Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 23 Μαΐου 2020


Κριός

Ίσως η αισθηματική και ερωτική σας ζωή, να μη σας δίνει την ικανοποίηση που θα σας έκανε να νιώθετε μέσα σας ισορροπία. Ανεξάρτητα όμως από τις αιτίες που σας το προκαλούν, πιθανόν σήμερα να αισθανθείτε την ανάγκη μια απόδρασης, χωρίς να έχετε τη πρόθεση εκτός από το να ικανοποιήσετε τη στιγμή να κοιτάξετε προς το μέλλον. Έτσι αν βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, ίσως να κοιτάξετε έξω από το παράθυρο αυτής κι αν είστε μόνοι να κλέψετε από ξένο κήπο.

Ταύρος

Αρκετά τυχεροί θα είστε στον ερωτικό στίβο τις ημέρες αυτές. Δεν αποκλείεται μάλιστα, είτε ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας να έρθει και να σας κατακλίσει συναισθηματικά, είτε μια ερωτική επανασύνδεση, που δεν την περιμένατε ή είχατε προσπαθήσει ατελέσφορα να συμβεί, να γίνει από μόνη της. Εκμεταλλευτείτε την ερωτική σας τύχη, που την εποχή αυτή, σας έρχεται σχεδόν ουρανοκατέβατη. Ο έρωτας έχει βάλει στο στόχαστρό του εσάς και την καρδιά σας. Αφήστε τον.

Δίδυμοι

Πολλές φορές όταν πιέζεστε, βγάζετε ένα απρόβλεπτο εκνευρισμό, με αποτέλεσμα, εάν κάποιος θέλει να σας πλησιάσει να αποθαρρύνετε ή να το αναβάλλει για κάποια άλλη στιγμή που θα είστε πιο ήρεμοι. Ο σύντροφός σας, ίσως να νιώθει ότι η συχνότητα των στιγμών που βρίσκεστε σε αυτή την κατάσταση συναισθηματικά, είναι τόσο μεγάλη, που μάλλον η σχέση σας περνάει κρίση. Μην τον απομακρύνετε και μην κάνετε το ίδιο λόγω αντίστοιχης στάσης και εσείς οι αδέσμευτοι τώρα.

Καρκίνος

Οι μετοχές σας στον έρωτα έχουν ανέβει και θα εξακολουθήσουν να ανεβαίνουν κι άλλο, αφού εκπέμπετε στους χώρους που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε, έναν δυναμισμό και μια αποφασιστικότητα που γοητεύει. Δεν αποκλείεται μάλιστα, με αφορμή μίας πρότασης για συνεργασία ή άλλου οικονομικού οφέλους, να δεχτείτε σήμερα και αύριο μια ερωτική εξομολόγηση, από άτομο που δεν το περιμένατε, ανεξάρτητα από τον αν βρίσκεστε σε μία σχέση.

Λέων

Ανταγωνιστικές συμπεριφορές θα αντιμετωπίσετε αρκετά συχνά την περίοδο αυτή, όχι μόνο στους χώρους που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε αλλά ακόμα και στον ερωτικό σας τομέα. Δεν αποκλείεται κάποιος να επιχειρήσει να κλέψει την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, είτε αυτός είναι ο σύντροφός σας, είτε αυτός, είναι ο άνθρωπος εκείνος που πολιορκείτε εσείς την καρδιά του και επιχειρείτε αν κάμψετε τις αντιστάσεις του. Φερθείτε συνετά και αποτελεσματικά…

Παρθένος

Εάν υπάρχει κάποιο πλάσμα εκεί έξω, που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχατε βρει το θάρρος ή τις κατάλληλες συνθήκες στο αν του εκφράσετε τα συναισθήματά σας, πάρτε την πρωτοβουλία, να κανονίσετε μία συνάντηση μαζί του και εκμεταλλευτείτε το φιλικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσά σας. Ο έρωτας δείχνει πως θα βρίσκεται με το μέρος σας. Βέβαια οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να μην ξεμυαλίζεστε. Δε ξέρετε που θα βγει.

Ζυγός

Μια μικρή ταλαιπωρία ίσως να γίνει η αιτία να χάσετε το κέφι σας σήμερα, ή να αναβληθεί, μια προγραμματισμένη έξοδό σας. Εάν μάλιστα η έξοδος αυτή, είχε κανονιστεί με το πρόσωπο που αισθάνεστε αισθήματα ερωτικά, τότε ίσως να νιώσετε μια απογοήτευση. Φτιάξτε τη φωλιά σας τον προσωπικό σας χώρο και κάντε του μία πρόσκληση εκεί. Σίγουρα θα ανταποκριθεί. Πάρτε το σύντροφό σας και χαρίστε του χρόνο εάν είστε δεσμευμένοι. Μην αφήνετε κενά στη σχέση σας .

Σκορπιός

Σε ένα μήνα, όπου είναι εφικτές οι ερωτικές επανασυνδέσεις, μήπως μέσα στο μυαλό σας, υπάρχει ακόμα ένα πλάσμα που το απασχολεί; Ανεξάρτητα από το ποια αισθήματα αντανακλαστικά βγάζετε για εκείνο από μέσα σας, με το χέρι στην καρδιά, μήπως είστε τελικά, ακόμη ερωτευμένοι μαζί του; εάν ναι να ξέρετε ότι με την ανάλογη στρατηγική και διπλωματία, θα καταφέρετε τελικά να το φέρετε στη φωλιά σας, κάμπτοντας και τις τελευταίες αντιστάσεις του. Εκμεταλλευτείτε τη περίοδο.

Τοξότης

Επαφές και επικοινωνίες έχουν την τιμητική τους τις ημέρες αυτές. Θα δείτε ανθρώπους που έχετε να πάρετε νέα τους καιρό και δεν αποκλείεται μέσα σ αυτούς να είναι και μια ψυχή, που κάποτε προσπαθήσατε να κάνετε μια περισσότερο στενή σχέση μαζί του, αλλά οι συνθήκες δε σας το επέτρεψαν. Ίσως τώρα να σας δοθεί από κοινού η ευκαιρία να τα πείτε αλλά και να τα βρείτε ερωτικά. Ο έρωτας θα γίνει πρωταγωνιστής στη ζωή σας με κάθε τρόπο και κάθε μέσο. Υπέροχο;

Αιγόκερως

Η ζωή κυλάει και είναι κρίμα να αυτό-καταπιέζεστε. Ειδικά εσείς που με τη στάση σας χρειάστηκε πολλές φορές να βάλετε στην άκρη τα “θέλω” και τις επιθυμίες σας προκειμένου να υπηρετήσετε τα “πρέπει” σας. Ο έρωτας όμως δεν τα πάει και τόσο καλά με τα “πρέπει”. Είστε λοιπόν σε μία φάση να τραβάτε γραμμή και να αποφασίζετε πρώτα για το τι προστάζει η καρδιά σας και οι επιθυμίες σας. Κι ο έρωτας έχει να σας δώσει ότι ακριβώς θα θέλατε για να νιώσετε όμορφα μέσα σας.

Υδροχόος

Βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Διασκεδάστε και εκτονωθείτε με τρόπους που σας αρέσει αν το κάνετε. Φλερτάρετε, θα έχετε τις ευκαιρίες σας αλλά και την ανταπόκριση του ατόμου που θα θέσετε μπροστά από το ερωτικό σας στόχαστρο και θα το πολιορκήσετε. Μην αφήνετε το χρόνο να φεύγει, χωρίς την ερωτική έμπνευση. Είναι σπουδαία απόδραση ο έρωτας. Θα έχετε σε μία έξοδο και τα τυχερά σας εάν προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

Ιχθύς

Η ρουτίνα της δικής σας καθημερινότητας, μπορεί να επηρεάζει και τις ζωές των όσων συμβιώνουν μαζί σας. Φροντίστε όμως να βρίσκετε ελεύθερο χρόνο και να τους τον αφιερώνετε. Ειδικά εάν πρόκειται για το σύντροφό σας, που πάντα φροντίζει να νιώθετε συναισθηματική κάλυψη. Άλλωστε δεν είναι καλό να τον θεωρείτε δεδομένο και πάντα στη θέση του, όταν κι εφόσον τον χρειαστείτε. Παίξτε ερωτικά σήμερα και προκαλέστε την ερωτική σας τύχη εάν είστε αδέσμευτοι. Θα είναι με το μέρος σας.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!