Ερμής στον Ταύρο και πως θα μας επηρεάσει !!!


Η ιδιαίτερη περίοδος που όλοι βιώσαμε πλησιάζει προς το τέλος της, αυτό όμως που όλοι χρειαζόμαστε την επόμενη μέρα, είναι σίγουρες και πρακτικές πληροφορίες αλλά και τρόπους για να βάλουμε τη ζωή μας στα σταθερά θεμέλια.

Για να γίνουν όλα αυτά, θα πρέπει οι πληροφορίες που ακούμε  να είναι, όχι μόνο από έγκυρες πηγές, αλλά και να μπορούν άμεσα να μπουν σε πρακτική εφαρμογή.

Τη λύση σε αυτό θα μας την προσφέρει απλόχερα ο Ερμής, ο οποίος στις 27/04 στις 22:54 μ.μ. θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Παρορμητικού Κριού και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σταθερού και Γήινου Ταύρου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 12/05 στις 00:56 π.μ.

Η παραμονή του στο ζώδιο της Ύλης θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε με μεθοδικό τρόπο τις επόμενες κινήσεις μας, έστω και αν στην αρχή χρειαστεί να κινηθούμε με πιο αργούς ρυθμούς ή πιο περιορισμένα, να βρούμε τρόπο να προστατεύσουμε τα κεκτημένα μας, να προχωρήσουμε τις συζητήσεις που έχουν άμεση σχέση με την επίλυση των οικονομικών μας υποθέσεων, εστιάζοντας πάντα στην ουσία χωρίς να αναλωνόμαστε σε περιττές συζητήσεις.

Ενώ μπορεί, σε πείσμα των καιρών να κινήσουμε γη και ουρανό για να πετύχουμε τους στόχους μας, άλλωστε οι αποφάσεις που παίρνουμε κάτω από την επιρροή του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου είναι πάντα μετά από πολύ σκέψη. Για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να καταφέρουμε  να ξεπεράσουμε την αδυναμία αυτού του Ερμή, και  να προσαρμοστούμε πολύ γρήγορα στις νέες συνθήκες.

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα του από το ζώδιο του Ταύρου ,  θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς επίσης οι Ιχθύες αλλά  και οι Καρκίνοι, οι οποίοι μετά από την προσωρινή παύση θα δουν σταδιακά τα σχέδια τους παίρνουν σάρκα και οστά, και φυσικά θα κερδίσουν το παιχνίδι τον εντυπώσεων, ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) στο επίκεντρο της προσοχής τους θα βρεθούν οι προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής και φέτος, όπως και  πέρυσι, δεν θα σχηματίσει καμία όψη με γρήγορους πλανήτες, ενώ οι συναντήσεις με τους πιο αργούς θα είναι:

  • Στις 28/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (1ο 50’), είναι πιθανό να δημιουργήσει καθυστερήσεις ή προβλήματα στην επικοινωνία μεταξύ των εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 30/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ουρανό (6ο 52’), που μπορεί να δώσει έξυπνες ιδέες θα αυξήσει όμως παράλληλα την νευρικότητα των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 04/05 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (14ο 52’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα, με μια προϋπόθεση, να μην μείνουν κολλημένοι σε θέσεις που δεν προχωράνε
  • Στις 07/05  ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα (20ο 23’) , θα δώσει εμπνευσμένες ιδέες από την ομάδα του Σταθερού Σταυρού στους Ταύρους, και στους  Σκορπιούς, ενώ από την ομάδα και του Μεταβλητού Σταυρού στους Παρθένους, και στους Ιχθύες που  στα τέλη του 2ου  και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 09/05  ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα (24ο 57’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα, να περάσουν με ευκολία τις απόψεις τους χρησιμοποιώντας ως δυνατό όπλο την γοητεία τους.
  • Στις 10/05 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία (27ο 13’), υπόσχεται ευχάριστες ειδήσεις αλλά και θετικά αποτελέσματα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Ταύρου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες θα έχετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Κριοί.
Η παρουσία του Ερμή στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε όσες συζητήσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες είχαν σταματήσει, να είστε σίγουροι όμως θα είναι σταθερές και με μεγάλο χρονικό ορίζοντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η στιγμή να δώσετε σάρκα και οστά στα σχέδια σας εσείς οι Ταύροι. Μη φοβηθείτε λοιπόν να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τις ανατρεπτικές και άκρως πρωτοποριακές σας ιδέες, ώστε για άλλη μια φορά να κάνετε τη διαφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια πιο μυστική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου ευνοεί τις συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να επανέλθουν στην ζωή σας πρόσωπα από το ερωτικό σας παρελθόν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πιο ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με φίλους που έχετε να δείτε καιρό.

ΛΕΩΝ

Η επιτυχία για εσάς θα έρθει με ένα και μόνο τρόπο, και αυτός δεν είναι άλλος από την σωστή οργάνωση των σχεδίων σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να οργανώσετε σωστά τα σχέδια σας, και για να βελτιώσετε την εικόνα δείχνοντας σε όλους πως όταν θέλετε μπορείτε να πετύχετε πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι, αφού θα μπορέσετε να οργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα θα έχετε και ευχάριστα νέα από φίλους που βρίσκονται μακριά. Όσο για τα ταξίδια, για αρχή θα μπορέσετε να κάνετε μερικές διαδρομές με το αυτοκίνητο σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια πολύ θετική περίοδος ξεκινά για τα οικονομικά σας. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους οι οποίες σας ταλαιπωρούν καιρό, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές συζητήσεις τόσο με τον / την ερωτικό/η σας σύντροφο όσο και με τους συνεργάτες σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε, εάν δεν θέλετε η κατάσταση να φτάσει στα άκρα, είναι να ακούτε με προσοχή και την άλλη πλευρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο ευχάριστη και αρμονική θα γίνει η ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας. Το καλό κλίμα που θα δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας θα σας βοηθήσει να γίνετε ακόμα πιο αποτελεσματικοί. Ενώ σε ότι αφορά την υγεία σας, τα νέα θα είναι καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το χαμόγελο και η αισιοδοξία θα επανέλθουν και πάλι στη ζωή σας. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να νιώσετε ότι μπορείτε και πάλι να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, το φλερτ θα μπει και πάλι στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σταθερές και πρακτικές λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις θα κληθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Και θα είναι σίγουρα επιτυχημένες αφού ως παιδιά του Ουρανού δεν σας λείπουν οι ιδέες. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις που αφορούν την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΙΧΘΥΣ

Η ζωή σας σιγά σιγά μπαίνει σε νέους ρυθμούς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα βάλει την ζωή σας σε πιο έντονη κινητικότητα, και αυτό γιατί το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε πολλές συζητήσεις τόσο στο χώρο της δουλειάς σας όσο και σε φιλικό επίπεδο, στις οποίες δεν θα δυσκολευτείτε να πείσετε τους άλλους για τις θέσεις σας με τα επιχειρήματα σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αποφύ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στην Παρθένο από 18/4 και ποια ζώδια θα ευνοηθούν.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στην Παρθένο Η Σελήνη στις 18/04 στις 04.10 το μεσημέρι θα περάσει στην Παρθένο κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 18 Aπριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 16/4 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Λέοντα Η Σελήνη στις 16/04 στις 05.24 το πρωί θα περάσει στον Λέοντα και θα μ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εκφράσετε τις ιδέες σας ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 16 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!