Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 27 Απριλίου 2020


Κριός

Μπορεί να σας πιάσει ένας πονοκέφαλος με τα οικονομικά σας που σίγουρα θέλουν τακτοποίηση και συμμάζεμα αλλά το ότι ένας έρωτας θα σας έβγαζε από αυτή τη ρουτίνα, που ούτως ή άλλως όλοι θα την αντιμετωπίσουμε, είναι σίγουρο ότι το έχετε ανάγκη. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο, μια επαφή που κάνατε τελευταία, έστω και διαδικτυακά, να είναι μια γνωριμία που να εξελιχθεί ερωτικά και να γίνει μια πολλά υποσχόμενη φάση. Για σκεφτείτε λοιπόν εάν σας έτυχε κάτι τέτοιο;

Ταύρος

Διάφορες επανασυνδέσεις θα έχετε αυτό τον καιρό. Θα συναντήσετε ανθρώπους που μπορεί να έχετε να πάρετε νέα τους χρόνια. Συμμαθητές, ή φίλους, συνεργάτες και ανθρώπους που κάποτε είχατε ίδιες δραστηριότητες. Σε αυτή λοιπόν τη φάση, δεν αποκλείονται και κάποιοι που ανήκουν στο ερωτικό σας παρελθόν, ανεξάρτητα από την προσωπική σας κατάσταση, είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε είστε μόνοι το διάστημα αυτό. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνετε σίγουρα θα το χαρείτε .

Δίδυμοι

Πολύ παρασκήνιο θα έρθει στην επιφάνεια τις ημέρες αυτές και ίσως μάθετε και κάποια σχόλια που θα σας στεναχωρήσουν που θα αφορούν την εξέλιξη πολύ προσωπικών σας θεμάτων, όπως αυτά που σχετίζονται με την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Λίγο μετά θα ακολουθήσουν και κάποιες αποκαλύψεις που μάλλον θα σας κάνουν να πέσετε από τα σύννεφα, για κάποιους ανθρώπους που εκτιμούσατε μάταια μέχρι σήμερα. Κρατήστε λοιπόν την ψυχραιμία σας για να μάθετε τη συνέχεια.

Καρκίνος

Μία πιο δυναμική περίοδος ξεκινάει για εσάς από σήμερα και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα εκτός από τον επαγγελματικό σας κύκλο, θα χρειαστεί να διευρύνεται και τον κοινωνικό ή φιλικό και να κάνετε σοβαρές και κατάλληλες για το όφελός σας γνωριμίες. Κάπου εδώ, ίσως και να γνωρίσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας, άξιο να σταθεί δίπλα σας, ενώ εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να την πάτε ένα βήμα μπροστά.

Λέων

Σε μια τέτοια δημιουργική περίοδο, όσο και αν είστε απορροφημένοι από το που θα πάνε τα επαγγελματικά και η καριέρα σας, σίγουρα τις ημέρες αυτές, ο ερωτικό σας τομέας, θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Άλλοτε γιατί, ερωτικοί πειρασμοί θα ξεπηδούν από εκεί που δεν το περιμένετε κι άλλοτε γιατί, εσείς θα μπείτε στη διαδικασία να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη. Δεν αποκλείονται μάλιστα την εποχή αυτή και οι ερωτικές επανασυνδέσεις, εφόσον το επιθυμείτε.

Παρθένος

Ένας φίλος ένας παλιός συμμαθητής ή συμφοιτήτρια, ακόμα και ένας παλιός σας συνεργάτης, θα γίνει η αιτία την εβδομάδα αυτή, να χαρείτε, που θα επικοινωνήσετε ύστερα από τόσο πολύ καιρό, μπορεί και χρόνια. Ταυτόχρονα όμως, ίσως μία από τις σχέσεις αυτές, να μετατραπεί και να αποκτήσει μάλιστα ερωτική χροιά. Εάν σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση, και είστε αδέσμευτοι, τότε να ξέρετε ότι η ερωτική σας τύχη σας χαμογελά. Οι δεσμευμένοι  προσέχετε λίγο.

Ζυγός

Εκείνο που χρειάζεται να αλλάξετε το διάστημα αυτό, είναι η εσωστρέφεια που έχετε καλλιεργήσει και η απομόνωση που νομίζετε ότι σας προσφέρει ασφάλεια. Άνθρωποι από το παρελθόν επικοινωνούν ή επιδιώκετε να επικοινωνήσετε μαζί τους, ή δεν αποκλείεται εσείς να  προσπαθήσετε στο να έρθετε σε επαφή. Το ερωτικό παρελθόν χτυπά ξανά την πόρτα της καρδιάς σας. Αν το επιθυμείτε εσείς, μπορείτε να προσπαθήσετε τώρα  στην κατεύθυνση επανασύνδεσης.

Σκορπιός

Μάλλον η διάθεσή σας να τα σπάσετε αυτή τη βδομάδα με ανθρώπους που τελικά δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων θα είναι έντονη. Έρωτες ανεκπλήρωτοι ή έρωτες που έκλεισαν άδοξα τον κύκλο τους, θα έρχονται στο μυαλό σας και θα σας δημιουργούν οι μνήμες τους συναισθήματα οργής και αγανάκτησης. Θυμηθείτε όμως ότι ο τρόπος που σκέφτεστε να τους αντιμετωπίσετε ή να έρθετε σε επαφή, δε θα σας φέρει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα και ίσως τα κάνουν χειρότερα.

Τοξότης

Η Άνοιξη όλο και σας γνέφει να βγείτε έξω από το καβούκι σας και σίγουρα θα ξεσηκωθείτε ερωτικά. Μάλιστα ίσως το τελευταίο διάστημα, να έχετε κάνει μια επαφή μέσω διαδικτύου, με έναν άνθρωπο που σας έχει κινήσει με το λόγο του και το πνεύμα του την περιέργεια να τον γνωρίσετε. Τώρα θα έχετε και την ευκαιρία. Αυτό ισχύει, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Εξάλλου ο έρωτας έχει σκοπό να σας προκαλέσει ασυνήθιστα.

Αιγόκερως

Νέες γνωριμίες φιλίες ή συνεργασίες μπαίνουν στη ζωή σας, και κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ενδιαφέρουσα. Επαφές με ανθρώπους που είχατε να δείτε καιρό ή να μάθετε νέα τους, μπορεί και από το ερωτικό σας παρελθόν , κάνουν εκ νέου την παρουσία τους έντονη και προκαλούν τη σκέψη σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο έρωτας να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας, στο πρόσωπο ενός παλιού σας συνεργάτη ή ενός ανθρώπου που κάποτε βρεθήκατε στον ίδιο χώρο.

Υδροχόος

Το ερωτικό σας παρελθόν θα σας απασχολήσει έντονα τις επόμενες ημέρες. Ίσως μάλιστα να υπήρξε ένα πρόσωπο σταθμός στη ζωή σας κάποτε και που τώρα η απουσία του από τη ζωή σας, να είναι πραγματικά έντονη. Σκεφτείτε λοιπόν εσείς να είστε εκείνοι που θα πάρετε την πρωτοβουλία, να έρθετε σε επαφή μαζί του, αφού ευνοούνται οι ερωτικές επανασυνδέσεις το διάστημα αυτό. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας, προσπαθήστε να κερδίσετε το ερωτικό παιχνίδι με τόλμη.

Ιχθύς

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, ίσως να βρείτε δυσκολία να εκφράσετε εκείνα που συναισθηματικά και ερωτικά, πραγματικά θα επιθυμούσατε. Πιθανόν να έρθουν στιγμές που να μην μπορέσετε να βρείτε τα λόγια. Όμως αυτό θεωρήστε το ως κάτι παροδικό. Μία συνάντηση από τα παλιά, μπορεί και μέσω διαδικτύου, ίσως να γεννήσει μέσα σας ερωτικά συναισθήματα. Αν βρίσκεστε όμως ήδη σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, προσέξτε γιατί μπορεί να διαταραχτεί.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!