Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/5 – 31/5/2020


Κριέ

Τώρα που άρχισες τα πλάτσα πλούτσα στη θάλασσα, ή παίρνεις πιο εύκολα τα βουνά και τα λαγκάδια, θα σου έρχονται στο μυαλό μνήμες ερωτικές απ τα πολύ παλιά, που είχαν τα αυγά μαλλιά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σου καρφωθεί εμμονικά στο μυαλό, να επικοινωνήσεις με εκείνο το γκομενάκι που κάποτε μαζί, καρφώνατε μαζί, τα πασαλάκια του αντίσκοινου στο κάμπιγκ του έρωτα. Καταπιεσμένοι πόθοι και απωθημένα θα σου βγαίνουν συχνά στην επιφάνεια της θύμησης, όσο κι αν προσπαθείς να τα πνίξεις μες στο νερό των συναισθημάτων σου. Από την άλλη μεριά, αν δεις και δε σου βγαίνουν τα πράγματα, κοίτα φίλε μπροστά, γιατί τα καλύτερα μπορεί να έρπονται αλλά έρχονται…

Ταύρε

Κι εκεί που νόμιζες ότι τελικά μπακούρι θα πεθάνεις, πίνοντας τον καφέ σου αμέριμνος κάτω από τη λιακάδα τη Μαγιάτικη, νά σου και σκάει από τη γωνία ένα πλάσμα εδάφους εδάφους κι αέρος αέρος και διεκδικεί μία θέση στη φωλιά σου. Κοιτάς δεξιά, κοιτάς αριστερά, να δεις εάν το νεύμα που σου κάνει γεμάτο ερωτικά υπονοούμενα, με τη πεποίθηση ότι δεν απευθύνεται σε σένα και διαπιστώνεις ότι μόνο εσύ υπάρχεις στο κάδρο του. Μπορεί βέβαια το πλάσμα αυτό να μη μοιάζει με τα στανταράκια σου αλλά σε θέλει σα τρελό. Δε θα είναι ούτε το νοικοκυρόπαιδο που κοιτά μονάχα τη δουλειά του, ούτε το νοικοκυροκόριτσο που μαζεύει την προίκα του. Πιο πολύ σε χεβιμεταλλά θα φέρνει …

Δίδυμε

Ανιχνευτή μετάλλων του έρωτα θα χρησιμοποιήσεις την εβδομάδα αυτή, για να ανακαλύψεις τον παλιό κρυμμένο θησαυρό. Πρόσεχε να μη σου βγει άνθρακας. Θα στραφείς στο ερωτικό σου παρελθόν και θα την πατήσεις φίλε την πεπονόφλουδα να ξέρεις. Βέβαια το μοντέλο που θα θυμηθείς θα διαπιστώσεις ότι βγαίνει σε εξελιγμένη έκδοση πλέον, με πολλά στανταράκια σε συσκευασία δώρου. Ναι αλλά ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και για το λόγο αυτό μάλλον θα μασήσεις στο στραφταλίζον περιτύλιγμα. Έτσι θα ανακαλύψεις ότι δεν είναι καλό ερωτικά να κυνηγάς περσινά ξινά σταφύλια, μόνο και μόνο επειδή σου έγιναν εμμονή κι απωθημένο, αφού βλάπτουν τελικά σοβαρά την ψυχική υγεία.

Καρκίνε

Πραγματικά σε περιμένω στη γωνία και σε παρακολουθώ, για να δω εάν τελικά όντως έκανες αντισώματα για να καταπολεμήσεις την τάση που έχεις να κοιτάς πίσω στο ερωτικό σου παρελθόν, ή θα λοιμωχθείς εκ νέου από την επιστροφή μίας παλιάς ερωτικής κλαπάτσας, που κάποτε για ένα της φιλί, σου έβγαζε την ψυχή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να τη στείλεις στον Άγιο Παντελεήμονα (στο λέω εύσχημα), εκεί που πάνε όλες οι παλιές στραβές και κουτσές αγάπες. Και μην ακούς ότι οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο. Θυμίσου ότι οι ίδιες κάποτε σε έστειλαν στην κόλαση χωρίς να φταίς. Κανόνισε λοιπόν την πορεία σου, γιατί τούτη τη φορά εάν γυρίσεις πίσω, δε θα σε λυπηθώ. Λυπάμαι.

Λέοντα

Καλά το ξέρουμε ότι την περίοδο αυτή, το καλύτερο γκομενικό σου είναι η καριέρα σου και η επαγγελματική σου ανάδειξη αλλά σκασίλα μας. Μη νομίζεις όμως, ότι εκεί που εσύ θα κοιτάς να κάνεις τη δουλειά σου, ο έρωτας δε θα σου στείλει πειρασμούς για να σου γνέφουν με σαγήνη δείχνοντάς σου ότι κάνεις κάτι λάθος. Το λάθος είναι ότι κατάντησες να  ζεις φίλε για να δουλεύεις και δε δουλεύεις για να ζεις. Πάντως εάν κάνεις προσπάθεια να σταδιοδρομήσεις ερωτικά, να ξέρεις εκεί ότι σε περιμένει σπουδαία προαγωγή. Κι επειδή τελευταία δεν ελέγχεις τα νευράκια σου,αναρωτιέμαι η καψερή, μήπως, ρωτάω μήπως, σε έχει φάει η αμαμία και το κάνεις; Και δε σου πάει το αμάμητο στυλ με την καμία μεγάλε.

Παρθένε

Τι κάθεσαι και κουταλομετράς πόσος δρόμος σε χωρίζει από την πραγματική ευτυχία μιας αγκαλιάς, που μέσα εκεί γνωρίζεις ότι μπορείς ανεπιφύλακτα να σβήνεις τους πόθους σου; Θα μου πεις, ότι για να φτάσεις ως εκεί, θα χρειαστεί να υπέρ-πηδήσεις ένα σωρό εμπόδια που σε έχουν ζεμπεκωμένο. Λοιπόν φίλε, μια απόφαση έχεις να πάρεις. Ή θα υπερπηδήξεις ή αλλιώς δε σε βλέπω να πηδήξεις (τα εμπόδια εννοώ,σαφέστατα), κουτό πλάσμα που πήγε ο νου σου. Γιατί εγώ ξέρω που τρέχει ο νους σου αλλά δεν τολμάς να κάνεις την υπέρβαση. Οπότε να ξέρεις ότι αν δεν το κάνεις, σε βλέπω να χαρακτηρίζεσαι και μεγάλη κότα και αιώνια μωρά Παρθένα, με μια γάτα αγκαλιά να σε ζεσταίνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Ζυγέ

Τελικά μερικές φορές αποδεικνύεις, πόσο αμετανόητος παραμένεις, με το να ασχολείσαι με τις καβάτζες σου και να αναμοχλεύεις έρωτες που ένα τέλος ποτές σου δεν κατάφερες να βάλεις. Μια νοσταλγία θα σε πιάσει την εβδομάδα αυτή που αντί να πας μπροστά, για να αναζητήσεις και να βρεις την τύχη σου την ερωτική, εσύ θα κοιτάς πίσω. Στη Σούλα που τα μάτια της έκρυβαν θάλασσες σαγήνης, στου Μήτσου τα μπράτσα που έσφιγγαν το ρουμπινέ από το ντους, σε εκείνο το πλάσμα που σου μιλούσε καλιαρντά, προκαλώντας τους ανομολόγητους πόθους της πραγματικής φύσης σου. Βέβαια εάν το έχεις τόσο ανάγκη, διαπραγματεύσου εκ νέου τη θέση σου και θα την πάρεις την παρτίδα τελικά να ξέρεις.

Σκορπιέ

Αν έχεις κάτι που πραγματικά διδάσκεις τους άλλους έντεκα τύπους του ζωδιακού, είναι η μαγκιά και η ευκολία που έχεις, να μηδενίζεις και να ξαναρχίζεις. Η αλήθεια είναι ότι όποτε σε μιμήθηκα και τα έκανα τατάνα όλα και στα καπάκια άρχισα να χτίζω τα πράγματα από την αρχή, θυμάμαι ότι ένιωθα μεγάλη ηδονή και ικανοποίηση με το αποτέλεσμα. Έχω όμως κι εγώ τον κυβερνήτη σου κορώνα στο κεφάλι μου. Η περίοδος των αρνητικών επηρροών και των αρνητικών σκέψεων  που τόσο καιρό σε μπλόκαραν συναισθηματικά πέρασε κι από δω και στο εξής, πιάνω στασίδι να θαυμάσω, τις χορευτικές σου ικανότητες στον έρωτα και όχι μόνο. Να δω πως ξεπερνάς τον ανυπέρβλητο εαυτό σου, πως ξεκολλάς από το συναισθηματικό σου ίζημα.

Τοξότη

Εσένα η μητέρα φύση και το σύμπαν σε κρατάνε ακόμα σε κατάσταση καραντίνας κι ας έχει παρέλθει η καραντίνα που περάσαμε μαζί. Όπου και αν γυρίσεις το βλέμμα σου, κοιτάζεις ανθρώπους και καταστάσεις που σε ξενερώνουν ακαριαία. Τι να θυμηθείς και τι να ξεχάσεις από όσα πέρασες. Αναρωτιέσαι ώρες ώρες, εάν μαμιέται ο Δίας ο κυβερνήτης σου, ο άξονας της γης, ο Βούδας, ή, η τύχη σου που τα έφτιαξε με άλλον και σε παράτησε. Κλάιν Μάιν φίλε. Πριν σε πάρουν όλα από κάτω ρίξτο στην τρελή. Η τρέλα άλλωστε σου πάει τρέλα. Ούτε ο έρωτας πλέον δεν έχει πλάκα. Κουσούρια έχει και κομπλεξιλίκια που γνωρίζω ότι όταν τα δεις μπροστά σου βγάζεις φλύκταινες. Μετά την ανηφόρα να θυμάσαι, πως έρχεται το ίσωμα, μη μασάς.

Αιγόκερε

Νταβραντισμένο ερωτικά σε βλέπω το διάστημα αυτό κι όλο θα γνέφεις στην ερωτική σου τύχη, που θα αναρτήσει ρεκλάμα αναβοσβήνουσα,  με το σύνθημα: “Ξεπαθιάρικα μωρά του έρωτα, ανοίξαμε και σας περιμένουμε”. Ε, καλά εσύ δε θα το πεις ακριβώς έτσι, θα βάλεις έναν πιο επαγγελματικό τίτλο αλλά το νόημα θα είναι το ίδιο. Θα γράψεις: “Χαρά και καθήκον μας είναι να εξυπηρετούμε πάντοτε με επαγγελματισμό τους, πιο μύχιους πόθους σας. Γιατί μπορούμε και το θέλουμε”.Το τελευταίο είναι πλεονασμός να το αποφύγεις, μη σε περάσουνε και για λιγούρη. Άσχετα εάν μιλάς για τους δικούς σου πόθους. Και θα τα καταφέρεις στο τέλος μπαγάσικο, να φέρεις στη φωλιά σου την κρυφή, εκείνο που έβαλες στο στόχο σου.

Υδροχοάρα μου

Εγώ φίλε την πάτησα ερωτικά, δεν ξέρω εσύ τι κάνεις. Στο λέω γιατί σε σένα, μπορώ και εμπιστεύομαι τα μυστικά μου, αφού και να με καρφώσεις, με τόσες παπάντζες που λες, κανείς δε θα σε πάρει στα σοβαρά.  Έμαθα όμως ότι ο φτερωτός κοντόχοντρος τελευταία σε τρολάρει κανονικά. Με τόσα ερωτικά πειράματα που έκανες, έχεις γεμίσει φούμο στα μούτρα σου από τις εκρήξεις και έχεις μείνει με το δοκιμαστικό σωλήνα στο χέρι. Εκείνο όμως που γουστάρω σε σένα, είναι ότι συνεχίζεις να παίζεις με τον αντιδραστήρα αμετανόητος, λες και δεν έγινε τίποτα. Ε, λοιπόν τις μέρες αυτές, θα πέσει καινούργιο εγχειρίδιο πειραμάτων στα χέρια σου και θα του δώσεις πάλι να καταλάβει. Μαζί σου είμαι.

Ψάρακα

Ρε παιδί μου, άμα άγχεσαι και έχεις να αντιμετωπίσεις, ένα σωρό θέματα που έμειναν πίσω, πως να λειτουργήσεις ερωτικά; Δεν καταλαβαίνεις ότι μπλοκάρει το σύστημα ανηψώσεως των πόθων σου και παραμένει σε καθοδική φορά, δείχνοντας μόνιμα, τις μύτες από τα παπούτσια σου; Μετά ότι και να γράψω ερωτικό για σένα, τις δεξιότητες τις επιδόσεις και τα ερωτικά σου θέλγητρά, κανείς δε θα με πιστέψει την Αστρο-Αλχημίστρια. Και ξέρω ότι άμα σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου, χίλια τσαλίμια να σου κάνουνε δε σου σηκώνετε η λίμπιντο που να κWλο-χτυπιόμαστε. Έλα σύνελθε και βάλε ένα πρόγραμμα στη ζωή σου, έτσι ώστε να σου μείνει στο τέλος  χρόνος για να προλάβεις να αγαπήσεις κι εμάς.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!