεση όρεξη και τονισμένη αισιοδοξία, να τα βάλουμε με θέματα της καθημερινότητας και να δρομολογήσουμε στόχους και φιλοδοξίες, αφού επιτρέπονται τα νέα ξεκινήματα αλλά με προσοχή.

Αυτό, γιατί χρειάζεται να επιδείξουμε μεθοδικότητα, να δώσουμε προσοχή στη λεπτομέρεια και να αποφύγουμε κινήσεις παρορμητικές. Καλό θα ήταν προς το παρόν, να αποφύγουμε να πάρουμε δεσμεύσεις, γιατί στους όρους τους μπορεί να υπάρχει ασάφεια αλλά και γιατί μπορεί, για διάφορους λόγους να φανούμε εμείς ή οι άλλοι απέναντι σε μας, ανακόλουθοι.

Θα υπάρχει η προδιάθεση να είμαστε σε κάποιες περιπτώσεις απρόσεκτοι ή αφηρημένοι, ή να πέσουμε σε πλάνες και αυταπάτες. Μπορεί να μπούμε στη διαδικασία να επανεξετάσουμε μία υπόθεση από το παρελθόν, μία σχέση ή μια συνεργασία και να σκεφτούμε εάν θα μπορούσε να ανακινηθεί ή να καταχωρηθεί μια για πάντα στο χτες.

Παράλληλα θα συμβαίνουν επικοινωνιακά λάθη, λάθη ασυνεννοησίας, τάσεις παρερμηνεύσεων των όσων θα ακούγονται που ίσως να φέρουν στιγμές έντασης σε διαπροσωπικές και όχι μόνο σχέσεις. Θα μάθουμε νέα από ανθρώπους που έχουμε να δούμε καιρό και πιθανόν να συμβούν ακόμα και τυχαίες συναντήσεις.

Τέλος θεωρήστε θαυμάσια την εποχή για να ακολουθήσετε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες, ή βγάλετε τα πιο εσωτερικά και δημιουργικά κομμάτια του εαυτού σας.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι 

*Κριοί, ζητήματα εργασιακά θα σας απασχολήσουν κυρίως την εβδομάδα αυτή και το κατά πόσο βλέπετε να υπάρχουν οι προοπτικές εξέλιξης στον τομέα αυτό. Θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε θέματα που προέρχονται από το παρελθόν και λειτουργούν ανασταλτικά στο τώρα και στο μέλλον σας. Δώστε προσοχή στον τρόπο που διατυπώνετε την άποψή σας εάν σας ζητηθεί. Φιλτράρετε καλύτερα το τι ακούτε και το νόημα που μπορεί να κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Μία λύση έρχεται σε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει από το πουθενά.Προσέξτε εκδηλώσεις ανασφάλειας στο ταίρι σας.

*Ζυγοί, φροντίστε περισσότερο το χώρο του σπιτιού κάνοντας μικρές αλλαγές ώστε να γίνει πιο ευχάριστος και πιο λειτουργικός. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να κάνετε και κάποιες επισκευές. Κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε θα σας αγχώσουν μέχρι να τις διεκπεραιώσετε. Πιθανόν να δεχτείτε μια δελεαστική πρόταση στα εργασιακά σας. Πριν πείτε το “ναι” εξετάστε τους όρους και τις προοπτικές που σας δίνονται. Μπορεί να θελήσετε να επιστρέψετε σε μια παλιά σας αγάπη, ή έναν έρωτα που κάποτε πιστέψατε ότι είχε κλείσει τον κύκλο του. Ευνοούνται συμμαχίες και νέες φιλίες.

*Καρκίνοι, αποδεχτείτε προσκλήσεις που θα ενισχύσουν την κοινωνική σας δικτύωση. Εάν διαπιστώσετε τάσεις ασυνεννοησίας σε επίπεδο συνεργασιών, μη δώσετε έκταση και επανεξετάστε τις λίγο αργότερα. Μην θεωρήσετε αποφάσεις που μπορεί να ληφθούν το διάστημα αυτό, ως τετελεσμένες ακόμα και αν σας αφορούν. Δεν αποκλείεται να κάνετε μία νέα ερωτική γνωριμία αλλά εάν είστε σε σχέση, δείξτε προσοχή στις διαφωνίες που θα προκύψουν με το σύντροφο. Τέλος να  θυμάστε ότι ο έρως χρόνια δεν κοιτά, οπότε ευνοούνται οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας. Σκεφτείτε το.

*Αιγόκεροι, σε μία μικρή ή μεγαλύτερη απόδραση, σε ένα ταξίδι ή μια συνάντηση, θα έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο που θα σας βοηθήσει στην προώθηση κάποιου φιλόδοξου στόχου σας. Αποδεχτείτε προσκλήσεις που θα ενισχύσουν την κοινωνική σας δικτύωση. Μία είδηση ή ακόμα και κάποια συνάντηση με ανθρώπους του παρελθόντος θα σας χαροποιήσει. Ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει ακόμα και ένας παλιός σας έρωτας. Παράλληλα μπορεί να ανακινηθούν θέματα οικογενειακά που θα ζητήσουν τη λύση τους. Θα εξετάσετε κάποιες προοπτικές νέων συνεργασιών.

Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, επαφές και συναντήσεις με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό και να μάθετε νέα τους, μπορεί να έχετε τις ημέρες αυτές, αλλά και νέες γνωριμίες διευρύνουν τον κύκλο κοινωνικό σας με κάποια άτομα έρχονται τώρα στη ζωή σας για να μείνουν. Σχεδιάστε τον επόμενο στόχο ή φιλοδοξία σας γιατί θα σας ανοιχτούν οι δρόμοι για να το δρομολογήσετε. Θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν αλλαγές ή και ανατροπές στη ζωή σας, πράγμα που θα σας κάνει κάποιες στιγμές να χάνετε τον αυτοέλεγχό σας. Μην επενδύσετε τώρα συναισθηματικά σε έναν νέο έρωτα. Ευνοούνται τα ταξίδια.

*Σκορπιοί, με περισσότερη εξωστρέφεια θα κινηθείτε την εβδομάδα που έρχεται και δεν αποκλείεται να πάρετε τώρα κάποιες πρωτοβουλίες, που σε άλλες εποχές δεν θα τις τολμούσατε. Είτε σε επίπεδο διερεύνησης επαγγελματικών συνεργασιών, είτε ακόμα και ερωτικών προσεγγίσεων. Παράλληλα ίσως να αντιμετωπίσετε κυρίως στα επαγγελματικά ανταγωνιστικές συμπεριφορές ή την πρόθεση κάποιων να αμφισβητήσουν τις ικανότητές σας. Μην απαντάτε σε προκλήσεις χαμηλού επιπέδου και κουτσομπολιών. Διαχειριστείτε συναισθηματικές υπερβολές. 

*Λέοντες, κλείστε ή ρυθμίστε οικονομικές οφειλές προς τρίτους την εβδομάδα αυτή. Θα εξακολουθήσουν οι εντατικοί ρυθμοί και η κούραση σε εργασιακό επίπεδο, ενώ δεν αποκλείεται εκεί, να αντιμετωπίσετε ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Προσέξτε λοιπόν τις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις λόγω αυτών των θεμάτων γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να ξεσπάσετε και μάλιστα σε άτομα κοντινά σας τα οποία δε φταιν. Αναδιοργανώστε τους τρόπους που διαχειρίζεστε, τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Ιδανική περίοδος να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και υγεία. 

*Υδροχόοι, τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας, υπάρχουν οι προοπτικές να αποκομίσετε κέρδη  που θα προέρχονται από συνεργάτες συγγενείς, ή οφειλόμενα χρήματα που σας χρωστούσαν. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και διαχειριστείτε καλύτερα το άγχος σας. Αποφύγετε δαπάνες που θα σας βγάλουν εκτός οικονομικού προϋπολογισμού. Έντονοι έρωτες και κρυφές σχέσεις μπορεί να αναπτυχθούν το διάστημα αυτό. Σας ανοίγονται νέες επαγγελματικές προοπτικές. Μην προκαλείτε παρασκηνιακά σχόλια εξ αιτίας ενός λάθους επικοινωνιακής τακτικής.

Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, το τι λέτε και τον τρόπο που θα το διατυπώνετε γενικότερα, να προσέξετε το επόμενο διάστημα, αφού μπορεί να πείτε κάτι που μετά θα δυσκολευτείτε να το μαζέψετε, ή να γίνει αιτία παρεξηγήσεων ή παρανοήσεων από ανθρώπους που δε θα έπρεπε. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί η σκέψη σας θα διέπεται από παρορμητικά συναισθήματα. Θα βρεθούν κάποιες λύσεις σε ζητήματα οικονομικά που θα περιορίσουν το άγχος σας. Ενώ κάποιοι άνθρωποι θα σας δείξουν την υποστήριξή τους, στο να προωθήσουν δικά σας σχέδια στόχους ή φιλοδοξίες.

*Τοξότες, διαχειριστείτε τις ανασφάλειές σας και μην τις προβάλετε στους άλλους, ρίχνοντάς τους το φταίξιμο για ότι σας αναστατώνει. Οικονομικά και ερωτικά ζητήματα σας έχουν κουράσει και ιδίως στη δεύτερη περίπτωση, ίσως να εκδηλώσετε έντονο πάθος και ζήλια απέναντι στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Κάποια μηνύματα που θα λάβετε τις μέρες αυτές, πιθανόν να τα παρερμηνεύσετε μεταφράζοντάς τα με το λάθος τρόπο. Διευθετούνται θέματα ακίνητης περιουσίας. Ρυθμίζονται χρέη του παρελθόντος. Φιλτράρετε περισσότερο τις πληροφορίες που έρχονται από τα εργασιακά σας.

*Παρθένοι, ευνοούνται πάσης φύσεως σχέσεις ή συνεργασίες που προέρχονται από το παρελθόν, αφού η εποχή αυτή θα σας δώσει τη δυνατότητα κάποιες να τις επανεξετάσετε. Εάν μάλιστα στις επιθυμίες σας ανήκει μια ερωτική επανασύνδεση, ίσως τώρα να γίνει εφικτή. Μπορεί τώρα να μην ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, είναι όμως κατάλληλο το διάστημα να σκεφτείτε τους τρόπους που θα ακολουθήσετε για να κατακτήσετε τους επόμενους στόχους και φιλοδοξίες σας. Βγάλτε τον καλλιτέχνη που μπορεί να κρύβετε μέσα σας. Μην εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις.

*Ιχθύες, φροντίστε να ρυθμίσετε σημαντικά για τη ροή της καθημερινότητάς σας θέματα και να είστε τυπικοί στο πρόγραμμα το εργασιακό. Η αρχή της εβδομάδας σας φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν και να προωθήσουν κάποιο στόχο σας, ενώ παράλληλα αποδεχτείτε προσκλήσεις κοινωνικής δικτύωσης. Θα επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας απέναντι σε ορισμένες διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται εφόσον το επιθυμείτε να σας συμβεί και μία ερωτική επανασύνδεση. Βγάλτε την καλλιτεχνική δημιουργικότητά σας. Ερωτευτείτε εκ νέου.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!