Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 26/4 – 3/5/2020


Κριέ

Ετοιμάσου, κάνε τα ωραία σου, φτιάξου, σουλουπώσου γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα μας αφήσουν να αρχίσουμε να προαυλιζόμαστε. Άσε που ο επόμενος μήνας είναι φουλ στις ερωτικές επανασυνδέσεις, αν σε ενδιαφέρει το θέμα. Βέβαια έτσι όπως θα χρωστάς σε ότι πετάει και ότι κολυμπάει, πως να σου μείνει μυαλό να σκεφτείς τον έρωτα; Κάτι θα κάνεις σου έχω εμπιστοσύνη. Το ερωτικό παρελθόν θα σου χτυπήσει την πόρτα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ήδη να ήρθες σε επαφή με άτομα που είχες να τα δεις ή να πάρεις νέα τους δεκαετίες. Άλλωστε το διαδίκτυο δεν έχει σύνορα. Σκέψου θετικά. Μπορεί να έρθει ο κλητήρας να σου πάρει το σπίτι και να είναι το κορμί που από τη σχολή σε ζαχάρωνε χρόνια πολλά πριν. Μπορεί να είναι η φωνή της εισπρακτικής, που κάποτε, μιλούσατε μερόνυχτα στο τηλέφωνο για τους ανομολόγητους πόθους σας. Ή την ώρα που θα τραβάς με τα έξοδα που πρέπει να καλύψεις τα μαλλιά σου, να έρθει ο διαχειριστής της πολυκατοικίας, αυτός ξέρεις, που μένει από κάτω σου και να σου πει ήρθα για τα κοινόχρηστα που χρωστάς τρεις μήνες και να θυμηθεί για κάποιο λόγο την ελίτσα που έχεις στο λαιμό. Ποιος ξέρει;

Ταύρε

Άντε να σε δω, τώρα που θα αρχίσουμε σιγά σιγά να βγαίνουμε από το τσαρδί μας, με τι μούτρα θα βγεις έξω στην άτιμη την κοινωνία.  Γιατί από τις καταδρομικές που έχεις κάνει στο ψυγείο, όλο τούτο τον καιρό που ήσουν εσώκλειστος, έχεις γίνει σα βοθρόνα. Αλλά και σουβλί να έχεις παραμείνει γιατί έτσι είναι η κράση σου, είσαι τόσο πλαδαρός που τα κρέατά σου κρέμονται σαν τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας.  Από καναπέ σε καναπέ το πήγαινες και από κρεβάτι σε κρεβάτι σαν την νωχελική οδαλίσκη σε χαρέμι Άσε που τσιμπλιάσανε τα μάτια σου απ τον ύπνο. Ο έρωτας όμως αδερφέ σε θέλει με μάτι ζωηρό και όχι με αυτό της αγελάδας στο λιβάδι. Κινητοποιήσου λοιπόν. Άσε που τελευταία μου είπαν κάτι Ταύροι από το σινάφι σου, ότι διαδικτυακά παίζανε μπαλίτσα με δύο ταυτόχρονα σκοτεινά αντικείμενα του σεξ. Τι λε ρε φιλαράκι;  Από τότε που μπήκε ο Ουρανός στο ζώδιό σου γυρίσανε οι άξονες και τα τριαξόνια της γης και δε σε αναγνωρίζω. Λοιπόν κρατήσου μακριά από το ψυγείο, βάλε μασαζοκορσέδες, κόψε τη γυμναστική της μασέλας, γιατί έταξες πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα και ήρθε η ώρα να πλερώσεις.

Δίδυμε

Λοιπόν άκου. Ξέρω ότι τώρα που θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, εσύ σκέφτεσαι με τι μούτρα θα ξανά δεις το δυσκοίλιο αφεντικό σου, ή τη φουκαριάρα τη μάνα σου που θα φρικάρει μόλις σε δει με γένια τριών Ιεραρχών. Άσε που απέκτησες στο βλέμμα μια αγριάδα και το μάτι σου γυαλίζει , όταν κοιτάς τον πάκο με τους λογαριασμούς που πρέπει να πληρώσεις. Κι επειδή δε θα ξέρεις από που να το πιάσεις και από που να το αφήσεις για να προλάβεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, μη τρελαίνεσαι, σου έχω λύση. Καταρχήν τίποτα δε μπορεί να τακτοποιηθεί, εάν δεν είσαι εσύ καλά και αν δεν έχεις σώας τας φρένας. Άρα, χρειάζεται να βρεις μια διαφυγή. Και ποια είναι αυτή; Ο έρωτας. Αμάρτησε μαζί μου κι έλα, έλα έλα έλα έλα, έλα να μας τρελάνεις. Το πνεύμα το διαθέτεις και ο κοντόχοντρος θεός του έρωτα, γουστάρει το μπλα μπλά σου. Γιατί για φαντάσου φίλε, να σκάνε ένας ένας και να σου ζητάν τα ρέστα κι εσύ εκείνη τη στιγμή, να στέλνεις το μυαλό σου στο κορμί, που τόσο καιρό του έστελνες διαδικτυακά πονηρά μηνύματα, έχοντας τη συγκατάθεσή του; Καιρός λοιπόν να το συναντήσεις και να βγάλεις πάνω του όλα σου τα απωθημένα.

Καρκίνος

Εσύ μωράκι ζουμπουρλούδικο, ετοιμάσου να κολάσεις κόσμο. Ξέρεις πόσοι σε περιμένουν εκεί έξω να βγεις από το μαντρί σου και να χαρούν τις αρμονικές καμπύλες που διαθέτεις, γιατί μέχρι τώρα μόνο τις φαντασιωνόντουσαν; Βέβαια ξέρω, ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει στη φάση αυτή κι έχει γίνει το πάθος σου, είναι να χτίσεις την καριέρα σου. Ok συμφωνώ. Μπορείς λοιπόν να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, και όλους εκείνους που με προθυμία θα υποστήριζαν τις φιλοδοξίες σου, αρκεί να τους άνοιγες ένα παραθυράκι, έτσι για να ελπίζουν, ότι μπορούν μια μέρα να τρυπώσουν μέσα σου. Εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο λέγεται αυτό και δεν ακούγεται καλό. Όμως εάν βάλεις μια φωνή και πεις, “ποιο μωράκι θέλει να το εκμεταλλευτώ;”, θα βρεις πολλούς να σου τριφτούν στη γκλίτσα του τσοπάνη και να τα θέλει ο κWλος τους. Βασάνισέ τους Καρκίνε, πάρε το αίμα σου πίσω. Άλλωστε έχεις αλλάξει και κανείς δε σε βλέπει πια σαν την καλή νοικοκυρά, που είναι δούλα και κυρά. Έχω βάσιμες και διασταυρωμένες πληροφορίες, που λένε πως όταν διατάζεις, γίνεσαι πολύ σέξι και αρέσεις. Σύντομα περιμένω διακαώς νέα σου σατανά.

Λέοντα

Στη φάση που βρίσκεσαι τώρα, πρέπει να καθαρίσεις τα εμπόδια για να ανοίξει ο δρόμος σου. Καταρχάς με αυτό που θα ασχοληθείς περισσότερο, είναι να διακρίνεις, ποιοι είναι εκείνοι της αυλής σου, που αξίζει να μείνουν για να σε δοξάζουνε και ποιοι θα πρέπει να τους ρίξεις πόρτα, άντε γιατί πολύ σου τα έκαναν τσουρέκια. Άρα ξεκίνα με τους συνεργάτες σου που σου έταζαν λαγούς με πετραχήλια και όταν τους χρειάστηκες σφυρίζανε αδιάφορα και συνέχισε με εκείνους που για να σου δώσουν μια αγκαλιά, έπρεπε να πρώτα, να ακολουθείς τους όρους και τις προϋποθέσεις που σου βάζανε. Είσαι ο ένας, ο μοναδικός, ο υπερθεϊκός, ο ανεπανάληπτος και κάπου το έχουνε ξεχάσει. Στην τελική για μια φήμη ζούμε. Καλλιέργησε εκ νέου το μύθο σου. Χτίσε την εικόνα σου. Φτιάξου σουλουπώσου. Λύσε τα πλούσια μαλλάκια σου που όλον αυτό το καιρό, γύριζες μες στο σπίτι με ένα κότσο που πήγαινε προς όλες τις κατευθύνσεις ξεμαλλιάρικα ή άει ξουρίσου που απ τα γένια μοιάζεις σαν το λήσταρχο Νταβέλλη. Το κοινό σου χρειάζεται ανανέωση, το ίδιο και το ερωτικό σου πεδίο.  Ο Βασιλιάς ξυπνά. Ζήτω ο Βασιλιάς μανάρα μου!!!

Παρθένε

Έχεις να ακούσεις μούφα ερωτική και παραμύθα, που θα τη χάψεις αμάσητη αυτές τις μέρες. Ήδη λογικά, αρνείσαι να πατήσεις στη γη και ποδαρίζεις σα πεισματάρικο μικρό παιδί, κάθε φορά που έρχεσαι σε επαφή με την πραγματικότητα. Λοιπόν άκου γιατί γίνεται. Απέναντι απ τον ήλιο σου, είναι ο Αίσωπος του ζωδιακού, πλανήτης Ποσειδώνας και σου γνέφει νέφη ροζ, προστατεύοντάς σε από κάθε νόσο άγχος ή αγωνία της εποχής (ως εδώ καλά). Αλλά με δοσολογία που εάν ήταν μαντζούνι θα είχες πέσει κάτω από το overdose (την υπερδοσολογία) . Θα μου πεις, για ένα έρωτα ζούμε. Αυτόν τον τύπο που καταφέρνει, να παίρνει το νου και να τον ταξιδεύει, αποσπώντας μας την προσοχή, από έναν κόσμο που όταν βλέπουμε πως όλα γύρω μας γκρεμίζονται και αλλάζουν, για μας εννιά έχει ο μήνας. Ναι αυτό θα σου το παραδεχτώ. Γιατί ξέρω, πως άμα είσαι ερωτευμένος, δε πα να γκρεμίζεται όλος ο ντουνιάς, για σένα όλα είναι ατμός. Και ίσως τελικά και να σε μιμηθώ, αντί να ακούω να διαβάζω ή να βλέπω ειδήσεις που να με φρικάρουν.  Όμως αδερφέ χρωστάω να σου θυμίσω, ότι μπορεί οι παπάντζες που ακούς μπορεί να είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Απλά έχε το νου σου.

Ζυγέ

Αργόστροφα πήρες γραμμή την Άνοιξη που σου φωνάζει με αλλεπάλληλους οργασμούς δημιουργίας, να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ. Για να μπεις λοιπόν στο στίβο του έρωτα ξανά, πρέπει να κάνεις ζέσταμα. Να θυμηθείς τους τρόπους που το πνεύμα σου, σαγήνευε και κατακτούσε κάθε φορά, εκείνο το κορμί που έμπαινε μπροστά από το στόχο σου. Αφύπνιση ερωτική σου χρειάζεται και ετοιμάσου να νιώσεις να χτυπάει δυνατά και ξαφνικά μέσα σου το ξυπνητήρι. Πολλά σενάρια μπορεί να παίξουν το ρόλο που θα ξυπνήσει το ερωτικό θηρίο μέσα σου. Μια τυχαία συνάντηση από τα παλιά, την ώρα που θα πας στο φούρνο να πάρεις ψωμί. Μια συνομιλία σου διαδικτυακή, με κάποιο πλάσμα που κάποτε κουνούσατε μαζί την αχλαδιά με τα ανοιξιάτικα ανθέμιά της. Μία ψυχή που πήρε ύστερα από καιρό, να σου ευχηθεί καλή Πρωτομαγιά. Άσε που μπορεί εσύ να θυμηθείς, τι να γίνεται άραγε τώρα ο Μήτσος ή ή Σούλα που ήσασταν μαζί απ το Δημοτικό και παίζατε κρυφά στη εκδρομή πεντόβολα, με άλλους όρους από αυτούς που είχε το παιχνίδι. Για ψάξου λίγο. Που πάει άραγε το μυαλό σου τώρα που διαβάζεις;

Σκορπιέ

Είμαι στη φάση να σου πω ξεκάθαρα πως σε βαρέθηκα. Βαρέθηκα να σε βλέπω να έχεις πια μόνιμα χαραγμένο, το ύφος της ζοχάδας στα γοητευτικά σου μούτρα και να κρίνεις ζώντας και νεκρούς αλλοτινούς σου έρωτες, υπαίτιους για τα κομπλεξιλίκια που απόκτησες. Αντί να κάνεις σαν απατημένη γκόμενα, βγάζοντας τις υστερίες σου, σε όποιον ζει ή τύχει να περάσει από δίπλα σου, βρες τα με τον εαυτό σου. Πρέπει να αλλάξεις τους φακούς απ τα γυαλιά που βλέπεις τον έρωτα γιατί έχουν ανέβει οι βαθμοί σου. Μάθε ότι οι φημισμένες από παλιά τακτικές σου, έχουν ξεπεραστεί κι αν θες να δεις χαρά στα σκέλια σου, άλλαξε στρατηγική. Αντί να αντιδράς με τρόπους πλέον αναμενόμενους, σπαστικούς και κατ επέκταση μη ερωτικούς, πάρτο αλλιώς. Γύρισε το παιχνίδι στα μέτρα σου. Εκεί δηλαδή που ο άλλος θα περιμένει να ακούσει από σένα, ένα βροντερό και εκρηκτικό “όχι”, πες του “ναι” γλυκά, μειλίχια, αινιγματικά.  Να σε φοβάται μεν αλλά να μη μπορεί να πάρει το βλέμμα του από πάνω σου. Σαν την πεταλούδα που γοητεύεται από το φως και το πλησιάζει λίγο πριν καεί. Γιατί καλύτερα μαζί σου κάποιος να καεί, αρκεί να καίγεται γλυκά.

Τοξότη

Κάθε μέρα κολλάς τη μύτη σου στο τζάμι της τηλεόρασης, ή στην οθόνη του υπολογιστή σου, για να ακούσεις ότι αίρονται τα περιοριστικά μέτρα, οι εγκλεισμοί και οι περιορισμοί και τώρα μπορείτε να βγείτε και να κάνετε ότι σας γουστάρει. Σε καταλαβαίνω. Όπως και ξέρω, πως από τότε που σου είπαν να μαζεύεσαι στο σπίτι, ήταν σα να σου αλλάζανε τα πέταλα. Ποιον εσένα, που γύρναγες στο σπίτι για κατούρημα άντε και για να πεις και ένα “γεια” στη φουκαριάρα τη μάνα σου που σε περίμενε. Βέβαια του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Το ξέρω ισχύει. Καλύτερα τό’χεις να σου πούνε σάλτα αγαπήσου, παρά να σου τραγουδήσουν το εδώ να μείνει, εδώ να μείνεις, της καληνύχτας τα φιλιά μη μου τα δίνεις. Μπορείς να στέλνεις φιλάκια κι από μακριά. Όμως φίλε, ρίξε λίγο τους ρυθμούς σου. Εκεί που για μας ήσουν η χαρά του παιδιού, από τη μίρλα της συμπεριφοράς σου και από την καθιστική ζωή που σου έφερε δυσκοιλιότητα στα μούτρα σου, δε σε αναγνωρίζουμε. Η κλεισούρα σε έχει κάνει θηρίο ανήμερο. Πως να σε ξανά ερωτευτούμε; Πως να ανεχτούμε τα πιεστικά σου καπρίτσια να θες να γίνεται πάντα το δικό σου; Σκιαζόμαστε καταλαβαίνεις;

Αιγόκερε

Μωρό μου θα ήθελα να σου πω, δράττοντας της ευκαιρίας που σου γράφω, ότι το τηλέφωνό μου είναι 69 εβδομήντα-φεύγα, 25, 32 4. Κι αυτό γιατί το πρώτο που θα φροντίσεις να κάνεις, σαν θα βγεις από αυτή τη φυλακή, είναι να μοιράσεις ερωτικά εγκεφαλικά, προς πάσα κατεύθυνση και κατά παντός υπευθύνου, γνωστού ή αγνώστου. Τώρα που με κοιτάω στον καθρέφτη, έχω πολλές ομοιότητες με τα κριτήρια αυτά. Άσχετο, απλά στο αναφέρω.  Κι όπως έξω η Άνοιξη φούντωσε για τα καλά, γνωρίζω πως έχουν φουντώσει μέσα σου, πολλά σπασμένα και ανομολόγητα απωθημένα, σε σημείο που να αγγίζουν το μέγιστο βαθμό κατάστασης βρασμού. Αλίμονο σε όποιον ήταν ο τελευταίος σου έρωτας και επαναλάμβανε τα ίδια και τα όμοια που σε ενοχλούσαν. Μπράβο έχασε, γιατί εσύ είσαι αλλού για αλλού, άντε και για να πάρει σειρά και κανένας άλλος να διεκδικήσει την καρδιά σου, από εμάς που δε σου φταίξαμε σε τίποτα. Ο καλός ο μύλος θα γίνεις που όλα τ αλέθει, όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει. Σφάξε με πασά μου να αγιάσω. Αιγόκερε ότι ζόρι και αν τραβάς, ο έρωτας θα γίνει το καραβάκι της απόδρασής σου. Και τότε θα μπορείς να πει “Άντε γεια”.

Υδροχοάρα μου

Έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου να παραπονιέσαι, πως αι γυναίκαι είναι άπισται και οι άντρες πεταμένα λεφτά, αφού ουδείς δε μπορεί να διακρίνει το πόσο πραγματικά διαφορετικό πλάσμα είσαι, από τα ίδια και τα όμοια που συναντάει στη ζωούλα του κι αυτό να το εκτιμήσει.  Μην απογοητεύεσαι όμως, σου έχω βρει τη λύση, εγώ, ο άνθρωπος που ξεκάθαρα και αποδεδειγμένα είμαι ο άνθρωπός σου. Σύνδεσέ τους όλους με Κάιρο και πες στον εαυτό σου, ότι και μόνος σου περνάς καλά. Όχι; Δε μπορείς να σε ανεχτείς ούτε και εσύ; Δε με βοηθάς έτσι όμως, με τη στάση σου, να τα λέμε αυτά. Έστω. Λοιπόν εγώ θα γίνω η προξενήτρα σου. Θα πω ότι ο διαστημικός χώρος που μας περιβάλλει, επινοήθηκε από ένα υδροχοϊκό πνεύμα, που όταν εσείς όλοι ήσασταν στα βελανίδια, αυτό αγνάντευε τον απέραντο νυχτερινό ουρανό για λόγους καθαρά αστρονομικούς ή αστρολογικούς. Τώρα που όλοι εσείς καυλαντίζετε στο διαδίκτυο, μάθετε ότι δε θα υπήρχε εάν μια υδροχοϊκή σκέψη, δεν είχε σκεφτεί να δημιουργήσει ένα χώρο, δίχως όρια δίχως πλαίσια και δίχως τελειωμό, στο να χωρέσει κάθε την παπάντζα του ο κάθε πικραμένος. Χρωστάτε στην Υδροχοάρα μου πολλά. Νταξ;

Ψαράκι

Το κορμί σου σα χέλι θα ξεγλιστρήσει με την πρώτη ευκαιρία που θα σου πουν ότι αίρονται τα περιοριστικά μέτρα και τώρα μπορείς να πας να αθληθείς στο στίβο του έρωτα. Προετοιμάσου λοιπόν κατάλληλα. Κι αν είναι κάτι που δεν είχες σκεφτεί να ασχοληθείς, δεν πειράζει, το έχουμε σκεφτεί εμείς για σένα και σου λέμε ξεκάθαρα, ότι ερωτικά, ανοίξαμε και σε περιμένουμε. Περιμένουμε να μας παραμυθιάσεις (ως συνήθως) τάζοντάς μας τόπους ουτοπικούς, λαγούς με πετραχήλια, τους κρεμαστούς κήπους της Εδέμ, όπου εκεί ο αιώνιος έρωτας, ζει και βασιλεύει. Γιατί ψαράκι έχουμε καταπιεστεί τόσο πολύ και είναι τόσο σκληρή η πραγματικότητα που θα συναντήσουμε από δω και στο εξής, που ή θα πέσουμε στα ναρκωτικά, ή θα πέσουμε όλοι πάνω σου να μας γιατρέψεις. Προτιμώ το δεύτερο που το έχω δοκιμάσει και το συνιστώ ανεπιφύλακτα προς κάθε ενδιαφερόμενο. Ξέχνα λοιπόν τις συνωμοσιολογίες  και την κάθε παπάντζα που μασάς από τους επιτήδειους που αποπλανούν τη λογική σου και ασχολήσου με πράγματα απτά και κατανοητά. Όσο κατανοητός μπορεί τελικά να γίνει ο έρωτας. Αποπλάνησέ μας Ψάρακα σε περιμένουμε.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astro-Μηνύματα 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Το σημαντικότερο αστρολογικά γεγονός της εβδομάδας, είναι η έκλειψη της Σελήνης π ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Κριέ Μάλλον τράβηξε πολύ το διάστημα που έκανες μούγκα στη στρούγκα, δε σχολίαζες ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κάνει την είσοδο του με καυτές διαθέσεις, και δεν το ...

Astro-Μηνύματα από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του Μάη μας κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις πρώτες ημέρες τη ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Κριέ Τώρα που άρχισες τα πλάτσα πλούτσα στη θάλασσα, ή παίρνεις πιο εύκολα τα βουνά ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u