Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 7 Απριλίου 2020


Κριός

Αντί να τα βάζετε με όλους και με όλα όσα σας περιορίζουν, προσπαθήστε να ξεφύγετε από την κατάσταση αυτή πιο δημιουργικά. Θέστε τους επόμενους στόχους σας, για τη μετά εποχή από αυτή που διάγουμε. Κι αν μέσα σε αυτούς είναι να αλλάξετε την αισθηματική και ερωτική σας ζωή, τότε σίγουρα τα επόμενα σχέδια που θα κάνετε θα καθοδηγήσουν τα βήματά σας στην επιτυχία. Ντοπαριστείτε με αυτή τη διάθεση. Ονειρευτείτε τη και φέρτε τη πιο κοντά σας. Η καλή επικοινωνία και η διάθεση είναι το κλειδί. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι αλλάξτε το σκηνικό της κατάστασής σας.

Ταύρος

Ευχάριστες εξελίξεις δρομολογούνται υπέρ σας τις ημέρες αυτές. Αυτό μπορεί να προέλθει από τον επαγγελματικό σας χώρο, χώρους που μπορεί να δραστηριοποιείστε, ακόμα κι απ τους φίλους σας. Ίσως τώρα να σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, πόρτες που παρέμεναν κλειστές, άνθρωποι που θέλουν να σας βοηθήσουν. Κάπου εκεί κρύβεται και ο έρωτας. Διόλου απίθανο δεν είναι, εάν κάποια παλιά σας αγάπη σας επισκεφτεί από το παρελθόν, ή να έρθουν έτσι οι συνθήκες και να κάνετε μια επαφή, που όχι μόνο θα σας συγκινήσει αλλά και θα είναι ικανή να διεγείρει παλιά αισθήματα.

Δίδυμοι

Σε οποιαδήποτε απόφαση κι αν λάβετε γνώση η οποία θα αφορά την εξέλιξη της ζωής σας, κερδίστε χρόνο πριν μπει σε εφαρμογή. Ειδικότερα εάν ο σύντροφός σας επιθυμεί την εξέλιξη της σχέσης σας σε κάτι επισημότερο, ή την προσδοκία να αποκτήσετε μαζί έναν απόγονο, ή την αγορά κάποιας οικίας για να στεγάσετε τον έρωτα και το κοινό σας μέλλον, φερθείτε προς το παρόν διπλωματικά και καθυστερήστε το με τον τρόπο σας. Εάν είστε μόνοι, μπορεί το ερωτικό παρελθόν να σας ζητήσει εκ νέου το πολυπόθητο “ναι” και την αναθέρμανση μιας παλιάς σχέσης σας. Φερθείτε επιφυλακτικά.

Καρκίνος

Ίσως τις μέρες αυτές, να απευθυνθείτε και να ζητήσετε την άποψη για κάτι που σας απασχολεί, από έναν άνθρωπο ειδικό στο είδος του. Κάπου εκεί όμως, δεν αποκλείεται να κρύβετε ο φτερωτός θεός του έρωτα και να σας στοχεύσει με τα βέλη του. Θα γοητευτείτε λοιπόν από τον άνθρωπο αυτό, όχι μόνο από τις γνώσεις του, αλλά και από τον τρόπο που σας φέρετε ή που κινείται. Ξεσηκώνεστε επιτέλους ερωτικά και θα αρχίσετε εκ νέου να ασχολείστε με την ερωτική σας ζωή, που το τελευταίο διάστημα την είχατε περάσει σε δεύτερη επιλογή. Έρχεται λοιπόν η Άνοιξη σύντομα στα ερωτικά σας.

Λέων

Πιθανόν σήμερα κάποιος άνθρωπος δικός σας, ή ένας φίλος που εμπιστεύεστε, να σας πει κάποια πράγματα που αφορούν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ή ακόμα αν βρίσκεστε σε σχέση να σας μιλήσει για το σύντροφό σας. Σίγουρα θα σας επηρεάσουν τα επιχειρήματά του, όμως σκεφτείτε τα καλά, πριν τα δεχτείτε ή πριν τα απορρίψετε. Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι είναι το καλύτερο για σας, εκείνο που σας κάνει να νιώθετε πως πατάτε συναισθηματικά καλύτερα, όσο εσείς οι ίδιοι. Ελέγξτε λοιπόν την παρορμητική συμπεριφορά σας και προσέξτε τι ακούτε καλά.

Παρθένος

Επαφές που σχετίζονται με την επαγγελματική σας πρόοδο είναι σχεδόν επιβεβλημένες να γίνουν το διάστημα αυτό, αφού θα μπορέσετε να προωθήσετε μέσα από κει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Κάπου εκεί μάλιστα, δεν αποκλείεται να κρύβεται και ο επόμενος μεγάλος σας έρωτας, αφού έχει βάλει σκοπό να σας αιφνιδιάσει από εκεί που δεν το περιμένατε. Εάν όμως βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, καλό θα ήταν να γίνετε περισσότερο προσεκτικοί ως προς τη στάση που θα κρατήσετε απέναντι σε ερωτικούς πειρασμούς, που σίγουρα θα έχουν σκοπό να σας ξεμυαλίσουν.

Ζυγός

Ξεκινάει για σας μια καινούργια ερωτική περίοδος, όπου τόσο οι προσφορές εκείνων που σκοπό έχουν να πολιορκήσουν την καρδιά σας, όσο και η ανάγκη σας να ανακινηθούν τα λιμνάζοντα ύδατα της προσωπικής και αισθηματικής σας ζωής, θα σας οδηγήσουν στη διεκδίκηση του κομματιού στον έρωτα που πραγματικά σας αξίζει. Δεν αποκλείεται μάλιστα εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, να κοιτάξετε έξω από το παράθυρό της και να ζητήσετε φιλοξενία σε μια άλλη αγκαλιά, έστω και εφήμερα. Ή αν είστε μόνοι, εσείς να κλέψετε μία καρδιά από μια άλλη σχέση. Διαδικτυακά φλερτ…

Σκορπιός

Μέσα από μια συντροφιά μιας παρέας διαδικτυακής, από ανθρώπους που απαρτίζονται από το φιλικό σας περιβάλλον, ίσως να κάνετε μία γνωριμία, με κάποιο πλάσμα ξεχωριστό που θα σας γοητεύσει από την αρχή. Μην περιμένετε να δράσετε προσδοκώντας τις κατάλληλες συνθήκες, εάν το επιθυμείτε, πολιορκήστε το ή τώρα ή ποτέ. Ο έρωτας ζητάει από σας στα ζητήματά του, να πάρετε γρήγορες και άμεσες αποφάσεις, χωρίς να το υπέρ αναλύεται. Φροντίστε να αποβάλλετε ή να αλλάξετε παλιές σας τακτικές. Ο ερωτικός στίβος σας θέλει με άλλη στρατηγική από αυτή που είχατε ως τα τώρα. Δείτε το.

Τοξότης

Το οικογενειακό περιβάλλον του συντρόφου σας, ή μπορεί και το δικό σας, ίσως να σας δώσουν αιτίες σήμερα να λογομαχήσετε μεταξύ σας. Όμως φροντίστε τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας, να τους κρατήσετε μακριά από τη σχέση σας, αφού ειδικά εσείς σήμερα,θα έχετε την τάση να του ασκήσετε κριτική, σχετικά με το πως διαχειρίζεται οικογενειακά  θέματα. Εάν κάτι τέτοιο δε συμβεί, δεν αποκλείεται να θορυβηθείτε σήμερα, από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα που θα σας δώσει πληροφορίες σχετικές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, που  μάλιστα τελικά να μην ευσταθούν.

Αιγόκερως

Πιθανόν σήμερα ένα παλιό ερωτικό απωθημένο, ή ένας φίλος που εμπιστεύεστε, να σας πει κάποια πράγματα που να ανακινήσουν μνήμες που ακόμα υπάρχουν μέσα σας. Σίγουρα θα σας επηρεάσουν τα επιχειρήματά του, όμως σκεφτείτε τα καλά, πριν τα δεχτείτε όπως επίσης και να δεχτείτε την επανεκκίνηση μίας τέτοια σχέσης. Όμως αν συντροφεύεστε, ίσως η μόνιμη σχέση σας σήμερα και αύριο να υποστεί αναταράξεις από μια διαφωνία μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Όμως αν συντροφεύεστε, ίσως η μόνιμη σχέση σας σήμερα και αύριο να υποστεί αναταράξεις παροδικές.

Υδροχόος

Σήμερα ίσως να νιώσετε απρόθυμοι να εμπλακείτε σε μία υπόθεση προσωπική που αφορά ένα φιλικό σας πρόσωπο. Όμως μέσα από τη διαδικασία αυτή και τις ενέργειες που θα χρειαστεί να κάνετε, θα βγείτε κερδισμένοι. Φαίνεται πως θα έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο σε αυτό τον κοινό σκοπό και θα ανακαλύψετε το πόσα πράγματα μοιάζουν στον τρόπο της σκέψης του με τη δική σας. Κάπου εδώ, θα ξεκινήσει να χτίζεται μία όμορφη φιλία αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συμπάθειας. Δεν αποκλείεται λίγο αργότερα, να αποκτήσει και μια ερωτική χροιά. Αν είστε αδέσμευτοι καλλιεργήστε το λοιπόν…

Ιχθύς

Κάποια θέματα που περιμένατε να εξελιχθούν και αφορούν τα οικονομικά σας ή ζητήματα καριέρας ή επαγγελματικής εξέλιξης, αργούν ή δε δείχνουν αυτό που προσδοκάτε και σήμερα μπορεί να σας ρίξουν ψυχολογικά. Εάν όμως βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, μη μεταφέρετε άδικα τον εκνευρισμό σας και μην τον εκφράσετε στο πρόσωπο του συντρόφου σας. Αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ίσως να βρεθείτε με ένα πρόσωπο του ερωτικού σας παρελθόντος, όπου ίσως το δείτε και σαν ευκαιρία να του τα σύρετε ένα χεράκι, κάτι που δεν το είχατε κάνει, όταν έπρεπε. Μην ασχολείστε όμως δεν αξίζει.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!