Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 4 Ιουλίου 2020


Κριός

Τη βοήθεια ενός προσώπου σε ένα ζήτημα δικό σας, ή τη συναισθηματική συμπαράσταση που θα λάβετε από μέρους του, θα σας κάνει να καλλιεργήσετε αισθήματα πιο ζεστά πιο ανθρώπινα για εκείνο. Πιθανόν θα σας το ανταποδώσει, γιατί κάπως έτσι ξεκινούν οι πιο σπουδαίες σχέσεις. Οι ενστάσεις που θα διαπραγματευτείτε με τον εαυτό σας, θα είναι οι ευδιάκριτες διαφορές που έχετε, όπως πιθανόν η ηλικία, το κοινωνικό status, η αναγνωρισιμότητα ενός εκ των δύο, ή το ότι μπορεί ένας από εσάς να βρίσκεται ήδη σε μία άλλη σχέση.

Ταύρος

Πιο ενδιαφέρουσα θα γίνεται μέρα με την ημέρα η ερωτική σας ζωή, αφού εκτός από τον σύντροφό σας, ή τον άνθρωπο που θα θέλατε να έχετε στην αγκαλιά σας, θα γοητεύσετε και άτομα που δεν πιστεύατε ποτέ, ότι μπορεί να νιώθουν μέσα τους πιο ερωτικά αισθήματα για σας. Οι μετοχές σας στον έρωτα ανεβαίνουν, το ίδιο και η διάθεσή σας στο να φλερτάρετε ή να σας φλερτάρουν. Μην κολλάτε στα λόγια που σας λέει η λογική, παρά ακούστε τα «θέλω» και τις επιθυμίες της καρδιάς σας, ακόμα και αν χρειαστεί να κλέψετε το γλυκό από τη γυάλα.

Δίδυμοι

Μερικά ένοχα ή πικάντικα μυστικά που γνωρίζετε μόνο εσείς, ίσως να σας φέρουν σήμερα στη δυσάρεστη θέση του απολογούμενου. Ο έρωτας όμως που δεν γνωρίζει όρια και λογικές μπορεί να σας ενοχοποιήσει, μόνο εάν παραδεχτείτε ότι σφάλατε κάπου. Εάν διατηρείτε μία παράλληλη σχέση, ή έχετε ερωτευτεί έναν άνθρωπο που τα κοινωνικά «πρέπει» σας λένε όχι, προσπαθήστε να μην κοινοποιήσετε τη σχέση αυτή, σε κύκλους που μπορεί να υπάρχουν κάποια άτομα που θα σας εκθέσουν.  Μην απαντάτε σήμερα σε τίποτα.

Καρκίνος

Ένα φιλικό σας πρόσωπο, σας δίνει μία ιδέα που πραγματικά σας ενθουσιάζει. Δεν αποκλείεται να σας προτρέψει να ασχοληθείτε με μια δραστηριότητα, που δεν είχατε την τύχη να ακολουθήσετε άλλη φορά, όπου μέσα από εκεί θα δικτυωθείτε και θα αναδείξετε τα προσόντα τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Ο έρωτας σας γεμίζει με τα δώρα του, που σημαίνει ότι με το πρόσωπο αυτό η κοινή σας πορεία μπορεί να γίνει και ερωτική, εφόσον σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση. Εάν βρίσκεστε όμως σε σχέση να το αποφύγετε. Αντισταθείτε.

Λέων

Μπορεί να θέλετε να χαρίσετε δώρα να αφιερώσετε χρόνο να δείξετε το ενδιαφέρον σας στους ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε, όμως με τα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε πιο προνοητικοί. Ο έρωτας άλλωστε θέλει φαντασία και τα ακριβά δώρα μπορεί να μοιάζουν και σαν να θέλετε να εξαγοράσετε το ενδιαφέρον του άλλου. Ένα ωραιότατο κόλπο για να μείνετε αξέχαστοι, είναι οι τρόποι το έξοχο χιούμορ σας και η ικανοποίηση που παίρνει ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ερωτικά, όταν απολαμβάνει τη δοτικότητά σας.

Παρθένος

Έχετε μπει για τα καλά, σε μία από τις πιο ερωτικές περιόδους της ζωής σας. Κι αν δεν έχετε ακόμα δίπλα σας τον άνθρωπο που ξεσηκώνει τις ερωτικές σας επιθυμίες μάλλον κάτι κάνετε λάθος. Ίσως να στέκεστε αναποφάσιστοι στο να τον πολιορκήσετε ερωτικά. Να θυμάστε όμως, ότι χαμένος βγαίνει εκείνος που δε δοκίμασε την τύχη του, δε ρίσκαρε και δε πολέμησε για την αγάπη του. Μην προσπαθείτε να αξιολογήσετε τα ζητήματα της καρδιάς με τη λογική σας, ούτε να τα προσεγγίζετε χωρίς να εμπεριέχουν μέσα τους και λίγο παραμύθι.

Ζυγός

Λίγο απόμακροι ίσως να φαίνεστε σήμερα, τόσο στους φίλους σας, όσο και στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Πιθανόν ανάμεσά σας να υπάρχει αυτό το διάστημα ελλιπής επικοινωνία, να μην έχετε το θάρρος να του πείτε εκείνα που θα θέλατε, ή να έχετε σε στιγμές έντασης προσπαθήσει να βρείτε άδικα το δίκιο σας. Ελέγξτε λίγο τη συμπεριφορά που βγάζετε προς τα έξω. Μερικές φορές μοιάζει στην κυριολεξία σαν κόντρα ρόλος, αφού η νευρικότητα, οι φωνές και οι αντιδράσεις σας δεν συνάδουν με τον πραγματικό σας χαρακτήρα.

Σκορπιός

Μερικές φορές για να πείσετε για τις απόψεις σας το σύντροφό σας, ή τον άνθρωπο που προσπαθείτε να φέρετε στη φωλιά σας, χρησιμοποιείτε σχήματα λεκτικών υπερβολών, που είναι δύσκολο να πιστευτούν. Με αφορμή μία είδηση κραυγαλέα που ακούσατε σήμερα μπορεί να την υπηρετήσετε με στόμφο, ακόμα και αν δεν είναι αληθινή, απλά εντυπωσιακή και οι άλλοι να αντιδράσουν με χλεύη που θα σας ενοχλήσει σε σημείο παρεξηγήσεων. Το να γίνεστε υπερβολικά εύθικτοι, δε σας κάνει και ερωτικούς. Αντίθετα απομακρύνει τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Τοξότης

Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβεται και αν το διάστημα αυτό διατηρείτε μία παράλληλη σχέση, προσπαθήστε να την περιφρουρήσετε για να μην αποκαλυφθείτε. Προσέξτε που λέτε τα μυστικά σας, τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε, ενώ εάν είστε επίσημα δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται ο, ή, η σύζυγος να σας υποψιαστεί, ή να ελέγξει τα κινητά και ακίνητα «πειστήρια» της ενοχής σας.  Η εποχή αυτή δεν μπορεί να σας εγγυηθεί τη δυνατότητα να κάνετε ένα μόνιμο και σοβαρό δεσμό. Μπορεί όμως να σας χαρίσει μία αξέχαστη σύντομη περιπέτεια.

Αιγόκερως

Εξωφρενικές ίσως να σας φανούν οι απαιτήσεις του συντρόφου σας σήμερα και τα περιθώρια της κατανόησης που θα του δείχνετε μάλλον θα στενέψουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα στην ανάγκη σας να του βάλετε κάποια όρια στη συμπεριφορά του, να φανείτε περισσότερο αυταρχικοί απέναντί του.  Δώστε του όμως το χώρο το βήμα και το χρόνο να εκφραστεί. Αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, η αλήθεια είναι ότι θα γοητεύει η σοβαρότητά σας κάποιους. Όμως ας είναι μέχρι ενός σημείου έτσι ώστε να μην αποθαρρύνει «ψαρώνει» τον άλλο.

Υδροχόος

Μπορεί να μην το έχετε κατά νου, όμως ο έρωτας έρχεται να ανατρέψει την προσωπική και αισθηματική σας κατάσταση. Προσπαθήστε λοιπόν να προσέξετε παραπάνω τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση. Να επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση που το τελευταίο διάστημα έχετε παραμελήσει. Το πνεύμα σας άλλωστε είναι τόσο γοητευτικό το χιούμορ σας ξεχωριστό, οπότε ποιος μπορεί μετά από αυτό να σας αντισταθεί. Ίσως  πάλι, εσείς να κοιτάξετε στο παρελθόν και να θελήσετε να έρθετε σε επαφή, με ένα πρόσωπο που κάποτε ήσασταν μαζί.

Ιχθύς

Κουρασμένοι αλλά ικανοποιημένοι θα είστε από τη ζωή σας. Αποκτάτε την εργασιακή σας αναγνωρισιμότητα, ενώ μέσα από έναν επαγγελματικό κύκλο, θα κάνετε μία super γνωριμία, πολλά υποσχόμενη. Εάν όμως βρίσκεστε ήδη σε μια μόνιμη σχέση, θα χρειαστεί να μην αφήσετε τον εαυτό σας να ξεμυαλιστεί από δελεαστικές υπάρξεις που μόνο εφήμερες ερωτικές καταστάσεις μπορούν να σας υποσχεθούν. Το καραβάκι του έρωτα ξεκινάει για καινούργιες περιπέτειες, σε έναν μήνα πολύ θερμό για τις ερωτικές σας επιδιώξεις.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!