Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 13 Μαΐου 2020


Κριός

Μην αποπαίρνετε τον άνθρωπό σας, όταν προσπαθεί να σας πει, ότι μερικές φορές πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Μπορεί να έχει μία ιδέα, που να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση, στην περίπτωση που ένα ζήτημα της καθημερινότητας ζητάει από σας άμεσες λύσεις. Ακούστε τον. Ίσως πάλι αυτός να είναι ένας φίλος σας που προθυμοποιείται να σας βοηθήσει. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, δεχτείτε τη βοήθειά του. Δεν αποκλείεται μάλιστα το ενδιαφέρον του αυτό, να πηγάζει ερωτικά.

Ταύρος

Αγάλι αγάλι, γίνεται η αγουρίδα μέλι λένε σε μια παροιμία και αυτό ερωτικά σημαίνει, ότι εάν διαχειριστείτε το λόγο σας σήμερα με διπλωματικό τρόπο, θα καταφέρετε να περάσετε εκείνα που θέλετε ως μηνύματα, είτε στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είτε εκείνο το άτομο που θέλετε να φέρετε στη φωλιά σας. Με το απότομο, κανείς δεν είπε το πολυπόθητο “ναι”. Άλλωστε με τη νευρικότητα που θα έχετε σήμερα, ίσως θα ήταν καλύτερο να μην ασχοληθείτε .

Δίδυμοι

Πως να διαχειριστείτε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, όταν επιβάλλεται ο συναισθηματικός παρορμητισμός, έναντι της λογικής των πραγμάτων. Διογκώνετε κάποια πράγματα στο μυαλό σας, έστω και αν όντως συμβαίνουν, ενώ τα πράγματα είναι πιο απλά. Μη φέρεστε με συναισθηματική υπερχείλιση, τόσο στον άνθρωπο που συνοδεύεστε ερωτικά, όσο και σε εκείνον που φλερτάρετε. Όταν προβάλλεστε με ανασφάλεια, δείχνετε αυτομάτως αδύναμοι.

Καρκίνος

Εάν ο σύντροφός σας, αρνηθεί σήμερα να ανταποκριθεί σε μια επιθυμία σας, δε σημαίνει ότι, αδιαφορεί για τα “θέλω” σας. Υπάρχει σοβαρό ως ενδεχόμενο, όντως για λόγους αδυναμίας να δυσκολεύετε να σας βοηθήσει. Εάν τώρα είστε μόνοι αλλά υπάρχει ένα πλάσμα που έχετε προσπαθήσει αν το φέρετε στη φωλιά σας, το να αδυνατεί να σας συναντήσει σήμερα, σίγουρα δεν το κάνει από αδιαφορία προς εσάς αλλά γιατί όντως υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που το εμποδίζουν.

Λέων

Η προσωπική και ερωτική σας ζωή, μπαίνει στο στόχαστρο και σχολιάζεται από αδιάκριτους ανθρώπους. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να δεχτείτε κάποιες νουθεσίες, από ανθρώπους που ούτε καν τους πέφτει λόγος. Επειδή η προσωπική μας ζωή, δεν επιτρέπει να μπαίνουν άνθρωποι τρίτοι και να την επηρεάζουν, βάλτε απ την αρχή τα όρια, που εάν τα ξεπεράσουν, θα υποστούν και τις ανάλογες κυρώσεις. Κάντε το ακόμα και αν ο άνθρωπος που θα κάνει την αδιακρισία, είναι δικός σας άνθρωπος.

Παρθένος

Τυχεροί στη δουλειά στα οικονομικά και στην επαγγελματική σας εξέλιξη, τυχεροί και στον έρωτα. Κι αν κάτι δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που θα το επιθυμούσατε, τότε ή κάτι δεν κάνετε σωστά, ή τώρα ήρθε ο καιρός να το δείτε να συγκλείνει με τις επιθυμίες σας. Εάν είστε μόνοι, θα πολιορκηθείτε ερωτικά, αλλά και αν πολιορκήσετε εσείς, θα δείτε την ανταπόκριση του ανθρώπου που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Ενώ δυνατές είναι και οι ερωτικές επανασυνδέσεις.

Ζυγός

Μπορεί να χρειαστεί να μπείτε στη διαδικασία, να λύσετε κάποια θέματα με τον σύντροφό σας, κάποια προβλήματα που υπάρχουν και ξεκίνησαν κυρίως την περίοδο του εγκλεισμού και της απομόνωσης. Άλλωστε κι άλλες διαπροσωπικές σας σχέσεις δοκιμάστηκαν την περίοδο αυτή. Προσπαθήστε να τα βρείτε με τον άνθρωπό σας δείχνοντάς του πρώτοι καλή θέληση να τον ακούσετε. Αν είστε μόνοι, ίσως σήμερα να σας προκαλέσει ένα άτομο ερωτικά για ένα ραντεβού στα τυφλά.

Σκορπιός

Τις αδιάκριτες παρεμβάσεις ενός προσώπου από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα αντιμετωπίσετε σήμερα, στον τρόπο που διαχειρίζεστε την ερωτική σας ζωή ή της σχέσεις σας τις αισθηματικές. Εάν αυτό επηρεάσει τον άνθρωπο που συνοδεύει ερωτικά τη ζωή σας, προστατεύστε τον, γιατί μεταξύ σας μετά μπορεί να επικρατήσουν εντάσεις. Εάν είστε μόνοι, για την ερωτική σας ζωή και κατάσταση, λογαριασμό να δίνετε στον εαυτό σας και να αφήνετε απέξω τους αδιάκριτους.

Τοξότης

Εάν ο επόμενος ερωτικός σας στόχος, είναι ένα πλάσμα που σας έδειξε ότι του αρέσετε αλλά ο τρόπος που το προχωράτε μαζί του το κάνει να δυσανασχετεί, μάλλον θα ήταν καλύτερα να το τρέξετε το πράγμα μαζί του, γιατί μπορεί τελικά να μην επιδείξει την ανάλογη υπομονή και να σας φύγει. Προσέξτε ειδικά εσείς που διατηρείτε μία παράλληλη ερωτική σχέση, αφού θα χρειαστεί άμεσα να πάρετε την απόφαση, σχετικά με ποιον άνθρωπο θα εξακολουθήσετε να είστε μαζί του.

Αιγόκερως

Ένα έντονο φλερτ, ξεκινάει τώρα, με έναν άνθρωπο που σας γοητεύει αλλά και που ο ίδιος θα σας δείχνει πόσο πολύ καιρό τώρα, έχετε κατακτήσει το μυαλό του. Κάτι αμοιβαίο ερωτικά και με ένταση θα ζήσετε αυτές τις ημέρες και που θα σας ξεμυαλίσει. Αυτό μάλιστα θα σας συμβεί, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, ή είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Ο έρωτας έρχεται να σας αιφνιδιάσει με περίεργους τρόπους και θα το καταφέρει.

Υδροχόος

Δε χρειάζεται να επιδεικνύετε τα οργανωτικά σας ταλέντα, μόνο στους χώρους που δραστηριοποιείστε, ή στο εργασιακό σας περιβάλλον αλλά και για να κάνετε τη ζωή σας ομορφότερη. Πάρτε το σαν ευκαιρία και διοργανώστε μια εκδρομή ή μια μικρή απόδραση, έναν περίπατο με φίλους και αγαπημένα  πρόσωπα, που θα σας ανανέωνε ψυχολογικά. Δεν αποκλείεται μάλιστα σε μια τέτοια συντροφιά, να πάρετε μαζί τον κρυφό σας έρωτα, ή να γνωρίσετε τον επόμενο.

Ιχθύς

Το αν προχωράει η ήδη υπάρχουσα σχέση σας η όχι, θα θελήσετε αυτό να το συζητήσετε και να το ξεκαθαρίσετε με το σύντροφό σας, αφού, λόγω του προηγούμενου διαστήματος των εγκλεισμών, πολλά λέχθηκαν και συνέβησαν μεταξύ σας. Βρείτε όμως την κατάλληλη στιγμή για να είναι προετοιμασμένος και για δύσκολες συζητήσεις χωρίς να τον πιέζετε. Εάν περιμένατε μία απάντηση από ένα πρόσωπο που φλερτάρατε το τελευταίο καιρό, προετοιμάστε πρώτα κατάλληλα το κλίμα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!