Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 6/10 – 13/10/2019


Κριέ μη μασάς

Έχεις και τον άλλο που σου λέει “κάντε έρωτα και όχι πόλεμο” κι εσύ οπλίζεις την υπομονή σου, να μην πάρεις κανένα κεφάλι παραμάσχαλα, έτσι για αρχή. Σε μια άλλη εκδοχή, σου ζητάνε τα άστρα να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, ότι κουβαλάς. Κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύονται κάποιες λέξεις, όταν γράφονται προβλέψεις για Κριούς. Π.χ να απαγορεύεται η λέξη “υπομονή”. Όχι φίλε, να προσέχεις τι ζητάς και από ποιον το ζητάς. Πες “επί-μονή”. Αυτό μάλιστα. Διότι η υπομονή εξαντλείται, ενώ η επιμονή, γίνεται πείσμα. Έχεις δει Κριό να επιμένει; Του λες μην επιμένεις γιατί θα το φας το κεφαλάκι σου κι αυτός, όχι εκεί, να πάει να το φάει. Φίλε Κριέ, την εβδομάδα αυτή στα ερωτικά σου, εάν αξίζει να το φας το κεφάλι σου, σε προτρέπω να το κάνεις. Γιατί καλύτερα να μετανιώνεις για κάτι που έκανες, παρά για κάτι που δεν έκανες. Έτσι, για να δείξεις και σε μας που δεν τολμάμε, ότι για να κάνεις μαγκιές, πρέπει πρώτα να είσαι μάγκας. Μαγκιά σου φίλε.

Ταύρε κουρασμένο μου παιδί

Άκου να δεις. Στα ερωτικά σου τις ημέρες αυτές, πάρτο αλλιώς. Δε μπορεί το κορμί που σου γουστάρει, να σου λέει έλα να “κάνουμε κάτι με τρέλα”, ή ένα στα “γρήγορα” κι εσύ να υπολογίζεις πόσες παλινδρομικές κινήσεις θα χρειαστεί να κάνεις, για το επόμενο τριωράκι ασκώντας πίεση και κάνοντας push-ups. Γιατί μέχρι να το σκεφτείς και να πάρεις τις αποφάσεις σου, πέταξε το πουλάκι. Πρέπει να γίνεις σβέλτος. Να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά. Να απαντάς αμέσως σε τέτοιου είδους προκλήσεις κι όχι να περιμένεις το κορμί, να κάνει την πρώτη κίνηση. Πάρε πρωτοβουλίες. Θα μου πεις, πως απ το πρωί που ξεκινάει η μέρα σου, όλοι και όλα κάτι σου ζητάνε. Το ξυπνητήρι να ξυπνήσεις. Ο προϊστάμενος να γίνεις πιο αποδοτικός. Ο φταίχτης ντουνιάς, τα ρέστα. Η άτιμη η κενωνία, που άλλους τους έχει να τα ξύνουν κι εσύ που το κάνεις από ταλέντο καλύτερα, να κοπανιέσαι να προλάβεις τις υποχρεώσεις σου. Ντροπή και αίσχος δηλαδή. Σε ποιον τα λένε όλα αυτά;

Διδυμάκο μου παιχτούρα

Έλα που κι εσύ στον έρωτα θα βγεις παραπονούμενος… Δε θέλω χαζά. Αφού τα καταφέρνεις γιατί ήταν να μην πάρεις φόρα. Λίγο να κοιτάξεις με λαγνεία, να πεις μια πιπεράτη ατάκα, να κάνεις χιούμορ έξυπνο, το έριξες το κορμί που θα βρεθεί στο ερωτικό σου οπτικό πεδίο. Κι ο έρωτας φίλε, είναι πεδίο μάχης. Θέλει να έχεις στρατηγική και γρήγορα αντανακλαστικά. Ούτε να το ψειρίζεις, ούτε και να το σκέφτεσαι. Μπαμ και κάτω που λέμε. Μία που σε προκάλεσε, μία που άρπαξες την ευκαιρία απ τα μαλλιά. Να ξέρεις πως θα έχεις στα αισθηματικά σου ρέντα. Κανόνισε να μου πεις, ότι δε βρήκες τίποτα που να σε ενθουσιάζει. Αν και εσύ δε ζητάς πολλά, τα θέλεις όλα. Τρεις φαρέτρες βέλη να σου χαρίσει ο έρωτας, να έχεις να περνάς την ώρα σου, πάλι δε θα σου φτάνουν. Όμως το αποτέλεσμα μετράει. Κι όποιος ή όποια σε προκαλέσει, θα σε βρουν μπροστά τους, πίσω τους πλάι τους πάνω τους κάτω τους και ούτω καθεξής. Εύγε νέε μου βγάλε μας ασπροπρόσωπους.

Καρκινάκο μου τσαχπίνη

Ήτανε να μη ξετσουτσουρέψεις. Ούτε πως σε υπολογίζαμε να σε βρούμε αντίπαλο στα ερωτικά μας. Κι εκεί που νομίζαμε ότι θα είσαι σπίτι και θα μαγειρεύεις για την αγία οικογένεια, νά σου και σκας με πέτσινα και μας μαρσάρεις από μακριά, σα να μας λες, άντε κάντε όλοι στη μπάντα γιατί περνάει ο μαμιάς της γειτονιάς. Καλά, εσένα δε σε αφήσαμε να πλύνεις κάνα πιάτο και να μας φτιάξεις κάνα μπακλαβά; Τι μπλέκεις τώρα στα πόδια μας και μας εκτοπίζεις με συνοπτικές διαδικασίες; Έμαθα πως τελευταία, το σιροπιάζεις το καταϊφι. Το ψήνεις το σαραγλί, το καβουρδίζεις το αμύγδαλο. Και δεν είναι ότι τη φτιάχνεις έτσι τη δουλειά αλλά τα τρως και μόνος σου. Εμείς δηλαδή δεν έχουμε ψυχή; Υπογλυκαιμία να πάθουμε για να ευχαριστηθείς; Το μόνο πιάτο που τελευταία μας σέρβιρες ήτανε χυλόπιτα. Γιατί; Δε σε αγαπήσαμε εμείς; Τι έχει παραπάνω ο άλλος που στην πέφτει; Για ένα ψωρο-όνομα; Ένα κορμί θανατηφόρο; “Λεφτά” αισθήματα; Τι;

Λέοντα ψεκασμένε

Με τόσες δουλειές που έχεις φορτωθεί και άλλες τόσες υποχρεώσεις, άντε τώρα να βρεθεί ο χρόνος να μας δώσεις σημασία. Επινοήσαμε διάφορους τρόπους να σου αποσπάσουμε την προσοχή αλλά εσύ μας αγριοκοίταξες. Σου είπαμε “Θεέ μου πότε θα βρεθούμε” και μας είπες προσευχήσου. Μπήκαμε στο δρόμο σου να μας προσέξεις και μας προσπερνάς. Επινοήσαμε λόγους και αιτίες για να σου μιλήσουμε και μας αγνοείς επιδεικτικά. Ροδοπέταλα αμολήσαμε στη στράτα σου και μας έβαλες να τα σκουπίσουμε. Που πήγε η ανοιχτή σου αγκαλιά, που βλέπαμε μαζί τα ηλιοβασιλέματα γεμάτα αναμνήσεις;  Κι όταν σου ζητάμε να μας κατεβάσεις τα άστρα του ουρανού, σου είναι πιο εύκολο να μας κατεβάζεις καντήλια. Μεταλλαγμένα έφαγες; Μήπως σε έχουνε ψεκάσει; Μήπως ακτινοβολήθηκες  από την ίδια την κορώνα σου; Για πόσο ακόμα θα βρυχάσαι όταν θα σε πιάνουν τα νεύρα σου μαζί μας; Λίγα ψίχουλα αγάπης σου γυρεύω κι ως την άλλη τη ζωή θα σε λατρεύω…

Παρθένε τσαχπινογαργαλιάρη

Άλλη μια εβδομάδα, θα συνδυάζεις στα ερωτικά σου, βουνό και θάλασσα. Η αλήθεια είναι, ότι πολλά καλά θα σου κάτσουν που θα σου φτιάξουνε το κέφι. Κάτι συμφωνίες στη δουλειά, που θα σου δώσουνε το τράτο οικονομικά να κάνεις το κομμάτι σου. Κάτι επαφές που αρχικά θα είναι φιλικές αλλά θα πάρεις το μεζέ σου. Όλοι ευχαριστημένοι θα είναι στο σπίτι κι εσύ θα πάρεις τις εξόδους σου. Κάτι τσιλημπούρδικα μηνύματα που θα σε προκαλέσουν να βγεις από την τακτοποιημένη ζωούλα σου. Να παραβλέψεις το πρωτόκολλο. Να μη σε νοιάζει άμα έχουν τετραχλαμύδια  αρκεί να σε φλερτάρουν. Γενικά, θα έχεις μία έφεση να γίνεσαι τσαχπινογαργαλιάρης. Και όσο βλέπεις ότι προκαλείς την ερωτική σου τύχη κι αυτή μασάει και σου κάθετε, τόσο πιο ασυνήθιστος σε τέτοια ήθη κι έθιμα θα γίνεσαι. Άλλοτε για να μας μιλήσεις μας ζητούσες αναλύσεις αίματος ούρων και πιστοποιητικό οδοντιάτρου για να ανοίξουμε το στόμα μας. Τώρα έγινες ο καλός ο μύλος που όλα τα αλέθει. Έλα και μη χειρότερα δηλαδή.

Ζυγέ μου ερωτύλε

Μαδάς το καρνέ με τις ερωτικές σου καβάτζες, λέγοντας κάθε φορά, “μ΄αγαπά, δε μ΄αγαπά”. Γιατί την εβδομάδα αυτή, θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο των αισθηματικών σου. Θα διαπιστώσεις όμως, ότι όσοι είναι αισθηματίες, την πατάνε στη ζωή φίλε. Κι εσύ όλο τον προηγούμενο καιρό μας προκαλούσες συνεχώς. Μας έλεγες, τσίου τσίου από δω, τσίου τσίου από κει, ήρθε το πουλάκι σου και λάλησε. Μόνο που δεν υπολόγισες, πως το πολύ το τσίου τσίου, το συνηθίσανε τα αφτιά μας κι έπαψαν να το ακούνε. Κάτι άλλο πρέπει να επινοήσεις πλέον για να ενδώσουμε. Έχεις εσύ τον τρόπο σου. Μπορείς να φέρεις το ρομάντζο και την ακροθαλασσιά, δίπλα απ το παγκάκι που θα τρώμε μαζί σου πασατέμπο. Μπορείς να μας τάξεις τον ουρανό με τ’ άστρα, ακόμα κι αν σε συναντήσαμε στη στάση του λεωφορείου. Λαγούς με πετραχήλια μπορείς να επικαλεστείς προκειμένου να ζεστάνεις τα σεντόνια σου με το κορμί μας. Όμως φίλε, δε μπορείς να μας πείσεις τελικά, ότι όλα αυτά τα εννοείς, αφού ήδη χαρακτηρίστηκες ανακόλουθος. Λυπάμαι για μια εβδομάδα ακόμα για την πάρτη σου. Μετά θα το ξεχάσω.

Σκορπιέ κάψε με που να καείς

Άμα θες να βρίσεις βρίσε, άμα θες να σκάσεις σκάσε, να γκρινιάζεις όμως πάψε, δε μπορώ να το ανεχτώ. Βγήκες έξω απ τη φωλιά σου δηλαδή, να μας τα πρήξεις; Ξεροσταλιάζαμε τόσο καιρό για να φανείς απόξω και βγήκες φτιαγμένος έτοιμος για ένα καυγά;΄Όχι φίλε. Άμα γουστάρεις να βρίζεις, κάντο όταν κάνεις σεξάκι, ή όταν θα παίζεις τάβλι. Αλλού ξέχνα το, όσο και αν σε προκαλούν όσο και αν σου ανεβάζουνε το αίμα στο κεφάλι. Ε λοιπόν, εσύ είσαι που πρέπει να κάνεις έρωτα και όχι πόλεμο. Λίγο να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι, μας την πήρες την παρτίδα. Καταθέτουμε τα όπλα μας και ακολουθούμε τη μοίρα μας τη σακατεμένη. Παραδινόμαστε στη χάρη σου. Βγάλε τα κολασμένα λόγια σου από μέσα σου και μούδιασέ μας. Κάνε το πετσί μας (και όχι μόνο) να ξεσηκωθεί. Αφού μαζί σου κανείς δε μπορεί να έχει τσίπα πάνω του. Αποτέφρωσέ με σαγήνη όλους μας τους πόθους. Αν μετά από όσα σου έγραψα δεν μπήκες στο νόημα, τι να πω.

Τοξοτάκο πονηρούλη

Χαζό παιδί χαρά γεμάτο αλλά την εβδομάδα αυτή, δε θα σ’ αφήσουν ούτε τον έρωτά σου να εκφράσεις. Ντροπή και αίσχος δηλαδή. Και ενώ θα θες να βγεις να μιλήσεις να εκτονωθείς και να διασκεδάσεις, έχουν μαζευτεί τόσες δουλειές που ούτε υπηρέτρια σε ελληνική ταινία να ήσουνα. Με το ξεσκονόπανο στα χέρια θα γυρίζεις….Αυτό στο φαίνεσθαι, γιατί έχεις άλλα στο μυαλό σου να κάνεις. Όπως να κλέψεις το γλυκό απ το βάζο κι ας μη σου ανήκει. Όπως να προκαλέσεις την ερωτική σου τύχη, εκεί που κάτω από φυσιολογικές συνθήκες δε σε παίρνει. Όπως να βουτήξεις το δάχτυλο στο μέλι και να αρχίσουμε να κολλάμε μαζί σου, όλοι μαζί. Άσε που θα μας τάζεις αιώνια αφοσίωση και θα ξενοκοιτάς άλλα διερχόμενα καθιστικά στοιχεία. Ακόμα και τη στολή της υπηρέτριας να φορέσεις, θα το κάνεις για να μας προκαλέσεις τις φαντασιώσεις μας. Παραδέξου το.

Αιγόκερα μάστορα

Ναι φίλε το παραδέχομαι ότι πολλές φορές χρειάστηκε να βρέξεις κ@λο για να πιάσεις ψάρι στη ζωή σου. Πως έχεις σηκώσει τα μανίκια κι έπεσες με τα μούτρα στη δουλειά και στις υποχρεώσεις. Πως έχτισες την καριέρα σου και τίποτα δε σου χαρίστηκε. Πως δεν κουράστηκες ποτέ να επιμένεις  να ακολουθείς τον ίσιο δρόμο για να δώσεις και σε μας το παράδειγμα. Πως εξακολουθείς να είσαι σταθερή αξία στη ζωή μας. Όμως για να τα κάνεις όλα αυτά, αυτό-καταπιέστηκες. Τώρα λοιπόν που είδες πως αυτός ο κόσμος δεν αλλάζει, είπες να κάνεις στη μπάντα το μαζοχισμό σου και να ακολουθήσεις όλα εκείνα που δεν τόλμησες. Και όταν σε γνωρίσαμε από τη σέξι πλευρά σου, όχι μόνο μας γοήτευσες αλλά μας σακάτεψες. Άρχισες να κάνεις καριέρα στο μυαλό και στο κορμί μας.Έβγαλες και μας πέταξες στα μούτρα, τους κολασμένους πόθους σου. Μέχρι εδώ καλά αλλά σταμάτα να ζητάς, σε όλο αυτό μόνο εσύ να έχεις τον πρώτο λόγο. Γιατί κινδυνεύεις να γίνεις πασάς στα @ρχ1: μας.

Υδροχοάρα το νου σου

Έλα να σε κάνω μάκια στο λαιμό και στα χειλάκια. Έχω πρόβλημα μεγάλο, όταν φεύγεις θέλω κι άλλο. Είσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινός κι ας έχουμε φθινόπωρο κι ας ξεφύτρωσες χειμώνα. Μετά από σένα το χάος, μετά από σένα το τίποτα. Μια ματιά σου μόνο φτάνει, αεροπλάνο να με κάνει. Παλαμάκια παλαμάκια, να χτυπούν τα Υδροχοάκια. Να χτυπούν τα Υδροχοάκια στο τσιμέντο στα πλακάκια. Στον τελευταίο στίχο δώσε βάση μάστορα. Γιατί μπορεί να δοκίμασες την τύχη σου στον έρωτα και να ανακάλυψες ότι αρέσεις – όχι μόνο στους σαδομαζό – αλλά γοήτευσες και πιο νορμάλ ανθρώπους, όμως από τούδε και στο εξής, τα λάγνα λόγια που θα ακούσεις να δοξάζουν το όνομά σου, κάτι άλλο θα κρύβουν υποδόρια. Κι επειδή έχεις την έφεση να μασάς και να χαριεντίζεσαι όταν σε κολακεύουν, το νου σου ρεμάλι μην παρασυρθείς. Γιατί το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται. Το θέμα λοιπόν φίλε, δεν είναι να σου πιάσουνε τη μύτη στην τελική. Άλλο πράγμα να τους δώσεις να καταπιαστούν. Μπήκες; Βγές μη σκάσεις.

Ψαράκι μου ζαργάνα

Εσύ ήτανε να μην ερωτευτείς. Το έπαθες; Τελείωσαν οι παρτίδες σου με τη λογική. Υπερίπταται το μυαλό σου σε σφαίρες μαγικές και δεν πατάς στη γη καθόλου. Λίγο να τη φτάσεις, μοιάζεις σαν τις συσκευές αντιβαρύτητας και αποφεύγεις τη σύγκρουση την τελευταία στιγμή. Αν έχεις όμως μία σχέση κυρίως μέσα στο χαοτικό κεφάλι σου, καλό θα ήταν με τον άνθρωπο αυτό, ή να κρατήσεις μικρό καλάθι, ή να αποδεχθείς τις διαφορές σας. Μη νομίσεις ότι όλοι μπορούν να κολυμπήσουν στο βυθό του ωκεανού σου. Στην τελική, μπορεί κάποιοι να είναι βουνίσιοι. Στο λέω γιατί δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές που θα γνωρίσεις κόσμο, να φας κόλλημα με κάποια ψυχή, όπου στο τέλος θα σου βγάλει την ψυχή. Βέβαια εδώ θα πω πως έχεις το σαδομαζοχιστικό σου τάλαντο να ανέχεσαι καταστάσεις που άλλοι δε θα άντεχαν, γιατί απλά, μπορείς να ξεγλιστράς απ τις κακοτοπιές σαν τη ζαργάνα. Φιλιά.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Κριέ Ήρθαν οι απόκριες και η εποχή των ερωτικών μεταμφιέσεων. Πιστεύω να το έπιασε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Με τον πιο όμορφο τρόπο μας αποχαιρετά ο τελευταίος μήνας του χειμώνα, και δεν το λ ...

Astro-Μηνύματα από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Θετικά ξεκινάει η εβδομάδα αυτή, με καλύτερη διάθεση όρεξη και τονισμένη αισιοδοξ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Κριέ όχι μόνο λόγια Τόσο καιρό σε παρακαλάω να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση την ανιχ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Μετά από μια υποτονική εβδομάδα, η 4η εβδομάδα του Φεβρουαρίου όχι μόνο θα ξεκινήσε ...

Astro-Μηνύματα από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Την εβδομάδα αυτή πρακτικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, δεν πρέπε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u