Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 8/9 – 15/9/2019


Κριέ

Θα πρέπει να γίνεις περισσότερο δημιουργικός και να μη βαριέσαι, κάθε φορά που σε προτρέπω να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου. Ξέρω, μπορεί να το θεωρείς “άκυρο” ο κόσμος να καίγεται, εσύ να τρέχεις σα τρελός για να προλάβεις τις υποχρεώσεις  κι εγώ να σου λέω την ώρα που κάνεις το λαγό, “στάσου υπάρχει και ο έρωτας”. Αλλά ρε φίλε ούτε το ένα κάνεις ούτε το άλλο. Το πιο κοντινό τις επόμενες ημέρες, είναι να κάνεις “ταβανοθεραπεία” παρά να ξεκουβαλήσεις να λύσεις κανά ζήτημα της ζωής σου. Άρα τί σου χρειάζεται; Έμπνευση. Κι αυτό το τυπάκι με τα βελάκια στο χέρι, που τριγυρνά στη φαντασία των ανθρώπων, έχει ανάγκη να του δείξεις το στόχο. Το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου. Το άτομο που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά. Σκέψου το.

Ταύρε

Την “αποψάρα” σου να προσέξεις τις μέρες αυτές, γιατί το ταίρι σου μπορεί κάποιες στιγμές να θέλει χαδάκια και τρυφερότητα κι εσύ να του κάνεις κήρυγμα επί παντός του επιστητού. Ξέρω ότι τα πράγματα στη ζωούλα σου δεν εξελίσσονται όπως θα γούσταρες αλλά δε σου φταίει κανείς άλλος γι αυτό, εκτός από τον εαυτό σου, που μπαστακώθηκε και δεν κινητοποιείται να αλλάξει τα πάντα γύρω του. Αφού το σύμπαν στο είπε ξεκάθαρα. Μάστορα αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις. Ή τα αλλάζεις όλα ή στα αλλάζω όλα, φασαρία να γίνεται. Ούτε τον έρωτα δε μπορείς να τον κερδίσεις πλέον με την ίδια τακτική που ακολουθούσες μέχρι σήμερις. “Πέσε μήλο να σε φάω”. Σκέψου καινούργιες στρατηγικές άλλα κόλπα. Κούνα λίγο το κορμί σου Σίνανάι Γιάβρουμ Σίνανάι.

Δίδυμε

Εσύ φίλε, θα μπορούσες να κάνεις το ταίρι σου, ή το αντικείμενο του πόθου σου που θέλεις να ρίξεις, να σε κυνηγάει σαν τρελό του απωθημένο, αφού πολυμήχανος είσαι, μπλα-μπλάς είσαι, σκέρτσα να κάνεις ξέρεις και να επινοείς σε χρόνο ντε τε, το επόμενο κόλπο που θα το τρελάνεις. Αντ’ αυτού, σε έχει πάρει η μπάλα με ότι συμβαίνει στη δουλειά σου στους λογαριασμούς και στις υποχρεώσεις σου κι όταν γυρίζεις στη φωλιά σου, είσαι ήδη πρησμένος για να απαιτεί από σένα το ταίρι σου τρυφερότητα. Και φυσικά, η ματιά σου(που την κάνω εικόνα τώρα), δε είναι ούτε τρυφερή, ούτε σαγηνευτική, τις στιγμές που σου τρίβεται. Μήπως όμως εάν υπήρχε ένα πικάντικο σενάριο στη ζωή σου, παράλληλα με όλα αυτά, να ήταν η διαφυγή σου; Λέω εγώ τώρα…

Καρκίνε

Γνωρίζω από πρώτο χέρι, πόσα την εποχή αυτή καλείσαι να συνδυάσεις, να αντιμετωπίσεις με ημερομηνίες που λήγουν, να αφήσεις βαρίδια που σέρνεις κυρίως μέσα σου, να κάνεις το χαζό όταν ακούς χαζά και να πνίγεις το δίκιο σου με την πρώτη ευκαιρία. Γνωρίζω ότι πολλοί είναι εκείνοι που υπάρχουν στη ζωή σου και η αναπνοή τους επιβαρύνει τη θέση τους με αποτέλεσμα να γυρίζει το μάτι σου, όταν τους ακούς. Ακόμα και τον έρωτα, θέλεις να τον αρχίσεις στην κλοτσοπατινάδα. Όμως δεν είναι έτσι ρε φίλε. Έχεις μια προκατάληψη απέναντί του παραδέξου το. Νομίζεις ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι σαν κι αυτούς που γνώρισες μέχρι σήμερα. Θα σου πω λοιπόν να δώσεις την ευκαιρία σε μερικούς φιλότιμους που προσπαθούν να σε πλησιάσουν και ας μη πιστεύω πως το αξίζουν.

Λέων

Τα γκομενικά σου την εποχή αυτή, μοιάζουν σαν την οικονομική σου κατάσταση. Τα έχεις εξαντλήσει και ψάχνεις καινούργιους πόρους. Είναι σκληρό για έναν τύπο σαν κι εσένα, να είναι μπατίρης από λεφτά, μπατίρης κι από έρωτα. Όμως την εποχή αυτή, κάτι θα συμβαίνει και θα τα καταφέρνεις. Τα εξτραδάκια σου θα τα έχεις, να βουλώσεις καμιά τρύπα με τους λογαριασμούς που έσκασαν και να βουλώσεις και καμιά τρύπα στην καρδιά σου. Δεν το λες κακό. Βέβαια εσύ είσαι μαθημένος στα πολλά, αλλά να μη νομίζεις πως κι εμείς γουστάρουμε τα λίγα. Και πάψε συνεχώς να παραπονιέσαι, γιατί γίνεσαι αχάριστος. Δε μπορώ να ακούω να λες περίλυπος: Εφτά νομά εφτά ψωμιά κι εγώ ο καημένος ένα. Ένα θα έχεις ρε φίλε. Ένα τη φορά. Σε χαλάει;

Παρθένε

Αφού εσύ καλά το πήγαινες το γράμμα και στα ερωτικά είχες αλλάξει το ρεπερτόριό σου, στον τρόπο που τα αντιμετώπιζες. Τί σε έπιασε τις ημέρες αυτές και γύρισες στον παλιό κακό σου εαυτό; Όλη τη μέρα είσαι μέσα στη μίρλα και στη γκρίνια. Άσε που τό’ριξες πάλι στην κριτική. Δε φτάνει που έχεις τη ρετσινιά της ξινίλας την επιτείνεις κιόλας. Πάμε να αλλάξουμε γνώμη για σένα κι εσύ μας διαβεβαιώνεις, πως πρώτα βγαίνει η ψυχή κι ύστερα το χούι. Άκου λοιπόν τι θα σου πω. Επειδή καλά τα πήγες, όταν άλλαξες τροπάρι και δε στράβωνες κάθε φορά που στην έσπαγε το ταίρι σου ή το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου, με αποτέλεσμα να σε ερωτευθούν κι οι πέτρες, κράτα αυτή την τακτική, αν θέλεις να βρεις χαρά στα σκέρτσα σου. Κι άμα σε πιάνει το τρελό σου και πας να ξεστομίσεις σφιγμένος αυτά που δε σ αρέσουν, υπάρχουν σταγόνες δυσκοιλιότητας για να το ξεπεράσεις.

Ζυγέ

Πάντα έλεγα πως έχεις την ικανότητα να παραμυθιάζεις ερωτικά το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου, που ήσουν ικανός τόσο πολύ να μπαίνεις στο πετσί αυτού του ρόλου, που στο τέλος παραμύθιαζες και τον εαυτό σου. Έλα όμως που την εποχή αυτή, υπάρχει ερωτική λειψυδρία. Τώρα μόνο ο νάρκισσος που βλέπεις στον καθρέφτη σου, έμεινε να παραμυθιάσεις και αυτό το εξάντλησες. Επειδή μέρες τώρα έχεις τις κλειστές σου και επινοείς παράδοξους τρόπους για να σπάσεις την ερωτική σου ανία, ευκαιρία είναι να βγεις με τους φίλους σου που όλο το καλοκαίρι σε χάσανε, γιατί ήσουν κρυμμένος πίσω από τα βραχάκια της παραλίας ερωτοτροπώντας και δεν τους έδινες καμιά σημασία. Εντάξει ωραίος είναι κι ο εαυτό σου αλλά σαν τους φίλους τίποτα.

Σκορπίδι μου

Σου γράφω ένα γράμμα, όχι πως θέλω να στο δώσω, να έτσι για να μιλήσω λίγο μαζί σου. Το σύμπαν σου χάρισε έναν υπέρμετρο μαγνητισμό. Ένα ταλέντο να τραβάς για κάποιο αδιόρατο λόγο τα βλέμματα πάνω σου. Ένα πνεύμα εύστροφο να μας κάνεις τις εγκεφαλικές ταχύτητες να απορυθμίζονται όταν σε σκεφτόμαστε. Να μας κερδίζεις κι ας ξέρουμε ότι μαζί σου θα βγούμε χαμένοι. Όμως ότι ταλέντο μας δίνει το σύμπαν φίλε, δεν το έχουμε να το κρατάμε για τον εαυτό μας αλλά για να το χαρίζουμε. Και κάπου εδώ θα σου πω για άλλη μια φορά, να βγεις από τη σπηλιά σου έξω στο φως και να μας το μοιράσεις. Να μας ανακινήσεις τον εσωτερικό μας κόσμο. Να μας δείξεις πως είναι να ζει κανείς με πάθος και ένταση τον έρωτα. Φίλε χρωστάς. Σκέψου μας.

Τοξότη

Εσύ δεν είσαι φτιαγμένος για να διυλίζεις τον κώνωπα. Ούτε να αναζητάς τα βαθιά νοήματα του έρωτα και του πόθου. Είσαι του “ή τώρα ή ποτέ”. “Άντρα θέλω, τώρα τόνε θέλω”.  Αποφεύγεις τις βαριές συζητήσεις και την αναζήτηση νοηματοδότησης, που προσπαθεί το ταίρι σου, ή ο άνθρωπος που νταλαβερίζεσαι να σου εξηγήσει. Βαριέσαι θανάσιμα να επαναλαμβάνονται στο έρωτα καταστάσεις που χρόνισαν. Κι επειδή έχεις και σοβαρότερα πράγματα να κάνεις στη ζωή σου, ψάχνεις να βρεις την άκρη πιο ανάλαφρα. Καλά όλα αυτά, άμα τα γουστάρεις. Όμως τις μέρες αυτές, ότι δε σου αρέσει φίλε από την ερωτική σου ζωή, πρέπει να το εντοπίσεις μέσα σου και όχι στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σου. Εσύ έχεις το θέμα αλλά αντανακλαστικά και με φυγόπονο τρόπο, σου είναι πιο εύκολο να κάνεις τις προβολές σου στον άλλο. Σκέψου το.

Αιγόκερε

Στα ερωτικά σου φίλε, δεν είσαι ξεκάθαρος την εποχή αυτή. Προσπαθείς να τα συνδυάσεις όλα και δε σου βγαίνει. Και πως να σου βγει, όταν θέλεις να είσαι και παπάς παπάς και ζευγάς ζευγάς; Τι καλά που θα ήταν να μπορούσες να βγεις και να πεις, “από δω η γυναίκα μου κι από κει το αίσθημά μου”. Τί καλά που θα ήταν να μπορούσες να πεις, “αν είναι η αγάπη αμαρτία, θα βγω να το φωνάξω με λατρεία”. Γιατί μωράκι στα ερωτικά σου, είσαι αμαρτωλό. Κι αυτό κοινωνικά δεν είναι αποδεκτό. Προσωπικά εμένα σκασίλα μου αν είναι αποδεκτό, για σένα όμως δεν παίζει έτσι το σενάριο. Μη μου τσαμπουνάς όμως το “τάξις και ηθική” και μου κάνεις κεφάλι, γιατί θα γυρίσω και θα σου πω, “είσαι αμαρτωλή δε σε θέλω πια, είσαι αμαρτωλή, φύγε μακριά”. Ξεκαθάρισε.

Υδροχόε

Εσύ να πά να κάνεις παρέα με τους Ζυγούς, γιατί μια ομοιότητα στα ερωτικά, σας δέρνει αυτό το διάστημα. Χειμωνιάζει μωρό μου και η φωλιά σου ακόμα δε βρήκε ένα αποκούμπι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Κι αν βρήκε, σίγουρα δεν είναι αυτό που φαντάστηκες, ή αυτό που είχες και με τις παρλαπίπες σου έχασες. Εγώ θα σου πρότεινα να κοιμηθείς με την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου. Όπως νομίζεις ότι τις τιμάς εσύ, έτσι κι αυτές θα σου παρηγορήσουν τα κρύα σου σεντόνια. Για να μη σε αποθαρρύνω όμως, προλαβαίνεις πριν συννεφιάσει κι άλλο, να δοκιμάσεις εκ νέου την τύχη σου. Απλά να έχεις το νου σου γιατί τις μέρες αυτές άλλα θα σου λέει το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου κι άλλα θα εννοεί ή θα έχει σκοπό. Φιλιά από το υπερπέραν.

Ψαράκι μου

Κι εσύ να πάρεις σταγόνες για τη δυσκοιλιότητα τις μέρες αυτές. Κι αν δε ξέρεις που να τις βρεις, να πεταχτείς απέναντι στους Παρθένους, το διπολάκι σου να σου δανείσουν. Γιατί ξαφνικά σε έπιασε να οργανώσεις την ερωτική σου ζωή, χωρίς να έχεις καν σχέδιο για να βρεις τον τρόπο. Και μη μου το γυρνάς στα ψυχολογικά σου γιατί με κούρασες. Δε μπορεί να ξέρεις πιο είναι το σωστό και να κάνεις στο τέλος πατάτες. Απομυθοποιείσαι. Παρ’ όλα αυτά, για μια ακόμα φορά, θα σου δίνονται οι ευκαιρίες να επανορθώσεις τη βλακεία σου. Πρόσεξε μόνο γιατί δεν είναι ανεξάντλητες. Α, και κόψε αυτό που λες, ότι σου τυχαίνουν στον έρωτα μόνο προβληματικοί τύποι. Όχι φίλε, κρύβεις έναν τέτοιο μέσα σου. Από αυτόν ξεκίνα. (Όπως είδες, σήμερα δε σε χάιδεψα).

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Κριέ Ήρθαν οι απόκριες και η εποχή των ερωτικών μεταμφιέσεων. Πιστεύω να το έπιασε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Με τον πιο όμορφο τρόπο μας αποχαιρετά ο τελευταίος μήνας του χειμώνα, και δεν το λ ...

Astro-Μηνύματα από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Θετικά ξεκινάει η εβδομάδα αυτή, με καλύτερη διάθεση όρεξη και τονισμένη αισιοδοξ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Κριέ όχι μόνο λόγια Τόσο καιρό σε παρακαλάω να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση την ανιχ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Μετά από μια υποτονική εβδομάδα, η 4η εβδομάδα του Φεβρουαρίου όχι μόνο θα ξεκινήσε ...

Astro-Μηνύματα από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Την εβδομάδα αυτή πρακτικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, δεν πρέπε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u