Ερμής στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει


Η επιθυμία όλων μας είναι τα νέα και οι πληροφορίες που θα έρχονται να είναι θετικές και ευχάριστες, ενώ, μετά από ένα διάστημα όπου κυριάρχησε η αυστηρότητα, αυτό που πραγματικά επιθυμούμε είναι να υπάρξει αέρας ανανέωσης.

Ο αγγελιοφόρος των ειδήσεων δεν είναι άλλος από τον Ερμή, ο οποίος  στις 11/02 και συγκεκριμένα στις 13:22 μ.μ. ,  θα αφήσει το ζώδιο του Αιγόκερω μετά την πολύμηνη παραμονή σε αυτό, και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου, σε ένα ζώδιο όπου η αλλαγή, και η ανατροπή συγκρούεται έντονα με τις απόλυτες απόψεις, και θα παραμείνει μέχρι τις 03/03 στις 00:51 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο Υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, τα μηνύματα και οι ειδήσεις που  θα έρθουν από την επιστήμη, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την ιατρική και την τεχνολογίας, αλλά και θέματα που αφορούν το διάστημα θα είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστες.  Ενώ από την άλλη πλευρά, εξαιτίας των δυσάρεστων γεγονότων των τελευταίων ημερών, θα έχουμε την δυνατότητα να δείξουμε για  άλλη μια φορά την αλληλεγγύη μας στις ευπαθείς ομάδες, και γενικά σε όσους έχουν ανάγκη. Επίσης, μετά από μια περίοδο αυστηρότητας, θα μας δοθούν οι ευκαιρίες που περιμέναμε για να αναπτύξουμε τις πιο ανατρεπτικές και  πρωτότυπες ιδέες, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να ξεχωρίσουμε.

Ωστόσο, καθώς δεν ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο, θα δημιουργηθεί γύρω μας ένα έντονο κλίμα αμφισβήτησης και αντίδρασης για τα θέματα που απασχολούν μεγάλη μερίδα του κόσμου, και αυτό μπορεί να αποτελέσει την αφορμή, για να αλλάξουν πολλά πράγματα. Ο Υδροχόος όμως είναι ένα ζώδιο όχι και τόσο συναισθηματικό, αυτό σημαίνει ότι κάποιοι από εμάς μπορεί να γίνουμε να γίνουμε αποδέκτες ιδιαίτερα σκληρών αποφάσεων,  ή να είμαστε εμείς αυτοί που θα κρατήσουμε μια σκληρή στάση απέναντι στους άλλους. Εάν κάτι πρέπει να προσέχουμε, είναι το κακό εγωισμό μας, μιας και  οι εγωιστικές συμπεριφορές ή οι απόλυτες απόψεις το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να δημιουργήσουν αποστάσεις ανάμεσα στους ανθρώπους.

Πιο ευνοημένα από το πέρασμα του  Ερμή από το  ζώδιο του Υδροχόου θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί), τα οποία θα έχουν όχι μόνο την δυνατότητα αλλά και τις ευκαιρίες να  προωθήσουν τα μελλοντικά προσωπικά και τα επαγγελματικά τους σχέδια, καθώς επίσης και να κάνουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Ενώ, για άλλη μια φορά θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετές ανατροπές, συγκρούσεις  και περιορισμούς ο Σταθερού Σταυρού ι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί τόσο στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, όσο και των 2 τελευταίων ημερών.

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής κατά την διάρκεια της παραμονής του  στο  ζώδιο του Υδροχόου θα είναι :

  • Στις 18/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία (9ο 29’), ενισχύει την επικοινωνιακή άνεση ενώ παράλληλα ευνοεί και τα ταξίδια τόσο για τους Υδροχόους και τους Λέοντες όσο και για τους Κριούς και τους Ζυγούς που έχουν γεννηθεί τα τέλη του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 22/02 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό (15ο 19’), είναι πιθανό να αλλάξει ξαφνικά τα σχέδια και να ανατρέψει τις ισορροπίες στην δουλειά και στις σχέσεις τους, ενώ από την άλλη πλευρά μπορεί να παρασύρει σε ανεξέλεγκτες  συμπεριφορές και επιθετικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 22/02 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη (16ο 45’), θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό και θα βοηθήσει να πάρουν άμεσες αποφάσεις τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 02/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο (29ο 21’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 τελευταίων ημερών , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, θα βοηθήσει να τακτοποιήσουν με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης τις υποθέσεις που τους απασχολούν, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανόν να γίνουν αποδέκτες πολύ αυστηρής κριτικής από το επαγγελματικό και φιλικό τους περιβάλλον τους.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Υδροχόου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια περίοδο γεμάτη έντονη κοινωνική δραστηριότητα ξεκινά για εσάς  τους Κριούς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι η  κοινωνική σας ζωή θα ανανεωθεί, καθώς κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες , τόσο σε φιλικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, και να αναπτύξετε τον κύκλο των ατόμων με τα οποία  κοινούς στόχους και αξίες, επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε και τα μελλοντικά σας σχέδια σε φίλους και συνεργάτες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό  να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο που θα γνωρίσετε σε ένα κοινωνικό κάλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με αποφασιστικότητα τους επόμενους φιλόδοξους στόχους σας , ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανόν αυτή τη χρονική περίοδο να  ξεκινήσετε συζητήσεις που αφορούν το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα. Ιδιαίτερα ευνοϊκό είναι αυτό το χρονικό διάστημα για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας ή προσπαθείτε να αλλάξετε την επαγγελματική σας εικόνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο ευνοϊκές και ιδιαίτερα δραστήριες περιόδους  της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους  Διδύμους. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για  να προωθήσετε ενθουσιασμό και αισιοδοξία τα μελλοντικά σας σχέδια, τα οποία και φέτος μπορούν να μπουν  σε σταθερές βάσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για λόγους αναψυχής. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, τόσο το φλερτ όσο και ο έρωτας μπορεί να έρθει από μακριά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις οικονομικές σας υποθέσεις θα εστιάσετε την προσοχή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Καρκίνοι . Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για τακτοποιήσετε οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία), ή να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι θα ασχοληθούν με τα οικονομικά του συντρόφου σας. Ενώ, από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να δεχτείτε και πολλά υποσχόμενες οικονομικές προτάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, γεγονός που θα λειτουργήσει θετικά στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Τις σχέσεις σας με τους άλλους ήρθε η ώρα να ξαναδείτε εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με σοβαρότητα  τόσο με τους συνεργάτες σας όσο και με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να δώσετε τέλος σε μια συνεργασία που δεν σας φέρνει αποτελέσματα,  ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ήρθε η ώρα να λύσετε τις διαφορές σας με το ταίρι σας και δείτε εάν μπορείτε να γεφυρώσετε τις διαφορές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την δυνατότητα να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει ως επιβράβευση της αποτελεσματικότητας και της καλής σας δουλειάς, νέες ευθύνες και υποχρεώσεις. Παράλληλα όμως, θα σας δοθεί και η  δυνατότητα να εξομαλύνεται τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, και να επανέλθει το καλό κλίμα στην δουλειά σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή είναι πιθανό να υπάρξει ένα φλερτ στο χώρο της εργασίας σας, ενώ από την άλλη πλευρά , αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την υγεία σας και να κάνετε τον ετήσιο ιατρικό σας έλεγχο.

ΖΥΓΟΣ

Η καλή σας διάθεση επιστρέφει και με αυτή και η διάθεση να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Η είσοδος του πλανήτη του  Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας και να αναπτύξετε με ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια, τα οποία θα έχετε στο συρτάρι εδώ και καιρό και περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να υλοποιηθούν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε χρόνο να διασκεδάσετε,  να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και τα παιδιά σας, και να εκφράσετε οι δεσμευμένοι τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας, από την άλλη πλευρά θα αδέσμευτοι θα έχουν πολλές ευκαιρίες να φλερτάρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα θέματα του σπιτιού και της ακίνητης σας περιουσίας  θα ασχοληθείτε τη χρονική περίοδο  εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, από την μία πλευρά θα βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την ακίνητη σας περιουσία, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικές εντάσεις αλλά και απομάκρυνση από ορισμένα συγγενικά σας πρόσωπα . Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για όσους από εσάς θέλετε να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε πιο έντονους και απαιτητικούς ρυθμούς θα μπει η καθημερινή σας ζωή. Η είσοδος  Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις στην δουλειά σας, και στις οποίες εκτός από τις επικοινωνιακές ικανότητες θα δείξετε ότι μπορείτε να πάρετε αποφάσεις απαλλαγμένοι από κάθε συναισθηματική εμπλοκή. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε και αρκετές  μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε στην αγορά καινούργιου  τηλεπικοινωνιακού υλικού ή για να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο εκπαίδευσης στην δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα κεκτημένα σας θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να διατηρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.  Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πατήσετε γερά στα πόδια σας και να νιώσετε ασφάλεια τόσο για την δουλειά σας όσο και για το επαγγελματικό σας μέλλον, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να έχετε και οικονομική επιβράβευση στην δουλειά σας με την μορφή ενός bonus. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αποδείξετε με πράξεις και όχι με λόγια τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας, έρχεται με πολλές υποσχέσεις στην φετινή γενέθλια χρονιά σας, καθώς ,   θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης πολλά από τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια σας, κερδίζοντας πανηγυρικά το επικοινωνιακό παιχνίδι. Ωστόσο, και στην φετινή παρουσία του δεν θα λείψουν οι ανατροπές και οι αιφνιδιασμοί, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είστε όσο γίνεται ευέλικτοι.

ΙΧΘΥΣ

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας αλλά και παρασκηνίου ξεκινά για  εσάς τους  Ιχθύς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα τις μυστικές επαφές και τις παρασκηνιακές κινήσεις  που αφορούν τα νέα επαγγελματικά σας βήματα, ενώ παράλληλα αρκετοί από εσάς θα βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να ανακαλύψετε τι γίνεται πίσω από την πλάτη σας στην δουλειά σας, αλλά και ποιους ανθρώπους δεν πρέπει πλέον να εμπιστεύεστε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να κάνετε την αυτοκριτική σας , ενώ κάποιοι είναι πιθανόν να έχουν επιστροφές από το ερωτικό τους παρελθόν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!