Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, Μια αχτίδα αισιοδοξίας …


Σε αυτή την ιδιαίτερη καθημερινότητα που όλοι μας βιώνουμε είναι πολύ σημαντικές οι νότες αισιοδοξίας και τα θετικά μηνύματα που μας στέλνει το Σύμπαν, στο χέρι μας είναι αυτά τα θετικά μηνύματα εμείς να τα παίρνουμε και να τα αξιοποιούμε κατάλληλα προς όφελος μας.

Σε αυτό το θετικό σκηνικό τον κύριο ρόλο θα παίξει ο πλανήτης του έρωτα Αφροδίτη από τον Ταύρο ,η οποία θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον πλανήτη της τύχης Δία από τον Αιγόκερω (23ο 54’).

Οι δύο αυτοί πλανήτες συνεργάζονται πάντα αρμονικά, γι’ αυτό και αυτές τις ημέρες η συνάντηση τους θα μας βοηθήσει να δούμε την κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία, θα μας μάθει να απολαμβάνουμε τις στιγμές της ζωής που μέχρι τώρα θεωρούσαμε μικρές ή ασήμαντες, ενώ σε ότι αφορά τις προσωπικές και ερωτικές μας σχέσεις θα δώσει μια σημαντική τονωτική ένεση.

Η όψη τριγώνου των δυο αυτών πλανητών θα επηρεάσει θετικά τόσο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και τους Παρθένους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 10 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ποιο σίγουροι για τον εαυτό σας αλλά και για το μέλλον σας θα νιώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Αυτό θα συμβεί γιατί πλέον έχετε συνειδητοποιήσει τι έχει ουσιαστική αξία για εσάς και είστε έτοιμοι να το υπερασπιστείτε με όλες σας τις δυνάμεις, ενώ θα μάθετε να απολαμβάνετε τις στιγμές χωρίς την πίεση του χρόνου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρουσία της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω είναι ιδιαίτερα ευεργετική για την ψυχολογία σας, αφού θα σας βοηθήσει να δείτε την ζωή σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ενώ θα σας φέρει και ευχάριστα νέα από φίλους που βρίσκονται μακριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τονωτική ένεση στην ψυχολογία σας θα δώσει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία σε εσάς τους Διδύμους, και αυτό γιατί θα αρχίσετε να εστιάζετε την προσοχή σας στις πιο απλές χαρές της ζωής, ενώ θα δώσει και τονωτικές ενέσεις στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα περίοδος ξεκινά για τις φιλικές σας σχέσεις. Μέσα από τις συζητήσεις που θα έχετε με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον θα καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν και να κάνετε μια νέα αρχή.

ΛΕΩΝ

Όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε κατά βάθος σας ενδιαφέρει η γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσάς. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα φροντίσετε τον εαυτό σας και την διατροφή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όμορφες και δημιουργικές στιγμές με τα παιδιά και τους αγαπημένους σας θα περάσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά, ενώ παράλληλα θα ανακαλύψετε και τις κρυμμένες δεξιότητες τους.

ΖΥΓΟΣ

Πιο σίγουροι με τον εαυτό σας και τις επιλογές σας θα νιώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Σημαντικό ρόλο βέβαια και στην βελτίωση της διάθεσης θα παίξει η οικογένεια σας η οποία και θα υποστηρίξει τις επιλογές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας παίζει η επικοινωνία. Αυτές τις ημέρες με χαρά θα δείτε την επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον /την σύντροφο σας να βελτιώνεται, γεγονός που θα σας φέρει πιο κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη είναι η αρμονία και η ισορροπία στη ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητα σας, ενώ παράλληλα, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εμφάνιση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς οι Αιγόκεροι είστε από τους ανθρώπους που τα τελευταία χρόνια έχετε περάσει πολλά. Γι’ αυτό και κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο σας με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, αυτό που θα νιώσετε είναι ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, ενώ είναι πιθανό να αναθερμάνετε την σχέση σας με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την δύναμη που κρύβετε μέσα σας θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Αυτό σημαίνει ότι θα πατήσετε γερά στα πόδια σας και θα νιώσετε σίγουροι για τα συναισθήματα σας, ενώ είναι πιθανό να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές οι οποίες θα πρέπει να μείνουν μυστικές.

ΙΧΘΥΣ

Πολλές φορές διστάζετε να εκφραστείτε γιατί φοβάστε ότι οι άλλοι δεν θα καταλάβουν το μέγεθος των συναισθημάτων σας. Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Δία θα είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί, ενώ τα τρυφερά σας λόγια προς τους φίλους σας θα τους βοηθήσουν να δουν τις καταστάσεις γύρω τους με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, Οι προσωπικές σχέσεις ανανεώνονται !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η θετική νότα που δημιουργεί αυτές τις ημέρες η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου εν ...

Νέα Σελήνη στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η πρώτη Νέα Σελήνη της άνοιξης πραγματοποιείται στις 24/03 στις 11:28 π.μ. σε ένα ιδιαίτ ...

Σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, Η δύναμη της αναγέννησης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που μας βοηθάει να προχωράμε και να εξελισσόμαστε είναι η σκληρή δουλειά και ...

Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, Οι καλές ειδήσεις έρχονται ξαφνικά !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα ξαφνικά νέα άλλες φορές μας ενθουσιάζουν και άλλες φορές λειτουργούν ανατρεπτι ...

Κρόνος στον Υδροχόο και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το πρωί της 22 Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 5:58 ο αυστηρός δάσκαλος Κρόνος θα αποχω ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u