Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 22 Απριλίου 2020


Κριός

Γνωρίζω πόσο πολύ θα θέλατε να βγείτε να ξεσκάσετε να κάνετε ψώνια να φλερτάρετε, να το ρίξετε έξω γενικότερα. Άλλωστε στην ίδια ψυχολογική κατάσταση είμαστε όλοι. Ο έρωτας όμως είναι στην πραγματικότητα, μια παραμυθένια εικόνα και δεν είναι απαραίτητη η παρουσία σας όταν θέλετε να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη. Το διαδίκτυο τα ηλεκτρονικά μηνύματα και το έξυπνο πνεύμα σας, θα μπορούσε κάλλιστα να τραβήξει την προσοχή του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει και μάλιστα πολύ πιο επιτυχημένα στο μυαλό του, φτιάχνοντας το προσωπικό σας μύθο.

Ταύρος

Εάν τα λιμνάζοντα ύδατα του ερωτικού σας τομέα, παραμένουν ατάραχα ή σε κατάσταση ρουτίνας, να ξέρετε ότι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ευθύνης το έχετε εσείς και η στάση που κρατάτε. Από τη μια μεριά εάν βρίσκεστε σε μία σχέση είτε είναι επίσημη, είτε ανεπίσημη, νομίζετε ότι η ρουτίνα ονομάζετε σταθερότητα. Όχι είναι λάθος. Η ρουτίνα, δείχνει ότι η σχέση σας δε εξελίσσεται. Εάν είστε μόνοι, ή έχετε γίνει ακραία επιλεκτικοί και δε δοκιμάζετε την ερωτική σας τύχη, όταν κάποιος σας δείχνει ότι του αρέσετε, ή νομίζετε πως ο άλλος θα πρέπει να κάνει την πρώτη ερωτική κίνηση.

Δίδυμοι

Όπως κι αν έχουν έρθει τα πράγματα, με την απομόνωση και τους περιορισμούς που υπάρχουν τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που τρέχουν και όλα όσα η καθημερινότητα σας βάζει, η ενέργεια που έχετε μέσα σας ανεκτόνωτη σας φέρνει εκνευρισμό, που ώρες και φορές τον ξεσπάτε στο περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω σας. Αν έχετε μία μόνιμη σχέση, ο άνθρωπός σας που περνάει τα ίδια, νιώθει αδιέξοδα κι όταν δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας, δημιουργούνται χάσματα. Αν είστε μόνοι, δύσκολα θα στραφείτε στο φλερτ και στον έρωτα. Σας λείπει η θέληση.

Καρκίνος

Ο έρωτας μπορεί να σας αιφνιδιάσει από εκεί που δεν τον περιμένετε, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, ή είστε μόνοι το διάστημα αυτό. Έχετε γίνει τόσο γοητευτικοί, που ερωτικά να ξέρετε ότι από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Οι ευκαιρίες οι προσφορές και η ερωτική πολιορκία κάποιων, θα είναι τόσο έντονες, που πραγματικά, για τι συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων που δεν τους το είχατε απέναντί σας, θα σας κάνουν να εκπλαγείτε. Ενώ επανασύνδεση που ποθούσατε, τώρα μπορεί & να την απορρίψετε.

Λέων

Συναισθηματικά, λόγω των καταστάσεων που ζούμε κάτω από συνθήκες περιορισμών και απομόνωσης, όλοι είμαστε λίγο ως πολύ επηρεασμένοι και η συμπεριφορά μας συχνά εκφράζετε αμφίθυμα. Όμως κανείς δεν έχει το δικαίωμα, όπως και αν αισθάνεται, δικαιολογημένα ή μη, να ξεσπάει επάνω σας, να σας πιέζει και να σας καταπιέζει. Επειδή τις ημέρες αυτές δοκιμάζονται οι σχέσεις των ανθρώπων και ερωτικά, θέστε τα όριά σας, είτε απέναντι στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είτε σε κείνον που μπορεί να βρεθείτε & να επικοινωνήσετε μ ερωτικό τρόπο.

Παρθένος

Θα είναι μια πολύ δυνατή έμπνευση που δίνει υπέρμετρη δύναμη, εάν το διάστημα αυτό, είστε ερωτευμένοι. Εάν ναι, τότε από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα χρειαστεί, να δείτε αυτή τη σχέση όλο και πιο σοβαρά, από το πως να τη δέσετε καλύτερα, μέχρι και να τη επισημοποιήσετε κοινωνικά ή στα μάτια του κύκλου σας. Εάν είστε μόνοι, να ξέρετε ότι θα έχετε τις επόμενες μέρες εισιτήριο για το καραβάκι του έρωτα, απλά θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο τα κριτήρια αξιολόγησης που συνηθίζετε να βάζετε σε όποιον σας φλερτάρει. Αν έχετε  σχέση, ανανεώστε τους όρκους της.

Ζυγός

Ναι μπορεί να έχετε να διεκπεραιώσετε ένα σωρό εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που λόγω των καταστάσεων τις βιώνουμε όλοι, όμως δεν έχετε φροντίσει τουλάχιστον συναισθηματικά και ερωτικά, να βρείτε τους τρόπους να πατάτε καλύτερα μέσα σας. Ευτυχώς όμως που είσαστε πλάσματα αγαπητά και ερωτεύσιμα, και θεωρήστε σίγουρο, ότι οι ερωτικοί πειρασμοί, δε θα σας αφήσουν στην ησυχία σας. Κι αυτό μάλιστα μπορεί να σας συμβεί, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, ή είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Μία καλή ερωτική γνωριμία.

Σκορπιός

Είναι σαφώς προτιμότερο αντί να τα βάζετε με το σύντροφό σας, να τον ακούσετε αλλά και να ανοίξετε την καρδιά σας σ αυτόν, αφού τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, όλοι νιώθουμε την ανάγκη να στέκεται δίπλα μας ο άνθρωπός μας. Κι αν κάπου εκεί έξω υπάρχει ένα άτομο που έστω και για λίγο μεταξύ σας, πήγε να αναπτυχθεί κάτι ερωτικό, ίσως μέσα ακόμα και από μια διαδικτυακή επικοινωνία, να τολμήσετε εκ νέου να μιλήσετε μαζί του, όσο και αν τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλατε τότε, ώστε να καλυφθείτε συναισθηματικά. Ο έρωτας χρειάζεται υπέρβαση.

Τοξότης

Παίζει τόσο ανυπόμονοι και τόσο παραπονιάρηδες, να μην ήσασταν ποτέ άλλοτε. Η καρδιά σας και όχι μόνο, ζητά να βρει ένα λόγο να αποδράσει, από όλο αυτό τον εγκλεισμό και την απομόνωση που έχουμε βιώσει καιρό, που έρχονται ώρες και στιγμές, που η συμπεριφορά σας γίνεται εκρηκτική. Μην ξεσπάτε λοιπόν, ούτε στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ούτε σε εκείνον που μπορεί να μην είναι του γούστου σας αλλά τόλμησε να σας φλερτάρει, χωρίς να υπολογίσει την ψυχολογική φάση που βρίσκεστε σήμερα. Αυτή  δεν είναι ερωτική συμπεριφορά.

Αιγόκερως

Να δώσετε και να πάρετε αγάπη αγκαλιά ζεστά αισθήματα και έρωτα, θα αισθανθείτε έντονα την ανάγκη μέσα σας σήμερα. Ίσως μάλιστα για το λόγο αυτό, ξοδέψετε για τον σύντροφό σας ή για εκείνον τον άνθρωπο που εδώ και λίγο καιρό, σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, κάποια χρήματα, προκειμένου να του δείξετε όσα νιώθετε με μικρά δώρα και λεπτές χειρονομίες. Εάν μάλιστα έχετε μια διαδικτυακή επικοινωνία σε φιλικό αρχικά επίπεδο, τότε σίγουρα θα διαπιστώσετε λίγο μετά, ότι η ατμόσφαιρα θα αλλάξει και θα επικρατήσει μεταξύ εσάς και του απέναντι άλλου, ο έρωτας.

Υδροχόος

Δε θα είσαστε στα καλύτερά σας σήμερα και για το λόγο αυτό, εάν αισθάνεστε αρνητικά να σας βγαίνουν τα αισθήματά σας και με εκνευρισμό, καλύτερα να παραμείνετε μόνοι σας, παρά να προσπαθήσετε με έντονο τρόπο, να εκφράσετε τα “θέλω” σας, είτε με τον σύντροφό σας, είτε με τον άνθρωπο που καιρό τώρα προσπαθεί έστω και διαδικτυακά να σας πλησιάσει ερωτικά και να κάμψει τις αντιστάσεις σας. Πάρτε το χρόνο σας και βρέστε τα πρώτα με τον εαυτό σας, εκείνα που σας λείπουν, αυτά που θα θέλατε ή επιθυμείτε και ύστερα δείτε τι θα κάνετε με τους υπόλοιπους.

Ιχθύς

Παραπάνω φορτωμένοι με υποχρεώσεις και καθήκοντα, σας βρίσκουν οι ημέρες αυτές, όμως ήδη θα έχετε καταλάβει, ότι σύντομα κάποιους στόχους και όνειρα που είχατε θέσει και προσπαθήσει, έρχονται τώρα όλο και πιο κοντά, προς τη θετική τους ολοκλήρωση. Άρα το χαμόγελό σας λογικά, πρέπει ήδη να στολίζει και το πρόσωπό σας. Να λοιπόν ένα σπουδαίο διαβατήριο, στο να ταξιδέψετε με το καραβάκι του έρωτα, αρκεί να είστε πρόθυμοι να προκαλέσετε ή να απαντήσετε σε προκλήσεις ερωτικής φύσεως που θα δεχτείτε από τους άλλους. Στο χέρι σας είναι να το ζήσετε.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!