Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020


Κριός

Μερικές φορές γίνεστε απότομοι και εκρηκτικοί άνευ λόγου και αιτίας. Επειδή η ημέρα είναι περίεργη, φροντίστε τουλάχιστον να μη ξεσπάσετε τα νεύρα σας σε εκείνους που αγαπάτε και κυρίως απέναντι στο σύντροφό σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να πείτε λόγια που θα είναι της στιγμής, και ενώ δε θα τα εννοείτε, θα δυσκολευτείτε μετά να τα μαζέψετε. Εάν είστε μόνοι, ίσως να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο που θα σας κάνει κρούσει για έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται ερωτικά για εσάς κι εσείς να το αποπάρετε πριν το ακούσετε καλά καλά. Ηρεμήστε γιατί δε γίνεστε έτσι ποθητοί. Δείτε το.

Ταύρος

Εάν στο φιλικό κύκλο σας, απασχόλησε τη σκέψη σας ένα άτομο ερωτικά αλλά ο κύκλος της γνωριμίας σας δεν ολοκληρώθηκε, τώρα μπορείτε να επιχειρήσετε εκ νέου να το προσεγγίσετε. Ο έρωτας θα βρίσκεται με το μέρος σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να το φέρετε κοντά σας ακόμα και στη φωλιά σας. Απλά εκείνο που σας λείπει για να κατακτήσετε τον ερωτικό στίβο, είναι η περισσότερη τόλμη. Πρέπει πλέον το παιχνίδι να το πάρετε στα χέρια σας για να δείτε να εξελίσσονται τα πράγματα με τέτοιο τρόπο που πραγματικά θα ανανεωθείτε και θα πάρετε πολύ ερωτική έμπνευση.

Δίδυμοι

Ίσως θα χρειαστεί να σκεφτείτε, ότι τα κριτήρια που βάζετε στον έρωτα, είναι πολύ απαιτητικά, όταν απευθύνεστε, είτε στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είτε σε εκείνον που σας έχει πλησιάσει με ενδιαφέρον ερωτικό. Προβάλλετε ένα οξύθυμο και ανυπόμονο προφίλ απέναντί του και δεν ελέγχετε με σύνεση το λόγο σας. Όλο αυτό ανεξάρτητα από τους λόγους που δημιουργήθηκε στο μυαλό σας, επιβάλλεται να το περιορίσετε, γιατί φαίνεστε απόλυτοι και σε μερικές των περιπτώσεων αποθαρρυντικά νευρικοί στο να καλλιεργήσετε μία ερωτική σχέση που να νιώθει κάποιος ασφάλεια.

Καρκίνος

Ο τρόπος που διαχειρίζεστε ζητήματα που αφορούν τις ερωτικές σας σχέσεις, ίσως προβληματίσουν σήμερα, έναν άνθρωπο που εκτιμάτε πραγματικά και να τον δείτε να προσπαθεί να σας το εκφράσει. Όμως ίσως την πρόθεσή του αυτή να την παρεξηγήσετε και να του φερθείτε με τρόπο έντονο που δε θα τον άξιζε. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία ερωτική σχέση, να ξέρετε ότι προς το παρόν, τίποτα δεν εγγυάται τη διάρκειά της, ενώ λόγια τρίτων ίσως της αποφέρουν κλυδωνισμούς που θα τη διαταράξουν. Δίνεται τροφή τις μέρες αυτές και δημιουργείται παρασκήνιο γύρω από τα ερωτικά σας.

Λέων

Αρκετά συναισθηματικά καταπιεσμένοι για πολύ καιρό, ίσως σήμερα και αύριο να αισθανθείτε εντονότερη την ανάγκη να το ρίξετε έξω, ή να κάνετε κάποια έξοδα προκειμένου να νιώσετε καλύτερα. Βέβαια καλό θα ήταν να φανείτε συντηρητικοί, ως προς τη διαχείριση του χρήματος, όμως εάν πάρετε ένα δυο ρουχαλάκια κι ένα αξεσουάρ, σίγουρα η αλλαγή της εμφάνισής σας δε θα μείνει αδιάφορη από όπου και αν περάσετε. Άρα με μικρά τρικ, μπορείτε να προσκαλείτε τον έρωτα στη ζωή σας, κάτι που αν μη τι άλλο σας λείπει την εποχή αυτή κι έτσι λείπει μαζί του κι η έμπνευση που δίνει.

Παρθένος

Εάν στείλατε το μήνυμα στο φτερωτό θεό του έρωτα, πως νιώθετε την ανάγκη να ερωτευτείτε εκ νέου να αισθανθείτε τη δύναμη που κρύβει ο πόθος και η ένταση, να ξέρετε ότι το έχει λάβει ήδη και σύντομα θα πάρετε απάντηση αναπάντεχα θετική. Ναι, όλα είναι πιθανά να συμβούν τις επόμενες ημέρες και να σας κάνουν να ξεμυαλιστείτε εντελώς. Μέσα από μία φιλία, μία συνεργασία, ή ακόμα και μία τυχαία συνάντηση, μπορεί να αρχίσει από το μηδέν μία συναρπαστική ερωτική περιπέτεια. Αυτό μάλιστα μπορεί να σας συμβεί, ανεξάρτητα από την προσωπική σας κατάσταση, σε σχέση ή όχι.

Ζυγός

Ίσως δημιουργηθεί κάποια ένταση μέσα σας και ένας εκνευρισμός, από κάποια θέματα που συμβαίνουν στο εργασιακό σας περιβάλλον, ή κάποιους ανθρώπους που η συμπεριφορά τους τείνει να γίνεται χειριστική απέναντί σας. Όμως σκεφτείτε κάτι. Εάν στη ζωή σας υπήρχε ένας μεγάλος ανατρεπτικός έρωτας, ένα πρόσωπο που θα ήταν ικανό να σας ξυπνήσει το πάθος και τον πόθο, θα σας ήταν παγερά αδιάφορες οι συμπεριφορές ανθρώπων που θέλουν να σας επιβάλλουν την άποψή τους. Τι σας εμποδίζει λοιπόν να δημιουργήσετε τώρα τις προϋποθέσεις για μια ερωτική απόδραση ;

Σκορπιός

Ένα ζήτημα που αφορά την εξέλιξη των οικονομικών σας προοπτικών ή μια επαγγελματικής φύσεως εξέλιξη, θα σας φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο, που μοιράζεστε κοινούς στόχους και οράματα στους τομείς αυτούς. Μπορεί να πρόκειται για ένα συνεργάτη σας, ή για κάποιον άνθρωπο αξιόπιστο να σας καθοδηγήσει στο επόμενο εγχείρημά σας, που θα σας κερδίσει την εμπιστοσύνη να τον ακούσετε. Όμως δεν αποκλείεται με αφορμή την επαφή αυτή, να αναπτυχθούν παράλληλα κι άλλα αισθήματα μεταξύ σας. Κάπου εδώ λοιπόν θα ανοίξει ένα καινούργιο ερωτικό μονοπάτι. Θα το διαβείτε τελικά;

Τοξότης

Προκύπτει έρωτας τρελός και ασυμβίβαστος και έρχεται κατά πάνω σας τις ημέρες αυτές. Έρωτας που δε θα μοιάζει με ότι γνωρίζατε μέχρι σήμερα και μη σας τρομάζει, γιατί έρχεται τη στιγμή, που βλέπετε ότι όλα γύρω σας εξελίσσονται πεζά και ανούσια. Αν είστε μόνοι και αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, ίσως θα ήταν εξαιρετική η ιδέα να αφιερώσετε χρόνο για να δείτε που θα σας οδηγήσει. Εάν όμως είστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, τότε θα μπείτε σε μεγάλο δίλημμα. Βέβαια υπάρχει και η δυνατότητα ότι και να σας συμβεί να το κρατήσετε “κρυφό” για ένα χρονικό διάστημα.

Αιγόκερως

Ψυχολογικές διακυμάνσεις και μια αμφίθυμη ψυχολογία θα σας χαρακτηρίζει την εβδομάδα αυτή. Ο ερωτικός και συναισθηματικός τομέας, παρουσιάζει κενά, με αποτέλεσμα να μην σας κάνει να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια. Να θυμάστε όμως ότι στον έρωτα, λόγω των καθημερινών υπερβολικών υποχρεώσεων που πολεμάτε να φέρετε εις πέρας, έχετε κάνει πολλές απουσίες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το φλερτ, δεν βρίσκεται πλέον σε ημερήσια διάταξη. Αποθαρρύνετε όποιον άνθρωπο σας πλησιάσει ερωτικά, ενώ οι δεσμευμένοι απομακρύνεστε από τον σύντροφό σας. Γιατί;

Υδροχόος

Πιθανόν σήμερα κάποιος άνθρωπος δικός σας, ή ένας φίλος που εμπιστεύεστε, να σας πει κάποια πράγματα που αφορούν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ή ακόμα αν βρίσκεστε σε σχέση να σας μιλήσει για το σύντροφό σας. Σίγουρα θα σας επηρεάσουν τα επιχειρήματά του, όμως σκεφτείτε τα καλά, πριν τα δεχτείτε ή πριν τα απορρίψετε. Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι είναι το καλύτερο για σας, εκείνο που σας κάνει να νιώθετε πως πατάτε συναισθηματικά καλύτερα, όσο εσείς οι ίδιοι. Ελέγξτε λοιπόν την παρορμητική συμπεριφορά σας και προσέξτε τι ακούτε καλά.

Ιχθύς

Εάν βρίσκεστε σε μια σχέση ερωτική, επίσημη ή ανεπίσημη και νιώθετε πως βρίσκεται σε τέλμα, μην πάρετε οριστικές αποφάσεις να τη λήξετε το διάστημα αυτό, γιατί η σκέψη σας θα είναι συναισθηματικά φορτισμένη και δε θα διέπεται από την απαραίτητη λογική. Ζητήστε τη γνώμη ενός ανθρώπου που ξέρετε ότι σας αγαπάει, ενός δικούς σας ανθρώπου που σας νοιάζεται. Μιλήστε σε ένα φίλο που εμπιστεύεστε, έστω μονάχα για να σας ακούσει, θα σας κάνει καλό. Εάν είστε μόνοι, το παρελθόν σας εγκλωβίζει και αυτό φταίει που δεν τολμάτε να φτιάξετε τα αισθηματικά σας εκ νέου.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!