Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020


Κριός

Χρειάζεται να ξεκινήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές, για να αισθανθείτε ότι κάποια πράγματα ανανεώνονται και άρα κάτι αλλάζει συνολικότερα η ζωή και η καθημερινότητά σας. Από την εξωτερική σας εμφάνιση, την επιμέλεια της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, μέχρι και την κατάσταση της αισθηματικής και ερωτικής σας ζωής. Μη φοβηθείτε να διώξετε από πάνω σας, την αρρωστημένη τροπή που έχει πάρει η σχέση σας, εάν αυτή διέπεται από πολλά πλέον κουσούρια. Μη διστάσετε ερωτικά, να δοκιμάσετε την τύχη σας, ακόμα και σε αχαρτογράφητες θάλασσες!!!

Ταύρος

Πλάσματα από τη φύση σας να κερδίζετε τις εντυπώσεις, με τη σοβαρότητα των λόγων και των πράξεών σας να σας χαρακτηρίζουν ως αξίες σταθερές οι άλλοι, θα καταφέρετε να φέρετε κοντά σας, πρόσωπο που διακρίνεται και ξεχωρίζει, στους χώρους που δραστηριοποιείται. Θα γοητευτείτε και θα το γοητεύσετε από την πρώτη στιγμή, κάτι που θα μοιάζει, όπως ο έρωτας με την πρώτη ματιά. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, ή νομίζετε ότι είστε σε φάση αλλαγών της προσωπικής σας κατάστασης, όχι μόνο δεν έχετε να χάσετε τίποτα, αντίθετα θα κερδίσετε μια υπέροχη αγκαλιά.

Δίδυμοι

Με την τάση να διασπάτε η προσοχή σας ευκολότερα από άλλες φορές, ίσως δεν καταλάβετε σήμερα κάποια πράγματα που θέλει να σας περάσει ή να σας επιστήσει να προσέξετε ο σύντροφός σας. Πιθανόν άλλα να σας πει κι αλλιώς να τα εννοήσετε, έως και να τα παρεξηγήσετε. Για το λόγο αυτό, προσπαθήστε να μην αντιδράτε με το παραμικρό, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Εάν είστε μόνοι, το παρελθόν χτυπάει εκ νέου την πόρτα της καρδιάς σας. Ίσως από αντίδραση, να μη σταθείτε καν για να ακούσετε τι έχει α σας πει ο πρώην σας έρωτας.

Λέων

Με αυξημένες κοινωνικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις, έρχεστε τις ημέρες αυτές σε επαφή με πολύ και εκλεκτό κόσμο. Άνθρωποι διαφορετικών επαγγελματικών καταβολών, τρόπου ζωής και νοοτροπίας, θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον να τους γνωρίσετε καλύτερα αλλά και να σας γνωρίσουν.  Μέσα από αυτή τη διαδικασία γοητεύετε τον νέο σας κύκλο αλλά και σας γοητεύει. Οπότε δεν αποκλείεται από εκεί να γεννηθεί ο επόμενος μεγάλος σας έρωτας, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση ή είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Γιατί έτσι είναι ο έρωτας.

Παρθένος

Ερωτικές εξομολογήσεις ή το επίμονο φλερτ ενός ανθρώπου θα σας κάνει να αισθανθείτε όμορφα και θα σας κολακεύσει. Κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σας, όπως η αξιοπρέπεια που εκπέμπετε και το γεγονός ότι είστε άτομα εμπιστοσύνης, σίγουρα είναι χαρακτηριστικά σπάνια στις μέρες μας και ευδιάκριτα στο χαρακτήρα και στη στάση σας. Πρέπει όμως να συνεχίσετε να καλλιεργείτε τους λόγους που κάποιος θα γοητευτεί από εσάς, αν θέλετε να τον φέρετε στη φωλιά σας ή να προχωρήσει η σχέση.

Ζυγός

Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μία ερωτική σχέση, ή είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά, με ένα άτομο από το ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον που σίγουρα θα διαπιστώσετε ότι αυτή η σχέση, αναπτύσσει και μια πιο ερωτική χροιά. Από εκεί και πέρα, ίσως να ήταν καλύτερο να ακολουθήσετε την καρδιά σας, προκειμένου να αναταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα της ερωτικής σας ζωής, αφού την εποχή αυτή δεν παίρνετε την έμπνευση που θα θέλατε από τον έρωτα. Ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν απασχολεί τη σκέψη σας σήμερα.

Σκορπιός

Ο έρωτας μερικές φορές θέλει γρήγορα αντανακλαστικά για να κατακτηθεί η καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Εσείς, είτε γιατί κουβαλάτε πολλά βιώματα από άλλες σας σχέσεις, είτε γιατί εξαρχής θέλετε να δίνετε το στίγμα σας στον άνθρωπο που προσπαθεί να έρθει πιο κοντά σας, τον βάζετε στη διαδικασία μιας αναμονής, που του δίνει το περιθώριο να σκεφτεί, ότι μπορεί να το σκάσει από σας πριν να επενδύσει συναισθηματικά μαζί σας. Ε, λοιπόν αυτό είναι λάθος σας και αλλάξτε τακτική, γιατί ο έρωτας θέλει από σας να πάτε να βρείτε την ερωτική σας τύχη δίχως δεύτερες σκέψεις.

Τοξότης

Η εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και η βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης θα έχουν σαν αποτέλεσμα να αρέσετε τόσο στους άλλους αλλά κυρίως στον εαυτό σας, που το τελευταίο διάστημα περάσατε μία κρίση μέσα σας. Τόνοι αισιοδοξίας από μηνύματα που θα παίρνετε θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας και ίσως σας βοηθήσουν να ξεχάσετε μία ερωτική περιπέτεια που περάσατε αλλά τελείωσε άδοξα. Αποδεχτείτε προσκλήσεις για εκδρομές ή μικρές αποδράσεις, μιας και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε εκεί τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωή σας την περίοδο αυτή.

Αιγόκερως

Ο γοητευτικός σας χαρακτήρας και η σοβαρή σας στάση, θα καταφέρει να κάμψει τις ερωτικές αντιστάσεις του ανθρώπου που θα σας ενδιέφερε να αναπτυχθεί μεταξύ σας μία ερωτική σχέση. Όμως ανάμεσα στο φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον που κινείται, υπάρχει σίγουρα ένα πρόσωπο, που προσπαθεί καιρό να κάνει σχέση μαζί του, ή που δε βλέπει καλά να τελεσφορήσει  μία πιθανή σχέση δικής σας. Λόγια τρίτων ίσως να επηρεάσουν το δεσμό που ήδη έχετε, από φίλους ή στενούς συγγενείς που δεν τη βλέπουν με καλό μάτι. Βάλτε τους όρια και μην τους το επιτρέπετε.

Υδροχόος

Οι εκφράσεις ζήλιας ή κτητικότητας από μεριάς του συντρόφου σας, θα σας ενοχλήσουν σήμερα. Πρέπει όμως κάπου κι εσείς, να περιορίσετε τους λόγους που του δημιουργείτε τέτοιου είδους ανασφάλειες. Πιθανόν να έχετε απορροφηθεί από τα θέματα που τρέχουν στην διάρκεια της καθημερινότητάς σας και να φαίνεστε  στα μάτια του ότι αδιαφορείτε.  Το ίδιο περίπου ισχύει και για σας, που δεν έχετε κάποια μόνιμη ερωτική σχέση αλλά με τη στάση που κρατάτε στον κύκλο που κινήστε να δείχνετε αδιάφοροι στη δημιουργία μία τέτοια περίπτωσης. Μη δίνετε τις λάθος εντυπώσεις.

Ιχθύς

Φερθείτε με περισσότερη συνείδηση, πιο τυπικά και πιο ουσιαστικά απέναντι στο σύντροφό σας, αφού το τελευταίο διάστημα με τη στάση σας του δείχνετε σαν να αδιαφορείτε για την εξέλιξη της σχέσης σας. Έχετε απορροφηθεί από τόσα πολλά ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη της δουλειάς και της καριέρας σας, που ακόμα και αν σας φλερτάρουν επίμονα, δε θα δώσετε καμία σημασία σε σχέση με όλα τα άλλα που υπάρχουν ως σημαντικά στη σκέψη σας. Ερωτικά λοιπόν έχετε απορυθμιστεί το διάστημα αυτό, πράγμα που λίγο αργότερα ίσως να σας κοστίσει σε συναισθηματικό επίπεδο.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!