Αφροδίτη στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει…


Μετά την εκφραστική και επικοινωνιακή Αφροδίτη που γνωρίσαμε στους Διδύμους, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε την πιο τρυφερή, προστατευτική και συναισθηματικής της πλευρά.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, αγαπάει την οικογένεια, για να λειτουργήσει έχει ανάγκη να νιώθει οικεία γι’ αυτό και αποζητά να έχει τον δικό της χώρο, είναι συναισθηματική, προστατευτική, εκφράζει τα συναισθήματα της, αγαπά οτιδήποτε παραδοσιακό, ενώ ένα από τα βασικά της κίνητρα είναι η οικογενειακή αποκατάσταση. Αγαπά την τάξη, της αρέσει να ασχολείται με την εσωτερική διακόσμηση, ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στις αντίκες. Αυτή η ευάλωτη και συναισθηματική Αφροδίτη έχει ανάγκη να βρίσκεται σε σχέση, να νιώθει ασφάλεια ενώ στερείται αντοχής, ενώ έχει την τάση να κάνει σχέσεις με μεγαλύτερα άτομα τα οποία της δημιουργούν την ψευδαίσθηση της ασφάλειας. Βασικό της μειονέκτημα είναι η γκρίνια και η ανάγκη που έχει να τις αποδεικνύουν συνέχεια ότι την αγαπάνε. Γίνεται καλή μάνα και σύζυγος, ενώ μεγαλώνοντας έχει την τάση να αναβιώνει τα παιδικά της χρόνια. Και επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη είναι ένας οικονομικός δείκτης, είναι πολύ καλή στα οικονομικά καθώς θέλει να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί στην οικογένεια της.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Καρκίνου, θα είμαστε συναισθηματικά ευάλωτοι, τρυφεροί, θα εκφράζουμε τα συναισθήματα μας με μεγάλη ευκολία, ενώ θα έχουμε την τάση να είμαστε και λιγάκι γκρινιάρηδες.

Στις 03/07 η Αφροδίτη θα αφήσει το ζώδιο των Διδύμων  και θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28/07.

Οι ευνοούμενοι από το πέρασμα της από το ζώδιο του Καρκίνου , θα είναι τα ζώδιο του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) καθώς και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι),  οι οποίοι θα ζήσουν τρυφερές στιγμές με το ταίρι τους ενώ θα έχουν και νέες ερωτικές εμπειρίες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Καρκίνου  θα έχει τις ακόλουθες συναντήσεις :

  • Στις 8/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό (6ο 08’), θα φέρει απρόσμενες νέες γνωριμίες στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαήμερου
  • Στις 17/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Κρόνο (16ο 40’), θα πιέσει συναισθηματικά στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαήμερου
  • Στις 18/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα (18ο 32’), θα ενισχύσει την φαντασία και την διαίσθηση των εκπροσώπων θα πιέσει συναισθηματικά στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων )του 2ου δεκαήμερου
  • Στις 21/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα (21ο 44’), θα ενισχύσει την ανάγκη να ασκήσουν το απόλυτο έλεγχο οι εκπρόσωποι θα πιέσει συναισθηματικά στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαήμερου
  • Στις 24/7 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ερμή (26ο 14’), θα ενισχύσει τις εκφραστικές ικανότητες των εκπροσώπων του θα πιέσει συναισθηματικά στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαήμερου

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η  είσοδος της Αφροδίτης  στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά  με θέματα που αφορούν το σπίτι ως ακίνητο και την  οικογένεια σας. Αυτή τη χρονική περίοδο είναι επίσης πολύ καλή για  αλλάξετε χρήση σε ένα ακίνητο ή για να προχωρήσετε στην ανακατασκευή και στην ανανέωση του σπιτιού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, δώσει νέα πνοή και θα κάνει πιο επικοινωνιακή την  καθημερινότητα σας .  Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ο λόγος σας θα γίνει πιο εκφραστικός και τρυφερός , ενώ θα προχωρήσετε και σε ενδιαφέρουσες  γνωριμίες. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να συνδυάσετε  την δουλειά με την ξεκούραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου   στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι πολύ σημαντική και άκρως βοηθητική για εσάς τους Διδύμους, αφού θα έχετε την ευκαιρία να  προχωρήσετε σε σημαντικές  συζητήσεις που αφορούν μια  νέα οικονομική συνεργασία, ενώ παράλληλα  θα καταφέρετε  να τακτοποιήσετε και τις οικονομικές σας εκκρεμότητες . το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τα έξοδα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες, ερωτικές   και γεμάτες συναίσθημα  περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει  την γοητεία σας  και θα ενισχύσει την ερωτική σας διάθεση, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα και οικεία, ενώ οι εκλείψεις που γίνονται αυτή τη χρονική περίοδο θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Μια πιο κρυφή περίοδος ξεκινά για  εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου   στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί σε επαγγελματικό επίπεδο τις  κρυφές  συζητήσεις και τις μυστικές συμφωνίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο , είναι πιθανό είτε να κάνει την επανεμφάνιση του ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, ή να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια πιο χαρούμενες και εξωστρεφείς περιόδους της χρονιάς  ξεκινά για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στην κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, θα  γνωρίσετε νέα πρόσωπα , ενώ θα έχετε την δυνατότητα να   βρεθείτε στο κέντρο της προσοχής. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του
Καρκίνου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα φτερά στην καριέρα σας. Ιδιαίτερα για όσους από εσάς είστε αυτή τη χρονική περίοδο σε αναζήτηση εργασίας στείλτε όσα βιογραφικά μπορείτε, ενώ από την άλλη πλευρά , όσοι ήδη εργάζεστε, θα προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να φλερτάρετε με ένα πρόσωπο από το χώρο της εργασίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πλανητική μετακίνηση της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Σκορπιούς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε  τα νέα σχέδια,  ενώ οι  νεότεροι για τους νεότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας θα είναι πολύ καλά τα νέα σε   θέματα Ανώτερων Σπουδών. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να πάτε διακοπές  με τον/την σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, πολύ θετική για τις οικονομικές σας υποθέσεις  απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία), επίσης κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε  νέες  οικονομικές συνεργασίες. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή αυτή η  χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ανανεώσετε την  ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο έρωτας στο προσκήνιο. Η  είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Καρκίνου    στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας  τις   διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της  θα έχετε την ευκαιρία  να αποκαταστήσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και να έρθετε πιο κοντά  με τους συνεργάτες σας, ενώ θα προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες. Από την άλλη πλευρά σε προσωπικό επίπεδο, αυτή θα είναι μια από τις πιο ερωτικές και εκφραστικές  περιόδους της χρονιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου   στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βελτιωθούν  οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, και να γίνετε εκφραστικοί. Επίσης, αυτή  η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προσέξετε τον εαυτό σας, στην διατροφή  και στην φυσική σας κατάσταση, ενώ θα βρείτε χρόνο για να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση.

ΙΧΘΥΣ

Μαζί με τους Καρκίνους  και τους Σκορπιούς είστε οι πιο τυχεροί από την  πλανητική μετακίνηση της Αφροδίτης. Η  είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα τονίσει  την δημιουργικότητα σας , και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα  φιλόδοξα σχέδια σας . Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να απολαύσετε τις χαρές της ζωής και να φλερτάρετε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, Όταν ο έρωτας γίνεται εξάρτηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο έλεγχος πάει μαζί με την αγάπη και τον έρωτα, και τι μπορεί να κρύβεται πίσω από α ...

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια από τις βασικές συνθήκες επιτυχίας, όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι, είναι η επιλ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, Ανέλαβε δράση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή όπου όλα φαίνονται να κολλάνε και μην προχωρά ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, Αποφάσεις με βάση την διαίσθησή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια φράση αυτή την χρονική περίοδο, θα λέγαμ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, Υπερβολές και ερωτικά σκάνδαλα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Χαρούμενη και με μικρή δόση υπερβολής είναι η διάθεση μας αυτές τις ημέρες, και σε ...

Νέα σελήνη στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πολύ ιδιαίτερο είναι το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, και αυτό γιατί εκτός από τα νέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u