Astrotip ημέρας Σάββατο 23 Μαΐου 2020


Κριός

Ημέρες σημαντικών επαφών συζητήσεων και συνεργασιών οι επόμενες. Κάντε πειθαρχημένο πρόγραμμα και στοχευμένο. Βρείτε  κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις.

Ταύρος

Τυχεροί στα οικονομικά σήμερα, αφού θα σας δοθούν πίσω κάποια χρήματα που σας οφείλουν, τόσο από το εργασιακό σας περιβάλλον, όσο και από κάπου που δανείσατε.

Δίδυμοι

Εάν για να ανέλθετε επαγγελματικά, χρειάζονται σεμινάρια ή η απόκτηση μιας πιστοποίησης, προσπαθήστε να μπείτε στο πρόγραμμα και την εξασφαλίσετε τώρα.

Καρκίνος

Η εμπιστοσύνη που εμπνέετε στο εργασιακό σας περιβάλλον αλλά και ο δυναμισμός σας, θα σας φέρει καινούργιες προτάσεις επαγγελματικής και όχι μόνο εξέλιξης. Προκαλέστε τις.

Λέων

Λόγω των εξαιρετικών και αποτελεσματικών τρόπος σας να διαχειρίζεστε, θέματα που προκύπτουν στον εργασιακό σας χώρο, θα δημιουργηθούν αντιζηλίες.

Παρθένος

Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και όχι μόνο θα έρθουν τις ημέρες αυτές. Κάντε τις τις κατάλληλες επαφές με τα άτομα εκείνα που μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες .

Ζυγός

Προγραμματίσετε για τις επόμενες ημέρες, κάποια επίσκεψη σε γιατρό, αφού μπορεί να έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα μία εξέταση, όπως ένα δόντι ή κάτι άλλο και να σας ταλαιπωρήσει.

Σκορπιός

Εάν το προηγούμενο διάστημα σας έγινε μία πρόταση για μια νέα συνεργασία και δεν προχώρησε, τώρα μπορείτε να την επανεκκινήσετε  κάνοντας τις σωστές επαφές.

Τοξότης

Για να πάρετε εκείνα που πιστεύετε ότι σας χρωστούν, δεν είναι απαραίτητο να εκνευριστείτε. Δοκιμάστε πιο ήρεμους και διπλωματικούς τρόπους συμπεριφοράς.

Αιγόκερως

Ότι και αν σας απασχολεί, εμπιστευθείτε κάποιους ανθρώπους που στέκονται πάντα όταν τους χρειαστείτε δίπλα σας. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας δε βοηθάει πολύ.

Υδροχόος

Η εξωστρέφεια λειτουργεί πολύ θετικά στην ψυχολογία σας, ενώ το κλείσιμο στο σπίτι και στον εαυτό σας, να ξέρετε ότι θα σας ρίχνει ψυχολογικά. Βγείτε διασκεδάστε.

Ιχθύς

Η ρουτίνα της δικής σας καθημερινότητας, μπορεί να επηρεάζει και τις ζωές των όσων συμβιώνουν μαζί σας. Φροντίστε όμως να βρίσκετε ελεύθερο χρόνο και να τους τον αφιερώνετε.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astrotip ημέρας Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ακολουθήστε το ένστικτό σας και εκείνα που σας λέει η καρδιά και η λογική σας ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο έρωτας σας θέτει διλήμματα την εποχή αυτή και σας προβληματίζει. Ένα πρόσω ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:03′ και δύει στις 20:42′ το βραδάκι. Β ...

Astrotip ημέρας Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Το καλό και συμφέρον για τον εαυτό σας, το γνωρίζετε εσείς καλύτερα από τον κ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Εποχή ερωτικών επιστροφών και επανασυνδέσεων είναι η τωρινή και αν σας συμβ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:03′ και δύει στις 20:43′ το βραδάκι. Β ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u