Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020


Κριός

Μην παίρνετε στραβά, ότι προσπαθεί να σας πει ο σύντροφός σας, ή ο άνθρωπος που έχετε έρθει κοντά, το τελευταίο διάστημα και πάει να δημιουργηθεί ερωτική σχέση μεταξύ σας. Εάν είστε μόνοι, πιθανόν, ο άνθρωπος που θα σας τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, να μοιάζει ιδεολογικά αντίθετος με σας, ή να έχει άλλες ευδιάκριτες διαφορές, με αποτέλεσμα να σταθούν εμπόδιο στο να τον πολιορκήσετε. Όμως ο έρωτας δεν διέπεται, ούτε από ιδεολογίες, ούτε από ηλικίες ούτε από κοινωνικά εμπόδια. Καλό θα ήταν να σκεφτείτε εκ νέου τα ερωτικά κριτήριά σας.

Ταύρος

Μην τάζετε στο σύντροφό σας, ή στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, πράγματα που δε θα μπορέσετε να τα τηρήσετε, ή μη του ζητάτε την εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σας, που μπορεί να συναινέσει αλλά να μην καταφέρει να ανταποκριθεί στο μέλλον. Εάν βρίσκεστε σε μία παράλληλη σχέση, μπορεί να ακούσετε λόγια όμορφα από το τρίτο πρόσωπο, που όμως ούτε θα εννοούνται, ούτε θα διέπονται από ειλικρίνεια. Αρκεστείτε σε εκείνα που παίρνετε από αυτή τη σχέση, μέχρι να αποφασίσετε λίγο αργότερα για το πως  θα συνεχίσετε να πορεύεστε ή τελικά όχι με το άτομο αυτό.

Δίδυμοι

Η γνωριμία σας με ένα πρόσωπο που μπορεί μεταξύ σας να αναπτύσσονται ερωτικά αισθήματα, ίσως να σας προβληματίσει τις μέρες αυτές, σχετικά με τις προϋποθέσεις που υπάρχουν, προκειμένου να εξελιχθεί η σχέση αυτή. Από την άλλη μεριά εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, ο σύντροφός σας, ίσως να σας μιλήσει για κάποιες επιθυμίες του, που θα ήθελε να τις λάβετε σοβαρά υπόψιν σας, που όμως να μη είστε κατά βάθος σύμφωνοι με όλες. Δεν είναι απαραίτητο για να φανείτε αρεστοί στον άνθρωπό σας, να κάνετε υποχωρήσεις και σε ζητήματα που διαφωνείτε ριζικά.

Καρκίνος

Με έντονα παρορμητικό συναίσθημα σήμερα, ίσως φανείτε απότομοι απέναντι στον άνθρωπο που σχετίζεστε ερωτικά. Πριν του προσάψετε οποιαδήποτε κατηγορία, ή του ζητήσετε να σας δώσει κάποιες εξηγήσεις, ίσως θα έπρεπε να απομακρύνετε από κοντά σας, άτομα που για τους δικούς τους λόγους, δεν τον συμπαθούν και σας βάζουν λόγια. Ακόμα και αν ο άνθρωπος αυτός, είναι προς στιγμήν ένα απλό φλερτ, αγνοείστε τι σας λένε αλλά ανακαλύψτε εάν όντως ευσταθούν όλα όσα ακούγονται. Άλλωστε τις ημέρες αυτές θα μάθετε πολλά που μέχρι σήμερα αγνοούσατε και ήταν κρυφά.

Λέων

Ερωτικοί ανταγωνιστές μπορεί να βρεθούν ανάμεσα σε εσάς και στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Δεν αποκλείεται να τους συναντήσετε σε μία κοινωνική εκδήλωση και να έχουν το πρόσωπο ενός συνεργάτη σας. Όμως για να καταφέρει να κλέψει κανείς, την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, σημαίνει ότι κάπου κι εσείς αφήσατε ορισμένα κενά να υπάρχουν στη σχέση σας. Το γεγονός ότι έχετε απορροφηθεί από ζητήματα δουλειάς και καριέρας, δε πρέπει να πάνε πίσω την ερωτική σας ζωή.

Παρθένος

Μην εμπλέκετε τρίτους στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, ακόμα και αν βρίσκεστε σε μία ερωτική σχέση, που περνάει την εποχή αυτή μία κρίση. Άτομα του συγγενικού ή του φιλικού σας περιβάλλοντος, ίσως προσπαθήσουν είτε να κάνουν παρεμβάσεις στην ερωτική σας σχέση, ή να σας νουθετήσουν, στην περίπτωση που διαφωνούν, με τον άνθρωπο που στοχεύετε να κατακτήσετε την καρδιά του. Το καλύτερο που θα έχετε να κάνετε, είναι να τους θέσετε όρια τα οποία να μην μπορούν να παραβιάσουν. Θα είναι εκτός από αδιακρισία και μεγάλη ασέβεια απέναντι στο πρόσωπό σας.

Ζυγός

Σε κλίμα ευρύτερης ασυνεννοησίας θα κυλήσει η μέρα σας σήμερα. Τουλάχιστον στο σπίτι με τους ανθρώπους που συμβιώνετε, φροντίστε να αποφύγετε τις εντάσεις που φέρνουν οι πιέσεις της καθημερινότητάς. Εάν είστε μόνοι, η θύμηση μιας παλιάς ερωτικής περιπέτειας, ή ενός δεσμού, θα σας κάνει να νιώσετε νοσταλγία, για τον άνθρωπο που υπήρξατε κάποτε ζευγάρι. Δεν αποκλείεται να επιχειρήσετε να μάθετε νέα του ή που να βρίσκεται και τι να κάνει τώρα. Οι δεσμευμένοι, ίσως να χρειάζεστε ένα διάλειμμα για να μείνετε λίγο μόνοι, να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να σκεφτείτε.

Σκορπιός

Εάν δεν αισθάνεστε αισθηματικά και ερωτικά καλυμμένοι, φταίνε οι φόβοι  και οι φοβίες, που κρύβονται στην ψυχή σας και φοβάστε να τους αντιμετωπίσετε κατάματα. Ενώ αποζητά η ψυχή σας μια αγκαλιά, έναν έρωτα με πάθος και πόθο, την αφύπνιση των αισθήσεών σας , κάπου εσείς κάνετε πίσω. Ή βάζετε φραγή στον εαυτό σας φοβούμενοι να μην πονέσετε ή εκτεθείτε συναισθηματικά. Ο έρωτας όμως έχει σκοπό από δω και στο εξής να σας προκαλέσει, ξαφνικά και αναπάντεχα. Να σας βάλει στη διαδικασία να βγείτε από την συναισθηματική ανασφάλεια και να εκτεθείτε.

Τοξότης

Το να απαιτείτε με πείσμα και λεκτικές εντάσεις, να πάρετε από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει το πολυπόθητο “ναι” μάλλον θα καταφέρετε να τον απομακρύνετε από κοντά σας. Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται να βρεθείτε συναισθηματικά μπερδεμένοι, ανάμεσα σε δύο ανθρώπους και να μην ξέρετε ποιον να διαλέξετε. Προς το παρόν όμως, μην πάρετε κάποιες τελειωτικές αποφάσεις, που δε θα σας δώσουν καμία εγγύηση διάρκειας στο χρόνο. Αφήστε το διάστημα αυτό να κυλήσει, όπου κάποια θέματα θα έχουν διορθωθεί και θα είστε συναισθηματικά πιο ισορροπημένοι.

Αιγόκερως

Περισσότερο από ποτέ, χρειάζεστε ξεκούραση και να βρείτε το χρόνο να κάνετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Ο έρωτας είναι ένας τομέας, που χρειάζεται για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν και δε σας επιτρέπουν να ισορροπήσετε συναισθηματικά, αποστασιοποίηση. Μιλήστε για το θέμα σας με ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Εάν ο άνθρωπος που ικανοποιείτε τις συναισθηματικές σας ανάγκες αλλά και τις σεξουαλικές, έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί σας, ανακαλύψτε τις αιτίες που το δημιούργησαν.

Υδροχόος

Με μια ακατανόητη για σας συναισθηματική υπερχείλιση, θα αντιμετωπίσει μερικά θέματα ο σύντροφός σας, που από ένα σημείο και μετά, θα θεωρήσετε υπερβολική τη στάση του, έως και ανερμήνευτη. Μη μπείτε στη διαδικασία να του εκφράσετε αυτές τις σκέψεις σας. Θα σας παρεξηγήσει αφού μπορεί να σας κατηγορήσει για μειωμένη κατανόηση απέναντί του. Ίσως πάλι εάν είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή, να φλερτάρετε με ένα άτομο που θα έχει πολλά ψυχολογικά και συναισθηματικά βάρη κάτι που δε θα καλύψει  τα ανάλαφρα κίνητρά σας, στο να κάνετε μια σχέση μαζί του χαλαρή.

Ιχθύς

Μετριάστε τον τρόπο που εισπράττετε συναισθηματικά, εκείνα που σας λένε οι άλλοι, είτε είναι προϊστάμενοι σε εργασιακό επίπεδο, είτε είναι συνεργάτες σε έναν τομέα που τυχόν δραστηριοποιείστε. Πιθανόν η εσωτερική ένταση που σας δημιουργούν, τη μεταφέρετε είτε στη σχέση σας και στο σύντροφό σας, είτε στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον άνθρωπο που θα τολμήσει να σας φλερτάρει ενώ εσείς δε θα έχετε την ίδια διάθεση. Άλλο δουλειά και υποχρεώσεις της καθημερινότητάς και άλλο προσωπική και ερωτική ζωή. Μην τα μπερδεύετε, δε συγκρίνονται.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!