Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 4 Μαΐου 2020


Κριός

Επειδή είναι τόσα πολλά στο μυαλό σας που χρειάζεται να τα διεκπεραιώσετε, ίσως σήμερα να σας φέρουν σε αμηχανία και εκνευρισμό. Από τη μία μεριά είναι λογικό να σκέφτεστε τρόπους να βρείτε τρόπους , ώστε να καταφέρετε να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας, από την άλλη όμως εάν εγκλωβιστείτε συναισθηματικά, πρακτικά δε θα σας βοηθήσει. Μην ξεσπάτε την ένταση που νιώθετε στο σύντροφό σας και μη δείχνετε υπέρμετρα νευρικοί όταν κάποιος σας φλερτάρει σήμερα.

Ταύρος

Είναι ευκαιρία τώρα, να κάνετε με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, μία νέα αρχή, αφού ότι δεν μπορέσατε λόγω των περιορισμών να κάνετε μαζί, τώρα στα πλαίσια των περισσότερων ελευθεριών που θα έχουμε, μπορείτε να εντάξετε στο πρόγραμμά σας από κοινού, κάποιες δραστηριότητες που θα προσφέρουν και στους δύο ψυχική ανάταση. Αν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται τώρα, μία διαδικτυακή φιλία σε μια συνάντηση δια ζώσης να γίνει μια ερωτική σχέση.

Δίδυμοι

Κατανοητό να έχετε πολλά πράγματα που τρέχουν και να προσπαθείτε σήμερα να βρείτε μία άκρη για να τα ρυθμίσετε, όμως θα υπάρξουν στιγμές, που ο νου σας θα ταξιδεύει σε μέρη πιο ευχάριστα.  Τι πιο όμορφο σα διαφυγή να ήτανε η σκέψη, ότι κάπου εκεί έξω, υπάρχει ένας άνθρωπος που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Άλλωστε όλο και κάποια διαδικτυακή γνωριμία, μπορεί να κάνατε αυτό τον καιρό των περιορισμών. Εάν ναι, τότε ήρθε η στιγμή να τα πείτε και από κοντά.

Καρκίνος

Έχετε τραβήξει την προσοχή, πολλών που θα ήθελαν να πολιορκήσουν την καρδιά σας ερωτικά να το ξέρετε. Άλλωστε δεν είστε μόνο πλάσματα που μπορείτε να ξεχωρίζετε για τις ευαισθησίες σας, αλλά μπορείτε να φανείτε μπροστά και για το δυναμισμό σας. Τώρα που αίρονται οι περιορισμοί, ίσως δεχτείτε μία ερωτική πρόταση, που σίγουρα θα είναι ικανή να κάμψει τις αντιστάσεις σας. Σίγουρα θα προέλθει από ένα πρόσωπο, που θα ηγείται του χώρου που δραστηριοποιείται. Θέλετε;

Λέων

Μην επιτρέπετε στον εκνευρισμό που θα νιώθετε σήμερα, να γίνει αιτία έντασης με τους ανθρώπους που ζουν μαζί σας. Προέρχεται από ορισμένες αλλαγές και ανακατατάξεις που θα συμβαίνουν στην καριέρα που τόσο έχετε πασχίσει και στο εργασιακό σας χώρο, ενώ θα συνδράμουν στην κακή ψυχολογία και τα περιορισμένα οικονομικά σας. Μην ξεσπάτε στον άνθρωπό σας, ή σε εκείνον που κάτι πάει να δημιουργηθεί πιο ερωτικό. Σίγουρα δε φταίνε σε κάτι.

Παρθένος

Την περίοδο αυτή, θα είστε από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στα ερωτικά αγαπητοί φίλοι. Κι αυτό γιατί θα προκαλέσετε την τύχη σας, ακόμα και εκεί που μάλλον θα σας απαγορεύεται. Ο έρωτας έτσι κι αλλιώς, μοιάζει λιγάκι και σαν το βάζο με το γλυκό του κουταλιού, που τρώγεται κρυφά και είναι ακόμα πιο ωραίο. Προσέξτε μόνο, γιατί μπορεί να εξιδανικεύσετε κάποιον άνθρωπο που στην ουσία, μπορεί να μην είναι τόσο ειλικρινής ως προς τις προθέσεις του απέναντί σας. Σκεφτείτε το.

Ζυγός

Δεν είναι πάντοτε καλό, να κρατάτε στάση υποχωρητική , είτε απέναντι στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είτε σε εκείνον, που πολιορκείτε ερωτικά αλλά με τη συγκατάβαση, νομίζετε ότι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Δώστε λοιπόν το στίγμα σας και κάντε σαφείς τις προθέσεις σας, οριοθετώντας έτσι στους άλλους το πλαίσιο που θα μπορούν να απαιτούντα δικά τους θέλω και τις προσδοκίες που μελλοντικά θα περιμένουν από σας. Κάντε το σήμερα .

Σκορπιός

Διαφορετική προσέγγιση και τρόπο περισσότερο διπλωματικό, χρειάζεται να υιοθετήσετε, σε εκείνα που προβάλλετε και αποζητάτε από τη σχέση σας, εάν βρίσκεστε σε ένα μόνιμο δεσμό, ή όταν θα κάνετε μία γνωριμία, μετριάστε τον εγωισμό σας, αφού ο τρόπος που αυτοπροβάλλεστε μάλλον δείχνει, ένα χαρακτήρα ανελαστικό. Για έρωτα μιλάμε και όχι για κάποια συμφωνία που οι όροι της είναι συγκεκριμένοι. Με συμβόλαιο λεκτικό ή μη, δε θα μπορέσετε να έχετε μια αγκαλιά .

Τοξότης

Ποιος σας πιάνει τις ημέρες αυτές, αφού θα έχετε την ελευθερία να κινηθείτε, με λιγότερους περιορισμούς και να κάνετε εκείνα που στερηθήκατε όλο αυτό το διάστημα. Ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, εάν το διάστημα αυτό, είχατε μια διαδικτυακή γνωριμία , διανθισμένη με ερωτική χροιά, τότε ίσως να ήρθε επιτέλους η στιγμή, ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει να σας γνωρίσει και από κοντά.  Εμπρός λοιπόν, φανείτε τολμηροί και κλείστε  από σήμερα, ένα ραντεβού στα τυφλά.

Αιγόκερως

Ναι θα μπορούσε κάλλιστα ο μήνας αυτός, να κάνει την αλλαγή στα ερωτικά σας και για να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, αλλά στην περίπτωση που το διάστημα αυτό είστε μόνοι, να βρείτε το πλάσμα εκείνο που θα σας ξεσηκώσει για τα καλά. Φαίνεται πως κάποιο άτομο που επικοινωνήσατε μαζί, ύστερα από πολλά χρόνια και που κάποτε υπήρχε στην καθημερινότητά σας, τώρα έρχεται στη ζωή σας για να μείνει και να σας ερωτευτεί.

Υδροχόος

Είναι μια καλή ευκαιρία, να εκμεταλλευτείτε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και να αλλάξετε το τοπίο της αισθηματικής και ερωτικής σας ζωής. Εάν βρίσκεστε σε μία σχέση που βλέπετε ότι δεν σας καλύπτει ερωτικά και συναισθηματικά, ίσως θα πρέπει άμεσα να πάρετε τις αποφάσεις σας. Εάν είστε μόνοι, τότε σίγουρα σε κάποιο πλάσμα εκεί έξω, είτε και μέσω διαδικτύου, του κινήσατε την περιέργεια να σας γνωρίσει όχι μόνο φιλικά αλλά του έχετε εξάψει την ερωτική φαντασία.

Ιχθύς

Το μόνο που μπορεί να πάθετε από τον έρωτα, είναι να υπέρ εκτιμήσετε τα χαρίσματα κάποιου ανθρώπου, και να πιστέψετε, με ευκολία σε κάποια λόγια που θα ακούγονται στα αφτιά σας υπέροχα. Λέμε ναι στο έρωτα, αλλά εν πρόκειται για μία νέα γνωριμία, μην επενδύσετε εξαρχής συναισθηματικά. Κρατήστε και κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Φυσικά εσείς που επιβάλλεται σχεδόν να το προσέξετε, είστε αυτοί που διατηρείτε ήδη μια μόνιμη ερωτική σχέση. Ξεμυαλίζεστε.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!