Ο Άρης στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει…


Μετά τον ευαίσθητο και συναισθηματικό Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε έναν ακόμα πύρινο Άρη που ξέρει και  απολαμβάνει την δύναμη του , τον Άρη στο ζώδιου του Λέοντα.

Στην ζωδιακή περιοχή του Λέοντα θα γνωρίσουμε έναν  δυνατό , εξωστρεφή, μεγαλόψυχο, δημιουργικό, με αίσθημα ευθύνης, πάθος για τη ζωή και γεμάτο αυτοπεποίθηση Άρη, ο οποίος είναι έτοιμος να υπερασπιστεί και να δείξει την γενναιοδωρία του απέναντι σε όποιον θεωρεί ότι είναι αδύναμος. Είναι ένας Άρης που του αρέσει να ρισκάρει στην ζωή, στον έρωτα και στα τυχερά παιχνίδια (ιδιαίτερα αν σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο δέχεται δυσαρμονικές  όψεις). Βέβαια, αυτός ο Άρης έχει και τις αδυναμίες του, καθώς δίνει τα πάντα για τους άλλους, δηλαδή  αυτά που θεωρεί αυτός ότι οι άλλοι χρειάζονται, χωρίς να εστιάζει στις πραγματικές τους ανάγκες, με αποτέλεσμα, είτε να γίνεται καταπιεστικός, είτε να θεωρεί τους άλλους αχάριστους που δεν μπορούν να εκτιμήσουν την βοήθεια του.

Ένα από τα δυνατά στοιχεία αυτού του Άρη είναι η έντονη σεξουαλικότητα του η οποία ανάλογα με τις όψεις που κάνει σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο με τον Ποσειδώνα, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα μπορεί να μας δείξει την ανάγκη του ατόμου για φαντασιακό σεξ, είτε να μας δείξει την σεξουαλική ταυτότητα του ατόμου. Και επειδή το ζώδιο του Λέοντα συνδέεται με την πλάτη και την καρδιά, τα άτομα που είναι γεννημένα με Άρη στο Λιοντάρι είναι επιρρεπής σε χτυπήματα στην πλάτη, αλλά και σε θέματα που αφορούν την καρδιά τους.

Ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα  στις 02/7 και θα παραμείνει μέχρι τις 18/8. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του η σεξουαλική μας διάθεση θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, ενώ δεν θα διστάσουμε να υπερασπιστούμε με πάθος τους δικούς μας ανθρώπους και τις επιθυμίες μας. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγουμε τις ριψοκίνδυνες κινήσεις και τις άκαμπτες απόψεις.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του στον Λέοντα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) καθώς και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς), ενώ θα δυσκολέψει ιδιαίτερα τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Λέοντα  θα έχει πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις:

  • Στις 08/07 ο Άρης θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή (4ο 26’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες και την αντίληψη των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) αλλά και των υπολοίπων ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες), που έχουν γεννηθεί το 1ου δεκαήμερο καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 11/07 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (6ο 13’), θα προκαλέσει νευρικά ξεσπάσματα στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 25/07 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία (14ο 57’), θα γεμίσει με ενέργεια και θα βοηθήσει να πάρουν γρήγορες και σωστές αποφάσεις οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και τους Κριούς του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  από το ζώδιο του Λέοντα τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια από τις πιο δημιουργικές και ερωτικές περιόδους την χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας , ενώ από την άλλη πλευρά θα σας κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικούς στον έρωτα και στο παιχνίδι της κατάκτησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι . Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας πιέσει να βρείτε γρήγορα λύσεις στις υποθέσεις που απασχολούν  το σπίτι , την οικογένεια  ή την ακίνητη σας περιουσία. Φυσικά θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγετε τις εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα είναι σαφέστατα μια πιο ευνοϊκή θέση για εσάς τους Διδύμους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του οι ρυθμοί σας θα γίνουν πολύ πιο γρήγοροι, ενώ  παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, εσείς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις. Επίσης θα έχετε και αρκετές  μετακινήσεις τόσο για δουλειά όσο και για διασκέδαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αποχώρηση  του Άρη από το ζώδιο σας μόνο χαρά θα φέρει σε εσάς τους Καρκίνους.
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις  συζητήσεις που αφορούν μια  νέα επαγγελματική συνεργασία και να διεκδικήσετε την θέση που σας ταιριάζει στον επαγγελματικό σας στίβο. Ενώ, θα κάνετε και έξοδα για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος  του Άρη στο ζώδιο σας είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Λέοντες.
Η παρουσία του στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να μπείτε σε δράση και να διεκδικήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας με πάθος, να αναλάβετε νέες ευθύνες και να μπείτε μπροστά για να προστατεύσετε όσους θεωρείτε ότι σας έχουν ανάγκη. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τις εκρήξεις θυμού σας, όταν νιώσετε ότι οι άλλοι δεν εκτιμούν αυτά που κάνετε για αυτούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια αρκετά δύσκολη στην διαχείριση της περίοδο για εσάς τους Παρθένους . Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα μεγεθύνει το άγχος και την ανασφάλεια σας, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα λειτουργήσετε παρασκηνιακά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να  ζήσετε στιγμές έντονου πάθους οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές.

ΖΥΓΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο αυτή την χρονική περίοδο. Η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο του Λέοντα  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πάρετε το ρόλο του πρωταγωνιστή στον κοινωνικό σας κύκλο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα βρεθείτε με φίλους σε διάφορες  κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ θα γνωρίσετε και σημαντικούς ανθρώπους οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας στο κοντινό μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις θα έχετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Σκορπιοί . Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας πιέσει  να προωθήσετε τα θέματα που αφορούν  την καριέρα σας  , ενώ, είναι πιθανό να αναλάβετε και νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας με αποτέλεσμα να νιώθετε ότι ο χρόνος δεν είναι αρκετός για να ανταπεξέλθετε σε όλες τις υποχρεώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια , ενώ οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν θετικές ειδήσεις σε θέματα Ανώτερων Σπουδών. Σε  προσωπικό  επίπεδο, θα ζήσετε στιγμές έντονου ερωτικού πάθους σε ένα ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο θα βρεθούν οι οικονομικές σας υποθέσεις. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να βρείτε τις καλύτερες για εσάς λύσεις στις  οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), και για να  προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Από την άλλη πλευρά,  ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ασχοληθείτε ουσιαστικά  με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων θα σας απασχολήσει το επόμενο χρονικό διάστημα εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του Άρη, απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βάλει στην διαδικασία να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον των προσωπικών σας σχέσεων και των συνεργασιών σας. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε μαζί τους θα χρειαστεί αρκετές φορές να κάνετε ασκήσεις διαχείρισης θυμού. Η λύση είναι να βρείτε άλλους τρόπους για να διοχετεύσετε την ένταση.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, ενώ σε αρκετούς από εσάς θα φέρει νέες επαγγελματικές ευθύνες, τις οποίες καλείστε να ολοκληρώσετε με επιτυχία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να διαχειρίζεστε το άγχος και να διοχετεύετε την ένταση της δουλειάς. Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την φυσική σας κατάσταση.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u