Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 28 Απριλίου 2020


Κριός

Όλοι στην φάση των περιορισμών και της απομόνωσης που διάγουμε, νιώθουμε συναισθηματικά ή ερωτικά ακάλυπτοι έως ένα βαθμό. Εσείς όμως μένοντας πολύ με το μυαλό σας, να φτιάχνει διάφορα σενάρια που λόγω του ότι διέπονται από υπερβολή σας βασανίζουν, δε χρειάζεται και να τα βιώνετε, σαν να έχουν συμβεί. Εάν υπάρχει ένας άνθρωπος που ανταποκρίνεται στα αισθηματικά σας κριτήρια μα δεν είστε όσο κοντά θα θέλατε, επικοινωνήστε εσείς πρώτοι μαζί του.

Ταύρος

Για τα επόμενα σχέδια ή στόχους που θέλετε να ακολουθήσετε, σίγουρα θα βρεθούν άνθρωποι και να σας δώσουν ιδέες και να σας υποστηρίξουν. Δεν αποκλείεται όμως κάποιος ανάμεσα σε αυτούς, να τρέφει μία παραπάνω συμπάθεια προς το πρόσωπό σας και να το κάνει για να κάμψει με έντεχνο τρόπο τις αντιστάσεις σας. Αν είναι κάτι που το θέλετε καλώς να ορίσει, εάν όμως βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, καλό θα ήταν να μην ξεμυαλιστείτε από έναν τέτοιο γοητευτικό πειρασμό.

Δίδυμοι

Ίσως εδώ και καιρό, ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, να προσπαθούσε να σας μιλήσει για κάτι, που είτε δεν έβρισκε την κατάλληλη στιγμή, είτε γιατί εσείς δεν ήσασταν σε θέση να τον ακούσετε. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να το μάθετε μέσα από ένα τυχαίο γεγονός και να υπάρξει μετά μεταξύ σας ψυχρότητα. Όμως μη θεωρήσετε τη στάση του αδικαιολόγητη. Εάν είστε αδέσμευτοι, τότε ίσως να μάθετε για έναν άνθρωπο που ενδιαφερόταν ερωτικά για εσάς κάποτε.

Καρκίνος

Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, ή είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, οι μετοχές σας στον έρωτα από εδώ και στο εξής θα είναι ανεβασμένες. Πολλοί θα είναι οι ερωτικοί πειρασμοί που θα πολιορκήσουν την καρδιά σας και μάλιστα θα είναι άνθρωποι που δε θα  το περιμένατε. Από εκεί και ύστερα οι επιλογές που θα κάνετε ίσως να έχουν ως ένα βαθμό την υπερβολή ή την παραμυθία. Η σχέσεις σας θα αντιμετωπίζονται από σας με υποκειμενικά κριτήρια.

Λέων

Το κατά πόσο σας καλύπτει και σας ικανοποιεί η σχέση σας, εάν είστε δεσμευμένοι, ή εάν είστε αδέσμευτοι, ποιος είναι ο κύριος λόγος που σας μπλοκάρει και δεν προχωράτε σε μία σύναψη ερωτικού δεσμού, θα απασχολήσει τη σκέψη σας την εβδομάδα αυτή. Σίγουρα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, για να προχωρήσετε μπροστά και συναισθηματικά να μπορέσετε να καλυφθείτε, έτσι ώστε να νιώσετε περισσότερο ισορροπημένοι. Σκεφτείτε το λοιπόν.

Παρθένος

Ο έρωτας έρχεται να σας ξεγελάσει μάλλον την εποχή αυτή. Ίσως μάλιστα να την πατήσετε συναισθηματικά, με ένα πρόσωπο που θα το υπερεκτιμήσετε. Ένα ροζ συννεφάκι δε θα σας επιτρέπει να κρίνετε με λογική και θα γοητεύεστε με την ασάφεια που θα εκπέμπει. Αν βέβαια είστε αδέσμευτοι, δεν έχετε να χάσετε τίποτα αν ταξιδέψετε με το καραβάκι του έρωτα, έστω και εφήμερα. Αν όμως βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, ίσως δεν αξίζει να την εγκαταλείψετε έτσι επιπόλαια.

Ζυγός

Με λίγο παραπάνω εξωστρέφεια θα κινηθείτε τις ημέρες αυτές και καλά θα κάνετε γιατί είχατε κλειστεί στον εαυτό σας και κάπου χάσατε τις φιλικές και κοινωνικές σας επαφές. Άλλωστε στην εποχή που ζούμε, επαφές μπορεί να γίνουν και ερωτικά ειδύλλια μπορούν να αναπτυχθούν ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Ο έρωτας δεν εμποδίζεται γιατί είναι σαν την Άνοιξη. Έτσι λοιπόν κάποιο άτομο από το παρελθόν, ίσως να επανεξετάσει την περίπτωση να βρεθείτε μαζί εκ νέου.

Σκορπιός

Λίγο πιο εξωστρεφείς εάν γίνετε, τότε θα μπορέσουν κι οι άλλοι να σας πλησιάσουν και να ακούσουν εάν θέλετε εκείνα που θα σας έκαναν να αισθανθείτε καλύτερα. Άλλωστε ως πλάσματα ερωτικά, με τον εκνευρισμό που εκπέμπετε, να θυμάστε ότι αποθαρρύνει κάποιον να σας πλησιάσει ερωτικά. Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, τότε εφόσον συνεχίσετε να αποζητάτε την ησυχία σας, ίσως να δείτε και το σύντροφό σας να απομακρύνεται, γιατί  απλά έχει αρχίσει να κουράζετε .

Τοξότης

Μηνύματα ειδήσεις ή τηλεφωνήματα, θα σας βγάλουν απ την κατήφεια των ημερών. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να κάνετε μια συνάντηση έστω και διαδικτυακά, με ένα άτομο που κάποτε υπήρξε στη ζωή σας, είτε ως φίλος, είτε ο συνεργάτης ή γνωστός, και να πιάσετε τη σχέση αυτή από την αρχή. Με ένα τέτοιο πρόσωπο θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας ο έρωτας. Έτσι ξαφνικά και από το πουθενά και να αναζωπυρωθεί μετατρέποντας σε κάτι ερωτικό αυτή τη σχέση.

Αιγόκερως

Ακόμα και οι πιο συντηρητικοί από εσάς, σίγουρα θα αισθανθείτε την ανάγκη να ερωτευτείτε εκ νέου, ή να αναζωπυρώσετε την υπάρχουσα σχέση σας οι δεσμευμένοι. Όμως εάν το προηγούμενο διάστημα, είχαν υπάρξει τριγμοί, αυτό ίσως να είναι ένα σημάδι κάμψης που καλά θα κάνετε να το προσέξετε, μήπως κρύβει κι άλλα από πίσω. Όμως ερωτικοί πειρασμοί θα σας προκαλέσουν να το θυμάστε, ανεξάρτητα απ την προσωπική και αισθηματική κατάσταση που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή.

Υδροχόος

Με περισσότερη εξωστρέφεια θα ξεκινήσει η ημέρα σας σήμερα. Εάν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που έχετε απομακρυνθεί αλλά θέλετε εκ νέου να ρίξετε γέφυρες και να τους πλησιάσετε, τώρα θεωρήστε την περίοδο αυτή εξαιρετική. Ίσως μάλιστα ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν που υπήρξε σταθμός για τη ζωή σας, να κάνει την παρουσία του εκ νέου, ή να θελήσετε εσείς να έρθετε σε επαφή μαζί του. Εάν επιθυμείτε μια επανασύνδεση, είναι η κατάλληλη εποχή να το δοκιμάσετε.

Ιχθύς

Το παρελθόν θα σας επισκεφτεί αυτές τις ημέρες και είναι και για σας, μεγάλη η πιθανότητα μιας ερωτικής επανασύνδεσης, εάν αυτό είναι που ποθεί η καρδιά σας. Εάν όμως έχετε προχωρήσει τη ζωή σας και έχετε ήδη μία μόνιμη σχέση, πριν προβείτε σε κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν να θυμηθείτε, τους λόγους που τερματίστηκε εκείνη η ερωτική περιπέτεια κάποτε. Εάν στην τωρινή αισθηματική σας ζωή, είστε ισορροπημένοι, μην διακινδυνεύσετε τη σχέση σας. Προχωρήστε μη κοιτάτε πίσω.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!