Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 24 Μαΐου 2020


Κριός

Ξεκινάει ένα πολύ ευλογημένο διάστημα για εσάς που σημαίνει ότι με τονισμένη διάθεση και φιλοδοξία, νέους στόχους βάζετε στα πλάνα σας και ανθρώπους να σας στηρίξουν θα έχετε δίπλα σας. Αυτό ισχύει και για την αισθηματική σας ζωή. Εάν λοιπόν υπάρχει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεστε να το φέρετε στη φωλιά σας, ίσως η βοήθεια ενός φίλους σας να σας δείξει τον τρόπο να το επιτύχετε. Ευνοούνται επίσης και οι ερωτικές επανασυνδέσεις την περίοδο αυτή. Δείτε το.

Ταύρος

Στο χέρι σας είναι να αλλάξετε την προσωπική και ερωτική σας κατάσταση, εάν στην παρούσα φάση, δε σας καλύπτει ερωτικά ή συναισθηματικά. Άλλωστε έχει ξεκινήσει για εσάς μία εξαιρετική περίοδος που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, με ενδιαφέροντες τύπους ανθρώπων, που εκτός από το να μπορούν να προωθήσουν κάποιους στόχους ή φιλοδοξίες σας, θα έχουν και τη γοητεία να σας κατακτήσουν ερωτικά. Αρκεί να μη συνοδεύεστε από άλλη σχέση …

Δίδυμοι

Αφήστε σήμερα για λίγο πίσω τις έννοιες και τις υποχρεώσεις που κυνηγάτε όλη την υπόλοιπη καθημερινότητα. Κάντε πράγματα που σας αρέσουν σας ξεκουράζουν και σας ευχαριστούν. Μην πείτε όχι σε μία πρόταση μιας μικρής εκδρομής ή έστω απόδρασης. Δεν αποκλείεται εκεί να κάνετε μία πολύ σπουδαία ερωτική γνωριμία, έστω και να στην αρχή, ξεκινήσει σε φιλικό επίπεδο. Προσέξτε μονάχα, όσοι βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση γιατί κινδυνεύετε να ξεμυαλιστείτε !!!

Καρκίνος

Η ερωτική και αισθηματική ζωή του κάθε ανθρώπου, είναι μονάχα δική του απόφαση. Επειδή όμως τις ημέρες αυτές, θα χρειαστεί να διαχειριστείτε μια εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή, που θα προσβλέπει μάλιστα και σε βάθος χρόνου ως προς τις προοπτικές της, μη δώσετε αναφορά για τα σχέδια που κάνετε. Αν τώρα ξεκινάει για εσάς ένας δεσμός, κρατήστε τον για τον εαυτό σας. Όπως και να έχει, μπορεί να δεχτείτε παρεμβάσεις τρίτων για τις προσωπικές σας επιλογές. Μη μιλάτε.

Λέων

Μια άκρως ερωτική πρόταση ή πρόκληση θα δεχτείτε σήμερα, η οποία θα είναι πολύ δελεαστική, θα είναι πειρασμός σκέτος. Θα δυσκολευτείτε να την αγνοήσετε, αφού θα προέρχεται από ένα άτομο εξαιρετικά γοητευτικό αλλά μπορεί να κατέχει και μια αναγνωρισιμότητα, στον τομέα που επιχειρεί. Επειδή δε θα αργήσουν να καμφθούν οι αντιστάσεις σας, φροντίστε τουλάχιστον να είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή, γιατί εάν όχι, μπορεί λίγο αργότερα αυτό να αποκαλυφθεί. Προσέξτε .

Παρθένος

Για να κερδίσετε το κομμάτι του έρωτα που πραγματικά σας αξίζει, κινητοποιηθείτε αγαπητοί φίλοι. Μην αφήνετε τα πράγματα να εξελίσσονται χωρίς να ελέγχετε τη ροή της εξέλιξής τους. Εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που πραγματικά θα θέλατε να έρθει κοντά σας και να το κατακτήσετε, ίσως τώρα για πρώτη φορά να πρέπει αν σταματήσετε να το υπέρ-αναλύετε και να κάνετε περισσότερο τολμηρά βήματα στην κατεύθυνση αυτή. Ο έρωτας δε μπορεί να περιμένει για πολύ.

Ζυγός

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, βελτιώνεται η προσωπική και ερωτική σας ζωή, αφού εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, ο σύντροφός σας θα ανταποκρίνεται καλύτερα στα “θέλω” και στις επιθυμίες σας. Αν πάλι είστε μόνοι το διάστημα αυτό, οι γνωριμίες δε θα λείψουν ,αρκεί να κάνετε πλέον σωστότερες επιλογές, ως προς τον άνθρωπο που θα θέλατε να υπάρχει δίπλα σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα εάν το επιθυμείτε, να έχετε και μία ερωτική επανασύνδεση αυτό τον καιρό.

Σκορπιός

Ένα πρόσωπο, ένας καλός συνεργάτης σας, ή ένας άνθρωπος που νιώθετε για εκείνον φιλικά συναισθήματα, θα σας προτείνει μια έξοδο ή έναν περίπατο σήμερα. Ίσως να μην είναι κάτι τόσο χαλαρό και να εμπεριέχει και τη χροιά μιας μελλοντικής συνεργασίας με οικονομικά οφέλη. Όμως δεν αποκλείεται το πρόσωπο αυτό, με αφορμή τη συνάντηση αυτή, να θελήσει αν σας κάνει και κάποιες ερωτικές εξομολογήσεις. Εάν σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας, μάλλον θα νιώσετε αμήχανοι.

Τοξότης

Με ανεβασμένα κέφια θα ξεκινήσετε τη μέρα σας σήμερα και τι πιο ωραίο, θα είναι, να παρασύρετε στη διάθεση αυτή και τους ανθρώπους που περνάτε όμορφα μαζί τους, τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπως ο σύντροφός σας. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, βγείτε έξω, κανονίστε μια εκδρομή ή μια μικρή απόδραση, θα σας ανανέωση και θα σας δώσει ανάσες να αντέχετε καλύτερα τα όσα φέρνει η καθημερινότητά σας. Ο έρωτας γίνεται τώρα σύμμαχός σας!!!

Αιγόκερως

Τόσο το προηγούμενο διάστημα της καραντίνας, όσο και τώρα, δεν προσέξατε ιδιαιτέρως τη γραμμή σας και τη φυσική σας κατάσταση. Εξακολουθείτε να κάνετε διατροφικές ατασθαλίες και ίσως τώρα που ο καιρός ανοίγει, να χρειαστεί να  προσέξετε λιγάκι παραπάνω τη σιλουέτα σας. Ο έρωτας είναι η εικόνα που προβάλουμε. Φτιάξτε και επιμεληθείτε την εικόνα σας. Γίνετε πιο θελκτικοί και ερωτικοί. Προκαλέστε την ερωτική σας τύχη, που σίγουρα τώρα θα είναι με το μέρος σας.

Υδροχόος

Συναντήσεις ερωτικού ενδιαφέροντος θα υπάρξουν σήμερα, αρκεί να μην έχετε άλλες ερωτικές δεσμεύσεις ή διατηρείτε μία μόνιμη ερωτική σχέση. Κι αυτό γιατί μια τάση να κοιτάτε έξω από το παράθυρο της σχέσης σας, αναζητώντας την ερωτική επιβεβαίωση, ή για να κάνετε πειραματισμούς, θα την έχετε. Προσέξτε όμως ακόμα κι αν είστε ελεύθεροι από δεσμεύσεις, μήπως δεν είναι αδέσμευτο το άτομο που θα απευθύνετε την καρδιά σας. Ίσως να το μάθετε πλέον αργά.

Ιχθύς

Προσπαθήστε με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, να μη δημιουργείτε επικοινωνιακά κενά. Σήμερα μάλιστα στην προσπάθειά σας να ξεκουραστείτε περισσότερο, ίσως αποτραβηχτείτε από τις κυριακάτικες κοινές δραστηριότητές σας και αυτό επειδή δεν θα το εξηγήσετε, να φανταστεί ότι αδιαφορείτε για την κοινή σας ζωή. Εάν είστε μόνοι, μία γνωριμία από απόσταση που κάνατε το προηγούμενο διάστημα με ερωτική χροιά, ίσως σας πιέσει να κάνετε μία συνάντηση μαζί της.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!