Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, Εκφράζουμε αυθόρμητα τα συναισθήματά μας!!!


Αναπόσπαστο πλέον κομμάτι της καθημερινής μας ζωής είναι η επικοινωνία με τους φίλους και τους αγαπημένους μας, ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο που η προσωπική επαφή είναι περιορισμένη, η τεχνολογία έχει υποκαταστήσει όσο γίνεται την επαφή με τους δικούς μας ανθρώπους.

Οι συζητήσεις που θα κάνουμε, με την βοήθεια της τεχνολογίας αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων στις 18/04 (11ο 47’), θα είναι ευχάριστες, κατά τη διάρκεια τους θα έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε αυθόρμητα τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, θα δούμε την δημοτικότητα μας να ανεβαίνει, ενώ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα έχουμε την ευκαιρία όχι μόνο να επικοινωνήσουμε με άτομα από το φιλικό μας περιβάλλον που έχουμε να δούμε καιρό αλλά και να φλερτάρουμε.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη θα επηρεάσει θετικά από τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού τους Κριούς και τους Ζυγούς, ενώ από τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού τους Διδύμους και τους Τοξότες, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. .

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη  τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο σας όχι μόνο έχει ενισχύσει την επικοινωνιακή σας άνεση αλλά σας έχει απελευθερώσει. Έτσι κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων θα έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε τα συναισθήματα σας προς τους αγαπημένους σας με ιδιαίτερη άνεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Έξυπνες και αρκετά τολμηρές σκέψεις κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι, τις οποίες και θα τολμήσετε να εξωτερικεύσετε στους δικούς σας ανθρώπους. Ωστόσο, μην βιαστείτε να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή εάν πρώτα δεν έχετε μελετήσει όλες τις λεπτομέρειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας έχει ενισχύσει την ερωτική σας διάθεση, την οποία θα βρείτε τρόπους να εκφράσετε. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Κριού με την Αφροδίτη θα ενισχύσουν την διάθεση σας για φλερτ με φίλους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, λόγω συνθηκών, ήσασταν αρκετά απόμακροι. Αυτές τις ημέρες όμως, και κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη, θα βγάλετε στην επιφάνεια και πάλι το καλό και ιδιαίτερα επικοινωνιακό σας εαυτό, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε και πάλι κοντά με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων ευνοεί την επικοινωνία με φίλους που βρίσκονται μακριά, ενώ αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο σίγουροι από ποτέ νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Σύμμαχος σας σε αυτό θα είναι η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με την Αφροδίτη η οποία θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις με τον εκφραστικό σας λόγο.

ΖΥΓΟΣ

Την επικοινωνία με τους αγαπημένους σας θα προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και να έρθετε πιο κοντά, βάζοντας τα θεμέλια για ένα ιδιαίτερα ερωτικό μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας διάθεση καθημερινά βελτιώνεται και αυτό φαίνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυστικό σας όπλο για να έρθετε πιο κοντά τόσο με τους αγαπημένους σας όσο και με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Και αυτό δεν είναι άλλο από το χιούμορ το οποίο θα χρησιμοποιήσετε τόσο για να φλερτάρετε όσο και για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τον / την σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτές τις ημέρες είναι να κάνετε πιο όμορφη και αρμονική την καθημερινή σας ζωή. Βασικό θεμέλιο της αρμονίας είναι να υπάρχει καλό κλίμα στο σπίτι σας, το οποίο και θα πετύχετε με όμορφες συζητήσεις και καλή επικοινωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το γοητευτικό σας πρόσωπο θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Με ισχυρό σας όπλο τον εκφραστικό σας λόγο και το έξυπνο μυαλό σας θα καταφέρετε να γοητέψετε το αντικείμενο του πόθου σας, έστω και μέσο της τεχνολογίας την οποία παίζετε στα δάχτυλα.

ΙΧΘΥΣ

Αρμονικές στιγμές στο σπίτι με την οικογένεια σας περνάτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Την χαρά σας θα προσπαθήσετε να την δείξετε στους αγαπημένους σας, είτε εκφράζοντας με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο τα συναισθήματα σας, είτε δίνοντας υποσχέσεις.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!