Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 8/3 – 15/3/2020


Κριέ

Το ότι βρισκόμαστε σε περίοδο νηστείας και προσευχής, δε σημαίνει ότι νηστεύουμε απ όλα για να ξεπλύνουμε τις αμαρτίες μας. Γιατί είναι αμαρτία τώρα που έρχεται οσονούπω η Άνοιξη, η φύση να σου χαμογελά, οι πεταλούδες να πηγαίνουν από λουλούδι σε λουλούδι, τα πουλάκια να κάνουν τσίου τσίου και το δικό σου το πουλάκι να κάνει “μούγκα”. Η ερωτική ανανέωση, σου είναι πλέον απαραίτητη. Βγες στον ήλιο να ξεμουχλιάσεις, πέτα τις αρνητικές σκέψεις, ξέχνα εκείνες που ερωτικά τουλάχιστον σου έσπασαν τον τσαμπουκά και μην ασχολείσαι με τα παλιά ξινά σταφύλια που προέρχονται από το ερωτικό σου παρελθόν. Κι αν ένας τέτοιος ξενέρωτας σε επισκεφτεί, πες του “για σένα μωράκι είχαμε αλλά μας τελείωσε”. Σε περιμένουν μεγάλες στιγμές  ερωτικής ηλιοφάνειας, αρκεί να δείξεις τον παλιό καλό και μάχιμο ερωτικά εαυτό σου, αρκεί τις ευκαιρίες να τις δημιουργήσεις εσύ.

Ταύρε

Κοίτα και αρέσεις και τραβάς τα βλέμματα και η Άνοιξη τελικά σου πάει. Δεν αποκλείεται ήδη να πολιορκείσαι ερωτικά από εκεί που δεν το περιμένεις αλλά και να μην το έχεις πάθει, περίμενε και σου έρχεται. Βέβαια λόγω τον κρυφών και φανερών προσόντων σου, κάποιος ερωτικός σατανάς, μπορεί να σε πλευρίσει, με σκοπό να εκμαιεύσει τη συγκατάθεση της σκέψης σου για να σε εκμεταλλευτεί συναισθηματικά. Παίζει κι αυτό να το ξέρεις. Γιατί έχεις ένα κακό ελάττωμα. Αντί να κυνηγήσεις εσύ την ερωτική σου τύχη,περιμένεις να πέσει στο χέρι σου να ώριμο φρούτο. Όχι φίλε είναι λάθος τακτική. Εσύ να διαλέγεις ποιος ή ποια θα γίνει το συντροφάκι σου και να το παλεύεις μέχρι να το κατακτήσεις και όχι αν σου λάχει το οτιδήποτε, που σου κουνάει την ουρά του, στο τέλος να πέφτεις με τα μούτρα. Πρόσεχε τους κόλακες λοιπόν και μη μασάς στην παραμύθα. Παίξε μπαλίτσα.

Δίδυμε

Εσύ δεν ερωτεύτηκες ακόμα; Κακώς. Σου λείπει η έμπνευση ξεκάθαρα. Η Άνοιξη μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ, γιατί για όσα τρέχεις και σε τρέχουν στη ζωή σου, είναι όλα ξενέρωτα. Φίλε δε μπορεί έξω να βλέπεις τον οργασμό της φύσης και εσύ στη φυσική διαδικασία να παραμένεις αμέτοχος. Που είναι ο δικό σου δημιουργικός οργασμός; Ο οίστρος και η εκτόνωση; Αντί λοιπόν να σου στέλνουν βρόμικα ερωτικά μηνύματα η ΔΕΗ ο ΟΤΕΣ και οι τράπεζες και ξέρεις εκ των προτέρων, ότι όλοι αυτοί σε θέλουν για τα λεφτά σου, στείλε εσύ τα δικά σου μηνύματα και να ξέρεις ότι μετά από αυτό θα κάνεις να λαμβάνεις. Δείξε στο σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου την ευχέρεια που έχεις να κάνεις διπλό ελιγμό επάνω στις μύχιες φαντασιώσεις και επιθυμίες του. Σκέψου ότι ακόμα κι αν όλα γύρω σου καίγονται, τι καλά που θα ήταν να είχες κάπου αλλού, πιο σέξι, να στείλεις το νου σου. Ας πούμε πάνω σε ένα δασύτριχο στέρνο, ή μια καμπύλη ολικής επαναφοράς.

Καρκίνε

Κούνα λίγο το κορμί και το μυαλό σου, γιατί εκεί έξω, υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να ξέρουν πως οι αρμονικές καμπύλες σου μπορούν να ελιχθούν. Δεν ακούω κουβέντα καβουράκι μου από σένα. Γιατί ενώ ξέρεις ότι τελευταία αρέσεις και ξεσηκώνεις θύελλες, εξακολουθείς να είσαι αναποφάσιστο. Στην τελική δε σου είπαμε να πάς να παντρευτείς. Αυτή τη ρετσινιά που κουβαλάς χρόνια, ότι το μόνο που ζητάς σε μία σχέση, είναι στο τέλος να παντρευτείς καλό θα ήταν να την ξεπεράσεις. Όχι, κάτι τέτοιο μας έδωσες να το καταλάβουμε απ την καλή κι απ την ανάποδη, ότι δεν υφίσταται.  Άρα από τη μια μας προκαλείς αλλά από την άλλη μας έχεις λάδι λάδι και τηγανίτα τίποτα. Κι όποιος πηγαίνει να τρυγήσει τους καρπούς σου, τον μαστιγώνεις ανελέητα με τη συμπεριφορά και τον παλιοχαρακτήρα που υιοθέτησες.  Τουλάχιστον δεν πήγαινες να μονάσεις για να μη σε βλέπουμε και μας ξεσηκώνεις. Επίτηδες το κάνεις παραδέξου το.

Λέοντα

Παίζεις με το ορμονικό μας σύστημα, τις τεστοστερόνες και τα οιστρογόνα μας. Εκμεταλλεύεσαι το γεγονός, ότι δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην εικόνα σου και βγάζεις τους πόθους μας σεργιάνι, από όπου κι αν περνάς. Παλιά τουλάχιστον μας προκαλούσες. Τώρα όπως έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και την καριέρα σου,που να μας δώσεις χρόνο να τραγουδήσουμε τον έρωτά μας για την πάρτη σου.  Και σε ρωτώ γιατί αναρωτιέμαι: Τι βρίσκεις με τον εργασιακό σου όγκο; Και ο δικός μας όγκος ο συναισθηματικός, πως θα εκτονωθεί. Πλάσμα βασιλικά πλασμένο, εκεί έξω υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να τους χρίσεις ιππότες ή δεσποσύνες με το αυτό σου (με το σπαθί σου). Γιατί στον έρωτα, όλα με το σπαθί σου τα καταφέρνεις. Αλλά εδώ και καιρό, το έχεις βάλει στο θηκάρι κι έχει ερωτικά σκουριάσει. Όχι πως σε χαρακτήρισα “ανέραστο” όμως εκεί θα καταλήξεις στο τέλος να το ξέρεις.

Παρθένε

Καλά που έχουμε κι εσένα. Αλήθεια όμως, πως τα κατάφερες τελικά να ασχοληθείς με τα ερωτιλίκια και όχι με ότι μέχρι σήμερα συνήθιζες ; Ο έρωτας είναι ένα σύστημα δίχως όρια κι εσύ μετέτρεψες τον εαυτό σου σε διαχειριστή.  Σε παραδέχομαι. Λίγους απ το σινάφι σου γνωρίζω πλέον, που να μην είναι ερωτευμένοι. Κοίτα λοιπόν να είσαι μέσα σ αυτούς γιατί η ρέντα που θα έχεις το διάστημα αυτό, δε λέγεται. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες και τους σατανάδες που θα σου παρουσιάζονται και πέρνα καλά. Οι δουλειές μπορούν να περιμένουν. Οι ανομολόγητοι πόθοι όμως όχι. Κι επειδή μας έχεις γίνει ένας τέτοιος, ευλόγησον δέσποτα. Άσε που στο σεξ έχεις μάστερ. Διότι πλάσμα υπέρ του δέοντος αναλυτικό, το έχεις κεντήσει το πράγμα στη λεπτομέρεια. Άσε που η τόλμη σου κυμαίνεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Τυφώνας ερωτικός έχεις γίνει. Μπόρα ανοιξιάτικη. Αστραπόβροντο των ενδόμυχων ερωτικών μας σκέψεων. Κάνε ένα ψυχικό.

Ζυγέ

Η Άνοιξη κοντεύει να μας μπει βαθιά και δε σε βρίσκουμε πουθενά. Κλείστηκες στο σπίτι και στις έννοιες σου και αντί να ακολουθήσεις τον ανθοστόλιστο οργασμό της μητέρας φύσης, ποτίζεις κάτι γλάστρες μαραμένες, σαν τη μαραμένη μου γαρδένια. Τροβαδούρε του έρωτα, βγες με τη φλογέρα σου και ύμνησέ μας (ευγενικά στο λέω). Παίξε με τις χορδές μας και κάνε μας να κελαηδήσουμε ερωτικά. Η κατάθλιψη είναι χειμωνιάτικη συνήθεια ξεπέρασέ τη. Έτσι κι αλλιώς μας έχεις μια ζωή στο τάξιμο και στο περίμενε. Τώρα στην έχει βαρέσει και δεν κάνεις ούτε αυτό. Ρε μπας και έπαθες αφλογιστία; Δεν πειράζει, καμιά φορά αυτά συμβαίνουν. Έλα να σε ανάψουμε εμείς. Έλα όμως γιατί σε περιμένουμε μέρες να φανείς κι ανησυχούμε. Αλλιώς να ξέρεις μωράκι, ότι είναι θέμα χρόνου να σε εντοπίσουμε. Αν θες να παίξουμε κρυφτούλι στα σκοτεινά, πες το κι έγινε. Όμως κάνε κάτι γιατί μας έχεις βάλει σε μια ατέρμονη κι αδικαιολόγητη αναμονή.

Σκορπιέ

Εσένα τα περιθώρια να στέκεσαι ήσυχος ατάραχος κι άπραγος ερωτικά, συγνώμη σου τελείωσαν. Από δω και στο εξής, θα δεχτείς τις ερωτικές επιθέσεις τη μία πίσω στην άλλη. Γουστάρεις δε γουστάρεις. Και ποιος σε ρωτάει αν θέλεις να προκαλέσεις την ερωτική σου τύχη ή όχι. Θα σε προκαλέσει αυτή. Και ξέρεις είναι σκληρή όταν σκληραίνει. Και πως να μη σκληραίνει όταν θεαθείς στον ερωτικό της ορίζοντα; Είτε βγεις απ τη σπηλιά σου είτε όχι, θα έρθει να σε βρει και θα σου χώσει μία “γκαπ” στο κεφάλι να ισιώνεις. Δε σε εκβιάζω, σε προειδοποιώ. Άλλωστε η εποχή των παγετώνων έχει παρέλθει αιώνες τώρα και βρισκόμαστε επί του φαινομένου του θερμοκηπίου. Εσύ θα παραμείνεις ψυχρός κι αμετανόητος; Θα είσαι ανόητος αν το πιστέψεις αυτό. Οπότε μωράκι σκοτεινό των μύχιων κι ανομολόγητων πόθων μας, ότι δε μπορείς να αποφύγεις…χαλάρωσε κι απόλαυσέ το. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Φιλιά στο λαιμουδάκι.

Τοξότη

Η ερωτική Άνοιξη ξεκινάει από το κέφι και το χαμόγελο που σκορπάς αβέρτα από δω και από κει. Αχ και να ήξερες, πόσο σκληρό γίνεται το πάθος μας για σένα, όταν μας κάνεις σκέρτσα και τσαλιμάκια, έτσι για να παίξεις με τις χορδές του μπουζουκιού μας. Γιατί παίζεις μαζί μας παραδέξου το κι εμείς αυτό το γουστάρουμε αμετανόητα, μιας και μόνο εσύ μπορείς να μας βγάζεις από τη βαρυχειμωνιά. Έτσι λοιπόν βάλε τα πολύχρωμα λουλούδια της ψυχής σου, σε μέρος φανερό και ακολούθησε τη φυσική ροή του προορισμού σου. Τρέλανέ μας ανοιξιάτικα. Φτου λοιπόν να μη σε ματιάσω, επιτέλους βρήκες το κέφι σου και μας αναστατώνεις. Χωρίς εσένα, όλα θα ήταν άγευστα, άνοστα κι ανούσια. Σε περιμένουμε να μας ερωτευτείς, έστω και για ένα τέταρτο της ώρας. Κι αν δίπλα σου έχεις γκομενάκι που ομοιάζει με ξινισμένη λεμονιά, στείλε το στο αγύριστο, αφού έξω από την πόρτα της καρδιάς σου, υπάρχει μεγάλη χρονική αναμονή, επίδοξων ερωτικών τροβαδούρων.

Αιγόκερε

Άκου φίλε. Ο χειμώνας μας τελείωσε κι εσύ με την Άνοιξη έχεις μια βραδυκίνητη επαφή. Τελευταία, δεν υπηρετείς, ούτε τη φήμη σου, που έλεγε, ότι μπορείς να κουλαντρίσεις, και το στεφάνι σου και το πλάσμα με το θεϊκό κορμί που σου έκανε γραμματειακή υποστήριξη.   Τι ερωτική ανορεξία σε έχει πιάσει; Τώρα που ζουζουνίζει η πλάση όλη, βρήκες να στραβώσεις; Απορώ μαζί σου πραγματικά. Που πήγε ο επαγγελματισμός σου στο κορμί μας. Η καριέρας σου στην εκτόνωση των πόθων μας;  Τσιγκούνης έχεις γίνει τελευταία, σε χρήματα κι αισθήματα να ξέρεις. Δεκάρα τσακιστή δε δίνεις για την πάρτη μας. Αιγόκερε με όλο το σεβασμό, θα ήθελα να σε προειδοποιήσω, ότι εκεί έξω το πολύχρωμο γαϊτανάκι του έρωτα, έχει ξεκινήσει να χορεύει χωρίς εσένα. Θα μείνεις πίσω στη στοχοθεσία να το ξέρεις και θα χάσεις ακόμα και το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου αν συνεχίσεις έτσι.

Υδροχοάρα μου

Ξέρω ότι τελευταία τα πολλά-πολλά ερωτιλίκια, έχεις αρχίσει και τα βαριέσαι, όπως το κύριε ελέησον ο παπάς. Τώρα μπακουριάζεις και διώχνεις από δίπλα σου κάθε ερωτικό πειρασμό που έχει βλέψεις να σου μπει μες στην καρδιά σου. Σε καταλαβαίνω, αν και δεν βρισκόμαστε στην ίδια φάση. Μέσα στον οργασμό της Άνοιξης, άρχισες να βάζεις στο στόμα σου, πράγματα που δεν έβαζες ποτές. Όρους και προϋποθέσεις. Να βρεις ένα καλό παιδί να έχεις σταθερά δίπλα σου, ή μια κοπέλα επιτέλους να νοικοκυρευτείς. Πες μου ότι μου κάνεις πλάκα; Κάποιοι από το σινάφι σου, άκουσα πως ψάχνουν ταίρι με χρήματα κι αισθήματα. Πολύ συμφεροντολογικό αυτό και πραγματικά κι έπεσα από τα σύννεφα όταν το έμαθα. Μου είναι αδιανόητο να ακούω από σένα κουλά, που δεν ταιριάζουν στο μη αναμενόμενο προφίλ σου. Μήπως πήγες κάπου και σε ψέκασαν; Φίλε η αλήθεια είναι ότι ερωτικά, δε σου βγαίνει η πασιέντζα, αλλά όχι και να αλλάξεις τον γοητευτικό σου παλιοχαρακτήρα. Σύνελθε.

Ψαράκι

Συγκεντρώσου στο παρασύνθημα και κάνε σινιάλο να ξεκινάμε σιγά σιγά να ερωτευόμαστε. Παίξε τον καταλυτικό ερωτικό σου ρόλο και ταξίδεψέ μας, στα πολύχρωμα ανθέμια του έρωτά σου. Θέλουμε να μας κάνεις να αισθανθούμε, τον οργασμό της Άνοιξης μέσα μας. Γιατί μόνο εσύ μπορείς να μας ταξιδέψεις σε μαγικά νησιά αιώνιας Άνοιξης, έστω και μόνο με το νου ή με τη φαντασία σου την πλανεύτρα, που είναι η πιο μεγάλη ψεύτρα. Τελευταία έπεσες με τα μούτρα στους στόχους και τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και έχεις γίνει στυγνός επαγγελματίας, τόσο, που πέρασες και τους Αιγόκερους. Πλάκα κάνεις. Αλλιώς δεν εξηγείται που εδώ και καιρό έχει μαυρίσει το μάτι μας, περιμένοντας να σου περάσουν τα ψυχολογικά, για να ακούσουμε εκ νέου το πουλάκι σου να μας τραγουδά ερωτικά τραγούδια. Επειδή λοιπόν έχεις την έμφυτη τάση να ξεχνάς τι ήθελες να κάνεις και να είσαι αφηρημένο, σου υπενθυμίζω, ότι ο προορισμό σου είναι να μας αφυπνίζεις τους πιο βαθιούς κι ανομολόγητους πόθους μας. Για ξεκίνα…

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτός θα ήταν, το κλ ...

Astro-Μηνύματα από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Είμαστε στο δεύτερο μισό ενός έτους τόσο διαφορετικού από όλα όσα ξέραμε. Η περίοδ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Τίτλος, χαρακτηρισμός, ρόλος, ιδιότητα, ταμπέλα. Ειδικά με τη λέξη «ταμπέλα» συνειδ ...

Astro-Μηνύματα από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Ο πλανήτης και ο κόσμος έγινε μικρός και έτσι ότι συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, δ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο θα υποδεχτούμε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, εν ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 28/6 – 5/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Λεπτεπίλεπτοι τρόποι, αέρινες κινήσεις, λεπτό πάτημα, elegant συμπεριφορά, πληθυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u