Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020


Κριός

Όχι μόνο στις κοινωνικές ή στις φιλικές σας συναναστροφές, έχετε την τάση τελευταία να επιβάλλετε τις απόψεις σας, το ίδιο κάνετε και στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, πράγμα που είναι λάθος. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο έως καθόλου χειριστικοί με τον σύντροφό σας και γιατί η συμπεριφορά σας αυτή τον κουράζει και γιατί μια σχέση έχει δύο αφετηρίες και δεν ξεκινά από σας μονάχα τα «θέλω» ή τις δικές σας επιθυμίες. Αν είστε μόνοι, είναι ωραίο να δείχνετε δυναμικοί και ερωτεύσιμο, όμως σε ένα φλερτ, πρέπει να χωράει και η γνώμη του άλλου.

Ταύρος

Σίγουρα σε μία ερωτική σχέση, δεν μπορούν όλα να είναι σπαρμένα με άνθη αλλά για να είναι υγιής, χρειάζονται που και που οι διαφωνίες για να λύνονται. Όμως σήμερα φαίνεται ότι ο σύντροφός σας, να είναι αδιαπραγμάτευτος σχετικά με αυτό που θα θέλατε να κάνει ή να κάνετε και εσείς από τη μεριά σας, δε θα έχετε και πολλά περιθώρια να τον ανεχτείτε λόγω της στάσης τους. Αποχωρήστε και μιλήστε του σε άλλες πιο ήρεμες στιγμές. Εάν είστε μόνοι, από μία φιλική διαφωνία θα καταλάβετε ότι μπορεί να γεννηθεί, ένας μεγάλος έρωτας!!!

Δίδυμοι

Πιθανόν να γίνετε περισσότερο εύθικτοι σήμερα με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ιδίως τις στιγμές που θα προσπαθήσει να βρει μια λύση σχετικά με ένα κοινό σας ζήτημα. Ίσως μάλιστα να παρερμηνεύσετε ή να παρεξηγήσετε τις προθέσεις του, ειδικά εάν διατηρείτε μαζί του μία μυστική ή παράλληλη σχέση. Προσέξτε γενικότερα τις αντιδράσεις σας τις ημέρες αυτές, γιατί μπορεί να προκαλέσουν ρήγματα στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, ή να πείτε λόγια που θα δυσκολευτείτε αργότερα να τα μαζέψετε.

Καρκίνος

Για άλλη μια φορά οι μνήμες που προέρχονται από το ερωτικό σας παρελθόν, μπλοκάρουν το παρόν σας, γιατί εσείς το επιτρέπετε στην ουσία. Η ψυχολογία σας σήμερα θα είναι ευαίσθητη και οι αντιδράσεις λάθος μερικές φορές απέναντι στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Ακόμα και η ανταπόκρισή σας στην ερωτική πολιορκία ενός ανθρώπου θα στέλνει τα λάθος μηνύματα. Κουβαλάτε μέσα σας, συναισθηματικά σκουπίδια. Κάνετε συγκρίσεις με ανθρώπους που σας πλήγωσαν, καταλογίζοντας λάθη στον άνθρωπο που σας πλησιάζει.

Λέων

Το ότι είστε άτομα ερωτεύσιμα και κλέβετε συχνά τα βλέμματα σε όποιο περιβάλλον και να βρίσκεστε, αυτό είναι καλό για σας αλλά κακό για κάποιους που δεν το βλέπουν με καλό μάτι, ή είναι ερωτικοί σας ανταγωνιστές. Προσέξτε τη γνώμη που θα εκφράσετε για τον άνθρωπο που θα θέλατε να κατακτήσετε ερωτικά, γιατί αυτή η γνώμη, ίσως να φτάσει παραποιημένη στα αφτιά του και να παρεξηγηθεί τελικά μαζί σας. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση κακοπροαίρετοι άνθρωποι, ίσως να προσπαθήσουν αν σας διαβάλλουν στο σύντροφό σας.

Παρθένος

Ίσως υπάρχει στη ζωή σας ένας άνθρωπος, που γοητεύεται από σας και που προσπαθεί να προωθήσει με τις δυνάμεις που διαθέτει τους στόχους τα ταλέντα ή τις δεξιότητές σας, σε κύκλους που μέχρι τώρα δεν είχατε πρόσβαση. Κάπου εδώ όμως μπορεί να ελπίζει ή να έχει ερωτικές βλέψεις κατά βάσεις για σας. Εάν σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση, και δε βρίσκεστε σε άλλη σχέση, δε θα ήταν κακό να δοκιμάζατε την ερωτική σας τύχη μαζί του. Εάν όμως έχετε άλλη σχέση, το ενδιαφέρον αυτό πιθανόν να ενοχλήσει το σύντροφό σας.

Ζυγός

Ενώ είστε από τα πιο ερωτεύσιμα άτομα, γιατί μπορείτε να διατηρείτε την αρμονία στη σχέση σας, και γιατί χρησιμοποιείτε το λόγο έντεχνα και διπλωματικά, κάπου το ταλέντο σας αυτό το έχετε χάσει. Ο έρωτας προβάλλεται απέναντί σας με αξιώσεις και απαιτήσεις που  αρκετές φορές σας εκνευρίζει. Πιθανόν σήμερα να μιλήσετε απότομα στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή σε εκείνον που αργεί να σας πει το πολυπόθητο «ναι». Γνωρίζετε όμως πολύ καλά ότι αυτή είναι η λάθος τακτική για να κατακτήσετε τα «θέλω» και τις επιθυμίες σας.

Σκορπιός

Με την τάση να κριτικάρετε τον άνθρωπο που δε σας είπε το πολυπόθητο «ναι», δημόσια, στον κοινό σας κύκλο, ή και ενώπιων του, δε θα καταφέρετε ούτε το δίκιο σας να βρείτε, ούτε να κάμψετε τις ερωτικές του αντιστάσεις. Γι αυτό και περιορίστε το θυμό ή το παράπονό σας και χρησιμοποιείστε πιο λογικά επιχειρήματα. Από την άλλη μεριά, εάν βρίσκεστε ήδη σε μία ερωτική κατάσταση, πιθανόν ο σύντροφός σας να σας κατηγορήσει, ότι απέναντί του, προβάλλετε μια χειριστική συμπεριφορά. Σε κάτι που μάλλον δε θα έχει και άδικο.

Τοξότης

Τελευταία βρίσκεστε σε μια κατάσταση υπερπληροφόρησης  και υιοθετείτε απόψεις ιδέες και ειδήσεις που ακούσατε, χωρίς να είναι δικές σας, ή να τις έχετε ψάξει ενδελεχώς, πριν τις υπηρετήσετε. Αυτό να ξέρετε λειτουργεί αρνητικά ως στάση σε κοινωνικό, φιλικό ή προσωπικό επίπεδο, αφού οι άλλοι δε σας παίρνουν στα σοβαρά. Ένα φλερτ μπορεί να ναυαγήσει και να είναι αυτή η αιτία, ή αν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, ο άνθρωπός σας να σας αγνοήσει τελικά, ακόμα και αν έχετε όντως να του μιλήσετε για κάτι σοβαρό που επηρεάζει τη σχέση σας.

Αιγόκερως

Στενές συνεργασίες σημαντικές φιλίες και στενές ερωτικές σχέσεις επανεξετάζονται την εποχή αυτή και δεν αποκλείεται τώρα να αποφασίσετε, κάποιους  ανθρώπους να τους βγάλετε από την ζωή σας, αλλά σε κάποιες άλλες περιπτώσεις μάλλον αδικείτε μερικούς. Ειδικά εάν με κάποιον άνθρωπο έχετε αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές που σας έφερε η κοινή σας ζωή και άρα την αξία του την έχει αποδείξει. Εάν λοιπόν διατηρείτε μία παράλληλη σχέση, όσο ενθουσιασμό και αν σας δίνει, το μόνιμο σύντροφό σας μην τον αδικήσετε.

Υδροχόος

Όπως μπορεί να επηρεάσει το άγχος όλα τα επίπεδα της καθημερινότητά σας, έτσι μπορεί και να επηρεάσεις τις άμυνες της υγείας σας, να κάμψει τη φυσική σας κατάσταση, ή να επηρεάσει την ερωτική και σεξουαλική σας ζωή. Αυτό το θέμα φαίνεται ότι μπορεί να γίνει η αιτία, που σήμερα ο σύντροφός σας, μπορεί να σας κατηγορήσει για αδιαφορία προς τις ανάγκες του, γιατί εσείς δεν του έχετε μιλήσει για το πρόβλημά σας, που εκδηλώνετε ψυχοσωματικά και μεταφράζεται με αφλογιστία.  Όσο για να φλερτάρετε, μάλλον σήμερα θα είστε απρόθυμοι.

Ιχθύς

Ή που θα πέσετε τις ημέρες αυτές με τα μούτρα στη δουλειά και στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, προκειμένου να ξεχάσετε έναν ατελέσφορο έρωτα, ή που θα τα παρατήσετε όλα για μια ερωτική περιπέτεια. Αυτό που θα σας έδινε βέβαια έμπνευση και όρεξη να τα καταφέρετε σε οποιοδήποτε επίπεδο, είναι η δεύτερη περίπτωση. Από την άλλη μεριά, μία σχέση από απόσταση, φαίνεται ότι κάπου εδώ φτάνει στο τέλος της. Ίσως είναι καιρός να αναζητήσετε την αγάπη και τον έρωτα, σε ένα σύντροφο που θα βρίσκεται κάθε μέρα δίπλα σας.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!