Ερμής στους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει


Ο Ερμής από τις 11.06 θα περάσει στους Διδύμους και θα παραμείνει μέχρι τις 27.06 σε ένα ζώδιο  που του ταιριάζει και του επιτρέπει να λειτουργήσει και να επικοινωνήσει άνετα ,ευχάριστα  και γρήγορα.

Θέματα που ίσως να είχαν κάποιες καθυστερήσεις με τον Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου τώρα θα κυλήσουν πιο γρήγορα και θα υπάρξουν πιο γρήγορες ή επιτυχημένες εξελίξεις.

Γενικότερα θα ευνοηθεί η επικοινωνία,οι συμφωνίες,ταξίδια ,μετακινήσεις ,θέματα σπουδών ,το εμπόριο ,η αντίληψη μας ,αγοραπωλησίες μεταφορικών οχημάτων,πληροφορίες,ειδήσεις,καλύτερη διαχείριση των νοητικών μας δυνατοτήτων , πιο γρήγορες συλλήψεις αλλά και καλύτερη προβολή των σκέψεών μας και των ικανοτήτων μας.

Οι όψεις που θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στους Διδύμους θα είναι το τετράγωνό του με τον Κρόνο που ίσως να φέρει κάποιους περιορισμούς ή ακυρώσεις σχεδίων στις 15.06 στο 1ο δεκαήμερο των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμους-Τοξότες ,Παρθένους και Ιχθύες) ωστόσο στη συνέχεια το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη στις 17.06 θα φέρει ευχάριστες επαφές,διασκέδαση,δημιουργικότητα αλλά και νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους.

Επίσης στις 21.06 το εξάγωνο του με τον Άρη θα φέρει επιτυχημένες επαφές και επαγγελματικές συμφωνίες ,ταχύτητα,επιδεξιότητα,ευστοχία και ακρίβεια.Προσοχή επίσης θα πρέπει να δοθεί στις 25.06 με το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα αφού ίσως να φέρει εξαπατήσεις και απογοητεύσεις στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου.

Γενικότερα από την παραμονή του στους Διδύμους θα ευνοηθούν όλα τα ζώδια στους ανάλογους οίκους ωστόσο πιο θετική επιρροή θα έχουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι-Ζυγοί-Υδροχόοι) αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί-Λέοντες-Τοξότες).

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους θα βελτιώσει την επικοινωνία σας,να ξεκινήσετε κάποια σεμινάρια αλλά να κάνετε και κάποιες συμφωνίες ή να αγοράσετε ένα μεταφορικό μέσον ωστόσο ίσως να έχετε κάποια εμπόδια στις 15.06 ή κάποιες παρεξηγήσεις με άτομα κύρους αλλά και κάποιο προβληματισμό με κάποιο σας γονιό .Επίσης στις 25.06 προσέχετε συμφωνίες και να μην είστε αφηρημένοι στις διαδρομές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους θα φέρει βελτίωση στα οικονομικά σας ενώ χρήματα που καθυστερούσαν ίσως να έρθουν τώρα ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να δυσκολευτείτε με οικονομικά που αφορούν φιλικά σας πρόσωπα στις 15.06 ενώ ίσως να πάρετε και κάποια απογοήτευση για κάποιους στόχους σας ενώ αποφύγετε να δανείσετε στις 25.06 και να μην εμπιστευτείτε εύκολα υποσχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας στο ζώδιό σας θα σας επιτρέψει να βγάλετε την αληθινή σας φύση και να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο  κάτι που ίσως να είχατε στερηθεί το προηγούμενο διάστημα με τον Ερμή στον Ταύρο.Επαφές επίσης με την οικογένεια θα είναι θετικές ωστόσο προσέχετε παρεξηγήσεις στις 15.06 και κάποια θέματα στην εργασία σας με κάποιο άτομο κύρους,Επίσης στις 25.06 μην εμπιστευτείτε υποσχέσεις και μην εξιδανικεύσετε νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους ίσως να σας κάνει πιο εσωστρεφείς ή να έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε με τον εαυτό σας ωστόσο ίσως να έρθετε σε επικοινωνία και με κάποια πρόσωπα από το παρελθόν ωστόσο στις 15.06 ίσως να πιεστείτε με κάποιο πρόσωπο από μακριά ενώ προσπαθήστε να είστε νομότυποι στις μετακινήσεις σας.Στις 25.06 μπορείτε να ονειροπολήσετε αλλά να σχεδιάσετε και τις διακοπές σας ωστόσο μην πιστέψετε σε υποσχέσεις.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στους Διδύμους θα σας κοινωνικοποιήσει και θα έρθετε σε επαφές με φιλικά σας πρόσωπα ,κάποιοι θα καταφέρετε πιο εύκολα στόχους ή θα έχετε αύξηση σε έσοδα από την καριέρα σας.Αποφύγετε στις 15.06 να κάνετε κάποιες οικονομικές ρυθμίσεις ενώ στις 25.06 μην δανείσετε και μην δανειστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι θα έχετε εύνοια στην καριέρα σας αλλά και επαφές  ή γνωριμίες που θα σας ευνοήσουν ωστόσο στις 15.06 ίσως να ακυρωθούν κάποια σχέδια σας προσέχετε επίσης κάποιες διαφωνίες με σχέσεις και συνεργασίες.Στις 25.06 προσέχετε αποφάσεις που θα πάρετε στην  καριέρα σας και κάποιες συμφωνίες που ίσως να μην είναι και τόσο καθαρές.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί με τον Ερμή στους Διδύμους θα ευνοηθείτε σε ταξίδια ,κάποια σχέδιά σας αλλά και στις σπουδές σας ωστόσο στις 15.06 ίσως να έχετε κάποια πίεση μέσα στην καθημερινότητα και την εργασία σας ενώ προσέχετε και μικροατυχήματα στα πόδια σας.Στις 25.06 ίσως να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ωστόσο ίσως να εμπεριέχει κούραση και δυσκολία να οργανώσετε καλά την καθημερινότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους θα φέρει συζητήσεις και επαφές για τα οικονομικά σας ή συμφωνίες με τα αδέλφια σας για θέματα κληρονομικά ωστόσο στις 15.06 ίσως να πιεστείτε για γραφειοκρατικά θέματα ή κάποια έξοδα που θα πρέπει να κάνετε ενώ στις 25.06 θα πρέπει να προσέξετε αρκετά ώστε να μην κάνετε έξοδα ή συμφωνίες που αργότερα ίσως μετανιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες θα έχετε επαφές και καλή επικοινωνία με τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας καθώς και νέες γνωριμίες ωστόσο στις 15.06 ίσως να σας απασχολήσουν θέματα οικογενειακά ή να δυσκολευτείτε με συζητήσεις που ίσως να έχετε με κάποιο σας γονιό ενώ στις 25.06 προσέχετε νέα ξεκινήματα που θα κάνετε σε σχέση με την οικογένεια σας ή κάποιο ακίνητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους θα βελτιώσει την επικοινωνία σας μέσα στην καθημερινότητα αλλά και μέσα στην εργασία σας,θα βελτιώσει επίσης την υγεία σας και κάποιοι ίσως να αποφασίσετε να πάρετε κάποιο κατοικίδιο.Ωστόσο προσέχετε τις μετακινήσεις σας ή τις επαφές με τα αδέλφια σας στις 15.06 και τις συμφωνίες και τις επαφές σας στις 25.06 που θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους θα είναι σε μια θετική θέση για εσάς και θα έχετε την ευκαιρία από εδώ και πέρα να βγείτε έξω ,να διασκεδάσετε,να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας,την δημιουργικότητα ,τους έρωτες αλλά και τα παιδιά σας ωστόσο στις 15.06 ίσως να πιεστείτε οικονομικά ή συναισθηματικά για θέματα των παιδιών σας ενώ στις 25.06 προσέχετε μια νέα ερωτική γνωριμία και το μέτρο που θα πρέπει να βάλετε στη δοτικότητα σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους θα σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς σας ενώ ίσως να έχετε και περισσότερες επισκέψεις στον χώρο του σπιτιού.Κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε και μια συγκατοίκηση ή να ξεκινήσετε μια νέα εργασία μέσα στον χώρο του σπιτιού ωστόσο στις 15.06 αποφύγετε παρεξηγήσεις με συγγενείς αλλά και στις 25.06 προσπαθήστε να μην εμπιστευτείτε υποσχέσεις.

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη φρεσκ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!