Ήλιος στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει !!!


Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού – Εαρινή Ισημερία, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την άνοιξη, το ξύπνημα της Φύσης και τα νέα ξεκινήματα.

Η φετινή είσοδος του Ήλιου στο  πύρινο ζώδιο του Κριού, έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αφού κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα μας βοηθήσει να προσαρμοστούμε πιο εύκολα στα νέα δεδομένα π.χ. στην εκπαίδευση ή στην εργασία, να δούμε την ζωή με λίγο πιο αισιόδοξη ματιά, να κλείσουμε την πόρτα σε παλιές και παρωχημένες αντιλήψεις και να ξαναγεννηθούμε.

Τη φετινή χρονιά η ορμή του Κριού δεν θα βρει αντίσταση από τον Κρόνο ο οποίος αποχωρεί από το ζώδιο του Αιγόκερω, αντίθετα θα αποτελέσει τον κρυφό σύμμαχο του μιας και από το ζώδιο του Υδροχόου, ευνοεί τις συλλογικές δράσεις και το αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης που θα αναλάβουμε.

Η εκφραστικότητα του Κριού και η ανάγκη για ουσιαστική δράση, θα είναι αυτή που θα βοηθήσει να βρεθούν πρωτοποριακές λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν και θα δώσουν αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αρκεί να μην παρασυρθούμε από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό, που είναι άλλωστε και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της ζωδιακής περιοχής του Κριού.

Ο Κριός άλλωστε είναι το ζώδιο που έχει άμεση σχέση με το κεφάλι, το σώμα, την υγεία μας αλλά και τον τρόπο με τις άμεσες αντιδράσεις μας.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που έναν Κριό τον ξεχωρίζουμε από το γρήγορο και ζωηρό περπάτημα του, την δυνατή φωνή και την γρήγορη ομιλία του, αλλά και από το δυνατό του πρόσωπο και το πολύ έντονο βλέμμα του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 24/03 η Νέα Σελήνη του Μαρτίου θα σχηματιστεί (4ο 12’), θα μας βοηθήσει να δούμε με διαφορετική ματιά τα ζητήματα που μας απασχολούν, ενώ ευνοεί τις νέες και πρωτοποριακές δράσεις.
  • Στις 08/04 η Πανσέληνος του Απριλίου θα σχηματιστεί (18ο 43’), θα μας ωθήσει να επανεξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις.
  • Στις 14/04 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα (24ο 57’), ευνοεί τα οριστικά ξεκαθαρίσματα.
  • Στις 15/04 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία (25ο 56’), είναι πιθανό να μας παρασύρει σε υπερβολές και περιττές σπατάλες.

Τα φετινά γενέθλια του Κριού ας αποτελέσουν την αφετηρία μιας  νέας και πιο αισιόδοξης περιόδου στη ζωή μας, με νέες αξίες,  μέσα από την οποία θα μάθουμε να λειτουργούμε με μεγαλύτερη ευελιξία και πάνω από όλα  αυτό που πρέπει να έχουμε στο νου μας είναι ότι κάθε τέλος σημαίνει και μια νέα αρχή.

Το ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Τα φετινά σας γενέθλια, έρχονται να φέρουν νέες αξίες στη ζωή σας, απαλλαγμένοι από το βάρος του Κρόνου. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια τα μαθήματα που πήρατε θα σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα με μεγαλύτερη ευκολία, χωρίς να χάσετε ίχνος από την αισιοδοξία σας την οποία θα μεταφέρετε, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τον εαυτό σας, στους άλλους.  ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα εσωστρεφείς είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Αυτή τη χρονική περίοδο που θα βρεθείτε είτε μετά από επιλογή, είτε αναγκαστικά μακριά από τη δράση, εκμεταλλευτείτε τη για να ξεκουραστείτε και να σχεδιάσετε με προσοχή τα επόμενα σας βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια άλλη πλευρά του εαυτού σας θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι, και αυτή δεν είναι άλλη από την αγάπη και την αλληλεγγύη προς τους πιο αδύναμους. Έτσι μέσα από τη συμμετοχή σας σε συλλογικές δράσεις θα προσπαθήσετε να στηρίξετε με όποιο τρόπο είναι εφικτό, αυτούς που πραγματικά χρειάζονται την βοήθεια και την συμπαράσταση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο θα βρεθεί η καριέρα και η επαγγελματική σας δράση . Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να γίνετε πιο ευέλικτοι, αλλάζοντας για λίγο καιρό τον τρόπο με τον οποίο δουλεύετε π.χ. δουλεύοντας από το σπίτι, ή επαναπροσδιορίζοντας τις αξίες σας.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει να επαναπροσδιορίσετε τους μελλοντικούς σας στόχους. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να δείτε τι είναι αυτό που πραγματικά γεμίζει την ψυχή σας και σας κάνει χαρούμενους, βάζοντας την γνώμη των άλλων σε δεύτερη μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να μπείτε στα βαθιά νερά της αυτογνωσίας. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας τους οποίους κοιτώντας τους στα μάτια θα καταλάβετε ότι είναι μικρότεροι από όσο πιστεύατε και με λίγη προσπάθεια θα καταφέρετε να τους αντιμετωπίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Τις προσωπικές σας  σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα βάλετε κάτω από το μικροσκόπιο εσείς οι Ζυγοί. Με ψύχραιμη και καθαρή ματιά σε προσωπικό επίπεδο θα επαναπροσδιορίσετε την σχέση σας με τον / την σύντροφο σας, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, απαλλαγμένοι από συναισθηματισμούς θα αποφασίσετε με ποιους συνεργάτες θέλετε να προχωρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι ο εαυτός σας και οι ανάγκες του. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να ξεκουραστείτε, να ασχοληθείτε με την διατροφή σας , αλλάζοντας κάποιες από τις διατροφικές σας συνήθειες και υιοθετώντας ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, ενώ θα καταφέρετε να απαλλαγείτε και από κάποιες κακές συνήθειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού θα επαναφέρει το χαμόγελο σας. Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε χρόνο με τα παιδιά σας, να έρθετε πιο κοντά με τον / την ερωτική σας σύντροφο και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν μπορούσατε πριν εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι το σπίτι και η οικογένεια σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας και την διακόσμηση του, να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μεταφέρετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα στο σπίτι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιαίτερα εκφραστικοί θα είστε από εδώ και στο εξής εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε τόσο τους συναδέλφους όσο και τα φιλικά σας πρόσωπα να δουν τις καταστάσεις από μια άλλη οπτική.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο Κριού  στον 2ο Ηλιακό σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας και να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας δίνοντας ιδιαίτερη σημασία σε ότι έχει ουσιαστική αξία για εσάς. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τις υπερβολές γιατί στο τέλος τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα νιώσουν ότι ασφυκτιούν.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u