Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 21 Απριλίου 2020


Κριός

Η ανανέωση ξεκινάει από μέσα μας. Για το λόγο αυτό, ίσως να αισθανθείτε την ανάγκη να κάνετε μικρές αλλαγές στην εξωτερική σας εικόνα, κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις, ή να επενδύσετε χρήματα στο ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Άλλωστε δεν είναι απαραίτητο να βγείτε έξω στα μαγαζιά για να το κάνετε αυτό, αφού το διαδίκτυο έχει άπειρα e-shop και μπορούμε από εκεί μια χαρά να αγοράσουμε το μπλουζάκι εκείνο που μας γυάλισε. Όμως οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά και επενδύστε στον έρωτα και στο φλερτ για να ανανεωθείτε κυρίως ψυχολογικά.

Ταύρος

Ίσως να αισθανθείτε ένα παράπονο να σας παίρνει σήμερα, γιατί στα “θέλω” σας ή σε εκείνα που θα θέλατε να σας δώσει ο φτερωτός έρωτας, προς το παρόν, ή δε δείχνει την ανάλογη προθυμία του, ή σας στέλνει ανθρώπους ερωτικά ασύμβατους, με εκείνα τα πρότυπα και τις προϋποθέσεις που έχετε στο μυαλό σας. Όμως σίγουρα όπως σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας, έτσι και στα αισθηματικά σας, πρόκειται να συμβούν εκ βάθρων αλλαγές, γι αυτό και προετοιμαστείτε ανάλογα. Για αρχή χρειάζεται να επανεκκινήσετε την ερωτική σας ζωή ταράζοντας τα νερά εκ νέου.

Δίδυμοι

Συχνοί εκνευρισμού, άγχη και αγωνίες που συσσωρεύονται στην καθημερινότητά σας, δε σας αφήνουν να χαλαρώσετε, ενώ πράγματα που τρέχουν κι εκκρεμότητες που σας κυνηγούν δε σας αφήνουν το περιθώριο να σκεφτείτε τον εαυτό σας και το συναίσθημά σας που δεν πατάει σε τίποτα σταθερό. Μπορεί να μην έχετε το περιθώριο να αγνοήσετε όλα τα παραπάνω, όμως η καρδιά σας από την πίεση φωνάζει “sos” κι εσείς διεξόδους δεν της δίνετε. Κοιτάξτε έξω από το παράθυρο, υπάρχει η Άνοιξη. Υπάρχει ο έρωτας που μπορεί να σας δώσει την έμπνευση. Ανακαλύψτε τον!!!

Καρκίνος

Ασφαλώς και είστε οι ευνοούμενοι του φτερωτού θεού έρωτα και ευκαιρίες για προτάσεις και ερωτικές εξομολογήσεις θα έχετε αρκετές στο να τις εξετάσετε. Μπορεί όντως η καρδιά σας να θέλει μια αγκαλιά για να αισθανθείτε ότι πατάτε καλά συναισθηματικά, όμως ίσως για πρώτη φορά, όσο κι αν φαντάζουν ωραία τα πράγματα,  να χρειάζεται να γίνετε πιο επιλεκτικοί, στο που θα χαρίσετε την αγκαλιά σας. Αφήστε λοιπόν το χρόνο για να διακρίνετε συμπεριφορές, που θα αξίζουν να επενδύσετε συναισθηματικά και που θα είναι ικανές να αφεθείτε μαζί τους ερωτικά.

Λέων

Η αλήθεια είναι ας το παραδεχτείτε, ότι για ένα εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα τα ζητήματα που αφορούσαν τον έρωτα κι τη  συντροφικότητα ακόμα, τα είχατε παραμελήσει, με αποτέλεσμα την ερωτική σας ζωή να την έχετε περάσει σε δεύτερη προτεραιότητα. Όμως όσες απουσίες και αν κάνατε σε ερωτικό επίπεδο, τώρα που εκ των πραγμάτων και εκ των περιορισμών, έχετε το χρόνο να αναπληρώσετε τα κενά που αφήσετε,ίσως να διακρίνετε, τις δυσανάλογες απαιτήσεις που θα έχει από τη σχέσης σας ο σύντροφός σας, ή αν είστε μόνοι, τα υπερβολικά “θέλω”ενός νέου έρωτα.

Παρθένος

Ο έρωτας πλέον σας θέλει πιο συγκεκριμένους από το τι του ζητάτε, για να σας δώσει την συναισθηματική κάλυψη που αισθάνεται  κανείς, μέσα από μια σίγουρη αγκαλιά. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, ίσως τώρα να αποφασίσετε και να βρείτε τον τρόπο με το σύντροφό σας, ώστε να προχωρήσετε από κοινού στο επόμενο βήμα, είτε με το να συζήσετε, να αποκτήσετε έναν απόγονο, να ανανεώσετε τους όρκους σας, αν έχετε κοινωνικά επίσημη και αναγνωρισμένη σχέση. Εάν είστε μόνοι, ευκαιρίες ερωτικής φύσεως που θα έχετε, καλύτερα να της πάρετε πολύ σοβαρά.

Ζυγός

Με συναισθηματική αδυναμία και λιγότερη επιθυμία, ίσως να αντιμετωπίσετε τον έρωτα, ή τις επιθυμίες και τα “θέλω” του συντρόφου σας στην περίπτωση που βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση. Όσο και αν οι απαιτήσεις των άλλων απέναντί σας γίνονται πιεστικές, έως και καταπιεστικές σε μερικές των περιπτώσεων, αποχωρίστε από αυτές χωρίς καυγάδες και διαξιφισμούς, ακόμα και αν χρειαστεί αυτό να το κάνετε, δίχως να δώσετε περαιτέρω εξηγήσεις. Ο έρωτας αν είστε αδέσμευτοι, δεν έχει σκοπό προς το παρόν να σας φέρει κάτι απροβλημάτιστο .

Σκορπιός

Είναι μάταιο να πιστεύετε ότι οι άλλοι μπορούν να σας καταλάβουν, ιδίως εσάς που έχετε την τάση να τους μιλάτε με νοήματα και υπονοούμενα. Επιπλέον, με όλα όσα συμβαίνουν στις συνθήκες απομόνωσης που ζούμε, λογικό είναι εφόσον μένουμε ώρες με το μυαλό μας να παραποιείται η αλήθεια, εφόσον παρεμβάλετε εμβόλιμα το ευεπηρέαστο συναίσθημά μας. Κι εσείς ακόμα και ερωτικά, θα δυσκολευτείτε τόσο στο να βρείτε την ανταπόκριση του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, όσο και να στείλετε το μήνυμα, ότι είστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε ερωτική πρόκληση. Δείτε το.

Τοξότης

Με λιγότερη κατήφεια θα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα. Ίσως μάλιστα το κέφι σας να φτιάξει, ύστερα από μια διαδικτυακή επικοινωνία που θα κάνετε, με ένα πρόσωπο που εξαρχής να σας δείξει ότι καιρό τώρα, τρέφει μέσα του ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να καμφθούν οι αντιστάσεις σας απέναντί του, αφού μία διαφυγή μέσα από τον έρωτα θα ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί, ανεξάρτητα από το αν σας το επιτρέπει η ερωτική σας κατάσταση ή όχι στην παρούσα φάση της ζωής σας. Προσέξτε όμως περισσότερο…

Αιγόκερως

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχετε απορροφηθεί από το πως θα καταφέρετε να αποφύγετε και να υπερβείτε κάποια εμπόδια, που αφορούν την εξέλιξή σας σε κάποιους πολύ σημαντικούς τομείς της ζωής σας, ο έρωτας όμως ούτε μπορεί να περιμένει και να παραμένει ως δεύτερη προτεραιότητα στη ζωή σας, ούτε κι εσείς συναισθηματικά και ερωτικά, να είσαστε μέσα σας ακάλυπτοι. Φροντίστε τουλάχιστον, να παίρνετε εγκαίρως τα μηνύματα, σε όλα εκείνα που θέλει να σας πει ο σύντροφός σας, ή αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, του άνθρωπος που θα σας φλερτάρει.

Υδροχόος

Εάν δεν είστε σε θέση να εξηγήσετε στο σύντροφό σας, τι είναι αυτό που σας ενοχλεί ή δεν παίρνετε από τη σχέση σας, καλύτερα να απομακρυνθείτε για λίγο από κοντά του, παρά να επιδείξετε με εκνευρισμό, ότι σας ενοχλεί η παρουσία του. Αυτό να θυμάστε ότι θα κάνει χειρότερα τα πράγματα μεταξύ σας. Εάν είστε μόνοι, ίσως να αποθαρρύνετε έναν άνθρωπο που θα σας φλερτάρει έστω και μέσα από το διαδίκτυο, με άσχημο τρόπο γιατί απλά δε θα έχετε τα κέφια σας. Μην γίνεστε μονόχνοτοι με τους άλλους, που δε σας φταίνε επί της ουσίας για ότι σας τη σπάει.

Ιχθύς

Θετικά μηνύματα ειδήσεις και τηλεφωνήματα για μια σημαντική εξέλιξη που θα έχετε σε κάποιο τομέα που προσπαθήσατε πολύ, θα σας βάλουν στη διαδικασία να ξανά κάνετε νέα όνειρα και να βάλετε τη ζωή σας σε μια δημιουργική κατάσταση. Ε, κάπου εδώ είναι σίγουρο πως θα χωρέσει ο έρωτας, που είναι από τα λίγα εκείνα σπουδαία συναισθήματα, όπου έχουν τη δύναμη να σας δώσουν την έμπνευση για να συνεχίσετε να είστε πιο δυναμικοί σε ότι κι αν προσπαθείτε. Μήπως λοιπόν σιγά σιγά, να ξεκινήσετε να προκαλέσετε, πιο αποφασισμένοι την ερωτική σας τύχη;

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!