Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 12 Απριλίου 2020


Κριός

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα είστε αυτό που λέμε στην πρίζα. Στόχοι όνειρα και προσδοκίες υπάρχουν μόνο στα πλάνα σας, κάτι που είναι ικανό να σας βγάλει από έναν εγκλεισμό που χαλάει την ψυχολογικά σας κατάσταση. Και πολύ καλά θα κάνετε να κοιτάτε όχι το τι έγινε, ούτε το τι αποθαρρυντικό συμβαίνει, αλλά μπροστά σα να μην υπάρχει κανένα εμπόδιο για να καταφέρετε οτιδήποτε φαντάζει ανυπέρβλητο. Κι αν σε όλα όσα ονειρευτείτε είναι να έρθει και ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής σας, ανοίξτε του το δρόμο, προκαλέστε και προκαλέστε τον. Έρχεται τώρα.

Ταύρος

Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόσωπο που το τελευταίο διάστημα σας έχει δείξει μία άλλη αντιμετώπιση, πιο οικία σχετικά με τη συμπεριφορά του απέναντί σας. Ίσως να έχει φερθεί σε μερικές των περιπτώσεων πιο τολμηρά και να σας έχει προκαλέσει. Να ξέρετε ότι οι προθέσεις του ξεκινούν κυρίως, όχι για να κάμψει τις ερωτικές σας αντιστάσεις αλλά για να δει αν βρίσκεστε σε ετοιμότητα απέναντι σε κάθε ερωτική πρόκληση. Εσείς λοιπόν δεν έχετε, παρά να του κάνετε το χατήρι και να του αποδείξετε ότι είστε ανοιχτοί στην περίπτωση που επιθυμεί να δοκιμάσει την ερωτική του τύχη.

Δίδυμοι

Η διάθεσή σας μέρα με την ημέρα θα φτιάχνει και όλο και περισσότερο θα ενισχύεται η διάθεσή σας να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, με μεγαλύτερη από την κανονική οικειότητα. Εάν είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, δεν είναι ότι δε θα υπάρξουν ερωτικές ευκαιρίες για να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη αλλά δύσκολα θα εμπιστευτείτε την καρδιά σας σε έναν άνθρωπο. Ενώ οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να δώσετε το χώρο και το χρόνο στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, να μπορέσει αβίαστα να σας εκφράσει εκείνα που ζητά από εσάς.

Καρκίνος

Οικονομική ψυχολογική αλλά και οποιασδήποτε μορφής υποστήριξη θα δεχτείτε σήμερα και αύριο από ένα ισχυρό τρόπο, που θα έχει τη θέληση και τον τρόπο να σας στηρίξει. Αναρωτηθείτε όμως, μήπως από την πρόθεσή του αυτή κρύβονται και πιο ερωτικά κίνητρα. Ο έρωτας επίσης χρόνια δεν κοιτά, οπότε δεν αποκλείεται ένα άτομο με ευδιάκριτη διαφορά ηλικίας να σας πολιορκήσει ερωτικά σε σημείο που να κάμψεις τις αντιστάσεις σας.  Όμως εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, καλά θα κάνετε να γυρίσετε και να ακούσετε τα ποια είναι τα“θέλω” του ανθρώπου πλάι σας.

Λέων

Ο έρωτας φαντάζει ακαθόριστος στα μάτια και στην καρδιά σας σήμερα. Τα μηνύματα που σας στέλνει μάλλον θα είναι αντιφατικά, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, είτε προσπαθείτε να τα βρείτε με έναν άνθρωπο που το τελευταίο διάστημα έχετε έρθει κοντά ο ένας με τον άλλο. Από την άλλη μεριά φαίνεται, πως αν επιχειρήσατε τις ημέρες αυτές, να επαναπροσεγγίσετε  έναν παλιό σας έρωτα, μάλλον δεν είναι πρόθυμος να σας ξεκαθαρίσει αν προσβλέπει στο μέλλον μιας εκ νέου σχέσης μαζί σας και αυτό ίσως να αποσαφηνισθεί, λίγο αργότερα. Κάντε προς το παρόν λίγο υπομονή.

Παρθένος

Ύστερα από ένα έντονο συναισθηματικό διάστημα που περάσατε και κράτησε αρκετό καιρό, τώρα οι συνθήκες φέρνουν έτσι τα πράγματα που θα ηρεμήσετε και θα βάλετε τη σκέψη σας σε τάξη. Για ερωτικά και διαπροσωπικές σχέσεις, έχετε ήδη πάρετε τις αποφάσεις σας και το σημαντικό είναι, ότι τώρα, βρίσκετε τη διάθεση και την ψυχική δύναμη να προχωρήσετε μπροστά και να μην κοιτάξετε πίσω. Ότι σας κρατούσε δέσμιους συναισθηματικά, δε θα έχει πια την ίδια ισχύ και νέες πτήσεις στον έρωτα θα δοκιμάσετε να κάνετε, έστω και πειραματικά. Δείτε το χαλαρά αφήστε το χρόνο αβίαστα.

Ζυγός

Είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τις ερωτικές σας επιλογές. Ο έρωτας αν δεν είναι κομμάτι έμπνευσης στη ζωή σας, πρέπει να αναζητηθούν οι λόγοι γι αυτό. Πριν όμως το βάρος το ρίξετε στο σύντροφό σας, στον άνθρωπο που προσπαθεί να σας πλησιάσει ερωτικά, ή σε εκείνον που δεν ανταποκρίνεται στις δικές σας ερωτικές προθέσεις, δείτε τι μπορεί να πάει λάθος με τη στάση σας. Μήπως τον συγκρίνετε με κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν; Μήπως ζητάτε επίμονα ικανοποίηση;

Σκορπιός

Για κάποια πράγματα που συμβαίνουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον στο εργασιακό σας πεδίο ή σε φιλικό επίπεδο και επηρεάζουν κατ επέκτασιν τη μόνιμη αισθηματική σας σχέση, ίσως να χρειαστεί να λογοδοτήσετε για τις ευθύνες που έχετε, στο σύντροφό σας. Πιθανόν να σας εκφράσει την ενόχλησή του γιατί αφήνετε λόγια τρίτων να σας επηρεάζουν για θέματα που αφορούν μόνο εσάς και τον άνθρωπό σας. Εάν είστε μόνοι, ίσως δεχτείτε την κριτική κάποιου ατόμου για τους παραπάνω λόγους, που έχει από καιρό δείξει τη συμπάθειά του προς εσάς κι εσείς το αγνοείτε άδικα κατ αυτό.

Τοξότης

Με μια έφεση να εκλαμβάνετε τα πράγματα με υπερβολή, ίσως σήμερα να μάθετε κάτι που θα σας ενδιέφερε από ερωτικής άποψης και να το εντυπώσετε με λανθασμένες προοπτικές εξέλιξης. Μέσα από μια επικοινωνία, ίσως να διαπιστώσετε την εξέλιξη μιας τυπικής σχέσης σας, σε ερωτική, αφού τα μηνύματα που θα πάρετε, θα είναι παραπάνω από εξομολογητικά, τόσο που θα αγγίζουν τα όρια της τολμηρής ερωτικής πολιορκίας. Αυτό μάλιστα μπορεί να σας συμβεί, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Προσέξτε που θα δεσμευτείτε και με ποιον.

Αιγόκερως

Ίσως δημιουργηθεί κάποια ένταση μέσα σας και ένας εκνευρισμός, από κάποια θέματα που συμβαίνουν στο εργασιακό σας περιβάλλον, ή κάποιους ανθρώπους που η συμπεριφορά τους τείνει να γίνεται χειριστική απέναντί σας. Όμως σκεφτείτε κάτι. Εάν στη ζωή σας υπήρχε ένας μεγάλος ανατρεπτικός έρωτας, ένα πρόσωπο που θα ήταν ικανό να σας ξυπνήσει το πάθος και τον πόθο, θα σας ήταν παγερά αδιάφορες οι συμπεριφορές ανθρώπων που θέλουν να σας επιβάλλουν την άποψή τους. Τι σας εμποδίζει λοιπόν να δημιουργήσετε τώρα τις προϋποθέσεις για μια ερωτική απόδραση.

Υδροχόος

Ίσως τις μέρες αυτές, να απευθυνθείτε και να ζητήσετε την άποψη για κάτι που σας απασχολεί, από έναν άνθρωπο ειδικό στο είδος του. Κάπου εκεί όμως, δεν αποκλείεται να κρύβετε ο φτερωτός θεός του έρωτα και να σας στοχεύσει με τα βέλη του. Θα γοητευτείτε λοιπόν από τον άνθρωπο αυτό, όχι μόνο από τις γνώσεις του, αλλά και από τον τρόπο που σας φέρετε ή που κινείται. Ξεσηκώνεστε επιτέλους ερωτικά και θα αρχίσετε εκ νέου να ασχολείστε με την ερωτική σας ζωή, που το τελευταίο διάστημα την είχατε περάσει σε δεύτερη επιλογή. Έρχεται λοιπόν η Άνοιξη σύντομα στα ερωτικά σας.

Ιχθύς

Μια τυχαία αποδοχή μιας πρόσκλησης να παρευρεθείτε σε ένα κοινωνικό γεγονός, ίσως να γίνει η αιτία, να κάνετε μια συνάντηση που θα σας μείνει αξέχαστη. Οι πιθανότητες είναι τόσες, που να θυμάστε πως θα πολιορκηθείτε ερωτικά και μάλιστα με ξεχωριστή επιμονή, από κάποιο άτομο που ουδέποτε πέρασε από το μυαλό σας, ότι μπορεί να το ενδιαφέρετε. Κι όμως ο έρωτας για άλλη μια φορά, έχει βάλει σκοπό να σας αιφνιδιάσει από εκεί που δεν τον περιμένατε. Εάν τώρα μέσα σας υπάρχει η προσδοκία για την επιστροφή μιας σχέση από το παρελθόν, σύντομα σας στέλνει σημάδια.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!