Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!


Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ζωή μας να πάρουμε τολμηρές αποφάσεις, ρισκάροντας ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούσαμε ότι μας παρέχει ασφάλεια.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε αποφάσεις υψηλού ρίσκου, οι οποίες θα μας βγουν σε καλό, αφού ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων θα συναντηθεί στις 25/05 σε όψη εξάγωνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (8ο 13’).

Κάτω από την επιρροή της όψης μπορούμε με οδηγό την διαίσθηση μας να πάρουμε αποφάσεις που μέχρι τώρα δεν τολμούσαμε κυρίως στα επαγγελματικά μας και οι οποίες θα μας βγουν σε καλό, το μόνο σίγουρο είναι ότι με τις αποφάσεις μας θα αιφνιδιάσουμε τόσο τους δικούς μας ανθρώπους όσο και τους συνεργάτες μας, κυρίως με την τόλμη μας να ανατρέψουμε τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Επίσης αρκετοί από εμάς μπορεί να πάρουμε την απόφαση να απελευθερωθούμε από σχέσεις και συνεργασίες που μέχρι τώρα δεν τολμούσαμε και να κόψουμε τους δεσμούς με το παρελθόν, ενώ μπορούμε να διοχετεύσουμε το περίσσευμα της ενέργειας μας μέσα από την άθληση.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ιχθύες και τους Παρθένους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  7ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Και μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να φαίνεστε ήσυχοι, ωστόσο, οι πρωτότυπες ιδέες σας και αυτά που ετοιμάζεται θα αιφνιδιάσουν τους συνεργάτες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ξεκολλήσετε από σχέσεις που έχουν τελματώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά τολμηροί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός από το ζώδιο σας με τον Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να δεχτείτε την πρόταση ενός φιλικού σας προσώπου και να ξεκινήσετε μια συνεργασία η οποία στα μάτια των άλλων μπορεί να φαίνεται αρκετά ριψοκίνδυνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετοί από εσάς νιώθετε ότι θέλετε να αλλάξετε αρκετά πράγματα στην καριέρα σας αλλά δεν τολμάτε. Αυτές τις ημέρες όμως μια πρόταση θα είναι αρκετά δελεαστική ώστε να σας βάλει στον πειρασμό να τολμήσετε το επόμενο βήμα, το οποίο θα αλλάξει ριζικά και την εικόνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την δυνατότητα να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να ανατρέψετε τα δεδομένα στην δουλειά σας και να ξεκινήσετε μια συνεργασία μετά από πρόταση ενός φιλικού σας προσώπου η οποία θα φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Το μυαλό σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένο στα οικονομικά σας. Στην προσπάθεια σας να βελτιώσετε την εικόνα σας και να δώσετε νέα ώθηση στην καριέρα σας θα προχωρήσετε σε μια συνεργασία η οποία έχει μεγάλο οικονομικό ρίσκο και μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε ότι ακροβατείτε, ωστόσο, θα σας βγει σε καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Καθόλου τυχαίο, που αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να απελευθερωθείτε από σχέσεις και συνεργασίες που σας δίνανε ασφάλεια αλλά σας κρατάγανε πίσω, και να πάρετε την απόφαση να τολμήσετε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ρουτίνα της καθημερινότητας σας έχει κουράσει. Έτσι αυτές τις ημέρες θα τολμήσετε να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που εργάζεστε, παίρνοντας την πρωτοβουλίες ή δίνοντας και σε άλλους ευθύνες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε την απόφαση να αλλάξετε την διατροφή και να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα δημιουργικοί αλλά και ερωτικοί αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αιφνιδιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και να τολμήσετε να το διεκδικήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις προσπαθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Τοξότες. Αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό, θα είναι όχι μόνο πρωτότυπες, αλλά θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε και την καθημερινότητα σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείται η ζωή σας τις τελευταίες ημέρες. Με την βοήθεια της όψης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα βρείτε ιδιαίτερα έξυπνους τρόπους για να διαφημίσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να αιφνιδιάσετε ευχάριστα τον/την σύντροφο σας σε μια βόλτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα κεκτημένα και τους αγαπημένους σας προσπαθείτε να προστατεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό, θα καταφέρετε να δώσετε λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά την οικογένεια σας, ενώ παράλληλα μπορεί να κάνετε και ξαφνικά έξοδα για να τους ευχαριστήσετε.

ΙΧΘΥΣ

Αρκετά δραστήριοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, θα σας ωθήσει να τολμήσετε να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας με ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο και ανατρεπτικό τρόπο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/10 – 31/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Επικοινωνιακή και αρκετά ευχάριστη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ε ...

Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, είχε πολύ δυνατές στιγμές, αλλά ...

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αντίδραση μιας στιγμής  είναι αρκετή για να αλλάξει την ροή της ζωή μας, είναι όμ ...

Πανσέληνος στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο φετινός Οκτώβριος ήταν ένας μήνας που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές δύσκ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/10 – 24/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη σημαντικά γεγονότα και πλανητικές αλλαγές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλο ...

Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι μια περίοδος που χαρακτηρίζεται από επικοινωνιακ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u