Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 22 Μαΐου 2020


Κριός

Είτε εργασιακά, είτε μέσα από έναν χώρο που δραστηριοποιείστε, θα σας αναθέσουν έναν ηγετικό ρόλο όπου θα σας κάνει να ξεχωρίσετε τόσο για τις δεξιότητές σας, όσο και για την αποφασιστικότητά σας. Τι περισσότερο ερωτεύσιμο χαρακτηριστικό από αυτό. Εννοείται ότι οι μετοχές σας στο στίβο του έρωτα θα ανέβουν και πολλοί μετά από αυτό, θα θελήσουν να σας πολιορκήσουν ερωτικά μέχρι να κάμψουν τις αντιστάσεις σας, ανεξάρτητα από το αν είστε μόνοι ή όχι.

Ταύρος

Το σκηνικό της ερωτικής σας ζωής αλλά και ερωτική σας κατάστασης αλλάζει. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση ή είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε ερωτικές εξομολογήσεις από ένα άτομο, που εδώ και καιρό, έψαχνε τον τρόπο να σας το εκφράσει. Το εντυπωσιακό θα είναι, ότι θα είναι τέτοιας εμβέλειας το πλάσμα αυτό, που ούτε που θα το πιστεύατε ότι τη δάγκωσε τη λαμαρίνα με εσάς. Το τι θα κάνετε στη συνέχεια εσείς το ξέρετε.

Δίδυμοι

Εάν κάνατε μία γνωριμία τις ημέρες των εγκλεισμών και της καραντίνας, που είχε ερωτικό ενδιαφέρον, τώρα σίγουρα θα μπορέσετε με τον άνθρωπο αυτό, να έρθετε σε επαφή και να καλλιεργήσετε περισσότερο τη σχέση αυτή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι και ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής σας σε εποχές, όπου λίγα πράγματα θα έχουν την ικανότητα να σας δώσουν τέτοια έμπνευση. Αρκεί  να μην έχετε άλλες ερωτικές δεσμεύσεις. Θα δυσκολευτείτε έτσι.

Καρκίνος

Ένα ακόμα σημείο γοητείας που εκπέμπετε, είναι ο αέρας ανεξαρτησίας, που καλώς ή κακώς, αποκτήσατε λόγω των όσων περάσατε στο παρελθόν από την ερωτική σας ζωή ή κάποια σχέση σας, που δώσατε και δε λάβατε εκείνα που προσφέρατε. Οι αποφάσεις που πήρατε στο να μη δίνεστε από την αρχή, κάνουν πολλούς να θέλουν να σας πολιορκήσουν ερωτικά ώστε να κάμψουν τις αντιστάσεις σας. Κάτι τέτοιο σας έρχεται τώρα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Περιμένετε!!!

Λέων

Από σήμερα και για το επόμενο χρονικό διάστημα, νέες προκλήσεις και ερωτικοί πειρασμοί, θα φροντίσουν να παραβιάσουν τη πόρτα της καρδιάς σας, ανεξάρτητα από το αν είστε μόνοι την εποχή αυτή, ή συνοδεύεστε ερωτικά από μα μόνιμη σχέση. Αρέσετε και το ξέρετε και ο έρωτας σκοπεύει να σας αιφνιδιάσει ακόμα και μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Απλά εάν τελικά συνοδεύεστε, μην επιτρέψετε πολλές οικειότητες, γιατί μετά θα δυσκολευτείτε να τις μαζέψετε .

Παρθένος

Κινητοποιηθείτε και κερδίστε το κομμάτι του έρωτα που πραγματικά σας αξίζει. Εάν υπάρχει ο άνθρωπος που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά και θέλετε να τον φέρετε στη φωλιά σας, προκαλέστε τον και προσκαλέστε τον σ αυτή. Ο έρωτας απαιτεί από σας γρήγορες αποφάσεις και αντανακλαστικά αντίστοιχα, ακόμα και αν κάποιες από αυτές ή αυτά, εμπεριέχουν ρίσκο. Προσέξτε ειδικά εσείς που ζείτε σε μία σχέση που την έχει καταβάλλει η ρουτίνα της καθημερινότητας…

Ζυγός

Για άλλη μια φορά, θα ακολουθήσετε τη λάθος τακτική και για κάποια πράγματα που θα έπρεπε κανονικά να μιλήσετε με το σύντροφό σας και να συζητήσετε, μάλλον θα τα αποσιωπήσετε για να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Η σιωπή σας όμως να ξέρετε ότι τελικά θα επιβαρύνει άδικα τη θέση σας, αφού δε θα έχετε την κατανόησή του. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό και σας αρέσει ένα άτομο, φερθείτε τολμηρά. Οι ερωτικοί ανταγωνιστές καιροφυλακτούν και πιθανόν και να το χάσετε.

Σκορπιός

Δώστε το χρόνο στον εαυτό σας που χρειάζεται για να ισορροπήσει συναισθηματικά. Αποστασιοποιηθείτε από το περιβάλλον και μείνετε μόνοι εάν χρειαστεί, σήμερα. Ο έρωτας άλλωστε στους καιρούς που ζούμε, χρειάζεται στο μυαλό σας αναθεώρηση η οποία θα γίνει με το χρόνο. Άλλωστε είστε άνθρωποι που δε φοβάστε να τα βάλετε με τον εσωτερικό σας κόσμο και να τον ανατρέψετε ακόμα και μηδενίζοντας αν πρέπει. Μετά απ αυτό το στάδιο θα βγείτε κερδισμένοι.

Τοξότης

Το παρελθόν χτυπάει την πόρτα της καρδιάς σας. Επανέρχονται αγαπημένα πρόσωπα, φίλοι, άνθρωποι που περάσατε κάποτε όμορφες στιγμές. Δεν αποκλείεται μάλιστα και ένας παλιός σας έρωτας, ύστερα από μια τυχαία συνάντηση, να σας θυμίσει την περιπέτειά σας, ή να ζητήσει την αναθέρμανση της σχέσης αυτής. Εάν επιθυμείτε μια ερωτική επανασύνδεση, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να βρεθεί ο τρόπο να μιλήσετε με τον άνθρωπο που υπάρχει ακόμα ζωντανά στην ψυχή σας.

Αιγόκερως

Έρωτα σε μεγάλες δώσεις σας τάζει το σύμπαν, αρκεί να ξεκολλήσετε από τα παλιά και να κοιτάξτε να τον ψάξετε σε μεριές, που δεν ψάξατε ποτέ. Η αλήθεια είναι, ότι χρειάζεστε ανανέωση ψυχική αλλά και ερωτική. Ίσως λοιπόν υπάρχει ένα πρόσωπο, ένας φίλος ή ένας συνεργάτης σας, που θα μπορούσε εκτός από αυτό, να γίνει και κάτι παραπάνω στενό. Φυσικά εφόσον δεν έχετε ήδη μια μόνιμη ερωτική σχέση, γιατί έτσι, θα ξεμυαλιστείτε και θα δυσκολευτείτε στη συνέχεια αυτή.

Υδροχόος

Από σήμερα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αυτής, θα σας συμβούν εξαιρετικές εξελίξεις, σε τομείς που μέχρι σήμερα σας φόρτωναν με υπέρμετρο άγχος και ανασφάλεια. Δεν αποκλείεται σήμερα να κάνετε μία πολύ σημαντική επαφή, με ένα άτομο που εκτός του ότι θα έχει τη δύναμη και τον τρόπο να προωθήσει ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας, σύντομα θα διαπιστώσετε ότι πολλά πράγματα θα μπορούσατε να κάνετε μαζί του. Ακόμα και μια ερωτική σχέση εάν αυτό επιθυμείτε.

Ιχθύς

Κάποιες επαφές έστω και κοινωνικές, μπορεί να αποδειχτούν πολύ ωφέλιμες στο μέλλον ιδίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπαθήστε λοιπόν να μην τις αποφύγετε, γιατί η προώθηση των στόχων και των φιλοδοξιών σας, μπορεί να βρίσκεται στα χέρια κάποιου ανθρώπου που ενδιαφέρετε να μάθει για το έργο σας και τα έμφυτα ταλέντα σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να του τραβήξετε τόσο την προσοχή, που με το χρόνο η σχέση σας αυτή, να αποκτήσει και μια περισσότερο ερωτική χροιά.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!