Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Απριλίου 2020


Κριός

Μπορεί να υπάρχουν χίλια δυο πράγματα, που ζητούν από εσάς να διεκπεραιωθούν, ένα από αυτά όμως που θα ζητήσουν κομμάτι του χρόνου σας, είναι ο έρωτας. Κάπου εδώ λοιπόν παραδεχτείτε, ότι μπορεί να μην παίρνετε εκείνα που θα σας έκαναν να νιώσετε ότι πατάτε καλά συναισθηματικά, όμως στο να τα ζητήσετε είτε από τον σύντροφό σας, είτε από εκείνον που έστω και αν φλερτάρετε διαδικτυακά, έχει την πρόθεση να τα βρείτε, βρίσκετε τρόπους, επίμονους & όχι διπλωματικούς .

Ταύρος

Είναι όμορφα να ακούτε λόγια που από κάτω κρύβουν μία ερωτική χροιά, ένα θαυμασμό ή λέγονται για να σας κολακεύσουν, φροντίστε όμως να έχετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας, ότι μπορεί ταυτόχρονα να κρύβουν άλλες προθέσεις από αυτές που δείχνουν. Επειδή το διάστημα αυτό θα θέλετε να πιστέψετε σε ένα ερωτικό παραμύθι, τουλάχιστον να μην επενδύσετε συναισθηματικά. Βέβαια υπάρχει το ερωτικό ρητό που λέει, αν είναι να καείς, καλύτερα να καίγεσαι γλυκά. Αλλά…

Δίδυμοι

Καλό θα ήταν όταν βρισκόμαστε σε μία σχέση, να μην κρατάμε πολλά πράγματα μόνο με τον εαυτό μας, ή να τα λέμε έτσι ώστε να εκτονώνονται και να μη δημιουργούν συναισθήματα θυμού. Δεν αποκλείεται όμως σήμερα, ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, να σας μιλήσει με τέτοιο τρόπο, μοιάζοντας σαν να σας έχει πολλά μαζεμένα. Ακούστε τον με κατανόηση πριν να μιλήσετε ή να εξηγήσετε με καλό πάντοτε τρόπο. Αν είστε μόνοι, μην παραμυθιάζεστε μ ένα φλερτ.

Καρκίνος

Γοητευμένος με την παρουσία και τις θέσεις σας, φαίνεται να βρίσκεται κάποιος άνθρωπος στο δρόμο σας, που θα έχει την προθυμία, τη δύναμη ή τον τρόπο, να σας προωθήσει στα πεδία που θα θέλατε να δραστηριοποιηθείτε. Δεν αποκλείεται όμως πίσω από αυτό, να κρύβεται ο πόθος του όχι μόνο να έρθει και να συνεργαστεί μαζί σας, αλλά και να καλλιεργεί, ερωτικές βλέψεις για εσάς. Για να μην τον χάσετε από σύμμαχο, φερθείτε διπλωματικά και έντεχνα, είτε τον επιθυμείτε είτε όχι.

Λέων

Με το αίσθημα της μη ικανοποίησης των “θέλω” και της κάλυψης των ερωτικών επιθυμιών σας, ίσως σήμερα να γίνετε περισσότερο πιεστικοί και φορτικοί, απέναντι στο σύντροφό σας. Σκεφτείτε όμως, ότι η μη προθυμία του μπορεί να βασίζετε, γιατί κι εσείς για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, απορροφημένοι από ζητήματα καριέρας και των προσωπικών σας φιλοδοξιών, τον είχατε αφήσει στο περιθώριο. Αν είστε μόνοι, θα ενοχληθείτε από τη μη ερωτική ανταπόκριση κάποιου ατόμου.

Παρθένος

Είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, είτε είστε μονάχοι το διάστημα αυτό, ερωτικές ευκαιρίες αλλά και εξομολογήσεις θα έχετε. Αρέσετε και αυτό σας το επιβεβαιώνουν οι γύρω σας, στους χώρους που δραστηριοποιείστε. Από κει και πέρα, καλό θα ήταν να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι μπορεί να μην είναι όλα όπως φαίνονται. Να εξιδανικεύσετε δηλαδή κάποιους ανθρώπους, ή να υποτιμήσετε άλλους που πραγματικά αξίζουν την καλύτερη άποψή σας.

Ζυγός

Θέματα σπιτιού οικογένειας ή και περιουσιακά που δε λύνονται θα γίνουν πονοκέφαλος για εσάς τις ημέρες αυτές. Όμως γνωρίζοντας ότι τις λύσεις θα τις φέρει ο καιρός, εάν κάτι σας δυσκολεύει αφήστε το για αργότερα και μη ξεσπάτε τα νεύρα και την πίεση που αισθάνεστε στον σύντροφό σας. Κι επειδή οι καταστάσεις αυτές σας επηρεάζουν όλους και άρα και τους αδέσμευτους, ερωτικά σήμερα μάλλον το φλερτ και η ερωτική σας τύχη θα περιμένουν από εσάς τη σειρά τους. Δείτε το.

Σκορπιός

Παραμερίστε τις εγωιστικές σας τάσεις και προσπαθήστε να βρείτε το δίκιο σας με τρόπους πιο διπλωματικούς. Εάν με το σύντροφό σας υπάρχουν διαφωνίες, ακούστε πρώτα τουλάχιστον και με ήρεμο ύφος τις ενστάσεις του. Εάν είστε μόνοι και αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, αλλά υπάρχει κάποιο άτομο που να μοιάζει στο μυαλό σας σαν ερωτικό απωθημένο, ότι κι αν έχετε μαζί του, μη νομίζεται ότι μπορεί να το γνωρίζει στο βαθμό που το βιώνετε εσείς. Μιλήστε του πιο ξεκάθαρα .

Τοξότης

Το να θέλετε άμεσες απαντήσεις από έναν άνθρωπο που έχετε δεθεί ερωτικά αλλά μπορεί ένας από τους δύο να διατηρεί μια παράλληλη σχέση, μάλλον αποφεύγετε να δείτε κατάματα, τους συμβιβασμούς που χρειάζεται να κάνετε για να είσαστε μαζί. Μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά, οι καιροί είναι δύσκολοι και εγκυμονεί ο κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα και οι δύο, κάτι που δε θα βοηθήσει τουλάχιστον τη μεριά σας. Κατεβάστε τον τόνο της φωνής σας, μιλήστε πολιτισμένα.

Αιγόκερως

Μια χαλαρή ημέρα θα αποδειχτεί η σημερινή και θα θελήσετε να χωρέσετε και κάποια πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Έτσι λοιπόν επιτέλους ο έρωτας το φλερτ και η διάθεση να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, επανέρχεται ενώ αν το τολμήσετε τελικά θα βγείτε οι κερδισμένοι. Αποφύγετε όμως να απευθύνεται την καρδιά σας σε ανθρώπους που έχετε ευδιάκριτες διαφορές μεταξύ σας, όπως διαφορά ηλικίας ή νοοτροπίας. Δε θα σας είναι αυτό και το πιο εύκολο.

Υδροχόος

Με διάθεση να ξυπνήσετε λίγο και να αλλάξετε την πεσμένη σας διάθεση, ίσως επιχειρήσετε σήμερα να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, σε πεδία που μοιάζουν σα να κλείνετε ραντεβού στα τυφλά. Το διαδίκτυο ίσως να είναι μια τέτοια διαφυγή κι αν διαθέτετε γνωριμίες σε φιλικό επίπεδο μέσα από κάποιες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, σίγουρα θα καταφέρετε να πείσετε το συνομιλητή και  να κάμψετε τις ερωτικές αντιστάσεις που  προβάλλει. Άλλωστε στο χέρι σας είναι .

Ιχθύς

Με δημιουργική διάθεση και με θέληση να ξεφύγετε από τα ίδια και τα όμοια, σήμερα θα ανακαλύψετε, ότι την ίδια διάθεση έχει, είτε ο συνομιλητής σας, αυτός που έχετε μοιραστεί κομμάτια από την καρδιά σας μέσα από μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ή έχετε συνεργαστεί, σε κάποιο τομέα της καθημερινότητά σας.  Κάποια πρόσφατη γενικά γνωριμία που κάνατε, θα αρχίσει να αποκτά μία ερωτική χροιά που αν η προσωπική σας κατάσταση το επιτρέπει, μπορεί να γίνει έρωτας.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!