Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 6 Απριλίου 2020


Κριός

Έξω έχει ήδη η Άνοιξη με όλη της την ορμή, την ίδια που νιώθει η ψυχή σας, να επαναστατήσει σε ότι την καταπιέζει. Αντί να αισθάνεστε ώρες και στιγμές έναν εκνευρισμό που σας επισκέπτεται κατά κύματα, ίσως καλό θα ήταν να το δείτε σα μια καλή ευκαιρία, στο να βάλετε ιδέες προς εφαρμογή για τη μετά εποχή από αυτή που ζούμε. Ένα νέο έρωτα ας πούμε και τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσετε για να τον συναντήσετε. Ή, εάν ήδη βρίσκεστε με το σύντροφό σας, την ανανέωση των όρκων της σχέσης σας. Μην τα βλέπετε όλα αρνητικά. Ρίξτε μια ματιά, έξω από το παράθυρό σας. Άνοιξη έχει.

Ταύρος

Όσο κι αν δε φημίζεστε για τον έκρυθμο χαρακτήρα σας, την εβδομάδα αυτή, θα καταπιάνεστε από πολλές αφορμές για να νευριάσετε. Τις επόμενες ημέρες θα σας χαρακτηρίζει μια αμφιθυμία, που θα εισπράττεται έντονα από το περιβάλλον που κινείστε ή ζείτε. Η αλήθεια είναι, ότι με τόσες ανατροπές και αστάθεια που έχει έρθει στη ζωή σας, δε μπορεί εσείς να παραμείνετε ανεπηρέαστοι. Μπορείτε όμως να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας, τις στιγμές που θα διαπιστώνετε ότι παρεκκλίνει από του κανονικού. Άλλωστε η πραότητα και η ηρεμία σας είναι  συστατικά που σας κάνουν ερωτεύσιμους.

Δίδυμοι

Ένα νέο, μία είδηση, μια πληροφορία που θα μάθετε από κάπου μακριά, ίσως να αλλάξει τα σχέδιά σας, ή να σας βάλει στη διαδικασία, να χωρέσετε στα πλαίσια της ζωής σας, κάποια πράγματα που δεν μπορείτε να αρνηθείτε την ύπαρξή τους. Ίσως να πρόκειται για μία επαφή που θα κάνετε με έναν άνθρωπο και στην πορεία της να ανακαλύψετε πόσα κοινά έχετε μεταξύ σας. Να μοιραστείτε σκέψεις σας να μοιραστείτε τα εσώψυχά σας. Στις εποχές που ζούμε, οι άνθρωποι αποζητούν και γίνονται πιο αληθινοί με τους άλλους. Ίσως μάλιστα μετά  αυτή η φιλία να αναπτυχθεί σε κάτι ακόμα μεγαλύτερο.

Καρκίνος

Μία στήριξη που περιμένετε αυτές τις ημέρες, από κάποιον άνθρωπο που σας έχει δείξει τη συμπάθειά του, να μην έρθει στην ώρα της και εσείς να τα βάλετε μαζί του. Όμως να ξέρετε ότι αστάθμητοι παράγοντες θα είναι η αιτία και όχι η αδιαφορία του. Ειδικά εάν αυτός ο άνθρωπος κι εσείς, έχετε έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό και υπάρχουν μεταξύ σας στοιχεία που ομολογούν έναν καινούργιο έρωτα. Μην τον αποπάρετε λοιπόν κι όσο θυμό κι αν αισθανθείτε, περιορίστε τα λόγια και τον παρορμητισμό σας απέναντί του. Οι δεσμευμένοι μην τα βάζετε με το σύντροφό σας.

Λέων

Η αλήθεια είναι, ότι για αρκετό χρονικό διάστημα της ζωής σας, έχετε προσπαθήσει και αφιερωθεί, στην καριέρα και στην επαγγελματική σας ανάδειξη. Τις ημέρες όμως αυτές, που όλα αναπτύσσονται  σε περιοριστικά πλαίσια, δεν μπορεί και ο επαγγελματικός σας τομέας να μείνει ανεπηρέαστος. Όπως και να έρθουν τα πράγματα, φροντίστε την ανασφάλειά σας, να μην την εκτονώνετε με νεύρα στο περιβάλλον και στον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή. Εάν είστε μόνοι, η παρότρυνση ενός ατόμου να του ανοιχτείτε ψυχολογικά, ίσως να κρύβει  ερωτική  διάθεση και να ενοχληθείτε.

Παρθένος

Ακόμα κι αν έχετε παράπονα από την ανταπόκριση κυρίως σε επίπεδο επικοινωνίας του ανθρώπου που θα θέλατε να φέρετε κοντά σας, ή του συντρόφου σας εάν έχετε μια μόνιμη ερωτική σχέση, κρατήστε τα για τον εαυτό σας, γιατί τις ημέρες αυτές, λόγω όλων αυτών των περιορισμών που έχουμε δεχτεί, ίσως να σας πειράζει στις συμπεριφορές των άλλων και το παραμικρό. Προσπαθήστε να συμβιβαστείτε με το ότι σας δίνει ο έρωτας, έστω κι αν στην παρούσα φάση, δεν το κάνει με ευχέρεια και σκεφτείτε πως θα τον αντιμετωπίζετε από δω και στο εξής, όταν θα νιώσετε ελεύθεροι.

Ζυγός

Όλα δείχνουν ότι θα εξακολουθήσουν οι περιορισμοί και ότι όπως όλοι έτσι κι εσείς θα αναγκαστείτε να ζείτε τη ζωή σας στα πλαίσια των δυνατοτήτων που υπάρχουν. Όμως από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, μια φλογίτσα ίσως μεγαλώσει μέσα σας και σας κάνει να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, ακόμα κι αν το άτομο που θα απευθυνθείτε, βρίσκεται μακριά από εσάς. Μηνύματα τηλεφωνήματα και διαδικτυακές επαφές, θα πληθύνουν. Θα θελήσετε να ξεκλειδώσετε καρδιές και να  φλερτάρετε, ακόμα και αν δεν υπάρχει η προοπτική να αναπτυχθεί κάτι περισσότερα. Γιατί όχι λοιπόν.

Σκορπιός

Κάποιο σημαντικό πρόσωπο, από το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα σας προβληματίσει με τη συμπεριφορά του τις ημέρες αυτές. Ίσως μάλιστα να σας επηρεάσει σε πολλά επίπεδα, όπως και το να βάλετε την ερωτική σας ζωή σε δεύτερη μοίρα. Από την άλλη μεριά εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε, ειδικά εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, τα παράπονα που θα σας κάνει ο σύντροφός σας, γιατί θα διαπιστώνει ότι έχετε την τάση να απομακρύνεστε και να κλείνεστε στον εαυτό σας. Αν είστε μόνοι, φαίνεται, μία φιλία που τείνει να γίνει έρωτας, θα πάρει μάλλον αναβολή.

Τοξότης

Τις ημέρες αυτές, που εξελίσσονται περίεργα για τις ζωές όλων μας καλά θα κάνετε να δώσετε αρκετό βάρος στην συμπεριφορά σας κυρίως απέναντι στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρει να βρίσκονται δίπλα σας. Ειδικά σε όλα εκείνα που θέλει να σας πει ο άνθρωπος που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, γιατί τείνετε να του δείχνετε μειωμένη προσοχή. Εάν πάλι είστε μόνοι, φαίνεται ότι σε ένα φλερτ που θα δεχτείτε από ένα άτομο που μεταξύ σας υπάρχει απόσταση, να το αποθαρρύνετε να εξελιχθεί, όχι γιατί θα σας είναι αδιάφορο αλλά γιατί θα του δώσετε την εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρεστε πολύ.

Αιγόκερως

Τις ημέρες αυτές το να έχετε την αποδοχή των άλλων, θα σας είναι πολύ σημαντικό. Ίσως λοιπόν να δαπανήσετε γι αυτό το σκοπό, χρήματα, δείχνοντας έτσι τον δοτικό χαρακτήρα σας, ή να επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση σε σημείο που αυτή την αλλαγή να την προσέξουν και οι οικείοι σας. Εάν είστε μόνοι και φλερτάρετε, προσέξτε μη στείλετε λανθασμένα μηνύματα στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και καταγράψει ένα προφίλ το οποίο ούτε το έχετε ούτε και θα το υπηρετήσετε στο μέλλον. Ζήλια μπορεί να αντιμετωπίσετε από το σύντροφό σας οι δεσμευμένοι, αφού θα νομίσει διάφορα…

Υδροχόος

Περισσότερο νευρικοί θα είστε τις ημέρες αυτές από όσο συνηθίζετε και ίσως να δείχνετε στο περιβάλλον σας, ότι δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, εάν σας φέρνουν αντίρρηση. Ειδικά εάν βρίσκεστε σε μία ερωτική σχέση, που δεν μένετε με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή μαζί, ίσως αυτό να σας έχει κουράσει και να σας βγει πολύ αρνητισμός απέναντί του. Οι αδέσμευτοι μπορεί να φλερτάρετε έστω και διαδικτυακά, όμως εκείνη τη σιγουριά και τη σταθερότητα που κατά βάθος επιθυμείτε, γνωρίζοντας ότι δε θα τη λάβετε, ίσως σας κάνει απότομους στη συμπεριφορά .

Ιχθύς

Ενώ είστε από τους ανθρώπους που περιφρουρείτε από τους αδιάκριτους την προσωπική σας ζωή, ίσως δεχτείτε την παρέμβαση σε προσωπικά σας θέματα κάποιου ανθρώπου και αυτό να σας ενοχλήσει, ιδίως εάν αφορά την ερωτική σας κατάσταση και τη σχέση σας. Όμως πριν αντιδράσετε καλό θα ήταν, να θυμηθείτε ότι έως ένα βαθμό, εσείς ήσασταν εκείνοι που δίνετε αφορμή ή δικαιώματα στους άλλους να σας σχολιάζουν, σχετικά με τις επιλογές σας. Βάλτε για αρχή στη θέση του όποιον το χρειάζεται και πάρτε τα μέτρα σας ώστε έπειτα να αντικρούετε  παρεμβολές τρίτων.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Χωρίς δεύτερες σκέψεις, αποδεχτείτε προτάσεις που θα σας γίνουν για να βρεθε ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:02′ και δύει στις 20:44′ το βραδάκι. Β ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Δεν παίρνετε κανένα ρίσκο, εάν συζητήσετε τους όρους μία νέας πρότασης για σ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή, με αν ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε εάν φερθείτε με εξωστρέφεια και κοινωνικότητα τι ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:02′ και δύει στις 20:44′ το βραδάκι. Β ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u