Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020


Κριός

Η εσωτερική ένταση που υπάρχει μέσα σας, γίνετε εύκολα αντίδραση και εκνευρισμός ακόμα κι αν σας δώσουν ασήμαντες αφορμές και αιτίες. Για το λόγο αυτό, προσπαθήστε να αποφύγετε σήμερα με το σύντροφό σας τις σοβαρές συζητήσεις. Ούτε να τις προκαλέσετε, ούτε να δείξετε πρόθυμοι να λύσετε τα θέματά σας, γιατί θα είστε “άτεχνοι” στην εκφορά του λόγου, όπως και αν το εννοήσετε αυτό. Ένα ατελέσφορο φλερτ, μπορεί να γίνει η αιτία να τσακωθείτε με τον άνθρωπο που σας έκανε να νομίσετε ότι μπορεί να έχετε μέλλον μεταξύ σας. Ενώ δεν αποκλείεται ένας πρώην σύντροφος να σας εκνευρίσει με τη στάση του.

Ταύρος

Σίγουρα όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά ανάμεσα σε σας και στο σύντροφό σας, μέσα από τη συζήτηση διερευνάτε τους λόγους. Όμως σήμερα θα έχετε τόσες αντιθέσεις μεταξύ σας, ως προς τη σοβαρότητα των λόγων που απασχολούν εκείνον κι εσάς, που άκρη δε θα βγάλετε, εάν επιχειρήσετε να διορθώσετε τα πράγματα. Από την άλλη μεριά, εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, μια φιλική παρεξήγηση, μπορεί να δημιουργήσει ερωτικά ανταγωνιστικό κλίμα, ίσως και ζήλια για μια επιτυχία σας. Θα σας ασκηθεί κριτική από ένα αγαπητό σας πρόσωπο, με τέτοιο ύφος, που η συμπεριφορά του, θα σας παραξενέψει. Οι λόγοι θα είναι οι παραπάνω.

Δίδυμοι

Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ, όσο οργανωτικοί κι αν είστε, όσο κι αν τρέξετε για να τις προλάβετε. Για το λόγο αυτό, προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο στη διάρκεια της μέρας για να τον αφιερώσετε στην προσωπική και ερωτική σας ζωή. Άλλωστε τις ημέρες αυτές, οι ερωτικές προκλήσεις δε θα λείψουν, όπου και αν βρεθείτε. Εκδηλώσεις θαυμασμού μπορεί να έχετε τόσο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, όσο και στους φιλικούς κύκλους που θα κινείστε. Από κει και πέρα, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να εξακολουθείτε να είστε μόνοι και ασυνόδευτοι. Σκεφτείτε το.

Καρκίνος

Η προσωπική και αισθηματική σας ζωή αλλάζει και γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, αφού σε όποιο χώρο και αν παρευρεθείτε, τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας. Με δυναμισμό αισιοδοξία αλλά και αποφασιστικότητα, θα πάρετε από τη ζωή και τον έρωτα εκείνο που πραγματικά σας αξίζει, πολύ πιο σύντομα από όσο περιμένετε. Ο έρωτας σας αιφνιδιάζει ευχάριστα σήμερα, με την έντονη συμπάθεια που θα σας δείξει ένα πρόσωπο με κύρος και αναγνωρισιμότητα Δεν είναι απαραίτητο να συναινέσετε στις προθέσεις του, διατηρήστε το όμως στην αυλή των θαυμαστών σας, αφού κάποια στιγμή θα το χρειαστείτε για να προωθήσει με τον τρόπο και τη δύναμη που διαθέτει ένα στόχο σας.

Λέων

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τους ανθρώπους που νοιάζεστε, αγαπάτε και σας αγαπούν, αφού η αφοσίωσή σας στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, σας απορρόφησε παραπάνω από όσο θα έπρεπε για αρκετά μεγάλο διάστημα. Να ξέρετε ότι ο σύντροφός σας θα αναγνωρίσει την προσπάθειά σας και ίσως τώρα να σας προτείνει κάτι που θα προχωρήσει τη σχέση σας, ένα βήμα μπροστά. Εάν είστε μόνοι, οι ερωτικοί πειρασμοί δε θα σας αφήσουν ήσυχους. Προσέξτε όμως να μην είναι από το περιβάλλον της εργασίας σας.

Παρθένος

Μια αρκετά επικοινωνιακή ημέρα ξεκινάει για σας, όπου θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή, με πρόσωπα που θα έχουν τον τρόπο ή τη δύναμη να προωθήσουν στόχους ή φιλοδοξίες σας. Η παρουσία σας και μόνο προκαλεί τη συμπάθεια των συναδέλφων και των συνεργατών σας, ενώ δημιουργείτε τις καλύτερες εντυπώσεις, όπου και αν παρευρεθείτε. Έτσι αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, δεν αποκλείεται να βρείτε το άλλο σας μισό, στο πρόσωπο ενός συνεργάτη σας, ή ενός ατόμου που δραστηριοποιείστε για τον ίδιο καλό σκοπό. Αν συντροφεύεστε φροντίστε να μη ξεμυαλιστείτε.

Ζυγός

Με μια εσωτερική άρνηση να ασχοληθείτε με όλα όσα ζητούν από σας να τα διεκπεραιώσετε, θα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα. Κι αν χρειαστεί έστω και για μία ημέρα παράτυπα, να κάνετε από την καθημερινότητάς σας “κοπάνα” να την κάνετε. Άλλωστε δεν τελειώνουν οι δουλειές ούτε θα χαθεί κι ο κόσμος εάν πάνε για λίγο πίσω.  Θα ήταν μάλιστα ιδιαίτερα συναρπαστικό, εάν σε όλο αυτό αναζητήσετε τον κατάλληλο ερωτικό “συνένοχο”. Κάντε μία πρόσκληση στο άτομο που σας ενδιαφέρει αν κάμψετε τις ερωτικές του αντιστάσεις για να σας ακολουθήσει στην αμαρτία αυτή. Τι έχετε να χάσετε;

Σκορπιός

Έναν ασυνήθιστο δυναμισμό και τη θέληση να αλλάξετε την κατάσταση στην προσωπική σας ζωή, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα στη σχέση σας αν συντροφεύεστε, ή αναζητώντας ένα άλλο ερωτικό λιμανάκι στην περίπτωση που είστε μόνοι το διάστημα αυτό, θα κινήσει την περιέργεια αλλά και την αδιακρισία ενός δικού σας ανθρώπου, ή ενός φίλου σας. Ίσως μάλιστα να γίνει η αιτία μιας μικρής λεκτικής διένεξης μεταξύ σας, που καλό θα ήταν να την αποφύγετε, γιατί δεν αποκλείεται λίγο αργότερα, το άτομο αυτό, να σας βοηθήσει ή να σας “καλύψει” αν χρειαστεί προκειμένου να βρεθείτε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Τοξότης

Πως να βρει την πόρτα της καρδιάς σας ο έρωτας για να σας προκαλέσει να ασχοληθείτε μαζί του, όταν σήμερα με πεσμένη ψυχολογία, δε θα έχετε καμία διάθεση, να φλερτάρετε και να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη; Ένας ατελέσφορος έρωτας, ή ένας άνθρωπος που υπήρξε μέχρι πρότινος μαζί σας ίσως να είναι η αιτία, που έχετε έρθει σε αυτό το συναισθηματικό αδιέξοδο.  Ε, και; Η ζωή τελείωσε; όχι βέβαια. Σύντομα ξανά βρίσκετε τη χαμένη ανεμελιά σας και επανεξετάζετε τα πράγματα. Κι αν μπείτε στη διαδικασία να προκαλέσετε ερωτικά, σίγουρα στην αυλή σας θα έχετε πολλούς ακόλουθους.

Αιγόκερως

Ένα μήνυμα μία είδηση ή ένα τηλεφώνημα, θα σας φτιάξει τη διάθεση, αφού φαίνεται πως δρομολογείτε μια υπόθεση που έχετε επενδύσει υλικά ή συναισθηματικά. Ένας έρωτας που αργούσε να δείξει το ενδιαφέρον που προσδοκούσατε, τώρα ανταποκρίνεται στα καλέσματά σας και κάμπτονται οι ερωτικές αντιστάσεις του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση που για πολλούς λόγους διαταράχθηκε το προηγούμενο διάστημα, τώρα με το σύντροφό σας ξανά βρίσκετε τους κοινούς σας κώδικες και όλα διορθώνονται μεταξύ σας. Τι άλλο να θέλετε;

Υδροχόος

Ως άτομα ιδιαίτερα επικοινωνιακά, δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές, να μπείτε σε νέους κύκλους ανθρώπων, όπου οι ιδέες σας στο διαφορετικό, θα έχουν την ανταπόκριση από το περιβάλλον σας. Ο έρωτας καλά κρατεί σε επίπεδο φλερτ, αρκεί προς το παρόν να περιοριστείτε σε γνωριμίες που μπορεί να μη σας εγγυούνται μια εξέλιξη σε βάθος χρόνου, αλλά έχουν κάθε προοπτική να περάσετε όμορφα. Προνοήστε μόνο να λάβετε τα δέοντα μέτρα υγιεινής και προστασίας, από ανεπιθύμητους  μπελάδες και ιστορίες. Εάν έχει επανέλθει ένα πρόσωπο από το ερωτικό παρελθόν, μάλλον δε σας ικανοποιεί η επιστροφή του.

Ιχθύς

Εκτός από επαγγελματικά ζητήματα, ίσως και σε μερικές περιπτώσεις οικονομικά που θα σας απασχολήσουν τις μέρες αυτές, ένα θέμα με το σπίτι και την οικογένεια, πιθανόν να απορροφήσει το ενδιαφέρον σας, αφού θα χρειαστεί να μεριμνήσετε για ένα δικό σας άτομο. Τη βοήθειά του θα σας προσφέρει ένα πρόσωπο που προέρχεται από τον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο και το ενδιαφέρον του πραγματικά θα σας συγκινήσει. Πιθανόν το πρόσωπο αυτό να έχει μια κοινωνική θέση ή αναγνωρισιμότητα για το έργο του. Από τη μεριά του θα διακρίνει τις ευαισθησίες σας. Μήπως τώρα ξεκινά ένα καινούργιο ερωτικό σενάριο;

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!