Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 7/7 – 14/7/2019

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 7/7 – 14/7/2019


Κριέ μου

Σε πιάνει τις ημέρες αυτές το “γλυκύ” σου και γίνεσαι τόσο μελιστάλακτος, που πολλοί θα απορήσουν πως μεταλλάχτηκε ο παλιοχαρακτήρας σου. Ο καλύτερος του χωριού θα γίνεις, εκείνος που θα τρέχει για όλους και για όλα τα βίτσια του σκοτεινού αντικείμενου του πόθου σου, της καψούρας που έχεις με το κορμί που σου γυάλισε χωρίς να ακουστεί από το στοματάκι σου, ούτε ένα “γ@μω το μπελά μη χ€σω”. Ακόμα και όταν δε θα προλαβαίνεις να κλάσ€ις γιατί θα καθυστερήσει το λεωφορείο να σε πάει στη δουλειά, θα σε πιάσει στη συζήτηση, η θεία σου η Κίτσα, θα ξυπνήσεις αργά γιατί ήθελε χαδάκια το μωρό, δε θα πεις ούτε κιχ. Να θυμάσαι ότι τέτοια έκανε και το Στρόμπολι το  ηφαίστειο στην Ιταλία και τώρα που πέταξε τα ντουμάνια, πέσανε όλοι στη θάλασσα να σωθούν.

Ταυράκο μου

Τα καβούρια να πάνε στου γιαλού τα βοτσαλάκια και βάλε το χέρι στην τσέπη, να φτιάξεις τίποτα μέσα στο σπίτι σου, που οι βρύσες στάζουν, έχεις να το βάψεις από τους ολυμπιακούς του 2004, το κρεβάτι σου τρίζει άδικα και η φουκαριάρα η μάνα σου, ακόμα δροσίζεται με εκείνο το σπασμένο ανεμιστήρα. Παιδί μου τώρα πρέπει να φτιάξεις τη φωλιά σου, άμα θέλεις να βρεις χαρά στα σκέλια σου. Μη μας το παίζεις μωρό ντροπαλό, που δεν κάνει γι αυτό το λόγο, την πρώτη κίνηση. Από τσιγκουνιά δεν την κάνεις στο λέω που σε ξέρω. Λοιπόν, βρέξε κώλ0 για να πιάσεις ψάρια άμα θες. Θα σε παρατήσει και η μάνα σου στο τέλος. Αλλιώς σε βλέπω να είσαι μέσα στη μίρλα όλη μέρα, να χάνεις τις ερωτικές ευκαιρίες που θα στις αρπάξει ο πρώτος έξυπνος που θα βρεθεί μπροστά σου κι εσύ θα μείνεις με το πινέλο σου στο χέρι. Άσε που και αυτό έχεις να το πιάσεις από το 2004.

Διδυμάκο

Ξέρω πως αρέσεις τον τελευταίο καιρό, σε πολλά κορμιά γύρω σου. Ξέρω ότι κάποιοι από την ομάδα σου, γεύτηκαν τον απαγορευμένο καρπό. Κι αν εσύ ακόμα δεν το έχεις κάνει, μη περιμένεις από μένα να σου πω μπράβο. Φίλε η ζωή είναι μικρή για να χάνεις τέτοιες ευκαιρίες, αν τις χάνεις. Ήθελες να το κρύψεις και η χαρά δε σε άφηνε. Για άλλη μια φορά το έριξες στις υπερβολές. Σου έκατσε η περίπτωση που από καιρό γούσταρες και ήρθες και μας είπες ότι έχεις ιππεύσει όλο το ζωδιακό στερέωμα. Κόψε κάτι γιατί και ο παππούς μου μου έλεγε, ότι σκότωσε κάποτε, σαράντα Τούρκους πάνω σε ένα πεύκο. Μπεκάτσες να ήτανε, οι μισές θα είχαν πετάξει. Όμως επειδή το ξέρω πως τα παραλές, κρύβε λόγια, γιατί άμα πέσεις σε κουτσομπολιά από γλωσσοκοπάνες δε θα φταίω εγώ. Σε προειδοποίησα.

Καρκινάκο μου

Έξω ντέρτια και καημοί, έχω να σου πω και μη χαλιέσαι. Βέβαια όσο και αν τον έκλαψες το συχωρεμένο της ερωτικής σου ζωής, στην ουσία δεν το συχώρεσες ποτέ σου. Τώρα βαράς ολικές διαγραφές, μα να θυμάσαι ότι το άπιστο μωρό, θα σου ξανά’ ρθει. Ένα τόμο παραμύθια έχει ετοιμάσει να σου πει. Να σου βάλει αινίγματα, όπως το : Τί είναι άσπρο χνουδωτό και αφράτο, και το περιτριγυρίζουν, εφτά περίεργοι, κοντόχοντροι τύποι; Λοιπόν σου λέω την απάντηση για να την έχεις έτοιμη. Το “νανάκι” της Χιονάτης. Όχι που θα μας πουν κι αδιάβαστους. Κράτα γερά και ρίξτο έξω στην τσιλημπούρδα. Βέβαια μαζί με τους πρώην ερωτικούς εθισμούς σου, πρόσεξε λίγο τα οικονομικά σου, γιατί λεφτά υπάρχουν αλλά τα έχουν λίγοι. Αυτά τα λέμε.

Λεοντά μου

Τον τελευταίο τον καιρό, μια αθυροστομία σε δέρνει παραδέξου το. Το τι καντήλια αρχίζεις να κατεβάζεις με το καλημέρα δε λέγεται. Στην έχει βαρέσει και με τη δουλειά που κάθε μέρα στα πρήζουν, τα πήρες στο κρανίο που λεφτά δεν έχεις για να γουστάρεις, τραβάς και κάτι ξεγυρισμένες καθυστερήσεις στα ερωτικά σου και φως δε βλέπεις προς το παρόν από πουθενά. Για αρχή θα σου πω πως με τη συμπεριφορά σου αυτή, χάνεις το elegant σου. Επιτρέπετε αριστοκράτης και να βρίζεις σα σαλαμέμπορας; Στην τελική, μόνο στο τάβλι και στο sex βρίζουμε για να λέμε και καμιά μ@λ@κί@ να περνάει η ώρα ευχάριστα. Κάνεις σαν αμάμητος. Κόφτο δε σου ταιριάζει. Μπήκε κι αυτός ο Άρης ο π@π@ρης στο ζώδιό σου και ήρθε το πράγμα κι έδεσε.

Παρθένε

Άει τε να χαθείς ερωτύλε. Ρε συ σε δουλεύει το κορμί κι εσύ μασάς παραδέξου το. Τι πείνα ερωτική που σε δέρνει αδερφάκι μου και έχεις χάσει το ύφος σου. Βάλθηκες να το ξαραχνιάσεις με κάθε τρόπο και μαθαίνω πως τελευταία κινείσαι και μυστικά και πονηρά. Κάτι μηνύματα τύπου, θα πιω απόψε όλο το betadine και θα μεθύσω και θα πω… κάτι χαζά υπονοούμενα, τύπου έβαλα μασχαλοκτόνο εκεί που ξέρεις και άλλα χαζά, σε κάνουν να νομίζεις πως θα ρίξεις το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου. Η πλάκα είναι ότι τσαντίζεσαι άμα σε κοιτάει με ξινισμένη μούρη. Αφού δεν το κατέχεις το σπορ, άστο εκεί που το αφήνω κι εγώ το ρημάδι. Θα έρθει από μόνο του. Και μην τα βάζεις με τη μάνα σου την αδερφή σου τον κολλητό σου και όλο σου το σόι. Ντάξη;

Ζυγάρα μου

Ήσουν που ήσουν της αναβολής, τώρα με τον ανάδρομό μου μέσα, θα απογίνει το χάλι σου. Κάτι λεφτά που περιμένεις να τα σκοτώσεις για να το ρίξεις στη ντόλτσε βίτα, μάλλον θα αργήσουν να έρθουν και το κορμί να σε περιμένει δε γίνεται. Κάτι στο ραντεβού θα πάει στραβά και δε θα “αυτό” ποτέ. Κάτι παρλαπίπες παραμυθένιες που είπες κάποτε, το μωρό θα τις ξανά θυμηθεί και θα σε τιμωρήσει με αποχή στο sex. Κάτι καβάτζες που είχες για να ξεσπαθώνεις τον οίστρο σου, φύγαν διακοπές και γενικά το τοπίο θυμίζει κατηραμένη ορφάνια. Όμως υπάρχουν και καλά νέα. Ένα γκομενάκι που θα γνωρίσεις οσονούπω, μπορεί να σε βοηθήσει και στη δουλειά. Κάτι να κάνει για την εξέλιξή σου εκεί που εργάζεσαι. Γι αυτό βάλε τα δυνατά σου για να το ικανοποιήσεις με τα προσόντα που διαθέτεις.

Σκορπιέ μου

Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που εμένα τουλάχιστον δε με έχεις διαγράψει από τα κιτάπια σου. Γιατί έχει πάρει και έχει σηκώσει πολύ κόσμο το στόμα σου τελευταία. Βαράς ολικές διαγραφές και δεν υπολογίζεις ούτε φιλίες, ούτε κολλητιλίκια, ούτε γκομενικά, ούτε τίποτα. Τατάνα όλα. Όμως πρόσεξε θα σου πω τα sos. Έχεις πέσει σε πολλών κουσκουσιάρηδων το στόμα και σε σχολιάζουν. Κι επειδή δεν έχουν τίποτα σημαντικό να πούνε εις βάρος σου, τότε λένε για την ερωτική σου ζωή, τις προτιμήσεις σου, τα βίτσια σου (που είναι πολλά) και τα σκέρτσα σου. Κι όσο λένε τόσο τους προκαλείς και τους εμπλουτίζεις το λεξιλόγιο. Εγώ δε φοβάμαι αυτούς, εσένα φοβάμαι μη γυρίσει το μάτι σου και μετά θα τραβηχτείτε σαν τα σιντεκλέρια. Κανόνισε την πορεία σου. Over

Τοξότη μου

Άρχισε το γκομενάκι και σου κάνει νερά; Τον υδραυλικό να βρεις. Αργεί στα ραντεβού; Κομπρεσέρ σε κάνει. Δε σου λέει αυτά που γουστάρεις να ακούσεις; Είσαι έτοιμος να του πεις εσύ τα δικά σου. Ξέρω γω, τίποτα καντήλια, μανίκια, τα κάλαντα, τρία φωνήεντα, που να του πει ο παππάς στ’ αφτί κι ο διάκος στο κεφάλι. Εμ αυτά έχουν τα γκομενικά μαναράκι μου. Καλά είναι όταν μας κάθονται αλλά το σενάριο δεν το γράφουμε μόνοι μας. Κι επειδή τον καιρό αυτό, έχουμε τον ανάδρομό μου μέσα, μην περιμένεις την εξέλιξη που θέλεις. Γιατί όπως σου τη βαράει συχνά τις μέρες αυτές και θες να τα κάνεις όλα τατάνα, μπορεί και το γκομενάκι να θέλει να κάνει το ίδιο. Κι άμα δεις ότι χοντραίνουν τα πράγματα μεταξύ σας, κόψε μια βόλτα και φύγε μακριά. Είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποιο κορμί θα θέλει να την κουνήσετε την αχλαδιά μαζί. Περιμένω νέα σου. Φιλιά.

Αιγόκερα

Αυτά που όλα γύρω σου καίγονται κι εσύ το κάνεις κότσο, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Βλέπεις ότι η ζωή σου έρχεται τούμπα και αντί να σηκώσεις μανίκια να σώσεις οτιδήποτε κι αν σώζεται, το έχεις ρίξει στην τσιλημπούρδα και το σορολόπ. Ένας ξαφνικός έρωτας διαβάζω στα ζώδια, κοιτάω για ποιους και βλέπω εσένα. Μα είναι δυναμόν αναρωτιέμαι η καρκίνα; Στη δουλειά ήσουν το πιο σοβαρό άτομο αλλά αυτό ισχύει κατά τα φαινόμενα. Μέχρι στην κυρά Πελαγία την καθαρίστρια την έπεσες, το Μήτσο τον οδηγό, καλά τη γραμματέα σου το ξέραμε, το Μπάμπη το σεκιουριτά, την τύπισσα που σου χτυπάει τα δελτία στο προποτζίδικο και πάει λέγοντας. Μόνο εμάς δε μας “αυτό” ακόμα, μα από ότι βλέπω, όσο σε ζορίζουν άλλα πράγματα στη ζωή σου και θέλεις να ξεφύγεις, είναι θέμα χρόνου να μας την πέσεις. Τσίγκινο σωβρακάκι εγώ από αύριο.

Υδροχόε μου

Ρε φίλε τί καλά που θα ήτανε, να καθόσουν όλη μέρα κάτω από ένα δέντρο, μέσα σε ένα πιθάρι ή όπου αλλού σου κάνει κλικ και να φιλοσοφείς, αντί να σε τρέχουν στη δουλειά, να σε τρέχουν στην οικογένεια, να σε τρέχουν τα γκομενικά, να σε τρέχουν, οι λογαριασμοί και πάει λέγοντας. Και μου το είχες πει. Εγώ είμαι άνθρωπος της φιλοσοφίας. Της τέχνης. Της επιστήμης και του διαστήματος. Δεν είμαι φτιαγμένος για την πεζή πραγματικότητα. Φίλε τεμπέλης εννοούσες ότι γεννήθηκες αλλά είπαμε: Άτιμη κενωνία, άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα. Ας όψεται η ανάγκη που σε ρίχνει στα ξένα χέρια. Αλλά σου ήρθανε ανάποδα τα πράγματα κι αλλάξανε τη ζωή σου φύρδην και μίγδην μη σου πω. Τελευταία κυκλοφορεί και το “σύρδην” αλλά δεν το έχω μεταφράσει ακόμα…

Ψαράκι μου

Μη σε ακούσω να παραπονεθείς εσύ για τίποτα, γιατί θα σε μαλώσω. Και ενώ ο κόσμος καίγεται, εσένα δε σε πιάνουν ούτε τα απόνερα. Λες και το σύμπαν δεν ασχολείται μαζί σου. Όλα λοιπόν θα σου κάθονται όπως τα θες και εκεί που δεν το περιμένεις. Εμείς θα τρέχουμε κι εσύ από το ξύσε ξύσε θα το ματώνεις το αυτό σου, το κεφάλι σου. Να κατεβάσεις καμιά ιδέα ερωτική να μας την πεις. Κι άμα δε μας βρεις, θα σε βρει άλλη ή άλλος να του τη σφυρίξεις. Να του τη βάλεις (στο μυαλό του). Βλέπω το έτερόν σου ήμισυ να το κάνεις κερατούκλικο. Ούτε από την πόρτα δε θα χωράει να περάσει. Να ξέρεις ότι πολλοί θα ζηλέψουνε την καρακοσμάρα σου. Μόνο φρόντισε να μην είσαι απρόσεκτο και κολλήσεις κανένα παράσημο και έχουμε άλλα. Αυτό δε, στη δερματολογία, ονομάζεται σύφιλο-βλενόροιο-πανόλη. Πάρε τα μέτρα σου.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Κριέ παίξε μπαλίτσα Την εβδομάδα αυτή θα σου κολλάν κάτι ιδέες στο μυαλό, που ενώ μ ...

Astro-Μηνύματα από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Μια σχετικά ουδέτερη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα αυτή. Η διάθεσή μας θ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Μετά από την έντονη Πανσέληνο στον Κριού που βιώσαμε στο ξεκίνημα της εβδομάδας πο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Έντονα συναισθηματική θα είναι η 3η εβδομάδα του μήνα, και αυτό γιατί η Πανσέληνος ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Κριέ που τον πας το δυναμίτη Θέλεις να αλλάξει το τοπίο στα ερωτικά σου, που μοιάζε ...

Astro-Μηνύματα από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Η Πανσέληνος βάζει στη διαδικασία, εκείνους που ανήκουν στο τέλος του  2ου και αρχέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u