Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 28-6-2020


Κριός

Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής σας, βρίσκεται σε μέρη που συνήθως δε συνηθίζετε να αναζητάτε την ερωτική σας τύχη. Για το λόγο αυτό, αποδεχτείτε σήμερα προτάσεις για εξόδους ή κοντινές εκδρομές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ακόμη και αν βαριέστε και θέλετε να μείνετε σπίτι. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, τώρα ήρθε ο καιρός να την πάτε ένα βήμα μπροστά, να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με το σύντροφό σας, να επισημοποιήσετε το δεσμό σας, ή να αποκτήσετε εάν το επιθυμείτε έναν απόγονο. Ήγγικεν η ώρα.

Ταύρος

Είναι τόσα πολλά αυτά που κάνετε και αυτά που σκέφτεστε και σας προβληματίζουν, που μια καλή ιδέα θα ήταν να τα αφήσετε για μία ημέρα πίσω και να ασχοληθείτε με εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Ο έρωτας θα μπορούσε να γίνει η έμπνευση και η διαφυγή σας, μόνο που την περίοδο αυτή, δε θα έπρεπε να μοιάζει ούτε στατικός, ούτε συνηθισμένος.  Άρα γιατί δε δοκιμάζετε την ερωτική σας τύχη, εκεί που άλλοτε δε θα τολμούσατε; Ναι, είναι τολμηρή η πρόταση αυτή αλλά πιστέψτε με αρκετά συναρπαστική.  Ούτως ή άλλως με τις ανατροπές που συμβαίνουν στη ζωή σας τίποτα πια δεν είναι το ίδιο.

Δίδυμοι

Σε μια εξωστρεφή περίοδο της ζωής σας. Όπου θα γνωρίσετε πολλούς ανθρώπους, θα βάλετε στο πρόγραμμά σας νέες δραστηριότητες, θα υιοθετήσετε καινούργια ενδιαφέροντα, θα είναι κρίμα ο έρωτας να μην την χρωματίζει.  Από σήμερα και για αρκετούς μήνες ακόμα εάν επιθυμείτε να γνωρίσετε το μεγάλο έρωτα της ζωής, βγείτε αποδεχτείτε προτάσεις εμπλακείτε με σύνολα ανθρώπων που σίγουρα μέσα από εκεί θα καταφέρετε να κλέψετε τις εντυπώσεις. Αν πάλι η καρδιά σας ζητάει να έρθει πίσω ένας παλιός αλλά αξεπέραστος έρωτας, τότε ήρθε η στιγμή μιας επανασύνδεσης.

Καρκίνος

Μην παραξενευτείτε εάν βρεθείτε σε μια συντροφιά, έτσι και πολιορκηθείτε ερωτικά, όχι από ένα αλλά από δύο πρόσωπα. Το θέμα είναι να μπορέσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες, να μην προσβάλλετε κανέναν και να μη φανείτε ακατάδεχτοι. Ναι, ο έρωτας μερικές φορές θα μοιάζει σαν να αστειεύεται μαζί σας και εκεί που επικρατούσε άνυδρο στα ερωτικά τοπίο, τώρα ίσως σας βάλει σε διλήμματα. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση την οποία και επιθυμείτε να διατηρήσετε, προσπαθήστε να μη δίνετε το δικαίωμα στο σύντροφό σας να νομίσει οτιδήποτε για εσάς και τη στάση που κρατάτε όταν σας φλερτάρουν.

Λέων

Ένας φίλος έρχεται τώρα να σας προτείνει να ακολουθήσετε μία νέα δραστηριότητα ή να ασχοληθείτε με κάτι που αφορά ένα συλλογικό χώρο. Σίγουρα θα δυσκολευτείτε κάτι τέτοιο να το εντάξετε στο χρόνο σας, όμως από εκεί θα έχετε μεγαλύτερη κοινωνική διεύρυνση καινούργιες γνωριμίες και άλλα ενδιαφέροντα. Κάπου εκεί μπορεί να συναντήσετε την επόμενη ερωτική σας περιπέτεια, ανεξάρτητα από τον αν είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, ή διατηρείτε μία μόνιμη σχέση. Ο έρωτας θα λειτουργήσει σαν πραγματική διαφυγή και θα σας δώσει έμπνευση. Σκεφτείτε το.

Παρθένος

Εκπέμπετε ερωτισμό και ενώ είστε άνθρωποι που περισσότερο προβάλλετε την αξιοπρέπειά σας, πολλοί είναι εκείνοι που σας φαντασιώνονται. Έτσι τις ημέρες αυτές, μην εκπλαγείτε με κάποιους για το αυθαίρετο δικαίωμα που θα πάρουν και θα σας πολιορκήσουν ερωτικά,μέχρι να κάμψουν τις αντιστάσεις σας. Προσέξτε μόνο μην είναι από τα άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος ή συνεργάτες σας, γιατί σίγουρα θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Παρ’ όλα αυτά μπορείτε να βρείτε τον άνθρωπο που θα μπορεί να σας ταΐσει το συναίσθημα αλλά και θα σας κατακτήσει το μυαλό.

Ζυγός

Οικογενειακές συγκεντρώσεις χαλαρές συντροφιές, μικρές εκδρομές ή σύντομοι προορισμοί, θα παίξουν το διάστημα αυτό και όσο κι αν αισθάνεστε κουρασμένοι για να συμμετάσχετε σε κάτι τέτοιο, μην αρνηθείτε προσκλήσεις για να παρευρεθείτε. Έναν άνθρωπο που έχετε να δείτε πολύ καιρό, ένα συμμαθητή ή φίλο που κάποτε περάσατε όμορφα ένα φεγγάρι της ζωής σας, επανέρχεται τώρα στη καθημερινότητά σας, μέσα από μία τέτοια συγκέντρωση και σας χαροποιεί. Δεν αποκλείεται, η φιλία αυτή να αλλάξει και να μετατραπεί σε ένα μεγάλο έρωτα. Η ερωτική σας τύχη έχει περίεργους δρόμους.

Ζυγός

Με την πρόθεση να το ρίξετε λίγο έξω, δεν αποκλείεται σήμερα να επιδοθείτε στο φλερτ, με ανάλαφρη διάθεση, είτε στη διάρκεια μιας εκδρομής, είτε μέσα από μία διαδικτυακή επικοινωνία που εδώ και καιρό έχετε με ένα πρόσωπο που κάτι πιο πικάντικο πάει να συμβεί μεταξύ σας. Ο έρωτας άλλωστε πάντα σας έδινε έμπνευση και σας έφτιαχνε τη διάθεση. Εάν είστε όμως δεσμευμένοι, καλό θα ήταν να προσέχετε λιγάκι, είτε γιατί δεν ξέρετε πως μπορεί να αντιδράσει ο άνθρωπος που θα φλερτάρετε, είτε γιατί μπορεί να αποκαλυφτείτε λόγω συμπεριφοράς στο ταίρι σας.

Σκορπιός

Είναι έτσι η σημερινή συγκυρία, που καλά θα κάνετε να φανείτε περισσότερο κοινωνικοί, από όσο είστε. Κι αυτό γιατί μέσα από μία συντροφιά, ακόμα και αν στην αρχή είναι βαρετή, μπορεί να προκύψει μία super γνωριμία, άκρως ερωτική, εάν αυτό επιθυμεί η καρδιά σας. Από την άλλη μεριά, σήμερα δεν αποκλείεται να μάθετε, τους πραγματικούς λόγους, που κάποιο άτομο, ενώ το επιθυμούσατε και σας είχε δείξει ότι το ίδιο αισθανόταν για σας, δε συνέχισε μαζί σας, αυτό που αρχίσατε ερωτικά. Καλύτερα όμως να γνωρίζετε, παρά να είσαστε στην άγνοια και να φτιάχνετε δικά σας σενάρια.

Τοξότης

Με το να έρχεστε συχνά σε αντίθεση με τη γνώμη του συντρόφου σας, ή με τον άνθρωπο που εδώ και καιρό, φαίνεται ότι κάτι ερωτικό τείνει να συμβεί μεταξύ σας, μάλλον θα βγάζετε προς τα έξω μια ανώριμη στάση, που δε θα την εκτιμά.  Άλλωστε αρκετό καιρό τώρα νιώθετε ανικανοποίητοι συναισθηματικά και ερωτικά, μόνο που συνήθως τις αιτίες τις χρεώνετε είτε στον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, είτε γιατί πάτε και πλέκετε με προβληματικούς χαρακτήρες. Μήπως όμως κάποια λάθη ξεκινούν από τη δική σας στάση και συμπεριφορά; Σκεφτείτε το λίγο αυτό.

Αιγόκερως

Βρίσκεστε οριακά να αποφασίσετε στο αν θα μπείτε σε μία σχέση, που όμως καταλαβαίνετε ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα σας, δε βλέπει ανάλαφρα τη θέση αυτή, οπότε θα χρειαστεί να αναλάβετε απέναντί του δεσμεύσεις, ή είστε έτοιμοι να χωρίσετε από μία σχέση, που πλέον ότι είχε να σας δώσει σας το έδωσε. Από εδώ και στο εξής, ή όποιες διαφορές που έχετε με τον άνθρωπο που μέχρι τώρα συνόδευε την ερωτική σας ζωή, θα γίνονται εντονότερες και θα υποβιβάσουν το επίπεδο του δεσμού σας. Ο έρωτας σας θέλει και πιο αποφασισμένους αλλά και πιο συγκεκριμένους στις επιλογές σας.

Υδροχόος

Μην παραπονεθείτε σήμερα στο ταίρι σας, ή στον άνθρωπο που πολιορκείτε ερωτικά και θέλετε να κάμψετε τις αντιστάσεις του, ότι ακούει τα σχόλια του περίγυρου και δεν ακούει εσάς. Κάπου κι εσείς, το περίγυρο αυτό με τις πράξεις σας, του δώσατε λαβές, ή δε φροντίσατε να μη δημιουργείτε έχθρες κι αντιπάθειες. Ειδικά εάν με τον άνθρωπο που σας έχει κλέψει την καρδιά, έχετε ευδιάκριτες διαφορές μεταξύ σας, είτε ηλικιακές είτε τάξεως και τρόπου ζωής, προσέξτε μη και τυχόν από στάση, τον κάνετε να δώσει δίκιο σε όσα ακούγονται για εσάς. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν ρήξεις.

Ιχθύς

Ένα φιλικό σας πρόσωπο, που ανήκει στον ευρύτερο φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο, ίσως σήμερα με τη συμπεριφορά και τα λόγια του, να σας δείξει το ενδιαφέρον του ερωτικά, ακόμα και αν δεν είχατε καταλάβει, ότι είχε τέτοια αισθήματα για σας τόσον καιρό. Μία ευχάριστη συντροφιά με όμορφη κουβέντα κι ένα ποτήρι κρασί, ίσως να γίνει η αιτία, που να ξεκλειδωθούν αισθήματα και να αναθερμανθούν κάποιες σχέσεις, που μέχρι τώρα ήταν απλώς, σχέσεις συμπάθειας. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν έχετε να χάσετε τίποτα με το να δοκιμάσετε την τύχη σας. Εάν συνοδεύεστε όμως πιθανόν να προβληματιστείτε.

 

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!