Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020


Κριός

Τα κακώς κείμενα της ζωής σας, δε συμβαίνουν μόνο στον εργασιακό σας χώρο ή στους χώρους που δραστηριοποιείστε αλλά και στην ερωτική και αισθηματική σας ζωή. Όλο αυτό το μείγμα σας προκαλεί αμφίθυμη συμπεριφορά, όπου κάποιες στιγμές σας ρίχνει ψυχολογικά και κάποιες άλλες νιώθετε έτοιμοι να τα τινάξετε όλα στον αέρα, από την ένταση που συσσωρεύσατε μέσα σας. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, μην προσπαθήσετε τώρα να λύσετε τις διαφορές που έχετε με το σύντροφό σας κι αν είστε μόνοι, μην ανακαλείτε το ερωτικό παρελθόν.

Ταύρος

Με την έφεση να εξιδανικεύετε τα προσόντα τα ταλέντα αλλά και τους λόγους ενός ανθρώπου, που σας έχει τραβήξει ερωτικά την προσοχή, μπορεί να τρέφετε την αυταπάτη, ότι ο άνθρωπος αυτός, θα μπορούσε να είναι για σας μια έμπνευση ή μια διαφυγή, από τα δύσκολα που σας φέρνει η καθημερινότητά σας. Εάν κάνατε μία γνωριμία που ερωτικά τουλάχιστον μιλάει στην καρδιά και στις επιθυμίες σας, μην επενδύσετε συναισθηματικά μαζί του, εάν πρώτα δε σας αποδείξει, ότι διαθέτει σταθερότητα και αξιοπιστία ο χαρακτήρας του.

Δίδυμοι

Η αγκαλιά και η αξία της συντροφικότητας, λειτουργεί για σας σαν καταφύγιο, από τις εντάσεις της καθημερινότητας και από όσα καλείστε καθημερινά να αντιμετωπίσετε. Όμως οι σχέσεις που τελευταία έχετε με το σύντροφό σας, δείχνουν κάπως απόμακρες και αποστασιοποιημένες. Προσπαθήστε να αλλάξετε ύφος και τον τρόπο που του μιλάτε. Δείξτε του κατανόηση και το χώρο να εκφράσει τα «θέλω» και τις επιθυμίες του. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, η εικόνα του απόμακρου τύπου, είναι η αιτία που αποθαρρύνει κάποιον να σας πλησιάσει να σας φλερτάρει και να σας γνωρίσει καλύτερα. Αλλάξτε το αυτό.

Καρκίνος

Ο ερωτικός τομέας για αρκετά χρόνια πέρασε από πολλές φάσεις και από πολλά σκαμπανεβάσματα. Σε μια εποχή που οι επιλογές που θα κάνετε θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από προσοχή και ωριμότητα, μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος, εκείνα που κουβαλάτε εν μέρει ακόμα μέσα σας, σαν συναισθηματικά κουσούρια. Ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας, ή εκείνος που θα γίνει ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής σας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σας θεωρεί δεδομένους και πάντα να σας βρίσκει εκεί που σας άφησε.

Λέων

Η προσωπική και αισθηματική σας ζωή, μπαίνει στο στόχαστρο και στα σχόλια αδιάκριτων ανθρώπων και πιθανόν σε κάποιες περιπτώσεις να επηρεαστούν οι ισορροπίες της.  Άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος του συντρόφου σας, ή και του δικού σας, θα σας αναγκάσουν με τις παρεμβάσεις τους να αντιδράσετε απέναντί τους, προκειμένου να προστατέψετε το σπίτι σας και τη σχέση σας. Εάν είστε μόνοι, μπορεί να θυμώσετε μέσα σε μια οικογενειακή συγκέντρωση που μάλλον κάποιο δικό σας πρόσωπο, ίσως σας φέρει προξενιά. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας.

Παρθένος

Η προσωπική και αισθηματική σας ζωή, βαδίζει τώρα σε ένα νέο μονοπάτι, αφού νέα δεδομένα και εξελίξεις θα σας αναγκάσουν, εάν διατηρείτε μία μόνιμη σχέση να την πάτε ένα βήμα μπροστά, εάν είστε μόνοι, να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, ακόμα και αν ρισκάρετε, ή εάν βγαίνετε από μία σχέση που δεν σας καλύπτει πια, να κλείσετε άμεσα λογαριασμούς και εκκρεμότητες μαζί της, δίνοντάς της οριστικό τέλος. Ο έρωτας σας θέλει ξεκάθαρους και αποφασισμένους να αλλάξετε ότι νοσεί και δεν προχωρά ώστε να κερδίσετε αυτό που σας αξίζει.

Ζυγός

Μην βγείτε παραπονούμενοι σήμερα στο ταίρι σας, εάν σας ζητήσει πράγματα ή σχολιάσει θέματα, που πρώτα εκείνο τα έχει προκαλέσει. Αυτό που στην ουσία πληρώνετε τώρα, είναι η υποχωρητικότητα που δείχνατε τόσο καιρό, τα μικρά ή τα μεγάλα θέματα που γι αυτά δεν του μιλήσατε ποτέ, ρίχνοντάς τα κάτω από το χαλί της σχέσης. Εάν είστε μόνοι, ίσως ανακαλέσετε στη μνήμη σας σήμερα, τη στάση που κρατήσατε απέναντι σε ένα άτομο που ενώ είχε κάθε προσόν να σας προσφέρει συναισθηματική σταθερότητα, το αντιμετωπίσατε με απαξίωση.

Σκορπιός

Για άλλη μια φορά, ο έρωτας έβαλε σκοπό να σας αιφνιδιάσει. Μοιραίες συναντήσεις με ανθρώπους από το παρελθόν, παλιούς έρωτες, φίλοι ή συνεργάτες μπαίνουν ξανά στην καθημερινότητά σας με διαφορετικούς λόγους και σκοπούς. Δεν αποκλείεται μία σχέση παλιά να αλλάξει και να γίνει ερωτική, ή να ξεκινήσει εκ νέου ένας έρωτας που κάποτε δεν ευδοκίμησε, χωρίς εσείς να προσπαθήσετε ή να είχατε σκεφτεί, μία τέτοια έκβαση. Δείξτε όμως προσοχή, εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, γιατί μπορεί να ξεμυαλιστείτε.

Τοξότης

Να ξέρετε ότι οι άλλοι βρίσκουν πιο χαριτωμένο το σκανταλιάρικο ύφος σας, παρά να σας βλέπουν με κατήφεια και να γκρινιάζετε για ότι στραβό πηγαίνει στη ζωή σας. Άλλωστε το χαμόγελό σας επανέρχεται σταδιακά, αφού κάποια πράγματα που πρόσφατα σας άγχωναν, τώρα ρυθμίζονται καλύτερα. Δεν αποκλείεται να μεσολαβήσει για μια υπόθεσή σας ένα πρόσωπο, που θα αναλάβει να σας δώσει λύσεις για ότι σας απασχολεί. Ίσως μάλιστα από τη στάση του να γοητευτείτε και από αρωγός να μετατραπεί στον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας.

Αιγόκερως

Τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, γιατί καλείστε να δώσετε οριστικές λύσεις,  την εποχή αυτή, σε ορισμένες σοβαρές για τη ζωή σας σχέσεις , που έπαψαν να εξελίσσονται και τώρα νοσούν. Εάν λοιπόν διατηρείτε έναν δεσμό που περισσότερες είναι οι διαφορές που έχετε με τον σύντροφό σας, παρά εκείνα που σας ενώνουν, όσο και αν σας πονά, ίσως θα ήταν καλύτερο να δώσετε τέλος στη σχέση αυτή που τραυματίζει και τους δύο. Εάν διατηρείτε μία παράλληλη σχέση, μην εμπιστεύεστε τις προθέσεις του τρίτου προσώπου που προσπαθεί να σας κλέψει από τη ζωή σας.

Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή και οι επιλογές που κάνετε σε αυτή, μπαίνει στο στόχαστρο αρνητικών σχολιασμών και ενός παρασκηνίου, που σας κουτσομπολεύει. Δεν αποκλείεται να σας κατηγορήσει και για πράγματα που εσείς ποτέ δεν είχατε καμία ανάμειξη, ή να αποκαλύψει κάποιες πτυχές του εαυτού σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αποθαρρύνοντάς τον να δημιουργήσει μαζί σας ένα δεσμό. Από την άλλη μεριά, εάν διατηρείτε μία σχέση με ευδιάκριτες διαφορές, ίσως τώρα να διαπιστώσετε ότι μεγαλώνουν σε σημείο να επηρεάζουν τη συνοχή της σχέσης σας.

Ιχθύς

Κάποιες σχέσεις την εποχή αυτή, θα περάσουν κρίσεις και δεν αποκλείεται να λήξουν, ειδικά, εάν ανήκουν στην κατηγορία «σχέση από απόσταση». Εάν λοιπόν εσείς διατηρείτε για καιρό μία τέτοια σχέση, τα διαστήματα που έχετε μείνει μακριά από το σύντροφό σας, μπορεί να έχουν επιβαρύνει την κατάστασή της. Ίσως τώρα να πληρώσετε τις απουσίες σας. Από την άλλη μεριά ο έρωτας ίσως να σας προκαλέσει, με τρόπους που δεν αναμένατε. Ερωτικές εξομολογήσεις μπορεί να δεχτείτε τις ημέρες αυτές από το πρόσωπο ενός ανθρώπου που εργάζεστε μαζί.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!