Astrotip ημέρας Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020


Κριός

Μη γκρινιάζετε με ότι στραβό συμβαίνει γύρω σας και σας προκαλεί εκνευρισμό. Αν αποστασιοποιηθείτε λίγο από τα πράγματα, θα διαπιστώσετε ότι κάτι καλό έρχεται για σας.

Ταύρος

Ούτε ανυπόμονοι, ούτε δύσθυμοι χρειάζεται να γίνεστε, περιμένοντας να δείτε κάποια πράγματα να εξελιχθούν. Για να μην έχουν ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα, κάποιος λόγος υπάρχει.

Δίδυμοι

Με διάθεση πιο χαλαρή σήμερα, ίσως κάνετε κάποια έξοδα για να ξεσκάσετε ή να ψυχαγωγηθείτε, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που όμως αν σας ξεφύγουν και δεν τα προϋπολογίσετε θα το μετανιώσετε λίγο αργότερα.

Καρκίνος

Ακόμα και αν αισθανθείτε ότι σας πνίγει σήμερα το δίκιο σας και θελήσετε να μιλήσετε, προσπαθήστε να το αποφύγετε, γιατί στο περιβάλλον που θα το εκφράσετε μάλλον θα βρείτε αφτιά κλειστά.

Λέων

Προσπαθήστε με περισσότερη διπλωματία, παρά απαίτηση να πάρετε από τους άλλους, εκείνα που πιστεύετε ότι σας οφείλουν.  Ενισχύστε το καλής προαίρεσης προφίλ σας, γιατί σας βγαίνει μια έπαρση στις εκφράσεις σας.

Παρθένος

Καλό θα ήταν να μην κρίνετε τους άλλους ανθρώπους για τις πράξεις τους και το τι θα κάνατε εσείς εάν ήσασταν στη θέση τους. Η άποψή σας δε θα είναι αντικειμενική, όσο λογικά κι αν τη βλέπετε. Δεν μπορεί κανείς να μπει στο μυαλό του άλλου.

Ζυγός

Όλο και πιο συχνά τελευταία, αισθάνεστε ότι οι δικοί σας άνθρωποι, σας καταπιέζουν περισσότερο ακόμα και από το εργασιακό σας περιβάλλον. Μιλήστε, αυτή είναι η λύση. Πείτε τους ακριβώς εκείνα που σκέφτεστε ή σας ενοχλούν από το να τα κρατάτε μέσα σας.

Σκορπιός

Σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη ημέρα, στο να προσπαθήσετε να βρείτε το δίκιο σας, όπου κι αν το απαιτήσετε, είτε στον εργασιακό είτε στον οικογενειακό σας χώρο,  αφού δυσκολεύεται η συνεννόηση.

Τοξότης

Δεν είναι ώριμο από μεριάς σας, για ότι σας φταίει στη ζωή σας, να ρίχνετε το μερίδιο του βάρους στους άλλους, ή να ψάχνετε τον υπαίτιο, μακριά από τον εαυτό σας. Εάν νιώθετε να χάνετε σε κάτι, όπως σε μία σχέση, αναρωτηθείτε που έχετε κάνει εσείς το λάθος.

Αιγόκερως

Η καλή γλώσσα και ο εποικοδομητικός διάλογος μπορεί να καταφέρει να κάμψει τις αντιρρήσεις κάποιου, από το να του απευθυνθείτε με  έντονους και επιτακτικούς τρόπους. Επειδή θα έχετε αυτή την τάση σήμερα, ας την ελέγξετε.

Υδροχόος

Σίγουρα κάποιοι άνθρωποι που εμπιστευόσασταν, δεν υπήρξαν ούτε συνεπείς ούτε ειλικρινείς απέναντί σας. Και είναι λογικό με την πικρία που νιώθετε να έχετε αλλάξει στάση απέναντι σε όλους και σε όλα. Κάποια άτομα όμως που έχει πάρει η μπάλα, δε σας φταίνε σε τίποτα. Να το διακρίνετε.

Ιχθύς

Για να είσαστε  καλά με τους άλλους, θα πρέπει πρώτα να είσαστε καλά εσείς. Μέσα σας όμως σήμερα θα υπάρχει μια δυσθυμία που θα σας γεμίζει άγχος από το πουθενά και με το παραμικρό. Μήπως πρέπει λοιπόν πρώτα να βρείτε με τον εαυτό σας;

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!