Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020


Κριός

Τις ημέρες αυτές, αναγκαστικά περιοριζόμαστε στις μετακινήσεις μας, μένουμε σπίτι και έχουμε το χρόνο να σκεφτούμε θέματα σημαντικά που το προηγούμενο διάστημα δε στεκόμασταν. Σε αυτή λοιπόν τη διαδικασία θα μπείτε κι εσείς και θα σας απασχολήσει αρκετά η πορεία της ερωτικής και αισθηματικής σας κατάστασης. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς, να τολμήσουν να κάνουν μια επικοινωνία με έναν άνθρωπο, που τα κίνητρά της θα έχουν την ερωτική πρόθεση να κάμψουν τις αντιστάσεις του. Ο έρωτας σας ζητά να γίνετε τολμηροί για να κερδίσει το κομμάτι που σας αξίζει .

Ταύρος

Δεν είναι απίθανο το διάστημα αυτό, ο έρωτας να σας αιφνιδιάσει και να μπει στο μυαλό σας από εκεί που δεν το περιμένετε. Αυτό μάλιστα μπορεί να σας συμβεί, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη. Φαίνεται πως θα κάνετε μία επαφή, είτε με απομακρυσμένους τρόπους (πχ μέσω διαδικτύου και γραπτών μηνυμάτων), είτε ακόμα και διά ζώσης, με ένα πρόσωπο “πειρασμό” που θα σας ανακινήσει ερωτικά συναισθήματα. Προσέξτε όμως μήπως τελικά βρίσκεται ήδη σε μια άλλη σχέση, πράγμα που από μόνο του θα δυσκολέψει το σενάριο.

Δίδυμοι

Η ζωή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές της, έχει τον τρόπο της να σας ξαφνιάζει. Έτσι λοιπόν από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, όσο κι αν ζείτε σε συνθήκες περιορισμών, η επικοινωνία σας με τους άλλους αποκτά έντονη δραστηριότητα. Θα λάβετε λοιπόν μηνύματα ειδήσεις και τηλεφωνήματα, θα κάνετε διαδικτυακές επαφές με ανθρώπους από μακριά, όπου θα ανακαλύψετε ακόμα και τώρα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ότι η ανάγκη για επαφή είναι μεγάλη. Πόσο μάλιστα για συναισθηματική επαφή. Έτσι πιθανόν να αναπτύξετε μία  φιλία που θα έχει μάλιστα ερωτική χροιά.

Καρκίνος

Όσο και αν στους καιρούς που ζούμε υπάρχουν διάφοροι περιορισμοί, ο έρωτας καταφέρνει και έρχεται για να σας κάνει να αποδράσετε από την πεζή πραγματικότητα. Ύστερα από ένα αρκετά επώδυνο συναισθηματικά διάστημα, τώρα θα αισθανθείτε την ανάγκη να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, σε μέρη που δε συχνάζατε ποτέ άλλοτε. Μια επαφή όχι μόνο μέσω τηλεφωνημάτων μηνυμάτων ή και διαδικτύου, έρχεται προς εσάς με ξεκάθαρη ερωτική διάθεση. Όχι δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε αυτή την πρόκληση, με όσες αναστολές ή απαγορευτικά κι αν ορθώσετε μπροστά σας.

Λέων

Μία πρόσφατη φιλική σχέση, ή μια συνεργασία που τώρα σας δείχνει τα πρώτα θετικά βήματα, υπάρχει το ενδεχόμενο να μετατραπεί ή να μεταλλαχτεί σε κάτι πιο δυνατό. Έναν έρωτα ας πούμε, που θα ξεπηδήσει από εκεί που δεν το περιμένετε ξαφνικά και από το πουθενά. Αυτό μάλιστα μπορεί να σας συμβεί, ανεξάρτητα από το αν είστε μόνοι και αδέσμευτοι την εποχή αυτή, ή βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη. Ο έρωτας σας έβαλε στο στόχαστρό του και έχει σκοπό να σας αιφνιδιάσει για να σας αφυπνίσει αισθήματα που καιρό τώρα τα έχετε βάλει στον πάγο.

Παρθένος

Ανεξάρτητα από τη φάση που βρίσκεται η ερωτική και συναισθηματική σας κατάσταση, να ξέρετε ότι ένας νέος έρωτας πρόκειται να μπει στη ζωή σας και να σας αιφνιδιάσει. Η στατικότητα της ερωτικής σας ζωής, δεν μπορεί να συνεχιστεί και στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα μπείτε στη διαδικασία να ψαχτείτε ερωτικά, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο με όσα συμβαίνουν γύρω μας, είστε από τους τυχερούς  την περίοδο αυτή στον ερωτικό τομέα. Λίγο να προκαλέσετε την τύχη σας, θα σας το ανταποδώσει σε βαθμό που ούτε εσείς δε θα το πιστεύατε. Είστε έτοιμοι γι αυτό;

Ζυγός

Για άλλη μια φορά σας απασχολούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, που έρχονται να σας καταπιέσουν σε μια εποχή αρκετά στερητική στεγνή και αβέβαιη. Κάτω από κανονικές συνθήκες, ο έρωτας θα μπορούσε να λειτουργήσει για σας σα βαλβίδα διαφυγής, όμως φαίνεται ότι και σε αυτόν τον τομέα, υπάρχει αμηχανία. Τελικά εκείνο που θα σας έκανε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος σε ζητήματα καρδιάς, είναι η τόλμη που σας λείπει, στο να προκαλέσετε παραπάνω την ερωτική σας τύχη. Προς το παρόν έχετε πολλά θέματα να λύσετε με τον εαυτό και τα “θέλω”σας.

Σκορπιός

Πετάξτε τα συναισθηματικά βάρη που κουβαλάτε και προσπαθήστε τουλάχιστον απέναντι σε ζητήματα ερωτικά να γίνετε πιο τολμηροί. Αφήστε πίσω σας εγωισμούς, προϋποθέσεις ή άλλα κριτήρια που βάζετε και δεν αφήνετε να εξελιχθεί η ήδη υπάρχουσα σχέση σας, ή εκείνη που θα μπορούσατε κάλλιστα να ζήσετε αλλά δεν την αφήνετε να ανθίσει, αφού δεν ανταποκρίνεται στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Έξω έχει έρθει η Άνοιξη γεμάτη δύναμη αναγεννητική. Κρατήστε το παράδειγμά της, αλλάξτε το προγραμματάκι που υπάρχει στο κεφάλι σας για τον μέγα έρωτα λοιπόν.

Τοξότης

Άνθρωποι άριστα επικοινωνιακοί, δεν αποκλείεται να κάνετε μία γνωριμία τις ημέρες αυτές σε εγκάρδιο και χαρούμενο κλίμα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το κίνητρο να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη. Θα γνωρίσετε έναν άνθρωπο που έχετε τόσο ψυχική, όσο και διανοητική συγγένεια, ή θα μετατρέψετε μία φιλία σας σε κάτι πιο ερωτικό, με πολύ συγκεκριμένα βήματα. Από την άλλη μεριά υπάρχει το ενδεχόμενο να επισκεφτεί τη ζωή σας, ένας έρωτας από τα παλιά, ή ένας άνθρωπος που καιρό τώρα σας έχει εξομολογηθεί ότι του αρέσετε. Το τι θα κάνετε; Μα ότι προστάζει η καρδιά σας .

Αιγόκερως

Στην πολύπλοκη καθημερινότητα, συχνά μπαίνετε στη διαδικασία να  απλοποιείτε κάποια πράγματα, ιδίως στον τομέα των στενών διαπροσωπικών σας σχέσεων. Εάν όμως βρίσκεστε σε μία ερωτική σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, θα έχετε την τάση κάνοντας την παραπάνω απλοποίηση, να σας διαφεύγουν κάποιες λεπτομέρειες. Να μην λαμβάνετε σοβαρά κάποια “θέλω” του συντρόφου σας, με αποτέλεσμα αυτό να λειτουργεί πολλαπλασιαστικά και να μαζεύονται θέματα άμεσης επίλυσης. Εάν είστε μόνοι, γνωρίζετε την εκπέμπουσα γοητεία σας αλλά δε φτάνει μόνο αυτό για να σας καλύψει .

Υδροχόος

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι συναισθηματικά θα είστε σήμερα και αύριο. Θα έχετε την ανάγκη να μιλήσετε για εκείνα που εγκλωβίστηκαν μέσα σας, τόσο στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, όσο και σε εκείνον που κάνει τις χορδές της καρδιάς σας να χτυπούν. Ο έρωτας θα μπορούσε να λειτουργήσει σα βάλσαμο στην ψυχή σας και ίσως για ότι αισθάνεστε να λειτουργούσε καταλυτικά, εάν τα βγάζατε επιτέλους και τα εκφράζατε μέσα σε μία αγκαλιά. Για σας όμως το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ως ένα βαθμό είναι “αδυναμία”γιατί νιώθετε μετά απειλούμενοι.

Ιχθύς

Μία περισσότερη άνεση θα σας δοθεί σήμερα στο να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις περιστάσεις και ρίξτε το λίγο έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, κάτι που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα φέρει φρεσκάδα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Περάστε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας, που τις του έχετε στερήσει το τελευταίο διάστημα. Εάν είστε μόνοι, μπορείτε μέσω διαδικτύου να φλερτάρετε, κυνηγήστε την ερωτική σας τύχη, στοχοποιείστε και πολιορκήστε τον επόμενο μεγάλο σας έρωτα. Όλα είναι πιθανά την ημέρα αυτή.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u