Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 28 Μαρτίου 2020


Κριός

Περισσότερο ανεβασμένοι ψυχολογικά, θα είστε από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Το κέφι επανέρχεται, ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε μία ευχάριστη είδηση, για μια εξέλιξη που περιμένατε καιρό και να σας χαροποιήσει ακόμα περισσότερο. Έξω η Άνοιξη κάνει το θαύμα της με ότι κι αν συμβαίνει αλλά το ίδιο θα κάνει και μέσα σας. Εσωτερική αναγέννηση σας υπόσχετε και μπόλικη έμπνευση. Την τελευταία μάλιστα, δεν αποκλείεται να την πάρετε από ένα ερωτικό σκίρτημα, ύστερα από μια συνομιλία που θα έχετε με ένα άτομο που σας δείχνει ξεκάθαρα τα αισθήματα που τρέφει.

Ταύρος

Ένα πρόσωπο που έρχεται από μακριά, ή επικοινωνείτε διαδικτυακά ή μέσω μηνυμάτων, ίσως αποδειχτεί πως μπορεί να θέλει από σας περισσότερα πράγματα από μία απλή επικοινωνία. Ακόμα και αν υπάρχει λόγος που επικοινωνείτε για παράδειγμα στα πλαίσια μιας συνεργασίας, ο λόγος αυτός θα αρθεί, γιατί σύντομα μεταξύ σας θα αποκτήσετε μια πρωτόγνωρη οικειότητα. Το ερώτημα είναι, εάν είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε μια νέα ερωτική πρόκληση, ανεξάρτητα από το αν σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση. Κι όμως μία ερωτική περιπέτεια θα σας ανανέωνε  ψυχολογικά. Γιατί όχι

Δίδυμοι

Υπάρχουν πολλά στο μυαλό σας, που επιθυμείτε να δρομολογηθούν αλλά στην παρούσα φάση της καθημερινότητάς σας, έχουν μείνει σε στάδιο αναμονής. Μην απογοητεύεστε και θεωρήστε σίγουρο πως στην κατάσταση αυτή, δεν είστε οι μόνοι. Όμως για κάποιο στόχο ή φιλοδοξία σας, τις ημέρες αυτές θα πάρετε μια κρυφή υποστήριξη, από ένα άτομο που θα θελήσει να σας στηρίξει ή να σας προωθήσει με τον τρόπο ή τη δύναμη που διαθέτει. Αναρωτηθείτε λοιπόν, μήπως πίσω από αυτό το κίνητρο, κρύβονται αισθήματα, όχι μόνο στο πλαίσιο μιας συνεργασία ή φιλίας αλλά ερωτικής χροιάς.

Καρκίνος

Ίσως υπάρχει κι αν δεν υπάρχει θα υπάρξει σίγουρα, ένα πρόσωπο που εσείς μέχρι στιγμής το συμπαθείτε μα τίποτε περισσότερο, μα θα σας γνωστοποιήσει, ότι πέραν της φιλίας σας, σας βλέπει ερωτικά. Εξομολογήσεις ερωτικού τύπου θα δεχτείτε τις ημέρες αυτές αλλά μία ψυχή, εδώ και καιρό, ψάχνει να βρει το κουράγιο για να σας μιλήσει για ότι αισθάνεται για εσάς. Να θυμάστε πως οι έρωτες που ξεκινούν την τόσο δύσκολη περίοδο που διάγουμε, θα είναι καταλυτικοί. Γιατί είναι φτιαγμένοι από το πάθος και τη θέληση για ζωή. Γιατί λοιπόν να μη  ζήσετε κάτι τόσο συναρπαστικό ;

Λέων

Μία σχέση έρχεται από το παρελθόν και είτε πρόκειται για μια παλιά φιλία, είτε για μια συνεργασία που είχατε κάνει με έναν άνθρωπο οποιουδήποτε σκοπού, για να τεθεί πάνω σε νέες βάσεις και νέα δεδομένα. Επανεξετάζεται και αναπτύσσεται με διαφορετικούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα να αλλάξει η τροπή της. Εδώ, θα γεννηθεί ένας έρωτας μεγάλος και θα ‘ρθει για τα καλά, καταλαμβάνοντας τη σκέψη και το μυαλό σας. Ίσως μάλιστα σας βρει σε μία φάση της ζωής σας ανοχύρωτους συναισθηματικά. Αφήστε  πίσω έννοιες προβλήματα και προβληματισμούς και αποδράστε ερωτικά.

Παρθένος

Εάν με τους περισσότερους ανθρώπους επικοινωνείτε μέσα από το διαδίκτυο, με μηνύματα ή τηλεφωνήματα, δεν αποκλείεται να ξεχωρίσετε ένα άτομο, που μπορεί μέχρι τώρα να ήταν απλά γνωστό σας και να ανταλλάξετε μαζί του, ιδιαίτερες πτυχές του εαυτού σας. Ένας νέος μεγάλος έρωτας καλλιεργείτε τώρα ακόμα και αν έρχεται από μακριά. Μια ιδέα που μπορεί μέχρι στιγμής να μην της δίνετε ιδιαίτερη σημασία, σίγουρα λίγο αργότερα θα κάνει κατάληψη στη σκέψη και στο μυαλό σας. Είναι καιροί για έρωτες; Είναι καιροί μόνο για έρωτες κι ας προέρχονται  απ το πουθενά.

Ζυγός

Ανάμεικτα συναισθήματα θα σας κυριεύουν σήμερα. Τα περισσότερα θα έχουν αφετηρία τους, έναν εσωτερικό θυμό. Συναισθηματικά και ερωτικά η γεύση που παίρνετε δεν είναι αυτή της σιγουριάς και της σταθερότητας. Σε ότι αφορά τις ερωτικές επιλογές σας, μοιάζουν με πτήσεις, δίχως σχέδιο. Στους καιρούς αυτούς οι ερωτικοί πειραματισμοί μάλλον θα σας δυσκολέψουν. Ενώ εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, καλό θα ήταν να προετοιμάζεστε γιατί το καθεστώς που μέχρι σήμερα επικρατούσε, σίγουρα θα αλλάξει. Πιο τυχεροί και με περισσότερες ευκαιρίες ερωτικά είστε οι αδέσμευτοι τώρα.

Σκορπιός

Με λίγο καλύτερη ψυχολογική διάθεση σήμερα, μικροί τόνοι αισιοδοξίας, θα σας κάνουν να δείτε τα πράγματα καλύτερα από χτες. Ίσως μάλιστα να σας καταλάβει μία αυθόρμητη θετική διάθεση και να δείτε το ερωτικό παιχνίδι πιο ανάλαφρα, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Μήπως τώρα που σας δίνεται η ανοιξιάτικη διάθεση απλόχερα να σκεφτείτε να τολμήσετε ερωτικά πράξεις και όχι θεωρίες που δεν τολμούσατε τον προηγούμενο καιρό; Τα αποτελέσματα πιστέψτε με θα σας καταπλήξουν αφού θα ‘ναι σίγουρα θετικά.

Τοξότης

Κάποια πρακτικά αλλά εξίσου σημαντικά θέματα που σχετίζονται με το χώρο του σπιτιού τακτοποιούνται κι έτσι σας φεύγει ένα βάρος. Όσο και αν υπάρχουν περιοριστικά μέτρα στις μετακινήσεις σας, ο έρωτας να ξέρετε δε γνωρίζει από περιορισμούς. Έτσι λοιπόν εάν υπάρχει στη ζωή σας ένα πλάσμα που σας κάνει να το θέλετε και ανταποκρίνεται στους ερωτικούς πόθους σας, θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά, αρκεί να επιδείξετε σοβαρότητα και να περιορίσετε το χιούμορ όταν επικοινωνείτε μαζί του. Πιθανόν να σας φαντάζεται λόγω της εξωστρέφειας σας ασταθείς ανθρώπους.

Αιγόκερως

Αν και σε καιρούς που οι έξοδοι περιορίζονται εκ των κινδύνων που μπορεί να εμπεριέχουν, εσείς τις ημέρες αυτές, θα καταφέρετε να κάνετε μία συνάντηση, ακόμα και για επαγγελματικούς λόγους. Από αυτή την επαφή, δεν αποκλείεται να συμβούν πολλά ευχάριστα απρόοπτα και μένω σε ένα πιθανό να γνωρίσετε ένα μεγάλο ερωτικό πειρασμό, που θα έχει την ικανότητα να αποδιοργανώσει τελείως τη σκέψη σας. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό και αδέσμευτοι, σίγουρα η ερωτική σας τύχη σας χαμογελά. Εάν όμως βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, τότε μάλλον προβλέπονται αρκετές περιπέτειες.

Υδροχόος

Την επιθυμία να σας υποστηρίξει ή να προωθήσει κάποιους στόχους σας, θα σας δείξει ένα πρόσωπο τις μέρες αυτές. Είτε θα πρόκειται για ένα συνεργάτη σας, είτε για έναν φίλο που γνωρίζετε καλά και εμπιστεύεστε. Δεν αποκλείεται όμως, πίσω από αυτή την προθυμία του, να έχει καλλιεργήσει ερωτικά αισθήματα για εσάς και να τρέφει προσδοκίες ακόμα και αν εσείς ουδέποτε του δώσατε αυτό το δικαίωμα. Από την άλλη μεριά, εσείς ευάλωτοι συναισθηματικά λόγω των πρόσφατων πιέσεων της καθημερινότητας που δεχτήκατε, ίσως να κολακευτείτε ή να αφεθείτε στην εξέλιξη μιας προοπτικής.

Ιχθύς

Μην πάρετε καμία απόφαση που να αφορά την ερωτική σας σχέση και την πορεία της, σήμερα και αύριο. Λόγω ενός εσωτερικού παρορμητισμού και μια υπέρμετρης συναισθηματικής φόρτισης που θα αισθάνεστε, πιθανόν να χρεώσετε κάποια πράγματα στο σύντροφό σας, που δεν είναι εντελώς υπεύθυνος για αυτά αλλά μερίδα της ευθύνης μπορεί να έχετε κι εσείς. Εάν είστε μόνοι, ευκαιρίες να γεμίσει ερωτικά η αγκαλιά σας θα σας παρουσιαστούν, αρκεί να μην γίνεστε ακραία επιλεκτικοί και το υπεραναλύετε. Ο έρωτας ζητά να τον αντιμετωπίσετε αυθόρμητα. Χαρείτε αποκλειστικά το σήμερα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!