Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 12/5 – 19/5/2019


Κριέ

Απαράδεκτη η δικαιολογία σου να μου λες ότι έχεις τις κλειστές σου και γι αυτό δε λειτουργεί το σύστημα τις μέρες αυτές. Διότι κάθε σύστημα, έχει λειτουργίες πλοήγησης, έχει οδηγίες χρήσης. Πως να το βάζεις για παράδειγμα στην πρίζα. Πως να πατάς τα κουμπάκια ενεργοποίησης. Και τέλος πάντων, επειδή εμείς όχι που να το παινευτώ, παίζουμε την τεχνολογία στα δάχτυλα, άσε μας να στο βάλουμε μπρος. Καταρχάς ζήτησες τη γνώμη του ειδικού; Τη ζήτησες και έφαγες πόρτα; Πως το ζήτησες; Τύπου “άντρα θέλω, τώρα τόνε θέλω; Αμ δεν κάνουμε έτσι δουλειά Κριέ. Όταν θέλεις κάτι γίνεσαι ανυπόμονος και δε μας δίνεις το χρόνο να συντονιστούμε με τα αρχεία σου. Κι αφού συντονιστούμε, μας βαριέσαι και μας παρατάς. Μας έχεις γραμμένους στα αρχεία σου δηλαδή.

Ταύρε

Είσαι λιγάκι συμφεροντολόγος παραδέξου το. Το δικό σου υπολογιστικό σύστημα, δεν δουλεύει εάν δε δεις πρώτα, ότι υπάρχουν πίσω μας προϋποθέσεις και υποδομές. Έχουμε δηλαδή το “κάτι τις” μας εκτός από τη μόστρα μας; Διαθέτουμε περιφερειακά συστήματα να σταθείς και να ριζώσεις; Υπάρχει για παράδειγμα ένας χώρος ιδιόκτητος να στήσουμε την εταιρία μας; Να στεγάσουμε την τεχνολογική σου υποδομή; Διαθέτουμε τα κεφάλαια ανάπτυξης; Για τα λεφτά τα κάνεις όλα/ για τα λεφτά δε μ’ αγαπάς…Ναι δε μας αγαπάς ρε συ Ταύρε, εάν δεν έχουμε τσαρδί. Και γι αυτό δεν υπογράφεις συμβόλαιο μαζί μας, εάν δεν υπάρχει πρώτα προικοσύμφωνο. Να ξέρεις όμως ότι αδιαφορούμε για το ιδιοκτησιακό σου καθεστώς. Το κορμί σου μόνο μας ενδιαφέρει.

Δίδυμάκο μου

Τι να τον κάνω τον υπολογιστή και την επιστήμη της πληροφορικής, όταν έχω εσένα. Θέλω για παράδειγμα μια τυχαία πληροφορία, τύπου τι θα γίνει με τους δυο μας, απαντάς αμέσως. Μου λες ότι έχω να διαλέξω ανάμεσα σε άπειρες επιλογές. Να το πάω λάου λάου. Να μπούμε απ ευθείας στο ψητό. Να κάνουμε τα προκαταρκτικά. Να παραλείψουμε τα βασικά. Να περάσουμε στο παρασύνθημα. Να σαρώσουμε τα αρχεία μας. Οι δε, ταχύτητές του σκληρού σου (δίσκου ανόητε) σπάνε όλα τα καντράν των terabytes που υπάρχουν διαθέσιμα στο διαδικτυακό γνωστό σύμπαν. Μας κατακλύζεις με τις πιο απίθανες πληροφορίες και εμείς μένουμε ξεροί από τις γνώσεις σου. Ναι ρε συ Δίδυμε αλλά πρέπει να περάσουμε και στην εφαρμογή. Αλλιώς θα μείνουμε με την πληροφορία στο χέρι.

Καρκίνε μου

Εσύ μπορεί να μην την παίζεις την τεχνολογία στα δάχτυλα, έχεις όμως τον τρόπο σου, να μας βάζεις στην πρίζα. Αυτή η γλυκύτητα και η αθωότητα που εκπέμπεις,  τύπου, δεν ξέρω πως δουλεύει αυτό, θα μου το δείξεις; Μας τρελαίνει. Και τα κουμπιά μανάρα μου θα σου δείξουμε πως δουλεύουν και στην πιο εργονομική στάση θα σε στήσουμε αν μας κάτσεις και οδηγίες αφής θα σου δώσουμε, εάν μας πεις ότι θέλεις να πλοηγηθείς στο κορμί μας. Αλλά έξω από την πόρτα σου, μαζεύτηκαν πολλοί τεχνολόγοι τον τελευταίο καιρό και δεν έχεις αποφασίσει με ποιον θα ενεργοποιήσεις το σύστημά σου. Έχουμε βγάλει έξω την τεχνολογική μας γνώση και την παίζουμε μόνοι μας για πάρτη σου, ενώ εσύ μας αγνοείς. Πάλι κολλημένη στα παραδοσιακά συστήματα σε βρίσκω. Εκείνα που γράφονται με χαρτί και με μολύβι. Θέλεις να γίνω το μολύβι σου;

Λεοντάρα μου

Εννοείται ότι διαθέτεις ότι πιο σύγχρονο και τεχνολογικό επίτευγμα υπάρχει. Αδιαφορείς εάν δεν ξέρεις πως λειτουργεί, αφού έχεις τους σκλάβους σου να το κάνουν αυτό για σένα. Θέλεις για παράδειγμα να σου φτιάξει κάποιος το προγραμματάκι που έχεις να περνάς όμορφα στις ιδιαίτερες στιγμές σου; Ρίχνεις μια ματιά στην αυλή σου, δείχνεις έναν υποτακτικό και του λες: Ανέβα φτωχέ πάνω στον πύργο μου να μου βάλεις τα κοκοψίνια σου στη θύρα υποδοχής. Κι όταν ανέβουμε πάνω στον πύργο σου, η ψήκτρα και ο ανεμιστήρας μας παίρνει φωτιά. Κι εσύ αυτό το διασκεδάζεις. Κι άμα ζεσταθούμε και πάμε πιο αργά, μας εκβιάζεις πως θα μας αλλάξεις με άλλα περιφερειακά συστήματα. Τελικά μαζοχισμός είναι να είμαστε μαζί σου, αφού δε θα γίνεις ποτέ δικό μας.

Παρθένε

Η συλλογή σου από τεχνολογικά γκατζετάκια, δεν μπαίνει σε σύγκριση με κανέναν. Μας ξεπερνάς όλους. Τελευταία όμως βλέπω, ότι δεν περιορίζεσαι μόνο σε υπολογιστές και περιφερειακά συστήματα. Περνάς τη φάση σου και έχεις ξεπουρλέψει. Εσύ ο τύπος της τάξεως και της ηθικής, έχεις κάνει έρευνα αγοράς και έχεις βρει άκρες κι αγοράζεις μικρές συσκευές χαράς. Άλλες έχουν φωτάκια, άλλες δονούνται μουσικά, άλλες έχουν σύστημα θέρμανσης και άλλες κάνουν και αναστεναγμούς. Τι λε ρε φίλε δηλαδή. Πόσο έχει προχωρήσει η επιστήμη. Τι φαντασία είναι αυτή; Λοιπόν καλά όλα αυτά αλλά διαθέτουμε κι εμείς τέτοιες συσκευές και μάλιστα φυσικής προέλευσης και κατασκευής. Μήπως να βγεις από την πρίζα και να έρθεις να στις δείξουμε;

Ζυγάρα μου

Αποφάσισε τι μάρκα υπολογιστή θα πάρεις. Εσύ έχεις γεμίσει με όλα τα ασύμβατα μεταξύ τους περιφερειακά συστήματα και δεν μπορούν να συνεργαστούν. Θα μου πεις γιατί να συνεργαστούν; Μήπως γνωρίζονται μεταξύ τους; Μπορεί και να γνωρίζονται δηλαδή και να μην το ξέρουν. Ξέρουν μόνο εσένα και τα κόλπα που τους κάνεις για να μπούνε σε λειτουργία. Άλλο το έχεις για να σου κάνει μασάζ. Άλλο για να του στέλνεις μηνύματα. Άλλο για να περνάς ωραία τις κρύες νύχτες του χειμώνα κι άλλο για τις ψηφιακές σου εκδρομές την Άνοιξη. Άσε που η τηλεφωνική σου ατζέντα εκτός από τις άλλες ειδικότητες είναι τίγκα και στους τεχνολόγους. Πολύς κόσμο μαζεύτηκε Ζυγέ και πρέπει να αποφασίσεις ειδικότητα. Μη μας έχεις στο “περίμενε” γιατί κι εμείς πρέπει με κάτι να πορευτούμε.

Σκορπιέ

Εσύ ξέρουμε ότι έχεις κάνει διατριβή στα ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης. Γνωρίζεις από την καλή και από την ανάποδη, πως δουλεύει το κινητό μας. Ποιος μας πήρε και ποιον πήραμε (τηλέφωνο ανόητε) να γουστάρουμε. Τί είπαμε μεταξύ μας και τι κανονίσαμε. Με ποιον συνομιλούσαμε στο chat εχτές το βράδυ. Έβαλες GPS ακόμα και στην παντόφλα μας εάν ξεπορτίσουμε να πάμε στο ψιλικατζή. Τι ώρα τρώμε, τι ώρα πίνουμε, με ποιον τον πίνουμε (τον πικρό καφέ). Έβαλες κάμερες παντού. Στο γραφείο μας στη δουλειά μας και στη χ€στρών@ να γινότανε να βάλεις κι εκεί θα έβαζες. Αλλά να ξέρεις ότι ακόμα και στο μπουκάλι να μας κλείσεις, εμείς με το φελλό θα επικοινωνήσουμε. Και ιδιοκτησία δε γινόμαστε κανενός. Άντε αρρωστάκι…έ αρρωστάκι.

Τοξοτάρα μου

Εάν ήμασταν υπολογιστές, εσένα θα θέλαμε για βασικό πάροχο της τεχνολογικής μας υποστήριξης. Γιατί έχεις τη γνώση και την πρόθεση ρε φίλε να μας βοηθήσεις. Γνωρίζεις πολύ καλά πως λειτουργεί η μητρική μας κάρτα. Ξέρεις πως να πατάς την έναρξη του πύργου μας και την επανεκκίνηση αν χρειαστεί. Κοιμόμαστε; Μας ξυπνάς. Βαριόμαστε; Μας ξεσηκώνεις. Μας φοράς το κοκοψίνι σου κι αναστενάζουμε. Μας βουλώνεις κάθε θύρα υποδοχής κι αν διαθέτουμε. Πάρε και το κλιπάκι μου μας λες. Πάρε και τη δισκέτα μου. Παίξε και το DVD μου να γουστάρουμε. Μερικές φορές μας ζητάς τόσα πολλά πρόστυχα να σου κάνουμε που ανάβει και καίγεται το τροφοδοτικό μας σύστημα για την πάρτη σου. Απλά ενώ μας βάζεις στην πρίζα, μετά μας παρατάς. Τι βίτσιο είναι αυτό που έχεις τελικά να φεύγεις όταν κατακτάς το στόχο σου;

Αιγόκερε

Εσύ μας έχεις κατατάξει, στα αναλώσιμα υλικά του υπολογιστή σου. Τελευταία έμαθα ότι ψάχνεις και για ψηφιακό γραμματέα. Εμείς να πέσουμε στην ανεργία δηλαδή; Άντε μην ανοίξω το στόμα μου και βγάλω όλα τα ψηφιακά σου άπλυτα στη φόρα. Αλλά δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας. Αλλιώς θα έλεγα για όλες σου τις πομπές. Για τη μεγάλη συλλογή που έχεις από μικρές συσκευές χαράς. Για το μαστίγιο με τις εννιά ουρές και τα εφτά αγκίστρια που χρησιμοποιείς όταν σε πιάνουν οι (ενοχές εννοώ) όχι οι τάβλες. Για το μηχάνημα εκείνο το περίεργο που λειτουργεί με συνεχή παλινδρομική κίνηση, κάθετη προς τον οριζόντιο άξονα και άλλα επιστημονικά. Αλλά όπως διαπιστώνεις είμαι άτομο με ήθος και δε λέω τίποτα.

Υδροχοάρα μου

Θα σε πάρω μαζί μου μία μέρα να γουστάρουμε, να σε πάω μια βόλτα σε εκείνα τα περίεργα μαγαζιά, που έχουν διάφορα ομοιώματα και μικρές συσκευές χαράς, για να μη μου στεναχωριέσαι κάθε φορά που διαπιστώνεις, ότι σε μερικά πράγματα έχεις ανεπάρκεια. Υπάρχουν και τα υποκατάστατα. Δεν έχεις για παράδειγμα κουτάλα να ανακατεύεις το φαΐ σου; Υπάρχει ειδική ηλεκτρονική συσκευή να το κάνει για σένα και μάλιστα διαθέτει, ικανοποιητικό μήκος και αρκετό βάθος ανάλογο με τα βίτσια σου. Διαθέτει δε και απεριόριστο χρόνο ομιλίας για να σου λέει διάφορα πρόστυχα να φτιάχνεσαι. Π.χ. Πως το τρίβουν το πιπέρι. Διότι έχεις την κατανόησή μου. Πως να αντέξεις να ταΐσεις τόσους αχόρταγους που μαζεύτηκαν γύρω σου; Αλλά μην τάζεις κοκό άμα δεν ξέρεις να μαγειρεύεις. Ντάξη;

Ψαράκι μου

Ποια ηλεκτρονικά συστήματα και ποιες ηλεκτρονικές μικρές συσκευές χαράς να συγκριθούν μαζί σου. Όλοι οι γκατζετάκιδες να μαζευτούν του πλανήτη, τη φαντασία τη δικιά σου δεν τη φτάνει ουδείς. Διότι πριν να σκεφτώ τι θέλω να μου κάνεις, εσύ με προγραμματίζεις να γουστάρω το δικό σου τέμπο. Μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να μεταμορφωθείς, από συσκευή μασάζ σιάτσου, σουηδικό μασάζ, ολιστικό μασάζ, μασάζ καθιστής στάσης, όρθιας πλαγιαστής και ορθοκωλομπρούμυτης και να με κάνεις να εκτελώ τα βίτσια σου με κινήσεις ακριβείας. Εγώ αυτό με σένα, έχω να το λέω. Στους άλλους. Γιατί μεταξύ μας τώρα, γνωρίζεις πως δεν είναι έτσι τα πράγματα, παραδέξου το. Κι όταν με πιάνουν τα ντουζένια μου συνήθως δεν είσαι εδώ αλλά σε παράλληλο σύμπαν και προσεύχεσαι.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astro-Μηνύματα από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του Μάη μας κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις πρώτες ημέρες τη ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Κριέ Τώρα που άρχισες τα πλάτσα πλούτσα στη θάλασσα, ή παίρνεις πιο εύκολα τα βουνά ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 17/5 – 24/5/2020

In category Astrology News

Κριέ άλλο σου φταίει Εντάξει έσφιξαν οι ζέστες αλλά δεν είναι ανάγκη να κάνεις υπε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/5 – 24/5/2020

In category Astrology News

Αέρας ανανέωσης θα πνέει την προτελευταία εβδομάδα του Μαΐου, αφού κατά τη διάρκει ...

Astro-Μηνύματα από 17/5 – 24/5/2020

In category Astrology News

Δευτέρα και Τρίτη ο Ήλιος θα διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου, ενώ την Τετ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u