Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 6 Ιουνίου 2020


Κριός

Το πολυπόθητο “ναι”  από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ή από τη συγκατάβαση του συντρόφου σας σε κάτι που του ζητάτε,θα χρειαστεί να το εκμαιεύσετε με πιο διπλωματικούς τρόπους. Αυτό  γιατί έχετε την τάση να ζητάτε άμεσες απαντήσεις, με ανυπομονησία και συναισθηματική παρόρμηση. Ο έρωτας όμως δεν διέπεται από αμεσότητα. Ζητάει το σενάριό του, όσο κι αν το θεωρείτε βαρετό ή περιττό. Λέμε λοιπόν ναι στην τόλμη όχι στην παρόρμηση.

Ταύρος

Όσο και αν επιθυμείτε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε, μην αρνηθείτε προσκλήσεις ή συναντήσεις με φίλους συγγενείς, ή πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό και να μάθετε νέα τους. Δεν αποκλείεται να δείτε ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε από τα παλιά,να αλλάζει τη στάση του απέναντί σας και να την κάνει πιο ερωτική. Αλλάζουν την εποχή αυτή, πολλές διαπροσωπικές σχέσεις. Εάν είστε μόνοι  το διάστημα αυτό, θα το διαπιστώσετε σύντομα!!!

Δίδυμοι

Κάποια χρήματα έρχονται στα χέρια σας και αντί να σκεφτείτε πως θα καλύψετε ορισμένες οικονομικές εκκρεμότητες που τρέχουν, μάλλον θα πάνε σε καταναλωτικές σας ανάγκες, που είναι ιδιαίτερα τονισμένες την εποχή αυτή. Η εξωτερική σας εμφάνιση κι η πρόθεσή σας να δείξετε ανοιχτοχέρηδες για να εντυπωσιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, δε θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Μάλλον θα μείνετε χωρίς λεφτά και χωρίς την ανταπόκρισή του.

Καρκίνος

Η αυτοπεποίθηση δε σας λείπει και εάν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα θέλατε να τον φέρετε περισσότερο κοντά σας, τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να έρθετε σε επαφή. Δεν αποκλείεται μάλιστα σε αυτό, να μεσολαβήσει ένα φιλικό σας πρόσωπο, ή να μιλήσει για σας με τα καλύτερα λόγια. Άλλωστε λόγω της δυναμικής που εκπέμπει η προσωπικότητά σας το διάστημα αυτό, σίγουρα δε θα μείνει κανείς ασυγκίνητος στο περιβάλλον όπου κι αν κινείστε.

Λέων

Κάποιοι άνθρωποι παίζουν μοιραίο και καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Αν ένας είναι και ο σύντροφός σας, πιθανόν σήμερα να σας μιλήσει για την οπτική του, σχετικά με τον τρόπο που διαπιστώνει τη διαχείριση που κάνετε ή αντιμετωπίζετε ορισμένα θέματα. Μην εναντιωθείτε ούτε χρειάζεται να διαφωνήσετε εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά σας. Κάπου μπορεί να έχει δίκιο. Το ίδιο ισχύει και για τους αδέσμευτους από ένα πρόσωπο που σας έχει δείξει τη συμπάθειά του.

Παρθένος

Μπορεί να είστε αποφασισμένοι να ακολουθήσετε τη φωνή της καρδιάς σας και να παραβλέψετε εκείνα που σας λέει η λογική σας, όμως όταν πρόκειται για μία σχέση ζωής, καλό θα ήταν να αφήσετε το χρόνο να κυλήσει, ώστε να σας δείξει αν αξίζει τον κόπο να τη διατηρήσετε, ή να τη σταματήσετε. Επειδή τον έρωτα μερικοί τον βλέπετε με ροζ γυαλιά, προσέξτε μήπως έχετε υπερεκτιμήσει ή εξιδανικεύσει, έναν άνθρωπο που ονειρεύεστε δίπλα σας.

Ζυγός

Ελαφρώς τεταμένη θα είναι η ατμόσφαιρα σήμερα, ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Ίσως μάλιστα με αφορμή μία παράλειψη δική σας να σας καταλογίσει αδιαφορία για όσα αναλαμβάνετε να διεκπεραιώσετε και αφορούν τις κοινές υποχρεώσεις σας. Προσπαθήστε να είστε τουλάχιστον τυπικοί απέναντί του. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, η μεσολάβηση ενός φιλικού προσώπου στο να σας φέρει σε επαφή με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αναβάλλεται.

Σκορπιός

Χρειάζεται να αναπροσαρμόσετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις ερωτικές σας υποθέσεις. Εάν στην προσωπική σας ζωή συμβαίνουν κάποια θέματα που σας απογοητεύουν, πολύ πιθανόν να πρέπει να αλλάξετε τη στάση σας στον τρόπο που αντιμετωπίζετε, είτε το σύντροφό σας, είτε τον άνθρωπο που θα θέλατε να βρίσκεται στο πλάι σας. Το παρελθόν ανήκει στο χτες. Κοιτάξτε μπροστά με μια πιο φρέσκια ματιά τον έρωτα.

Τοξότης

Για πολλές απουσίες μπορεί να κατηγορηθείτε από τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, τόσο από το σπίτι, όσο και από τη σχέση σας. Μπορεί μάλιστα να σας κατηγορήσει, ότι αδιαφορείτε για το πως εξελίσσονται τα πράγματα ανάμεσά σας, κατηγορίες που μάλλον θα αγνοήσετε. Αν είστε μόνοι και έχετε τώρα μία ερωτική επανασύνδεση, δεν αποκλείεται ο άνθρωπός σας, να σας ζητήσει να αλλάξετε τον τρόπο που τον αντιμετωπίζετε.

Αιγόκερως

Το ενδιαφέρον σας για τα “θέλω” και τις ερωτικές επιθυμίες του συντρόφου σας, μπορεί να αγγίζουν το σημείο υπερβολής σήμερα, αφού θα προσφέρετε κάποια πράγματα και μπορεί να το εκλάβει, παρεξηγήσιμα. Να θεωρήσει δηλαδή, ότι δωροδοκείτε την αγάπη του προκειμένου να περάσετε κάτι εις βάρους του. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, πιθανόν να κάνετε κάποια έξοδα σήμερα για να εντυπωσιάσετε έναν άνθρωπο που θέλετε στην αγκαλιά σας χωρίς αποτέλεσμα.

Υδροχόος

Πάντοτε δείχνετε στους άλλους καλή πίστη και πρόθεση απέναντί τους, γιατί όλα να αναγάγετε στο όνομα της φιλίας. Σήμερα όμως μπορεί να ανακαλύψετε, ότι κάποιος φίλος σας, σας έβλεπε σαν ερωτικό ανταγωνιστή του και μάλιστα εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, πιθανόν να προσπάθησε να βάλει λόγια στο σύντροφό σας. Στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι, μην εκπλαγείτε εάν μάθετε ότι το ίδιο πρόσωπο, σας κατηγόρησε στον άνθρωπο που σας ενδιέφερε.

Ιχθύς

Σε μια περίεργη εδώ και ημέρες ψυχολογία σαν τη δική σας, καλό θα ήταν ορισμένες σκέψεις που κάνετε και σας προβληματίζουν, καθώς σχετίζονται με την προσωπική και ερωτική σας ζωή, να μη γίνουν προς το παρόν αποφάσεις. Το περίεργο είναι, ότι θα έχετε τάσεις φυγής από μια σχέση, ακόμα και για λόγους που δεν θα δικαιολογήστε, ή, μπορεί να θέλετε να τα βρείτε με έναν άνθρωπο που ξέρετε ότι μαζί του θα φάτε το κεφάλι σας. Δεν είστε σε θέση ψυχολογικά, να πάρετε στην παρούσα φάση καμία συνετή απόφαση να ξέρετε.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!